BigMeeTi ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل سلام و درود، امروز اومدم انتقاد (به خصوص هلپرین) دوستان عزیز بنده داخل تیم استف بودم و از شرایط و سطح و تجربیات آنها اطلاع دارم؛ البته که بعضی ها رو میگم، بعضیا هستن واقعا تجربیات بالایی دارند. متأسفانه روز به روز شرایط ورود به تیم استف راحت تر داره میشه به خصوص (هلپر ها) البته که فقط من نیستم که از اوضاع هلپرا با خبر باشم، اکثر بازیکنان از اوضاعشون با خبر هستن: شما /Helpme بدید و نگاهی به FEnglish عزیزان بندازید، اطلاعاتی از اونا بخواهید و به لحن و صحبت آنها نگاه بندازید. مسئولین عزیز شاید فقط TakeTest و تست شفاهی رو بگیرن و تمام. ولی اوضاع این تیم به شدت فجیع هست که نمیدونم از کجا انتقاد کنم! حالا پیشنهاداتی که دارم: تست ریز بدون اطلاع: مسئولین عزیز به صورت ناگهانی اون شخص رو بدون اطلاع TP بده و چند تا سؤال ریز در مورد قوانین بپرسند، شاید همین یکم سختگیری ها باعث با ارزش شدن این تیم بشه. لحن و رفتار: متأسفانه در قوانین عمومی و سایر قوانین دسته ها مهم ترین چیز لحن و رفتار هست و اگه شما این قانون رو رعایت نکنید به اشد مجازات مشمول میشید. ولی متأسفانه داخل تیم کارکنان چه (هلپری، لیدری و ادمینی) کمترین مجازات رو شامل میشید مثل (AV یا SV) ولی از نظرم این مجازاتی که گفتم شاید کافی نباشه و اون فرد دوباره تخلفاتش رو تکرار کرد. فینگلیش: مهم ترین چیزی که موجوده!! فینگلیش (FEnglish) برای کل تیم کارکنان (هلپری، لیدری، ادمینی) همانند اولین موردی که فرمودم؛ تست گیری بدون اطلاع. یه نگاه به شکایات از هلپر ها بندازید، یه نگاه به شکایات از ادمین ها بندازید!! بله چه چیزی رو مشاهده میکنید؟؟؟ همون قوانین و دستورات FEnglish روزانه شکایت زیادی از هلپر ها میشه و درسته که تایید میشه اون شکایت، ولی اون فرد رو مجازات نمیکنن فقط با کلمه "اون کار رو تکرار نکن" برخوردار میشه. داداش قوانین فینگلیش چیه نیاز به خوندن داره؟ تهش بهم میگن تکرار نکن مگه مهمه اگه مجازات سنگین تری اعمال بشه به نظرتون فرد ناچار نمیشه بره یکم قوانین رو بخونه؟ بله همون ادمینایی که میبینید از هلپری به ادمینی انتقال یافتند و حتی از ادمین ها با عنوان "عدم رعایت فینگلیش" داره ازشون شکایت میشه بنده دیگه حرف و حدیثی ندارم قضاوت با شماست. یا حق 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل درسته من چند باری که hlepme میدم متأسفانه ۳ یا ۴با سوال به پرسید با لحن بد جواب میدن من با رای جناب آقای BigMeeTi (+) موافقم نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944371 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MAK88 ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل (ویرایش شده) درود و احترام حرف شما صحیح و متین است اما نمیشه قضاوت کرد به دلیل اینکه چند نفر یکم ضعیف عمل میکنن کار بقیه عزیزان رو زیر سوال برد. نظر بنده با پیشنهاد شما (+،-) ویرایش شده 19 ساعت قبل توسط MAK88 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944376 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CheaT ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 33 دقیقه قبل، BigMeeTi گفته است: سلام و درود، امروز اومدم انتقاد (به خصوص هلپرین) دوستان عزیز بنده داخل تیم استف بودم و از شرایط و سطح و تجربیات آنها اطلاع دارم؛ البته که بعضی ها رو میگم، بعضیا هستن واقعا تجربیات بالایی دارند. متأسفانه روز به روز شرایط ورود به تیم استف راحت تر داره میشه به خصوص (هلپر ها) البته که فقط من نیستم که از اوضاع هلپرا با خبر باشم، اکثر بازیکنان از اوضاعشون با خبر هستن: شما /Helpme بدید و نگاهی به FEnglish عزیزان بندازید، اطلاعاتی از اونا بخواهید و به لحن و صحبت آنها نگاه بندازید. مسئولین عزیز شاید فقط TakeTest و تست شفاهی رو بگیرن و تمام. ولی اوضاع این تیم به شدت فجیع هست که نمیدونم از کجا انتقاد کنم! حالا پیشنهاداتی که دارم: تست ریز بدون اطلاع: مسئولین عزیز به صورت ناگهانی اون شخص رو بدون اطلاع TP بده و چند تا سؤال ریز در مورد قوانین بپرسند، شاید همین یکم سختگیری ها باعث با ارزش شدن این تیم بشه. لحن و رفتار: متأسفانه در قوانین عمومی و سایر قوانین دسته ها مهم ترین چیز لحن و رفتار هست و اگه شما این قانون رو رعایت نکنید به اشد مجازات مشمول میشید. ولی متأسفانه داخل تیم کارکنان چه (هلپری، لیدری و ادمینی) کمترین مجازات رو شامل میشید مثل (AV یا SV) ولی از نظرم این مجازاتی که گفتم شاید کافی نباشه و اون فرد دوباره تخلفاتش رو تکرار کرد. فینگلیش: مهم ترین چیزی که موجوده!! فینگلیش (FEnglish) برای کل تیم کارکنان (هلپری، لیدری، ادمینی) همانند اولین موردی که فرمودم؛ تست گیری بدون اطلاع. یه نگاه به شکایات از هلپر ها بندازید، یه نگاه به شکایات از ادمین ها بندازید!! بله چه چیزی رو مشاهده میکنید؟؟؟ همون قوانین و دستورات FEnglish روزانه شکایت زیادی از هلپر ها میشه و درسته که تایید میشه اون شکایت، ولی اون فرد رو مجازات نمیکنن فقط با کلمه "اون کار رو تکرار نکن" برخوردار میشه. داداش قوانین فینگلیش چیه نیاز به خوندن داره؟ تهش بهم میگن تکرار نکن مگه مهمه اگه مجازات سنگین تری اعمال بشه به نظرتون فرد ناچار نمیشه بره یکم قوانین رو بخونه؟ بله همون ادمینایی که میبینید از هلپری به ادمینی انتقال یافتند و حتی از ادمین ها با عنوان "عدم رعایت فینگلیش" داره ازشون شکایت میشه بنده دیگه حرف و حدیثی ندارم قضاوت با شماست. یا حق موافقم پیشنهاد خیلی خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944382 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در 19 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل مخفی کننده @Fadaei @ZeRoX @ThePrince @Tohi @SaDaFi @Drage @Allah @Ara @ZakharAsli @Omid @KaDkHoDaa @Robert @DrDep @iMohammad @iMohammadAmin @Iranian @MaShruB @Aim @Semtex @Aghrab @ManiDemon @Azure @Vinak @Captain @PaulWalker @Jimmy @Movement @Xsyn @Mortezaalv @Mortezaa @ArmouR @ShibeMarG @Salvage @YadegarNiMA @Patron @AghaMahan @EnDWaY @JinX @slarky @Slap @Peak @SAYPA @Elmira @EzraeeI @GeRDaB @Morad @Rager @ThePrince @Thermador @Anita @Sami @AmiN @Panda @CheaT @AnDriaS @Slap @Nigga @Niggaa @dost @Destroyer @AliExpert @Ali @Mohny @Proctor @ElmiraKamrani58 @ELM @BigMeeTi @PathaaN @TheHeRo @EiffeL @Karim @HoxeiN 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944384 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Difficulty ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 45 دقیقه قبل، BigMeeTi گفته است: سلام و درود، امروز اومدم انتقاد (به خصوص هلپرین) دوستان عزیز بنده داخل تیم استف بودم و از شرایط و سطح و تجربیات آنها اطلاع دارم؛ البته که بعضی ها رو میگم، بعضیا هستن واقعا تجربیات بالایی دارند. متأسفانه روز به روز شرایط ورود به تیم استف راحت تر داره میشه به خصوص (هلپر ها) البته که فقط من نیستم که از اوضاع هلپرا با خبر باشم، اکثر بازیکنان از اوضاعشون با خبر هستن: شما /Helpme بدید و نگاهی به FEnglish عزیزان بندازید، اطلاعاتی از اونا بخواهید و به لحن و صحبت آنها نگاه بندازید. مسئولین عزیز شاید فقط TakeTest و تست شفاهی رو بگیرن و تمام. ولی اوضاع این تیم به شدت فجیع هست که نمیدونم از کجا انتقاد کنم! حالا پیشنهاداتی که دارم: تست ریز بدون اطلاع: مسئولین عزیز به صورت ناگهانی اون شخص رو بدون اطلاع TP بده و چند تا سؤال ریز در مورد قوانین بپرسند، شاید همین یکم سختگیری ها باعث با ارزش شدن این تیم بشه. لحن و رفتار: متأسفانه در قوانین عمومی و سایر قوانین دسته ها مهم ترین چیز لحن و رفتار هست و اگه شما این قانون رو رعایت نکنید به اشد مجازات مشمول میشید. ولی متأسفانه داخل تیم کارکنان چه (هلپری، لیدری و ادمینی) کمترین مجازات رو شامل میشید مثل (AV یا SV) ولی از نظرم این مجازاتی که گفتم شاید کافی نباشه و اون فرد دوباره تخلفاتش رو تکرار کرد. فینگلیش: مهم ترین چیزی که موجوده!! فینگلیش (FEnglish) برای کل تیم کارکنان (هلپری، لیدری، ادمینی) همانند اولین موردی که فرمودم؛ تست گیری بدون اطلاع. یه نگاه به شکایات از هلپر ها بندازید، یه نگاه به شکایات از ادمین ها بندازید!! بله چه چیزی رو مشاهده میکنید؟؟؟ همون قوانین و دستورات FEnglish روزانه شکایت زیادی از هلپر ها میشه و درسته که تایید میشه اون شکایت، ولی اون فرد رو مجازات نمیکنن فقط با کلمه "اون کار رو تکرار نکن" برخوردار میشه. داداش قوانین فینگلیش چیه نیاز به خوندن داره؟ تهش بهم میگن تکرار نکن مگه مهمه اگه مجازات سنگین تری اعمال بشه به نظرتون فرد ناچار نمیشه بره یکم قوانین رو بخونه؟ بله همون ادمینایی که میبینید از هلپری به ادمینی انتقال یافتند و حتی از ادمین ها با عنوان "عدم رعایت فینگلیش" داره ازشون شکایت میشه بنده دیگه حرف و حدیثی ندارم قضاوت با شماست. یا حق البته باید در نظر گرفت همه هلپر ها اینجوری نیستن هلپر هایی هم هستن که با نهایت احترام و نهایت ادب پاسخ دادن بحث فینگلیش و میشه گذاشت به پای اینکه اشتباه تایپی یا حتی عجله باشه بالاخره اوناهم توی تایمی که پلی میدن مجبورن فقط پاسخ بدن به هلپ می و اینا اینم بگم بازم هرچی که باشه دلیل نمیشه چون هلپر هستن یا حتی ادمین چونکه داخل تیم استف هستن و منی که سیلیوین هستم زور گفته بشه یا اینکه از زور و قدرتی که توی اون پست یا مقام دارن استفاده کرد من خودم یک بار ریپورت دادم گذارش کلاهبرداری دادم و ادمین جای اینکه رسیدگی کنه به من گفت "ولم کن بابا حوصله ندارم" مسئله بعدی که هست از نظر خودم اینه که بعضی از پلیر ها موقعی که هلپ می یا ریپورت میدن با لحن نادرست و استفاده از الفاظ نامناسب با