Fayez ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز. امیدوارم این مطلب را به طور کامل بخوانید و با حمایت از ما این پیشناهاد ها را عملی کنید. ۱حذف قانون قبول درخواست دیگران در ۳ ثانیه. این قانون از وقتی اومد جذابیت فکشن هارو خراب کرد و باعث افزایش زیرکشی خود همکاران نیز شد. پیش میاد ادم در ۲ ثانیه یا ۳ ثانیه یا کمتر درخواست رو بدون ابیوز قبول کنه پس چرا الکی مجازات شه؟ من خودم متعجبم چرا کسی اقدام نکرد که این قانون حذف شه زیرا باعث زده شدن خیلی ها نه فقط از فکشن بلکه از بازی نیز میشه. ۲ اضافه شدن فکشن پیتزا فروشی. این پیشناهاد در صورت عملی شدن اپدیت گرسنگی بسیار سودمند خواهد و فکشنی مثل NR خواهد بود که در آن کارکنان برای رئیس بیز ها کار میکنند و هم صاحب بیز و هم خودشان پولی دریافت میکنند و باعث ایجاد فضای RP بیشتری میشود. ۳ اضافه شدن صلاحیت هایی به اعضایه R3+ . واقعا در فکشن ها رنک فقط باعث بهره برداری فقط از ماشین جدید هست. نه احترامی، و همه میخوان از آنها سوتی در آوردند. مثال وقتی ماشین سلطان در تاکسی وجود دارد ولی بیشتر ۱۰۰KM نمیتوانیم بریم به چه دردی میخورد؟ پیشناهار اضافه شدن صلاحیت های زیر را دارم اعضای R3 در حداکثر تا سرعت ۱۲۰ در شهر میتوانند رانندگی کنند و با توجه به قوانین و داشتن مدارک کافی قابلیت Av دادن را داشته باشند. مجازات: در صورت Av بی دلیل یا زور نمایی فرد خاطی مجازات شود( بار اول Av بار دوم Fw) اعضای R4 حداکثر تا سرعت ۱۴۰ در شهر میتوانند رانندگی کنند و با توجه به قوانین و داشتن مدارک کافی قابلیت Av و Fw دادن را داشته باشند. مجازات: در صورت Av یا Fw یا زور نمایی بی دلیل فرد خاطی مجازات شود (بار اول Fw و بار دوم 80FP) اعضای R5 حداکثر در شهر تا سرعت ۱۶۰ رانندگی کنند و با توجه به قوانین قابلیت و داشتن مدارک کافی قابلیت Av , Fw , 80FP را داشته باشند . مجازات: در صورت سوء استفاده و یا زورگویی فرد خاطی مجازات سنگینی داشته باشد (بار اول ۲ درجه تنزل رتبه ،بار دوم 80FP) اعضای R3+ داشتن صلاحیت /Fvr را داشته باشند. اعضای R5 مانند دست راست لیدر باشند و اگر نکته ای مفید داشته باشند در میتینگ با اجازه ی لیدر قابلیت صحبت کردن را داشته باشند. نکته: تمامی موارد و CMD های گفته شده میتینگ ممنوع و فقط دست ساب لیدر باشند. ۴ اضافه شدت تست اوتوماتیک به تست های Si دیگر سرور به صورت اوتوماتیک سوال بپرسد و متقاضی در چت جواب دهد سپس با CMD /PASS/FAIL نتیجه آن فرد را در لحظه اعلام کنند و در صورت موفق شدن در تمامی سوالات /STOPLESSON PASS OR FAIL کنند. ۵تست های ورود به اقلیت توسط سرور گرفته شود. لیدر بعد از ترتیب بندی شما و دادن صلاحیت شما امکان دادن تست و وارد شدن به اقلیت را داشته باشید و اینکار باعث راحت شدن کار لیدر میشود @ArSaCiA @sogandhashemian @Alireza @Meli @Aone @EnDWaY @RudeKid @Holyevil @Refigh @DrDep @Rasputin @ORTEGA @SkuiL @HaTeD @DrEaMeR @BaBeL @Atomix @Lazyboy @LuTi @TheOrGiNaL @MinD @Qaribe @Aarsalan @Valkeri @Voltage @Karman @Pokers @Shayan @Olden @Spider @NabZ @Hoody @SFC @Asall @MILADemon @Cretus @NesT @iKiYAN @adminastrator1 @Omid @SajAli @SinaHarD @AghaSiBiL @Abuse @Wise @Reject @Terminus @Spoit @Inverse @iNViSiBIe @Coronel @Danir @Hide @changiz @Orginal @TheMoonsteR @Elone @Reject @Mahi @Iranian @iLOVEU @Nate @Strong @Fuck @Guardian @Spider @Farab @iMoBiN @TAURIEL @Lynch @VenTuRe @Flame @Exit @Aliherfei @Mizox @Seyedalii @Line @Astroid @MmliX @Adriyan @Pixar @Sobi @West @Arda @JeeZy @JoRDaN @MaSiH @Taziyane @henry @Mohana @DiM @MashruB @MrShelby @iKamyar @Palycity @Damon @Markeloff @Erfan @Hoody @Magnet @GodWorld @TiTawN @Feu @HaTeD @Dani @Panda @Cheater @Sweet @iMahDi @Chyste 6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 سلام خدمت شما دوست عزیز. پیشنهاد بسیار خوبی دادید در 34 دقیقه قبل، BraveGod گفته است: ۱حذف قانون قبول درخواست دیگران در ۳ ثانیه. این قانون از وقتی اومد جذابیت فکشن هارو خراب کرد و باعث افزایش زیرکشی خود همکاران نیز شد. پیش میاد ادم در ۲ ثانیه یا ۳ ثانیه یا کمتر درخواست رو بدون ابیوز قبول کنه پس چرا الکی مجازات شه؟ من خودم متعجبم چرا کسی اقدام نکرد که این قانون حذف شه زیرا باعث زده شدن خیلی ها نه فقط از فکشن بلکه از بازی نیز میشه. من از این پیشنهادتون بسیار خوشم اومد. امید وارم یک روز عملی بشه. موفق و پیروز باشید. *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 (ویرایش شده) اولی رو دو ثانیه قبول دارم ولی کلا برداشته شه نه. دومی کلا خیر و سومی هم موافقم ولی اگه علی بخواد آپدیت بده فکر نکنم واسه رنک 5 سرعت مجاز رو اینقدر زیاد بزاره نهایت 140تا میزاره ویرایش شده January 31, 2023 توسط iKamyar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 با اولی و تست اتومات si موافقم فقط ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BesT ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 با سلام خدمت شما دوست عزیز ، ممنون از تگ کردن شما... من با اضافه شدن شغل پیتزا فروشی موافقم! در مورد ۲ ۳ ثانیه اره برای من هم شده و Leader Faction به من اخطار داده چون فکر میکنند که Abuse میکنیم انشالله بعد از اپدیت سرور @ArSaCiA به حرف ما گوش کنه و این کار های جالب اوکی شه. موفق باشید Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spoit ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 امیدوارم عملی بشه ولی نه مثل ag:samp LeTroll لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 3 و 4 و 5 خوبه اگه 4 شدنی نیست حداقل برای تست های Sail یا Fly بعد از سوار شدن Maverick یا Dodo چکپوینت بده پلیر تازه اومده سرور نمیدونه Airport LV کجاست بهش هم میگی از /Locations ببین میگه CMD خرابه (اشتباه میزنه فکر میکنه تو CMD اشتباه دادی ) ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 سلام همه پیشنهاد های حقی بودن بجز پیتزا چون سرور RPG هست نه RP در مورد سرعت که بنظر من برداشته شه کلن چون الان سرعت بالا باعث چی میشه واقعا؟ تهش یک اسپری میزنی میره بارها شده پلیر درخواست سرویس داده اما چون مسیر دور و سرعت کم بوده کنسل کردن مثلا LS هستی یکی مکانیک میده SF داری با سرعت لیمیت میری و یارو Relog میده میره یا موقع میتینگ اینا یکی بخواهد با تاکسی بره HQ ولی سرعت کمه و خودشو میکشه میره در مورد تست ها هم جوری بشه که برای Si معلم با یک دستور مثل [GiveLicenseTest <playerName/ID> TestName/] یک تیک تست شبیه تیک تست ورود به استف بدی و پلیر با یک دستور اونو قبول و وارد تست شه کاملا اتوماتیک بعد از قبول شدن تست اتوماتیک