50CENT ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 خیلی خوب شده افرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در 1 دقیقه قبل، VicTiM گفته است: خیلی خوب شده افرین مرسی سوتون نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 قوی عملکردی حق گفتی کینگ ورک امیدوارم هرچی سریع تر اوکی شه نقل قول God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در هم اکنون، Mortezaa گفته است: قوی عملکردی حق گفتی کینگ ورک امیدوارم هرچی سریع تر اوکی شه مرسی انرژی فـــــراوان نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 قشنگ بود اوایل که وارد سرور شدم کارمو با این شغل شروع کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 بسیار عالی، یه مجله درمورد شغل Trucker هم بزن، پدر مارو در اوردن اینا، @ArSaCiA جونه خالق سمپ این شغل رو ببر یجا دیگه... کافیه دو دقیقه بیای اونجا وایستی ببینی چه خبره نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در 2 دقیقه قبل، MmdPheonix گفته است: قشنگ بود اوایل که وارد سرور شدم کارمو با این شغل شروع کردم در هم اکنون، Supervisor گفته است: بسیار عالی ♥ در هم اکنون، Supervisor گفته است: یه مجله درمورد شغل Trucker هم بزن، پدر مارو در اوردن اینا، @ArSaCiA جونه خالق سمپ این شغل رو ببر یجا دیگه... کافیه دو دقیقه بیای اونجا وایستی ببینی چه خبره میرم تو کارش نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sorb ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در 6 ساعت قبل، Johnson گفته است: این خبر، از زبان کارگری در شرکت نفت می باشد و اینکه این تاپیک بر روی تارگت و سوژه خاصی نبوده، بنابراین از تمام دوستانی که در این خبر به ما کمک کردند سپاسگزاریم. بسم الله الرحمن الرحیم عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستانی که این خبر رو مشاهده می کنند. بنیامین هستم، تقریبا ۱ سالی هست که داخل سرور هستم و بابت تشکیل این فضای دوستانه و زیبا جهت بازی با رفقا از آقای @ArSaCiA تشکر می کنم. از زمانی که شغل "Oil Worker" به بازی اومده، به جرئت میگم یکی از طرفدار های دو آتیشه این جاب هستم. و از گذراندن این شغل با دوستانم و اینکه درآمدی هم کنارش هست، لذت میبرم. دوستان از تک تک کارهاتون لذت ببرید، چون اگر بخواهید مثلا فقط روی یک چیز مثل پول زوم کنید، دنیا براتون انگیزه و تحول خواستی نخواهد داشت، نمیگن نرید سمتش ولی در کنارش به خوش هاتون هم بپردازید بگذریم، ما هر روز وظیفه داریم از رود های بزرگ و از یک نقاط خاص در آب، همچین چیزی رو بیرون بیاریم (والا دقیق نمیدونم چیه، شاید باورتون نشه تا الان بهش فکرم نکرده بودم، نفته؟ ) اما در هر صورت زحمت زیادی داره و کشیدنش از آب کاریه که هرکس قادر به انجام دادنش نیست. در مرحله بعدی ما با این اره خوشگله که برامون گذاشتند، باید چوب ببریم و با وجود وزن سنگینش تا دم ماشین ببریمش و دقیق پشت ماشین قرارش بدیم. شما از چوب بری من لذت ببرید تا بریم مرحله بعدی یا علی از تو مدد، آقا بزن بریم سراغ سنگ داستان. آقا به شخصه اگه از من بپرسید میگم عاشق این قسمت شغلم. اینجا قسمتی هست که با بچه ها خیلی حال میکنیم، سنگ میکنیم از دل زمین، وقتایی هم که حوصلمون سر میره مثلا اگه ۵ نفری اومده باشیم، ۴ نفری میریزیم سر ۱ نفر و میکشیمش و فوش میخوریم ازش، عوضش خیلی حال میده، حالا شاید اون ۱ نفر خودم باشم خب خب خب، وقتشه که کارو بارو جمع کنیم و بریم کارخانه نتیجه کارو ببینیم. خب آقا آش رشتمون آماده شد باید باهم دیگه ترکیب بشه که بشه نفت زیبا جادار مطمئن البته فکر کنم ماشین، نشتی داره همه موادا تخلیه شد و آخر سر هم طی سفر ریزی به شهر "Los Santos" بار رو تحویل میدیم و اونها هم قد معرفتشون حقوق ما رو میدند، حالا که تا اینجا همراه من بودید میخواستم خواهش کنم از @ArSaCiA که لطفا حقوق این جاب رو افزایش بده چون خیلی ها نه فقط من این شغل رو انجام میدیم و نیاز پولیم برای هرکاری و شرایط پریمیوم هم برای ما تاحدودی سخته، امیدوارم راه چاره ای براش باشه. و اینکه طبق گفته های خبرنگار عزیز MrBeaN لایک تاپیک و نظرات فراموشتون نشه ♥ تشکر از تمام کسانی که تا اینجای کار با ما همراه بودند. شاهد بازی ساده اما فوق زیبای پلیر ها در "شرکت نفت" بودیم. امیدوارم لذت برده باشید و تا خبر دیگری شما رو به خدا می سپاریم. نمایش