هلپر یا ادمین صحبت میکنن درسته مشکل برات پیش اومده ولی میشه با لحن درست و استفاده از کلمات قشنگ بجای خشونت و شکایت استفاده کرد در کل بخام بگم من نمیگم مقصر ادمین یا هلپر ها هستن یا اینکه خطا از پلیر باشه نه اینطور نیست این روزا حال دل کسی خوب نیست باید یکم بیشتر همدیگه رو درک کنیم باید توجه کرد که مثلاً منه پلیر با ادمینی ارتباط گرفتم و از لحن بدی استفاده میکنم حتماً یه مشکلی هست و بجای اینکه از سی ام دی استفاده کرد میشه با صحبت طرف مقابل و آروم کرد متاسفانه بزرگترین مشکل ادمین و هلپر ها اینه که سعی دارن با استفاده از انواع سی ام دی یا مجازات کار خودشون رو پیش ببرن بعضی اوقات همه چیز استفاده از قدرت پست و مقام نیست از نظر خودم بهترین ادمین یا هلپر اون کسیه که با خونسردی تمام و با حوصله و صبر زیاد به مشکلات رسیدگی میکنن قصدم توهین یا بیاحترامی به کسی نیست فقط بعضی از واقعیت ها رو گفتم که امیدوارم چه پلیر چه ادمین یا هلپر تلاش نکنن که خاطره بد یا هر چیز دیگه ای رو توی ذهن همدیگه بسازن نقل قول My Account: یه تورِ صِیدِ جَمعی؛ با اِتِصالِ مُردَن! لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944387 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در 19 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل (ویرایش شده) 7 دقیقه قبل، Difficulty گفته است: البته باید در نظر گرفت همه هلپر ها اینجوری نیستن هلپر هایی هم هستن که با نهایت احترام و نهایت ادب پاسخ دادن بحث فینگلیش و میشه گذاشت به پای اینکه اشتباه تایپی یا حتی عجله باشه بالاخره اوناهم توی تایمی که پلی میدن مجبورن فقط پاسخ بدن به هلپ می و اینا اینم بگم بازم هرچی که باشه دلیل نمیشه چون هلپر هستن یا حتی ادمین چونکه داخل تیم استف هستن و منی که سیلیوین هستم زور گفته بشه یا اینکه از زور و قدرتی که توی اون پست یا مقام دارن استفاده کرد من خودم یک بار ریپورت دادم گذارش کلاهبرداری دادم و ادمین جای اینکه رسیدگی کنه به من گفت "ولم کن بابا حوصله ندارم" مسئله بعدی که هست از نظر خودم اینه که بعضی از پلیر ها موقعی که هلپ می یا ریپورت میدن با لحن نادرست و استفاده از الفاظ نامناسب با هلپر یا ادمین صحبت میکنن درسته مشکل برات پیش اومده ولی میشه با لحن درست و استفاده از کلمات قشنگ بجای خشونت و شکایت استفاده کرد در کل بخام بگم من نمیگم مقصر ادمین یا هلپر ها هستن یا اینکه خطا از پلیر باشه نه اینطور نیست این روزا حال دل کسی خوب نیست باید یکم بیشتر همدیگه رو درک کنیم باید توجه کرد که مثلاً منه پلیر با ادمینی ارتباط گرفتم و از لحن بدی استفاده میکنم حتماً یه مشکلی هست و بجای اینکه از سی ام دی استفاده کرد میشه با صحبت طرف مقابل و آروم کرد متاسفانه بزرگترین مشکل ادمین و هلپر ها اینه که سعی دارن با استفاده از انواع سی ام دی یا مجازات کار خودشون رو پیش ببرن بعضی اوقات همه چیز استفاده از قدرت پست و مقام نیست از نظر خودم بهترین ادمین یا هلپر اون کسیه که با خونسردی تمام و با حوصله و صبر زیاد به مشکلات رسیدگی میکنن قصدم توهین یا بیاحترامی به کسی نیست فقط بعضی از واقعیت ها رو گفتم که امیدوارم چه پلیر چه ادمین یا هلپر تلاش نکنن که خاطره بد یا هر چیز دیگه ای رو توی ذهن همدیگه بسازن من نگفتم همه هلپرا اوضاعشون اینجوریه. بعضیا تجربه بالایی دارند و عزیز هستن ولی متأسفانه یه عده ای هستن که قانون شکنی میکنن و یکم سخت گیری کنن اوضاع بهتر بشه ویرایش شده 19 ساعت قبل توسط BigMeeTi نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944388 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Difficulty ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 2 دقیقه قبل، BigMeeTi گفته است: من نگفتم همه هلپرا اوضاعشون اینجوریه. بعضیا تجربه بالایی دارند و عزیز هستن ولی متأسفانه یه عده ای هستن که قانون شکنی میکنن و یکم سخت گیری کنن اوضاع بهتر بشه موافقم باهات (+) نقل قول My Account: یه تورِ صِیدِ جَمعی؛ با اِتِصالِ مُردَن! لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944389 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل (ویرایش شده) از نظر بنده بحث ادب و احترام و جدا از بعضی مورد ها کن. درباره بحث ادب و احترام حرف شمارو کامل تایید میکنم اما در باره بحث اینکه هلپر ها باید هم چیز رو بلد باشن یه خورده برام قابل پذیرش نیست اشخاصی هستند که با اینکه شاید یک سری موضوع هارو بلد نباشن اما علاقه شدید به هلپری دارن و میخوان به سرور کمک کنند, مثلا چت هلپر ها برای این طراحی شده که شما سوال رو از مسعولین بپرسی و با کسی که هلپ داده به اشتراک بزاری (چرا که بهش میگن تیم کارکنان) اشخاصی که میخوان به سرور کمک کنند, از نظر من همین که به جواب برسیم کافیه. اما از طرفی این مورد کاملا مهمه که بعضی از هلپر ها از اونجایی که فقط میخوان ادمین شن و فقط میخوان تایم