Give شه بهش و دیگه محدودیت رنک 2 برداشته شه و تست فکشن هم همینجور با دستور [<GiveFactionTest <playerName/ID/] فقط ساب لیدر و لیدر بتونن بدن و با قبول شدن اتوماتیک عضو فکشن شه و یک چت فکشن بیاد مثلا برای تاکسی : << .Taxi Driver Company: Welcome to faction %ArSaCiA, hope enjoy your stay in faction >> امیدوارم که علی یکم روحیه بده به سرور و نمیخواهم تبلیغ کنم ولی دیدم جاهای دیگه هر 2 یا 3 هفته یک بار آپدیت و ماشین های جدید اضافه میکنند و پلیرهاشون زیاد و بدون مولتی هستن, علی یک فکری برای سرور خودت کن @ArSaCiA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، BraveGod گفته است: ۲ اضافه شدن فکشن پیتزا فروشی این تو بقیه سرورا Job هستش فکشن نیست، اگه به جاب اضافه شه با موتور مخصوص پیتزا مثل Bus و Garbage man به چک پوینت هایی بریم پول دریافت کنیم بهتره. ویرایش شده January 31, 2023 توسط MuhaMMaD ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در February 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2023 (ویرایش شده) در 20 ساعت قبل، BraveGod گفته است: با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز. امیدوارم این مطلب را به طور کامل بخوانید و با حمایت از ما این پیشناهاد ها را عملی کنید. ۱حذف قانون قبول درخواست دیگران در ۳ ثانیه. این قانون از وقتی اومد جذابیت فکشن هارو خراب کرد و باعث افزایش زیرکشی خود همکاران نیز شد. پیش میاد ادم در ۲ ثانیه یا ۳ ثانیه یا کمتر درخواست رو بدون ابیوز قبول کنه پس چرا الکی مجازات شه؟ من خودم متعجبم چرا کسی اقدام نکرد که این قانون حذف شه زیرا باعث زده شدن خیلی ها نه فقط از فکشن بلکه از بازی نیز میشه. ۲ اضافه شدن فکشن پیتزا فروشی. این پیشناهاد در صورت عملی شدن اپدیت گرسنگی بسیار سودمند خواهد و فکشنی مثل NR خواهد بود که در آن کارکنان برای رئیس بیز ها کار میکنند و هم صاحب بیز و هم خودشان پولی دریافت میکنند و باعث ایجاد فضای RP بیشتری میشود. ۳ اضافه شدن صلاحیت هایی به اعضایه R3+ . واقعا در فکشن ها رنک فقط باعث بهره برداری فقط از ماشین جدید هست. نه احترامی، و همه میخوان از آنها سوتی در آوردند. مثال وقتی ماشین سلطان در تاکسی وجود دارد ولی بیشتر ۱۰۰KM نمیتوانیم بریم به چه دردی میخورد؟ پیشناهار اضافه شدن صلاحیت های زیر را دارم اعضای R3 در حداکثر تا سرعت ۱۲۰ در شهر میتوانند رانندگی کنند و با توجه به قوانین و داشتن مدارک کافی قابلیت Av دادن را داشته باشند. مجازات: در صورت Av بی دلیل یا زور نمایی فرد خاطی مجازات شود( بار اول Av بار دوم Fw) اعضای R4 حداکثر تا سرعت ۱۴۰ در شهر میتوانند رانندگی کنند و با توجه به قوانین و داشتن مدارک کافی قابلیت Av و Fw دادن را داشته باشند. مجازات: در صورت Av یا Fw یا زور نمایی بی دلیل فرد خاطی مجازات شود (بار اول Fw و بار دوم 80FP) اعضای R5 حداکثر در شهر تا سرعت ۱۶۰ رانندگی کنند و با توجه به قوانین قابلیت و داشتن مدارک کافی قابلیت Av , Fw , 80FP را داشته باشند . مجازات: در صورت سوء استفاده و یا زورگویی فرد خاطی مجازات سنگینی داشته باشد (بار اول ۲ درجه تنزل رتبه ،بار دوم 80FP) اعضای R3+ داشتن صلاحیت /Fvr را داشته باشند. اعضای R5 مانند دست راست لیدر باشند و اگر نکته ای مفید داشته باشند در میتینگ با اجازه ی لیدر قابلیت صحبت کردن را داشته باشند. نکته: تمامی