این ارسال پرطرفدار است. Broker ارسال شده در October 8, 2022 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 (ویرایش شده) باعرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیرانی که به هر نحوی وقت گذاشتند و این مطلب رو مطالعه میکنند. اکثر بازیکنان در مورد اتفاقی که در حدود 7 ماه پیش برای اموال بنده افتاد مطلع هستند. دوستانی هم که اطلاع ندارند به تاپیک زیر مراجعه کنند تا کاملا در جریان قرار بگیرن. ما همیشه چه توی کشورمون، محل تحصیل، خانواده، بازی و کلی زمان و مکان های دیگه یاد گرفتیم فقط انتقاد یا شکایت کنیم. هیچوقت حتی برای یک لحظه فکرِ تقدیر و تشکر به ذهنمون خطور نمیکنه!! یادگرفتیم فقط نیمه خالی لیوان رو ببینیم و مسئولیت پذیری و کمک رسانی رو بزاریم به پای وظیفه. بگذریم... من خودم همیشه یکی از منتقدین اصلی به سیاست های مجموعه بودم و هستم حتی سر این کار Mute هم شدم ولی خوب بعد از اینکه درخواست هامو مسالمت آمیز خدمتشون مطرح کردم Unmute شدم. توی اکثر برنامه ها چه با سرپرست قبلی چه با سرپرست فعلی خیلی بحث و مشاجره داشتم و یه جورایی خودمو وکیل بازیکنان میدونستمو و هیچوقت به فکر منفعت شخصی نبودم. قبول دارم بعضی جاها هم زیاده رَوی کردم که خوب انسان جایز الخطاست و برای شما هم شاید اتفاق بیوفته. خوب حالا به بحث اصلی بپردازیم... پروسه ی برگردوند اموال بنده نزدیک به 7 ماه به طول انجامید که خوب میشه گفت 70 درصد این تأخیر به خاطر شخص بنده و شاید 30 درصد و حتی کمتر به دلیل پاسخگویی کُند از سمت مسئولین مجموعه بود. مؤسس مجموعه از من مدارکی مبنی بر اینکه اکانت SajAli در مالکیت بنده هست رو درخواست کردند. که من خیلی تأخیر در ارسال مدارک داشتم و تازه همین چند روز پیش مدارک رو برای ایشون ارسال کردم دلیل این تأخیر هم متوجه نشدنه منظور ایشون از چگونگی ارسال و تهیه مدارک بود و چون مؤسس مجموعه به دلیل مشغله کاری یا هر دلیل دیگه ای به درخواست های پشتیبانی کُند پاسخ میدن و من تا میومدم بپرسم دقیقا منظور شما از X چیه 6 ماه دیگه این پروسه به طول می انجامید. مورد دوم اینکه اطرافیان من به هر دلیلی بنده رو از ادامه پروسه و ارسال مدارک دلسرد میکردن و میگفتن ما که ندیدم اموال کسی برگرده دارن معطّلت میکنن و این حرفا... تا اینکه نزدیک به یک ماه پیش یک شکایت توی انجمن مجموعه مطرح شد که مشابه اتفاقی بود که برای من افتاده بود تنها وجه تمایزش این بود که از شخص مالباخته ماشین هاشون Sellback داده شده بود. که خیلی سریع سرپرست فعلی شخص خاطی رو محروم و اموال رو تمام و کمال به مالباخته برگردوندن. و این جرقه ای شد که یکبار دیگه شانسمو امتحان کنم ولی این بار از طرف سرپرست مجموعه اقدام کردم. بهشون پیام دادم 2 الی 3 روز بعد مؤسس مجموعه درخواست پشتیبانی بنده رو به سرپرست ارجاع دادند و سرپرست کامل در مورد مدارکی که باید ارسال کنم با بنده صحبت کرد و به قول معروف شیر فهم شدم و مدارک درخواستی رو براشون ارسال کردم. طی 24 ساعت مدارک بنده به تایید مؤسس سرور رسید و روند برگردوندن اموال روی قلتک افتاد.جا داره اینجا از سرپرست مجموعه کمال تشکر رو داشته باشم چون ایشون برای انجام روال برگردوندن اموال از هیچ تلاشی دریغ نکردند حتی مواقعی که در مجموعه حضور نداشتم داخل شبکه های اجتماعی به بنده پیام میدادند که در فلان ساعت در محیط بازی حاضر شو تا بخشی از اموال که بنده دسترسی شو دارم بهت برگردونم. و اینگونه بود که بعد از قریب به 7 ماه اموال من که کلا از پس گرفتنشون نا امید شده بودم به بنده بازگشت البته خانه ای که از دست داده بودم به دلیل اینکه در مالکیت شخص دیگری بود و قرار نیست که به خاطر حادثه ای در 7 ماه پیش الآن چند نفر اذیت بشن بنده از گرفتن اصل خانه صرف نظر کردم و صرفاً پول استاندارد خانه رو دریافت کردم. اینم تمامی