محتوا مخفی @ArSaCiA @Meli @RealSlimShady @MILADemon @Gisu @Sorb @MrCrack @Proofessor @Carl @AmirMahdi @BeYoNDeR @Capsule @Empty @EnDWaY @Erfan @Fadly @Kiya @Leyt @LuTi @Martyn @matinmatin12 @Mero @MohammadEhsaN @Nate @Mortezaa @Noise @Palycity @Radical @Raiiny @rasol @Ravin @Robert @Roya @Rutten @SFC @TheMasTeR @Toofan @WhiteCollar @Wickedness @52hz @Aboll @AdmBoT @Alonso @Amirops @AssassiN @BedlessFighter @Daveli @DeathCross @Dillon @DokiAli @Esmail @Exile @MehranS @Joy @iMani @HastaLaVista @Name @Political @Terible @Pooriya @WaR @Wise @AbbasMZ @AbneR @AliAgent @Daddy @Areno @Allireza @imArash @NabZ @Puck @Sami @TigerMasteR @VaNiTaS @VicTiM @ZombieRanger @XFaCToR @AmirHessaM @G0DFATHER @ElmiraKamrani58 @Pause @DrEaMeR @Omid @DrDep @Rasputin @Cheater @Dawat @iSpicy @Alireza @TheExpert @Mehrab @FIRDOK @ForgeT @sasan7m @MmliX @Olden @iKamyar @MaSiH @ExTerMe @Elone @Astroid @LordMeysam @faty1 @VisuaL @AghaSiBiL @Supervisor @SuperMaN @Farab @BuTleR فوق العاده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrCrack ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 زیبا و بی نقص نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در 45 دقیقه قبل، Sorb گفته است: فوق العاده ♥ در 43 دقیقه قبل، MrCrack گفته است: زیبا و بی نقص ♥ نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 عالی نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheWestSide ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در 7 ساعت قبل، Johnson گفته است: این خبر، از زبان کارگری در شرکت نفت می باشد و اینکه این تاپیک بر روی تارگت و سوژه خاصی نبوده، بنابراین از تمام دوستانی که در این خبر به ما کمک کردند سپاسگزاریم. بسم الله الرحمن الرحیم عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستانی که این خبر رو مشاهده می کنند. بنیامین هستم، تقریبا ۱ سالی هست که داخل سرور هستم و بابت تشکیل این فضای دوستانه و زیبا جهت بازی با رفقا از آقای @ArSaCiA تشکر می کنم. از زمانی که شغل "Oil Worker" به بازی اومده، به جرئت میگم یکی از طرفدار های دو آتیشه این جاب هستم. و از گذراندن این شغل با دوستانم و اینکه درآمدی هم کنارش هست، لذت میبرم. دوستان از تک تک کارهاتون لذت ببرید، چون اگر بخواهید مثلا فقط روی یک چیز مثل پول زوم کنید، دنیا براتون انگیزه و تحول خواستی نخواهد داشت، نمیگن نرید سمتش ولی در کنارش به خوش هاتون هم بپردازید بگذریم، ما هر روز وظیفه داریم از رود های بزرگ و از یک نقاط خاص در آب، همچین چیزی رو بیرون بیاریم (والا دقیق نمیدونم چیه، شاید باورتون نشه تا الان بهش فکرم نکرده بودم، نفته؟ ) اما در هر صورت زحمت زیادی داره و کشیدنش از آب کاریه که هرکس قادر به انجام دادنش نیست. در مرحله بعدی ما با این اره خوشگله که برامون گذاشتند، باید چوب ببریم و با وجود وزن سنگینش تا دم ماشین ببریمش و دقیق پشت ماشین قرارش بدیم. شما از چوب بری من لذت ببرید تا بریم مرحله بعدی یا علی از تو مدد، آقا بزن بریم سراغ سنگ داستان. آقا به شخصه اگه از من بپرسید میگم عاشق این قسمت شغلم. اینجا قسمتی هست که با بچه ها خیلی حال میکنیم، سنگ میکنیم از دل زمین، وقتایی هم که حوصلمون سر میره مثلا اگه ۵ نفری اومده باشیم، ۴ نفری میریزیم سر ۱ نفر و میکشیمش و فوش میخوریم ازش، عوضش خیلی حال میده، حالا شاید اون ۱ نفر خودم باشم خب خب خب، وقتشه که کارو بارو جمع کنیم و بریم کارخانه نتیجه کارو ببینیم. خب آقا آش رشتمون آماده شد باید باهم دیگه ترکیب بشه که بشه نفت زیبا جادار مطمئن البته فکر کنم ماشین، نشتی داره همه موادا تخلیه شد و آخر سر هم طی سفر ریزی به شهر "Los Santos" بار رو تحویل میدیم و اونها هم قد معرفتشون حقوق ما رو میدند، حالا که تا اینجا همراه من بودید میخواستم خواهش کنم از @ArSaCiA که لطفا حقوق این جاب رو افزایش بده چون خیلی ها نه فقط من این شغل رو انجام میدیم و نیاز پولیم برای هرکاری و شرایط پریمیوم هم برای ما تاحدودی سخته، امیدوارم راه چاره ای براش باشه. و اینکه طبق گفته های خبرنگار عزیز MrBeaN لایک تاپیک و نظرات فراموشتون نشه ♥ تشکر از تمام کسانی که تا اینجای کار با ما همراه بودند. شاهد بازی ساده اما فوق زیبای