موارد و CMD های گفته شده میتینگ ممنوع و فقط دست ساب لیدر باشند. ۴ اضافه شدت تست اوتوماتیک به تست های Si دیگر سرور به صورت اوتوماتیک سوال بپرسد و متقاضی در چت جواب دهد سپس با CMD /PASS/FAIL نتیجه آن فرد را در لحظه اعلام کنند و در صورت موفق شدن در تمامی سوالات /STOPLESSON PASS OR FAIL کنند. ۵تست های ورود به اقلیت توسط سرور گرفته شود. لیدر بعد از ترتیب بندی شما و دادن صلاحیت شما امکان دادن تست و وارد شدن به اقلیت را داشته باشید و اینکار باعث راحت شدن کار لیدر میشود @ArSaCiA @sogandhashemian @Alireza @Meli @Aone @EnDWaY @RudeKid @Holyevil @Refigh @DrDep @Rasputin @ORTEGA @SkuiL @HaTeD @DrEaMeR @BaBeL @Atomix @Lazyboy @LuTi @TheOrGiNaL @MinD @Qaribe @Aarsalan @Valkeri @Voltage @Karman @Pokers @Shayan @Olden @Spider @NabZ @Hoody @SFC @Asall @MILADemon @Cretus @NesT @iKiYAN @adminastrator1 @Omid @SajAli @SinaHarD @AghaSiBiL @Abuse @Wise @Reject @Terminus @Spoit @Inverse @iNViSiBIe @Coronel @Danir @Hide @changiz @Orginal @TheMoonsteR @Elone @Reject @Mahi @Iranian @iLOVEU @Nate @Strong @Fuck @Guardian @Spider @Farab @iMoBiN @TAURIEL @Lynch @VenTuRe @Flame @Exit @Aliherfei @Mizox @Seyedalii @Line @Astroid @MmliX @Adriyan @Pixar @Sobi @West @Arda @JeeZy @JoRDaN @MaSiH @Taziyane @henry @Mohana @DiM @MashruB @MrShelby @iKamyar @Palycity @Damon @Markeloff @Erfan @Hoody @Magnet @GodWorld @TiTawN @Feu @HaTeD @Dani @Panda @Cheater @Sweet @iMahDi @Chyste عالی بود با همه ی نظر های شما موافقم به جز اون پیتزا فروشی که فکر کنم شدنی نیست در مورد قانون 3ثانیه هم به شدت موافقم چون بعضی از دوستان که بنده مشاهده کردم زود میتونن تایپ کنن و ما لیدر ها به خاطر این سرعت عملشون باید مجازات کنیم اگر این قانون اصلاح بشه بهتره هم برای فکشن هم برای اعضای فکشن و هم زیر کشی کمتر میشه. موفق باشید. در 20 ساعت قبل، iKiYAN گفته است: سلام خدمت شما دوست عزیز. پیشنهاد بسیار خوبی دادید من از این پیشنهادتون بسیار خوشم اومد. امید وارم یک روز عملی بشه. موفق و پیروز باشید. اه از این پیشنهاد ها خوشت اومده میدونی که اگه عملی شه کار کاسبی تو بهم میخوره در جریانی که کم زسر کشی نکردی یوقت این پیشنهاد ها عمی شه بهت فشار نیاد زیر کشی* ویرایش شده February 1, 2023 توسط AToMiX 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در February 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2023 قرار سیستم si به کلی تغییر کنه و همه تست ها از کتبی به عملی تغییر پیدا کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 درود بر تو خواستم بگم دمت گرم که این همه نوشتی پیشنهادات عالی بودن اما اگه بخوام حقیقتو بگم، آرساکیا قرار نیس آپدیت بده وقتت رو هدر نکن، سرور دیگه از دست رفته. Agsamp هم 2 سال پیش به ما گفتن"هفته بعد میاد" ولی 2 سال گذشت نیومد الان هرکی تو سروره پلیر قدیمه اونم بخاطر داراییش وایستاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aSoheyl ارسال شده در February 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 در 21 ساعت قبل، Glanton گفته است: درود بر تو خواستم بگم دمت گرم که این همه نوشتی پیشنهادات عالی بودن اما اگه بخوام حقیقتو بگم، آرساکیا قرار نیس آپدیت بده وقتت رو هدر نکن، سرور دیگه از دست رفته. Agsamp هم 2 سال پیش به ما گفتن"هفته بعد میاد" ولی 2 سال گذشت نیومد الان هرکی تو سروره پلیر قدیمه اونم بخاطر داراییش وایستاده طبق گفته های موسس در جشن دیشب AGSAMP در 7 فروردین (یعنی در کمتر از 2 ماه) منتشر خواهد شد. !