مبلغ دریافتی بنده مقدار گلدی هم که دریافت کردم برای خرید تجارت از دست رفتم بوده. البته یک مقدار پول که فک کنم 3 میلیون و خورده ای بود هم به خاطر مقدار پولی که از اکانتم خارج شده بود دریافت کردم. در پایان هم کمال تشکر و قدردانی رو از بنیانگذار و سرپرست مجموعه دارم توی این مدت گرفتن اموال خیلی اذیتشون کردم لحنم طلبکارانه بود امیدوارم حلال کنن مارو. @ArSaCiA @Alireza ان شاء الله زود تر کلاینتی که قولشو دادن بیاد تا با اومدن بازیکنان جدید یکم محیط بازی از این سکون خارج بشه. از تمامی کسانی که درون تاپیک بازگردانی اموال لطف داشتن ، سر بنده منت گذاشتن و با اظهار نظرشون درخواست کردن تا اموال از دست رفته به دستم برسه کمال تشکر رو دارم. از دوستانم که بعده از دست دادن اموال خیلی کمکم کردن هم قدردانی میکنم خودشون میدونن کیا هستن نیاز به نامبردن نیست. خلاصه دست همتونو میبوسم شاید از این به بعد به دلیل مشغله درس و دانشگاه کمتر توی محیط بازی در خدمتتون باشم ولی همیشه اخبار رو دنبال میکنم به امید موفقیت روز افزون برای مجموعه و کادر مدیریتی. یا حق! @West @T4L @Erfan @NabZ @AmeriKKKasMostWanted @Spider @Mahi @Rasputin @DrEaMeR @Hoody @Whiskey @Meli @MwM @Oirginal @GodWorld @SajjiLey @Gibson @AmirAbas @DoNaLd @TheMonster @Mohammad @ORTEGA @Sopap @JallaD @GabrieL @Guardian @Phantezy @Taziyane @Omid @AssassiN @TheSolo @TabahKar @TizMAR @hoomansa @Markeloff @Wise @henry @Shahrooz @EaSy @DeatShot @Proofessor @SFC @iKamyar @BanGi @HosiDark @Aone @BourBoN @Shade @Ryders @Panda @AmuMasih @Feu @Nikootine @Pokers @Guti @EnDWaY @Voltage @Holly @NtXorG @Mohammadhasan @BaSiLY @abol @Brutalest @Adriyan @RoseRain @SkuiL @Elone @Owner @Radical @Freaky @AnanaS @Reaver @AimBot @Arda @HaftKhat @IAshkan @iMahDi @Seyedalii @Astroid @Intact @LuTi @Exit @PhaNTuM @SlimShady @RudeKid @JoRDeN @MardTanha @BaBeL @JaDuGaR @scopi @Farab @Meliva @Sardar @Sanaka @OmidGH @MashruB @Pishro @AghaSiBiL @Iranian @AbbasMZ @OsTaDFaRaZ @HaajAqA @SuddeN @iErfaN @KiNgSiNa @SaLiMaRoNi @MaSiH @Sobi @WonderFul @Reyhane @Peep @Asli @Basill @Dihan @alibageri @0STAD @Nuclear @Power @ZakharAsli @LukeCage ویرایش شده October 8, 2022 توسط SajAli 45 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 موفق باشی نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 با سلام خدمت سجادِ عزیز، ممنون بابت دعوت و تگ کردن به تاپیک این مورد رو نه تنها برای شما بلکه برای تمامی کاربران تا 7 روزه کاری انجام میدیم خواهشمندیم اگر پلیر های دیگری هم اموال خود را از دست می دهند به پشتیبانی مجموعه تیکت دهند و با انتخاب و باز کردنِ تیکتی با گزینه ی ارتباط با سرپرست با ما در ارتباط باشند تا بتوانیم تا دیر نشده برای آنها کاری رو انجام دهیم و از حقشان دفاع کنیم در مورد اموال شما هم نیازی به تشکر نیست انجامِ وظیفه بوده و این حقِ شما بوده عزیز انشالله موفق و پیروز باشید. 2 نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 سجادجان مبارکه دادا شیرینی ما یادت نره? @Alireza دمتگرم داداش این مدت خیلی کمکمون کردی❤ @ArSaCiA دستت دردنکنه ولی اون قضیه کشتی هنوز سرجا خودشه 1 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaslhKhan ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 @SajAli سجاد جان ایشالا موفق باشی و این هم بدون که مال حلال همیشه بر میگرده پس نا امید نشو هیچوقت توی زندگی نقل قول ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ Legedns Also Die ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 انشالله همیشه موفق و پیروز باشی داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BesT ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 مبارکت باشه @SajAli شیرینی یادت نشه.... @Alireza دستت درد نکنه... 1 نقل قول Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 (ویرایش شده) مبارکه @Alireza بنازم ویرایش شده October 8, 2022 توسط Holly 1 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 موفق باشی سجاد جان... حق تو ادمینی هست دادا @SajAli، سرور ادمین هایی مثل تو یا علیرضا و بقیه ادمین های عزیزی که واقعا به قانون پاینبد هستن و پارتی بازی نمیکنن بر خلاف بعضیا... رو میخاد. 1 نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 حقیقتا برام اهمیتی نداری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 (ویرایش شده) بهبه، خدایی خوشحال شدم، از دادن شیرینی معافت میکنم چون مالت بوده که پس گرفتی از این کارا برا ماهم بکن @Alireza بنازم به پیگیری و به قول معروف سمج بودن به پس گیری حقی که لایقش بودی @SajAli ویرایش شده October 8, 2022 توسط Elone 1 1 نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در October 8, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 در 8 دقیقه قبل، Meliva گفته است: حقیقتا برام اهمیتی نداری 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 موفق باشی اموالت هم تو امن ترین صندوق و مکان بزار تا دوباره این اتفاق پیش نیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 در 42 دقیقه قبل، Meliva گفته است: حقیقتا برام اهمیتی نداری باشه... نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalvatoR ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 موفق باشی❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 مبارکت باشه عمو سجاد @SajAli ایشالا دیگه از این اتفاقات نیوفته نه برای تو برای کل پلیر های سرور من حتی ی وقتایی برام ی Report هایی میاد که یک پلیر لول کم رو یک آدم فرصت طلب و سود جو ازش سو استفاده میکنه و حتی یک ماشین ساده (مثل Clover) رو ازش میدزدن به کل حالم خیلی بد میشه حتی رفیقمم نباشه تمام تلاشمو میکنم به اون چیزی که ازش دزدیدن برسه سر این موضوع هم @Alireza سنگ تموم گذاشت، واقعا یک در دنیا ۱۰۰ در آخرت کاری که سرپرست قبلی فقط به اسم پیگیری کرد در ۱ ساعت قبل، Meliva گفته است: حقیقتا برام اهمیتی نداری بادمجون بم آفت نداره 1 نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 ایوالله به این معرفتت خداروشکر که اموالت برگشت نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 مبارکت باشه داداشم خوش حال شدم شنیدم بالاخره حق به حقدار رسید نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 مبارکه سجاد جان واقعاً خوشحال شدم وقتی این خبرو شنیدم انشالله چرخش برات مثل قدیم بچرخه موفق باشی نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 مبارکه انشاالله دیگه همچین اتفاقی برای شما و بقیه دوستان پیش نیاد نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 (ویرایش شده) @SajAli خدا بزرگه. ویرایش شده October 8, 2022 توسط WonderFul نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 حق به حقدار میرسه سجاد جان نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilNeverGone ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 موفق باشی نقل قول در حیــرتم از مــرام ایــن مــردم پـست ایــن طــایفــه زنــده کــش و مــرده پــرست --------------------------------------------------------------------------- [Kw] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 @SajAli خیلی هم عالی سجاد جان موفق باشی نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.