بزنن پلیر رو میپیچونن و فقط رد میکنند که تند تند بگذره, به نظرم این نوع افراد باید مجازات سنگینی براشون اعمال بشه. درباره FEnglish از یه تایم به بعد دیگه کنترلش نمیشه کرد, همونطور که میدونین اول که یک سری بچه داخل سرور هستند که حتی نمیتونن خارج از فارسی چیزی رو بخونن و مجبوریم که اگه میتونیم باهاشون فارسی چت کنیم, و از طرف اپدیت لانچر که (مثلا قراره چند سالی بیاد) بیاد صد در صد چت فارسی هم اکی میشه و FEnglish دیگه مورد توجه به اون شدید قرار نمیگیره. ویرایش شده 19 ساعت قبل توسط Rager نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944390 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaMeLaN ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل (ویرایش شده) درود و عرض ادب بنده کاملا با نظر شما موافق میباشم (+) کلی از پلیرها بجز شکایات به دلیل مجازات اشتباه محرومیت بی دلیل و غیره ، به سرور نمیان و یجورایی کامل سرور ترک میکنن و این میتونه ضعف بزرگی برای تیم بزرگ ارساکیاگیم و این مجموعه باشه با اینهمه سابقه درخشان واقعا عجیب بنظر میرسه که ادمین/هلپر های تازه وارد و ناتوان به راحتی برای رسیدگی به شکایات و ترید و مشکلات دیگر پذیرش بشن! با این وضعیت قطعا نظم سرور بهم خواهد ریخت و هیچ مدیریت درستی در ان نخواهد داشت خلاصه تو این مورد باید نظارت توسط مدیریت اصلی انجام بشه. +موفق باشید @Kamyab @Ali @Slap ویرایش شده 18 ساعت قبل توسط KaMeLaN نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944391 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در 18 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 18 دقیقه قبل، Rager گفته است: از نظر بنده بحث ادب و احترام و جدا از بعضی مورد ها کن. درباره بحث ادب و احترام حرف شمارو کامل تایید میکنم اما در باره بحث اینکه هلپر ها باید هم چیز رو بلد باشن یه خورده برام قابل پذیرش نیست اشخاصی هستند که با اینکه شاید یک سری موضوع هارو بلد نباشن اما علاقه شدید به هلپری دارن و میخوان به سرور کمک کنند, مثلا چت هلپر ها برای این طراحی شده که شما سوال رو از مسعولین بپرسی و با کسی که هلپ داده به اشتراک بزاری (چرا که بهش میگن تیم کارکنان) اشخاصی که میخوان به سرور کمک کنند, از نظر من همین که به جواب برسیم کافیه. اما از طرفی این مورد کاملا مهمه که بعضی از هلپر ها از اونجایی که فقط میخوان ادمین شن و فقط میخوان تایم بزنن پلیر رو میپیچونن و فقط رد میکنند که تند تند بگذره, به نظرم این نوع افراد باید مجازات سنگینی براشون اعمال بشه. درباره FEnglish از یه تایم به بعد دیگه کنترلش نمیشه کرد, همونطور که میدونین اول که یک سری بچه داخل سرور هستند که حتی نمیتونن خارج از فارسی چیزی رو بخونن و مجبوریم که اگه میتونیم باهاشون فارسی چت کنیم, و از طرف اپدیت لانچر که (مثلا قراره چند سالی بیاد) بیاد صد در صد چت فارسی هم اکی میشه و FEnglish دیگه مورد توجه به اون شدید قرار نمیگیره. عرفان جون ادب و احترام مهمه تو قوانین هم ذکر شده که عدم رعایت ادب و احترام چه با پلیر ها چه با استف مجازات Demote داره. ولی مسئولین این مورد رو نادیده میگیرن و به دلخواه مجازاتی از دل خودشون میدن مثلا: یا اینکه اخطار میده این کار رو تکرار نکنه، یا Av میده، یا SV, همین سهل انگاری ها باعث نقض قوانین میشه مورد دوم قبول دارم چت /HC موجوده و میشه کمک خواست که عادیه، ولی بعضی از هلپر ها از سرور بدون هیچ آگاهی از قوانین فقط اینکه هدفشون ادمین شدنه ولی مسئولین اینقدر به این موضوع بی توجه هستن که این همه تخلفات رخ میده نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944400 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YadegarNiMA ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل (ویرایش شده) 1 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است: سلام و درود، امروز اومدم انتقاد (به خصوص هلپرین) دوستان عزیز بنده داخل تیم استف بودم و از شرایط و سطح و تجربیات آنها اطلاع دارم؛ البته که بعضی ها رو میگم، بعضیا هستن واقعا تجربیات بالایی دارند. متأسفانه روز به روز شرایط ورود به تیم استف راحت تر داره میشه به خصوص (هلپر ها) البته که فقط من نیستم که از اوضاع هلپرا با خبر باشم، اکثر بازیکنان از اوضاعشون با خبر هستن: شما /Helpme بدید و نگاهی به FEnglish عزیزان بندازید، اطلاعاتی از اونا بخواهید و به لحن و صحبت آنها نگاه بندازید. مسئولین عزیز شاید فقط TakeTest و تست شفاهی رو بگیرن و تمام. ولی اوضاع این تیم به شدت فجیع هست که نمیدونم از کجا انتقاد کنم! حالا پیشنهاداتی که دارم: تست ریز بدون اطلاع: مسئولین عزیز به صورت ناگهانی اون شخص رو بدون اطلاع TP بده و چند تا سؤال ریز در مورد قوانین بپرسند، شاید همین یکم سختگیری ها باعث با ارزش شدن این تیم بشه. لحن و رفتار: متأسفانه در قوانین عمومی و سایر قوانین دسته ها مهم ترین چیز لحن و رفتار هست و اگه شما این قانون رو رعایت نکنید به اشد مجازات مشمول میشید. ولی متأسفانه داخل تیم کارکنان چه (هلپری، لیدری و ادمینی) کمترین مجازات رو شامل میشید مثل (AV یا SV) ولی از نظرم این مجازاتی که گفتم شاید کافی نباشه و اون فرد دوباره تخلفاتش رو تکرار کرد. فینگلیش: مهم ترین چیزی که موجوده!! فینگلیش (FEnglish) برای کل تیم کارکنان (هلپری، لیدری، ادمینی) همانند اولین موردی که فرمودم؛ تست گیری بدون اطلاع. یه نگاه به شکایات از هلپر ها بندازید، یه نگاه به شکایات از ادمین ها بندازید!! بله چه چیزی رو مشاهده میکنید؟؟؟ همون قوانین و دستورات FEnglish روزانه شکایت زیادی از هلپر ها میشه و درسته که تایید میشه اون شکایت، ولی اون فرد رو مجازات نمیکنن فقط با کلمه "اون کار رو تکرار نکن" برخوردار میشه. داداش قوانین فینگلیش چیه نیاز به خوندن داره؟ تهش بهم میگن تکرار نکن مگه مهمه اگه مجازات سنگین تری اعمال بشه به نظرتون فرد ناچار نمیشه بره یکم قوانین رو بخونه؟ بله همون ادمینایی که میبینید از هلپری به ادمینی انتقال یافتند و حتی از ادمین ها با عنوان "عدم رعایت فینگلیش" داره ازشون شکایت میشه بنده دیگه حرف و حدیثی ندارم قضاوت با شماست. یا حق سلام و احترام؛ از اینکه با شفافیت کامل مشکلات موجود در تیم استاف بهخصوص بخش هِلپری را مطرح کردید، سپاسگزاریم. بدون شک هدف همه ما ارتقای سطح کیفی کادر و ایجاد یک محیط سالم و قابلاعتماد برای بازیکنان است. 1. آسان شدن ورود به تیم هِلپری که موجب کاهش سطح کیفی پاسخگویی شده است. 2. عدم نظارت کافی بر لحن و رفتار کارکنان و کمبودن مجازاتها نسبت به اهمیت این موضوع. 3. مشکلات جدی در رعایت قوانین FEnglish و برخوردهای بسیار ضعیف با تخلفات تکراری. 4. نبود تستهای دورهای و ناگهانی برای بررسی دانش و تسلط اعضای کادر. --- پیشنهادات بنده تست ناگهانی بدون اطلاع برای سنجش دانش قوانین سختگیری بیشتر در لحن و رفتار کارکنان مجازات مشخص و سنگینتر برای تخلفات مربوط به فینگلیش پیگیری دقیق شکایات و جلوگیری از تکرار تخلفات --- جمعبندی مسئولین عزیز، خواستهی اصلی در این انتقادات ساده و منطقی است: کیفیت را فدای کمیت نکنیم. کادر استاف نمایندهی اصلی قوانین و نظم سرور است؛ بنابراین باید معیارهای ارزیابی، نظارت و آموزشی بهمراتب دقیقتر و جدیتر اعمال گردد. امید است که با رسیدگی به این موارد، شاهد بهبود شرایط و بازگشت ارزش و اعتبار واقعی به تیم هِلپری و سایر بخشها باشیم. یا حق ویرایش شده 18 ساعت قبل توسط YadegarNiMA نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944401 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BalaaCh ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 1 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است: سلام و درود، امروز اومدم انتقاد (به خصوص هلپرین) دوستان عزیز بنده داخل تیم استف بودم و از شرایط و سطح و تجربیات آنها اطلاع دارم؛ البته که بعضی ها رو میگم، بعضیا هستن واقعا تجربیات بالایی دارند. متأسفانه روز به روز شرایط ورود به تیم استف راحت تر داره میشه به خصوص (هلپر ها) البته که فقط من نیستم که از اوضاع هلپرا با خبر باشم، اکثر بازیکنان از اوضاعشون با خبر هستن: شما /Helpme بدید و نگاهی به FEnglish عزیزان بندازید، اطلاعاتی از اونا بخواهید و به لحن و صحبت آنها نگاه بندازید. مسئولین عزیز شاید فقط TakeTest و تست شفاهی رو بگیرن و تمام. ولی اوضاع این تیم به شدت فجیع هست که نمیدونم از کجا انتقاد کنم! حالا پیشنهاداتی که دارم: تست ریز بدون اطلاع: مسئولین عزیز به صورت ناگهانی اون شخص رو بدون اطلاع TP بده و چند تا سؤال ریز در مورد قوانین بپرسند، شاید همین یکم سختگیری ها باعث با ارزش شدن این تیم بشه. لحن و رفتار: متأسفانه در قوانین عمومی و سایر قوانین دسته ها مهم ترین چیز لحن و رفتار هست و اگه شما این قانون رو رعایت نکنید به اشد مجازات مشمول میشید. ولی متأسفانه داخل تیم کارکنان چه (هلپری، لیدری و ادمینی) کمترین مجازات رو شامل میشید مثل (AV یا SV) ولی از نظرم این مجازاتی که گفتم شاید کافی نباشه و اون فرد دوباره تخلفاتش رو تکرار کرد. فینگلیش: مهم ترین چیزی که موجوده!! فینگلیش (FEnglish) برای کل تیم کارکنان (هلپری، لیدری، ادمینی) همانند اولین موردی که فرمودم؛ تست گیری بدون اطلاع. یه نگاه به شکایات از هلپر ها بندازید، یه نگاه به شکایات از ادمین ها بندازید!! بله چه چیزی رو مشاهده میکنید؟؟؟ همون قوانین و دستورات FEnglish روزانه شکایت زیادی از هلپر ها میشه و درسته که تایید میشه اون شکایت، ولی اون فرد رو مجازات نمیکنن فقط با کلمه "اون کار رو تکرار نکن" برخوردار میشه. داداش قوانین فینگلیش چیه نیاز به خوندن داره؟ تهش بهم میگن تکرار نکن مگه مهمه اگه مجازات سنگین تری اعمال بشه به نظرتون فرد ناچار نمیشه بره یکم قوانین رو بخونه؟ بله همون ادمینایی که میبینید از هلپری به ادمینی انتقال یافتند و حتی از ادمین ها با عنوان "عدم رعایت فینگلیش" داره ازشون شکایت میشه بنده دیگه حرف و حدیثی ندارم قضاوت با شماست. یا حق + نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944402 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 8 دقیقه قبل، BigMeeTi گفته است: عرفان جون ادب و احترام مهمه تو قوانین هم ذکر شده که عدم رعایت ادب و احترام چه با پلیر ها چه با استف مجازات Demote داره. ولی مسئولین این مورد رو نادیده میگیرن و به دلخواه مجازاتی از دل خودشون میدن مثلا: یا اینکه اخطار میده این کار رو تکرار نکنه، یا Av میده، یا SV, همین سهل انگاری ها باعث نقض قوانین میشه مورد دوم قبول دارم چت /HC موجوده و میشه کمک خواست که عادیه، ولی بعضی از هلپر ها از سرور بدون هیچ آگاهی از قوانین فقط اینکه هدفشون ادمین شدنه ولی مسئولین اینقدر به این موضوع بی توجه هستن که این همه تخلفات رخ میده منم گه گفتم احترام واجبه نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944405 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در 18 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 12 دقیقه قبل، Rager گفته است: منم گه گفتم احترام واجبه آره کاکو منم مثل تو شیرازی ام حوصله خوندن ندارم نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944414 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightWalker ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل @BigMeeTiمیخهای بازارو خراب کنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944419 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل هم اکنون، NightWalker گفته است: @BigMeeTiمیخهای بازارو خراب کنی؟ بازار چیه؟ ما که اطلاعی نداریم نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944421 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightWalker ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل فععکککککک نککککنمممممم @BigMeeTi نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944422 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELM ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل با سلام حرف شما تا حدودی درسته! ولی خب یسری اشگالاتی هم داره مثلا ما خیلی هلپر های با تجربه داریم که همیشه کمک رسان تیم استف بودن و همیشه به سوالات پلیر ها پاسخ دادن یا مثلا کلمه [دیگه تکرار نکن] فقط یک باره و خیلی هلپر داشتیم بخاطر همین گوش نکردن به این حرف الان مجازات شدن یا مثلا SV و AV مجازات های کمی هم نیستن، خیلی ها بودن که با توجه نکردن به همین ها 3/3SV شدن، دیموت و ساسپند شدن اون کسی که میاد فقط تایم میزنه هیچ وقت ادمین نمیشه شاید تو ذهن خودش اینطوری باشه ولی در نهایت اونی ادمین میشه که دلسوز این مجموعه باشه ولیخب با بخشی از حرف های شما موافقم 1 موضوع Taketest باید اصلاح بشه مثلا قوانینی بیاد در خصوص کسایی که پاس میکنن مجازات سنگینی بشن یا کسانی که پاس میشوند ساسپند بشن 2 اینکه مسئول تلپورت کنه و چند سوال ریز ازشون بپرسه مثلا بیا چند تا قوانین عمومی خیلی ساده بپرسه فقط جهت اینکه بدونن اون طرف هنوز در آمادگی اوایل هلپریش هست یا نه 3 در خصوص FEnglish هم باید بجای سختگیری آموزش رو بیشتر کنن تا هلپر بجای مجازات یاد بگیره اون موضوع رو در ضمن بابت بن های اشتباه از ادمین ها هم بگم ادمین ها شبانه روزی دارن برای بهتر بازی کردن شما تلاش میکنن و روزانه باید به خیلی چیز ها رسیدگی کنن مجازات اشتباه دلیل بر این نمیشه که اون ادمین قانون رو بلد نیست بلکه شاید به این دلیله امکان داره ابهامی باشه یا از بین اون همه مجازات درست یدونه اشتباه تایپی یا ذهنی و.... باشه درکل که تیم استف همیشه یاری رسان بازیکنان مجموعه بوده و اگر کم و زیادی بوده به اون شخص هم حق بدین اون هم یک پلیر ساده بوده که خواسته یک قدم جلوتر برداره نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944459 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Movement ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل (ویرایش شده) 5 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است: مطالب پنهان @Fadaei @ZeRoX @ThePrince @Tohi @SaDaFi @Drage @Allah @Ara @ZakharAsli @Omid @KaDkHoDaa @Robert @DrDep @iMohammad @iMohammadAmin @Iranian @MaShruB @Aim @Semtex @Aghrab @ManiDemon @Azure @Vinak @Captain @PaulWalker @Jimmy @Movement @Xsyn @Mortezaalv @Mortezaa @ArmouR @ShibeMarG @Salvage @YadegarNiMA @Patron @AghaMahan @EnDWaY @JinX @slarky @Slap @Peak @SAYPA @Elmira @EzraeeI @GeRDaB @Morad @Rager @ThePrince @Thermador @Anita @Sami @AmiN @Panda @CheaT @AnDriaS @Slap @Nigga @Niggaa @dost @Destroyer @AliExpert @Ali @Mohny @Proctor @ElmiraKamrani58 @ELM @BigMeeTi @PathaaN @TheHeRo @EiffeL @Karim @HoxeiN درود بنده بعضی از حرف هایتان را قبول دارم و باید درست بشن ولی این هم بدونید که تیم هلپری رو زیاد نباید اذیت کرد خودشون در سخت ترین شرایط زندگیشون شاید باشن که دارن فعالیت میکنن، و خیلیا هلپمی های الکی و به هدف میدن برای اذیت من که مشکلی ندارم ولی اون بنده خدا ها چی یا حق ویرایش شده 14 ساعت قبل توسط Movement نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944490 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
dost ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل 5 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است: مطالب پنهان @Fadaei @ZeRoX @ThePrince @Tohi @SaDaFi @Drage @Allah @Ara @ZakharAsli @Omid @KaDkHoDaa @Robert @DrDep @iMohammad @iMohammadAmin @Iranian @MaShruB @Aim @Semtex @Aghrab @ManiDemon @Azure @Vinak @Captain @PaulWalker @Jimmy @Movement @Xsyn @Mortezaalv @Mortezaa @ArmouR @ShibeMarG @Salvage @YadegarNiMA @Patron @AghaMahan @EnDWaY @JinX @slarky @Slap @Peak @SAYPA @Elmira @EzraeeI @GeRDaB @Morad @Rager @ThePrince @Thermador @Anita @Sami @AmiN @Panda @CheaT @AnDriaS @Slap @Nigga @Niggaa @dost @Destroyer @AliExpert @Ali @Mohny @Proctor @ElmiraKamrani58 @ELM @BigMeeTi @PathaaN @TheHeRo @EiffeL @Karim @HoxeiN نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944491 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jimmy ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل 5 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است: سلام و درود، امروز اومدم انتقاد (به خصوص هلپرین) دوستان عزیز بنده داخل تیم استف بودم و از شرایط و سطح و تجربیات آنها اطلاع دارم؛ البته که بعضی ها رو میگم، بعضیا هستن واقعا تجربیات بالایی دارند. متأسفانه روز به روز شرایط ورود به تیم استف راحت تر داره میشه به خصوص (هلپر ها) البته که فقط من نیستم که از اوضاع هلپرا با خبر باشم، اکثر بازیکنان از اوضاعشون با خبر هستن: شما /Helpme بدید و نگاهی به FEnglish عزیزان بندازید، اطلاعاتی از اونا بخواهید و به لحن و صحبت آنها نگاه بندازید. مسئولین عزیز شاید فقط TakeTest و تست شفاهی رو بگیرن و تمام. ولی اوضاع این تیم به شدت فجیع هست که نمیدونم از کجا انتقاد کنم! حالا پیشنهاداتی که دارم: تست ریز بدون اطلاع: مسئولین عزیز به صورت ناگهانی اون شخص رو بدون اطلاع TP بده و چند تا سؤال ریز در مورد قوانین بپرسند، شاید همین یکم سختگیری ها باعث با ارزش شدن این تیم بشه. لحن و رفتار: متأسفانه در قوانین عمومی و سایر قوانین دسته ها مهم ترین چیز لحن و رفتار هست و اگه شما این قانون رو رعایت نکنید به اشد مجازات مشمول میشید. ولی متأسفانه داخل تیم کارکنان چه (هلپری، لیدری و ادمینی) کمترین مجازات رو شامل میشید مثل (AV یا SV) ولی از نظرم این مجازاتی که گفتم شاید کافی نباشه و اون فرد دوباره تخلفاتش رو تکرار کرد. فینگلیش: مهم ترین چیزی که موجوده!! فینگلیش (FEnglish) برای کل تیم کارکنان (هلپری، لیدری، ادمینی) همانند اولین موردی که فرمودم؛ تست گیری بدون اطلاع. یه نگاه به شکایات از هلپر ها بندازید، یه نگاه به شکایات از ادمین ها بندازید!! بله چه چیزی رو مشاهده میکنید؟؟؟ همون قوانین و دستورات FEnglish روزانه شکایت زیادی از هلپر ها میشه و درسته که تایید میشه اون شکایت، ولی اون فرد رو مجازات نمیکنن فقط با کلمه "اون کار رو تکرار نکن" برخوردار میشه. داداش قوانین فینگلیش چیه نیاز به خوندن داره؟ تهش بهم میگن تکرار نکن مگه مهمه اگه مجازات سنگین تری اعمال بشه به نظرتون فرد ناچار نمیشه بره یکم قوانین رو بخونه؟ بله همون ادمینایی که میبینید از هلپری به ادمینی انتقال یافتند و حتی از ادمین ها با عنوان "عدم رعایت فینگلیش" داره ازشون شکایت میشه بنده دیگه حرف و حدیثی ندارم قضاوت با شماست. یا حق سلام مهدی عزیز، سخنان شما در بخشی قابل تأمل و درست است؛ با این حال، تیم «هلپری» در واقع نقطهی آغازین و فرصتی است برای افرادی که علاقهمند به فعالیت در حوزهی ادمینی هستند و میخواهند تجربهی نخستین خود را در این مسیر بهدست آورند. البته عضویت در این تیم نیز مستلزم آگاهی کافی از قوانین و برخورداری از تجربهی نسبی است. شیوهی ارزیابی و آزمون ممکن است در مواردی متفاوت باشد، اما در نهایت فردی که قصد تقلب برای ورود به تیم را داشته باشد، تفاوتی در نتیجهی کار برایش نخواهد داشت. تقلب در آزمون شفاهی یا در بخش **Take Test**، در حقیقت چیزی جز فریب دادن خود فرد نیست و موجب تضعیف اعتبار و ارزش واقعی مهارتهای او خواهد شد. متأسفانه، افرادی نیز هستند که از این شرایط سوءاستفاده کرده و از آن راه بهدنبال کسب درآمد میباشند. به باور من، اعمال