پلیر ها در "شرکت نفت" بودیم. امیدوارم لذت برده باشید و تا خبر دیگری شما رو به خدا می سپاریم. نمایش محتوا مخفی @ArSaCiA @Meli @RealSlimShady @MILADemon @Gisu @Sorb @MrCrack @Proofessor @Carl @AmirMahdi @BeYoNDeR @Capsule @Empty @EnDWaY @Erfan @Fadly @Kiya @Leyt @LuTi @Martyn @matinmatin12 @Mero @MohammadEhsaN @Nate @Mortezaa @Noise @Palycity @Radical @Raiiny @rasol @Ravin @Robert @Roya @Rutten @SFC @TheMasTeR @Toofan @WhiteCollar @Wickedness @52hz @Aboll @AdmBoT @Alonso @Amirops @AssassiN @BedlessFighter @Daveli @DeathCross @Dillon @DokiAli @Esmail @Exile @MehranS @Joy @iMani @HastaLaVista @Name @Political @Terible @Pooriya @WaR @Wise @AbbasMZ @AbneR @AliAgent @Daddy @Areno @Allireza @imArash @NabZ @Puck @Sami @TigerMasteR @VaNiTaS @VicTiM @ZombieRanger @XFaCToR @AmirHessaM @G0DFATHER @ElmiraKamrani58 @Pause @DrEaMeR @Omid @DrDep @Rasputin @Cheater @Dawat @iSpicy @Alireza @TheExpert @Mehrab @FIRDOK @ForgeT @sasan7m @MmliX @Olden @iKamyar @MaSiH @ExTerMe @Elone @Astroid @LordMeysam @faty1 @VisuaL @AghaSiBiL @Supervisor @SuperMaN @Farab @BuTleR عالی بود عزیزم خسته نباشید نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 خیلی هم عالی و قوی فقط تقاضا میشه از این قشر زحمت کش لاین خلاف نرن مخصوصا اوتوبان بغله معدن نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 در 43 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: عالی مرسی در 40 دقیقه قبل، TheWestSide گفته است: عالی بود عزیزم خسته نباشید ♥♥ در هم اکنون، Scorpro گفته است: خیلی هم عالی و قوی فقط تقاضا میشه از این قشر زحمت کش لاین خلاف نرن مخصوصا اوتوبان بغله معدن چشم، اطلاع رسانی میشه ممنون بابت نظــــر نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 داش دمت گرم تاپیک هاتو که میبینم لذت میبرم با قدرت ادامه بده مشتی هستیو پر طرفدار نقل قول !a None Person Hitman Agency ╗╚╝╔ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 خسته نباشی عالی بود نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 در هم اکنون، Aboll گفته است: خسته نباشی عالی بود مرسی داش ابول در 2 ساعت قبل، MahanDanger1987 گفته است: داش دمت گرم تاپیک هاتو که میبینم لذت میبرم با قدرت ادامه بده مشتی هستیو پر طرفدار Thanks Bro 1 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۲۵ در 15:57، Leyt گفته است: تراکِر رو ندیدی هنوز منو دوستان اگه تراکرا بهمون کرم بریزن با گان میریم بالا سرشون انتقام میگیریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 درود , با تشکر از تاپیک جالب شما اگر بتوانید در قالب فیلم هم به صورت خلاصه و کات شده مراحل رو انجام بدید و قرار بدید بازدهی جالب تری میگیره. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 در 2 ساعت قبل، FIRDOK گفته است: منو دوستان اگه تراکرا بهمون کرم بریزن با گان میریم بالا سرشون انتقام میگیریم گنگ بالا در 3 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: درود , با تشکر از تاپیک جالب شما اگر بتوانید در قالب فیلم هم به صورت خلاصه و کات شده مراحل رو انجام بدید و قرار بدید بازدهی جالب تری میگیره. در مراحل بعدی سعی میشه از گیف و فیلم های کوتاه مدت در حین مقاله استفاده بشه. قالب فیلم معمولا برای "گفتگوی آزاد" می باشد، و قاعده مقاله طبق عکس، گیف و "متن" هست. ممنون بابت نظرتون ( شما با هرگونه انتقاد و پیشنهاد، در پیشرفت ما و خودتون سهیم خواهید بود ) 2 2 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 توضیحات عالی, درکنار اموزش مرحله ب مرحله جاب اویل واقعا جالبش کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 در 2 ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: توضیحات عالی, درکنار اموزش مرحله ب مرحله جاب اویل واقعا جالبش کرده ممنــون و مچکـــر نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 عملکرد قشنگ♥ نقل قول 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در 15 دقیقه قبل، Empty گفته است: عملکرد قشنگ♥ مــــرسی 2 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 عالی نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.