CyberDyne ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۹ در 02:00، GMG گفته است: به به سلام همه ی ما حداقل فکشن رفتیم و فکشن دارای یک لیدر و ساب لیدر هست در این تاپیک بهترین لیدر و ساب لیدر خود را تگ کنید اول از خودم شروع میکنم _________________________________________ بهترین لیدر من که لیدر تاکسی بود اقای @Reject بهترین ساب لیدر ایدی فروم رو نمیدونم اما تو بازی Duxy بود که داخل مدیک بود __________________________________________ و حالا شما دوستان گل تگ کنید ببخشید که کسی رو تگ نکردم روز خوش البته @Rejectجان یا همون @AmirKent یه سابقه بهترین abuse کننده هم هستند ساعت 6 صبح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۹ در 05:25، Universe گفته است: بهترین لیدر ها در GoldMoon) : school instructors) @special76 و (Rexa) @iRexa بهترین لیدر مدیک: Smart @Smart بهترین ساب لیدر خبرنگار: Maryam @Mary مرسی جیگر نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepehrKabir ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 در 1 ساعت قبل، HamidRezaK گفته است: ستون ها و بِست های هیتمن لیدر : (Osmeyl) @AwMiR ساب لیدر : (Sepehr_Kabir) @SepehrKabir اوج گرفتن سخته اما در اوج ماندن هم کاره هر کسی نیست... @HamidRezaK @MobinNeD @Sweet @Owj @Refigh @BuTleR @Markeloff @AwMiR @JayDeN @Owner @Misagh @ThisIsEziO @mohhamadhadi 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 بهترین لیدر و ساب لیدر [ @ORTEGA ] ( همه National Guard را با این میشناسن ) نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 در 12 ساعت قبل، saber742901 گفته است: بهترین لیدر من تو TTC @Danir بود . ...تمام... من لیدر جایی نیستم و نبودم همیشه هم گفتم و هروقت رنک لیدری به من رسیده سعی کردم بهترین دوست همه باشم. خلاصه عشق منی شما. @Anathema @XFaCToR @SaeedAlpha جاتون اینجا خالی بود 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 این بِشَر! @mohhamadhadi اسطوره FBI @OmidGH مشدی امید فرشته جونده (حوزه اکتیویتی) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 در 2 ساعت قبل، Farab گفته است: @Mohana @Reyhane @OddiN @mohhamadhadi @ORTEGA بهترین لیدرهایی که داشتم : ) 3> نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 (ویرایش شده) در 12 ساعت قبل، iErfaN گفته است: لیدری که جنبه شوخیش خیلی بالا بود و سختگیر و فکشنو پایدارتر از انتظار نگه داشت @LukeCage عزیزی بهترین لیدرام: Kenshin @Wick @Markeloff جا داره از اولین لیدرم که اسمش Ali34 بود وقتی بازی رو بلد نبودم خیلی باهام راه اومد دمش گرم. (نیک فرومشو نمیدونم) بهترین ساب لیدرا: @ZakharAsli , @Refigh ویرایش شده September 11, 2021 توسط LukeCage 2 نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 (ویرایش شده) در 7 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: البته @Rejectجان یا همون @AmirKent یه سابقه بهترین abuse کننده هم هستند ساعت 6 صبح عزیزم Abuse که عیب نیست همه میکنن، اما زیرکشی خیلی بده و زیرکشا و دستمال به دستارو همه فحش میدن و خانوادشون زیر سواله همیشه ویرایش شده September 11, 2021 توسط Reject 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkeLet ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 در 6 ساعت قبل، Danir گفته است: من لیدر جایی نیستم و نبودم همیشه هم گفتم و هروقت رنک لیدری به من رسیده سعی کردم بهترین دوست همه باشم. خلاصه عشق منی شما. @Anathema @XFaCToR @SaeedAlpha جاتون اینجا خالی بود به هر حال من خیلی ازت خوشم میومد و کارت هم درست بود . @Danir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در September 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 در 57 دقیقه قبل، Reject گفته است: عزیزم Abuse که عیب نیست همه میکنن، اما زیرکشی خیلی بده و زیرکشا و دستمال به دستارو همه فحش میدن و خانوادشون زیر سواله همیشه #نه_به_زیرکشی 1 نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در 17 ساعت قبل، Danir گفته است: من لیدر جایی نیستم و نبودم همیشه هم گفتم و هروقت رنک لیدری به من رسیده سعی کردم بهترین دوست همه باشم. خلاصه عشق منی شما. @Anathema @XFaCToR @SaeedAlpha جاتون اینجا خالی بود اصولا ماها دنبال مقام و رنک نبودیم و نیستیم ماها همیشه برای خوشحالی خودمون(بکسمون) و بقیه بودیم و بخاطر همین بهترین لیدر بودی که با رفتنت فکشن از فول به خالی رسید شاید باید قدردان باشن و نیستن اینم بخاطر اینه که دنبال مقام هستنو اون افراد برای مقام و رنکشون خودشون رو فراموش کردن (تازه به دوران رسیده ها (نیو پلیر های نوب)) @Anathema @Danir @SaeedAlpha @Arian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در ۱ ساعت قبل، XFaCToR گفته است: اصولا ماها دنبال مقام و رنک نبودیم و نیستیم ماها همیشه برای خوشحالی خودمون(بکسمون) و بقیه بودیم و بخاطر همین بهترین لیدر بودی که با رفتنت فکشن از فول به خالی رسید شاید باید قدردان باشن و نیستن اینم بخاطر اینه که دنبال مقام هستنو اون افراد برای مقام و رنکشون خودشون رو فراموش کردن (تازه به دوران رسیده ها (نیو پلیر های نوب)) @Anathema @Danir @SaeedAlpha @Arian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در 20 ساعت قبل، SepehrKabir گفته است: اوج گرفتن سخته اما در اوج ماندن هم کاره هر کسی نیست... @HamidRezaK @MobinNeD @Sweet @Owj @Refigh @BuTleR @Markeloff @AwMiR @JayDeN @Owner @Misagh @ThisIsEziO @mohhamadhadi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 (ویرایش شده) همه لیدرام تا الان از بهترینا بودن @Wilsent @Danir @Mohana @Rouzbeh @Reyhane @djamer همشون از بهترین لیدرا هستن دمشون گرم ویرایش شده September 12, 2021 توسط hoseyfi 2 1 نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 @ShahiiN @SalawR @Alione 1 نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 @ZombieRanger قدرت فرماندهی بسیار خوب و همچنین صمیمی با ممبر ها @SaeedAlpha همواره دوست و رفیق با ممبر ها و پسر شوخ طبع و خوش قلب @Umbrella234 قابل توصیف نیست بهترین ساب لیدر ها @basily @CyBeRi 1 2 نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 16:32، Farab گفته است: @Mohana @Reyhane @OddiN @mohhamadhadi @ORTEGA بهترین لیدرهایی که داشتم : ) Cutie 1 نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALII211 ارسال شده در September 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 @iRexa اولینو بهترین لیدرم هیچوقت یادم نمیره چقد با ممبرا دوست بود تو SI خیلیای دیگه هم هستن که لیدرای خیلی خوبی بودن و دوستای تو گیمم ولی حیف بای دادم نتونستم برم ممبرشون شم @ORTEGA خودمو جر میدادم برم Cop سریع پر میشد الانم که ادمین شده موفق باشی Kenshin که فک کنم ایدیش @Wick هیتمن بود اسنایپ برمیداشت میومد میزد مارو هی چه روزایی بود هعی AMIRALII 1 نقل قول ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در September 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 13:39، Bnjamin گفته است: به مولا که داشمی عشق منی دا دیگه بهترین کاریه که از دستم بر میاد در در ۱۴۰۰/۶/۲۱ در 22:14، ShahiiN گفته است: بهترین ساب لیدر ها تک داشمی به مولا وظیفه بوده ما هر کار کردیم برا پلیرا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalawR ارسال شده در September 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۱ در 21:19، CyBeRi گفته است: @ShahiiN @SalawR @Alione I'll always remember my loyal members 1 نقل قول .? ?????????? ??????? ?? ?????? ?????? ???? ??????????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در September 15, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2021 (ویرایش شده) تک داشام NG Leader:@ORTEGA @Umbrella234 @dayrage @HosiDark FBI Leader:@mohhamadhadi @SalawR امیدوارم همیشه موفق باشید! +یا حق ویرایش شده September 15, 2021 توسط EnDWaY 2 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در September 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 16:32، Farab گفته است: @Mohana @Reyhane @OddiN @mohhamadhadi @ORTEGA بهترین لیدرهایی که داشتم : ) اوه ددا در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 17:41، SepehrKabir گفته است: اوج گرفتن سخته اما در اوج ماندن هم کاره هر کسی نیست... @HamidRezaK @MobinNeD @Sweet @Owj @Refigh @BuTleR @Markeloff @AwMiR @JayDeN @Owner @Misagh @ThisIsEziO @mohhamadhadi چاکریم سپهر جوننننن، در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 18:23، Hydra گفته است: این بِشَر! @mohhamadhadi اسطوره FBI @OmidGH مشدی امید فرشته جونده (حوزه اکتیویتی) فدا مدا در در ۱۴۰۰/۶/۲۱ در 14:01، BuTleR گفته است: Best در 16 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: تک داشام NG Leader:@ORTEGA @Umbrella234 @dayrage @HosiDark FBI Leader:@mohhamadhadi @SalawR امیدوارم همیشه موفق باشید! +یا حق قربونت علی جون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در September 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2021 بهترین لیدر های مدیک که دیدم @SajAli @N0B0DY @Noghte هم داخل بالاس با اینکه خیلی لیدرمون نبود خیلی خوب بود 1 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 در 5 ساعت قبل، Plato گفته است: بهترین لیدر های مدیک که دیدم @SajAli @N0B0DY @Noghte هم داخل بالاس با اینکه خیلی لیدرمون نبود خیلی خوب بود داداشمی❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.