دقت و سختگیری بیشتر در مرحلهی پیش از ورود، میتواند نقش چشمگیری در ارتقای سطح کیفی تیم ایفا کند؛ چرا که پس از پیوستن به مجموعه، هر عضو بهتدریج تجربه میاندوزد و مسیر پیشرفت و موفقیت را با اطمینان بیشتری طی خواهد کرد. با آرزوی توفیق و کامیابی روزافزون برای شما. نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944492 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DemonX ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل 6 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است: سلام و درود، امروز اومدم انتقاد (به خصوص هلپرین) دوستان عزیز بنده داخل تیم استف بودم و از شرایط و سطح و تجربیات آنها اطلاع دارم؛ البته که بعضی ها رو میگم، بعضیا هستن واقعا تجربیات بالایی دارند. متأسفانه روز به روز شرایط ورود به تیم استف راحت تر داره میشه به خصوص (هلپر ها) البته که فقط من نیستم که از اوضاع هلپرا با خبر باشم، اکثر بازیکنان از اوضاعشون با خبر هستن: شما /Helpme بدید و نگاهی به FEnglish عزیزان بندازید، اطلاعاتی از اونا بخواهید و به لحن و صحبت آنها نگاه بندازید. مسئولین عزیز شاید فقط TakeTest و تست شفاهی رو بگیرن و تمام. ولی اوضاع این تیم به شدت فجیع هست که نمیدونم از کجا انتقاد کنم! حالا پیشنهاداتی که دارم: تست ریز بدون اطلاع: مسئولین عزیز به صورت ناگهانی اون شخص رو بدون اطلاع TP بده و چند تا سؤال ریز در مورد قوانین بپرسند، شاید همین یکم سختگیری ها باعث با ارزش شدن این تیم بشه. لحن و رفتار: متأسفانه در قوانین عمومی و سایر قوانین دسته ها مهم ترین چیز لحن و رفتار هست و اگه شما این قانون رو رعایت نکنید به اشد مجازات مشمول میشید. ولی متأسفانه داخل تیم کارکنان چه (هلپری، لیدری و ادمینی) کمترین مجازات رو شامل میشید مثل (AV یا SV) ولی از نظرم این مجازاتی که گفتم شاید کافی نباشه و اون فرد دوباره تخلفاتش رو تکرار کرد. فینگلیش: مهم ترین چیزی که موجوده!! فینگلیش (FEnglish) برای کل تیم کارکنان (هلپری، لیدری، ادمینی) همانند اولین موردی که فرمودم؛ تست گیری بدون اطلاع. یه نگاه به شکایات از هلپر ها بندازید، یه نگاه به شکایات از ادمین ها بندازید!! بله چه چیزی رو مشاهده میکنید؟؟؟ همون قوانین و دستورات FEnglish روزانه شکایت زیادی از هلپر ها میشه و درسته که تایید میشه اون شکایت، ولی اون فرد رو مجازات نمیکنن فقط با کلمه "اون کار رو تکرار نکن" برخوردار میشه. داداش قوانین فینگلیش چیه نیاز به خوندن داره؟ تهش بهم میگن تکرار نکن مگه مهمه اگه مجازات سنگین تری اعمال بشه به نظرتون فرد ناچار نمیشه بره یکم قوانین رو بخونه؟ بله همون ادمینایی که میبینید از هلپری به ادمینی انتقال یافتند و حتی از ادمین ها با عنوان "عدم رعایت فینگلیش" داره ازشون شکایت میشه بنده دیگه حرف و حدیثی ندارم قضاوت با شماست. یا حق درود. موافقم نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944496 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در 10 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل 6 ساعت قبل، ELM گفته است: در ضمن بابت بن های اشتباه از ادمین ها هم بگم ادمین ها شبانه روزی دارن برای بهتر بازی کردن شما تلاش میکنن و روزانه باید به خیلی چیز ها رسیدگی کنن مجازات اشتباه دلیل بر این نمیشه که اون ادمین قانون رو بلد نیست بلکه شاید به این دلیله امکان داره ابهامی باشه یا از بین اون همه مجازات درست یدونه اشتباه تایپی یا ذهنی و.... باشه بن های اشتباه رو قبول دارم انسان جایز الخطاست، ولی بعضی ادمین ها که از هلپری Move شدن یکم اشکالات فینگلیش دارن و خب اگه از همون اول بهشون یکم سخت گیری میشد این مشکل رو ندارن. این چند روز داره از ادمین های زحمت کش با تاپیک های با عنوان "عدم رعایت فینگلیش" داره شکایت میشه، کاری به مجازات ندارم ولی فقط باعث آبروریزی تیم استف میشه اگه بخوام لینک اون تاپیک هایی که با عنوان "فینگلیش" شکایت شده رو میزارم البته که نه فقط یکبار بلکه بیشتر ولی شاید اون ادمین زحمت کش رو ناراحت کنم ولی خودتون میتونید مشاهده کنید. 6 ساعت قبل، ELM گفته است: یا مثلا کلمه [دیگه تکرار نکن] فقط یک باره و خیلی هلپر داشتیم بخاطر همین گوش نکردن به این حرف الان مجازات شدن جمله قشنگی بود! احسنت! دنبال همین جمله بودم! ازاون ادمین شاید بگم ۵ بار با عنوان "فینگلیش" ازشون شکایت کردن ولی هیچ مجازاتی نشدند، نه SV و نه AV فقط به اون کلمه "تکرار نکن" گفته بودن، البته که اگه خواستید میتونم لینک همین شکایاتی که ازشون شده رو با احترام واستون بزارم نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944589 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل نظرم تا حدودی (+) هست نقل قول Tommy لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/#findComment-944599 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.