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ در 12:56، AToMiX گفته است: عالی بود با همه ی نظر های شما موافقم به جز اون پیتزا فروشی که فکر کنم شدنی نیست در مورد قانون 3ثانیه هم به شدت موافقم چون بعضی از دوستان که بنده مشاهده کردم زود میتونن تایپ کنن و ما لیدر ها به خاطر این سرعت عملشون باید مجازات کنیم اگر این قانون اصلاح بشه بهتره هم برای فکشن هم برای اعضای فکشن و هم زیر کشی کمتر میشه. موفق باشید. اه از این پیشنهاد ها خوشت اومده میدونی که اگه عملی شه کار کاسبی تو بهم میخوره در جریانی که کم زسر کشی نکردی یوقت این پیشنهاد ها عمی شه بهت فشار نیاد زیر کشی* بله حق با شماست. پ.ن: من صدای شما رو ندارم:/ *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 در 14 ساعت قبل، soheylabasifar گفته است: طبق گفته های موسس در جشن دیشب AGSAMP در 7 فروردین (یعنی در کمتر از 2 ماه) منتشر خواهد شد. اگه اومد که چه عالی، دوباره پلیر جذب میشه ولی اگه نیومد موسس میشه حسن روحانی شما هم میشی کسی که ساده و زودباور(جدا از توهین) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 در 13 دقیقه قبل، Glanton گفته است: موسس میشه حسن روحانی حق ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 (ویرایش شده) در 6 دقیقه قبل، MuhaMMaD گفته است: حق ویرایش شده February 4, 2023 توسط Glanton لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aSoheyl ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 در 1 ساعت قبل، Glanton گفته است: اگه اومد که چه عالی، دوباره پلیر جذب میشه ولی اگه نیومد موسس میشه حسن روحانی شما هم میشی کسی که ساده و زودباور(جدا از توهین) توکل به خدا !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 در 3 ساعت قبل، Glanton گفته است: اگه اومد که چه عالی، دوباره پلیر جذب میشه ولی اگه نیومد موسس میشه حسن روحانی شما هم میشی کسی که ساده و زودباور(جدا از توهین) داش نیومد یا تهش بای میدیم یا مال و اموال میفروشیم مؤسسه خیریه میزنیم پولامونو میدیم واسه اون بازیکنایی که میخوان باز هم بمونن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، BraveGod گفته است: داش نیومد یا تهش بای میدیم یا مال و اموال میفروشیم مؤسسه خیریه میزنیم پولامونو میدیم واسه اون بازیکنایی که میخوان باز هم بمونن داش مسئله این نیس ما بالای 3،4 ساله داریم تو این سرور کار میکنیم، تلاش میکنیم، چ میدونم شبا تو فکرمون داریم میگیم خدایا فردا میرم 1 ساعت جاب باس درایور کار میکنم فلان خونه رو میخرم، تمام خاطراتمون دوستامون تو این سروره مگه بای دادن کشکه؟ در 6 ساعت قبل، soheylabasifar گفته است: در 6 ساعت قبل، soheylabasifar گفته است: توکل به خدا فعلا که خدا چشاشو به اتفاقا بسته چ برسه سرور ویرایش شده February 4, 2023 توسط Glanton لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 یادگاری شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. پیشنهادات شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده