این ارسال پرطرفدار است. DoNaLd ارسال شده در July 30, 2023 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 (ویرایش شده) """ سلام خدمت تمامی علاقه مندان به هنر و موسیقی... """ تو ویدیو های قدیمیم این کلیپو پیدا کردم گفتم با شما به اشتراک بزارم شاید خوشتون اومد اگه دوست داشتید لایک کنید دمتون گرم پ.ن: آکورد بک گراند هم توسط خودم اجرا شده و به ملودی اضافه شده اجرا : لینک 1 اجرا : لینک 2 حجم ویدیو: 56MG مخفی کننده @ArSaCiA @Meli @Supervisor @Dnis @GodWorld @Elone @Omid @SajjiLey @Syd @Markeloff @Omid @GnGsTeR @TheMasTeR @Alireza @SFC @ImmoraL @DrEaMeR @Empty @EnDWaY @G0DFATHER @ElmiraKamrani58 @Ravin @Erfan @Proofessor @Fadly @Jonesyy @Inverse @TheExpert @ZombieRanger @Rutten @AdmBoT @Fayez @iKamyar @NabZ @AghaSiBiL @MohammadMahaN @Martyn @Nicolay @DeaTShoT @Nigga @AliAgent @WaR @BeYoNDeR @Olden @Aboll @RoseRain @LuTi @RGB @Noise @Amiiir @Raiiny @Wise @Ava @BuTleR @Douma @RealSina @iAdwin @Radical @SeT @iMisagh @MaSiH @iKiarash @Sobi @iKiarash @DrDep @Sepehr @Dihan @BiBaL @Mohana @AMIRALl @Kiya @iSpicy @Palycity @Johnson @mamadch @AToMiX @Allireza @Gisu @AbneR @AbbasMZ @Blank @Farab @Arm1N @Astroid @Iranian @VenTuRe @SuperMaN @Sanaka @ORTEGA @dawat @BAsil @Azhir @SaLii @SaLiOne @Alarm @VisuaL @HamedBhn @iReZa @AliSm @BiHan @Original @83mehrdad83 @Andro @Gorg @henry @Hos3ein3 @iErfaN @KasraOsati @LoverBoy @Nikootine @Pokers @Seyedalii @YaMaZaKi @YouRFatheR @Cost @Pooriya @SkuiL @Hard @Oppenheimer @morirs @Leyt @Aone @Dani @Danir @Forget @AMir11 @Daddy @Abolfaazl @AmirMehdi @Toofan ویرایش شده July 30, 2023 توسط DoNaLd 30 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Trent ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 آفرین آرزوی موفقیت برای شما نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 عالیییی بود داداشممم? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GnGsTeR ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 عالی داداش موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Piruz ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 عالی دادا یعنی d( ̄◇ ̄)bᵖᵉʳᶠᵉᶜᵗ بود مشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 عالی نواختی سید نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 در 49 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است: اگه دوست داشتید لایک کنید دمتون گرم پ.ن: آکورد بک گراند هم توسط خودم اجرا شده و به ملودی اضافه شده زیبا بود خوشمان آمد نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 خیلی دلنشین بود ایول نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 عالی بنازم خیلی قشنگه نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 روح نواز نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jalinous ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 عالی بود نقل قول To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 عالی بود دس خوش پ.ن: حجم فایل زیاد بود در صورت امکان در پست های بعد در اپلودر هایی اپلود کنید که امکان پخش انلاین داشته باشند. نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 عالی، آرزوی موفقیت نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 مشتی هستی و پر طرفدار نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 عالی بیا همینو تو سرور بنواز❤ خودم مراقبم نمیزارم میوت شی صبر لایکام باز شه میام لایک میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 خیلی هم عالی زیبا بود نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 آرزوی موفقیت دارم واست نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VisuaL ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 زیبا بود ? نقل قول Нет ничего лучше первой любви لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 ستون عالی بود نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 داش اگه میشه بیا خونمون باهم بنوازیم... یا من بیام فرقی نداره... در 44 دقیقه قبل، VisuaL گفته است: زیبا بود ? خیلی چیزای دیگه هست ممد که زیباعه... نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: """ سلام خدمت تمامی علاقه مندان به هنر و موسیقی... """ تو ویدیو های قدیمیم این کلیپو پیدا کردم گفتم با شما به اشتراک بزارم شاید خوشتون اومد اگه دوست داشتید لایک کنید دمتون گرم پ.ن: آکورد بک گراند هم توسط خودم اجرا شده و به ملودی اضافه شده اجرا : لینک 1 اجرا : لینک 2 حجم ویدیو: 56MG نمایش محتوا مخفی @ArSaCiA @Meli @Supervisor @Dnis @GodWorld @Elone @Omid @SajjiLey @Syd @Markeloff @Omid @GnGsTeR @TheMasTeR @Alireza @SFC @ImmoraL @DrEaMeR @Empty @EnDWaY @G0DFATHER @ElmiraKamrani58 @Ravin @Erfan @Proofessor @Fadly @Jonesyy @Inverse @TheExpert @ZombieRanger @Rutten @AdmBoT @Fayez @iKamyar @NabZ @AghaSiBiL @MohammadMahaN @Martyn @Nicolay @DeaTShoT @Nigga @AliAgent @WaR @BeYoNDeR @Olden @Aboll @RoseRain @LuTi @RGB @Noise @Amiiir @Raiiny @Wise @Ava @BuTleR @Douma @RealSina @iAdwin @Radical @SeT @iMisagh @MaSiH @iKiarash @Sobi @iKiarash @DrDep @Sepehr @Dihan @BiBaL @Mohana @AMIRALl @Kiya @iSpicy @Palycity @Johnson @mamadch @AToMiX @Allireza @Gisu @AbneR @AbbasMZ @Blank @Farab @Arm1N @Astroid @Iranian @VenTuRe @SuperMaN @Sanaka @ORTEGA @dawat @BAsil @Azhir @SaLii @SaLiOne @Alarm @VisuaL @HamedBhn @iReZa @AliSm @BiHan @Original @83mehrdad83 @Andro @Gorg @henry @Hos3ein3 @iErfaN @KasraOsati @LoverBoy @Nikootine @Pokers @Seyedalii @YaMaZaKi @YouRFatheR @Cost @Pooriya @SkuiL @Hard @Oppenheimer @morirs @Leyt @Aone @Dani @Danir @Forget @AMir11 @Daddy @Abolfaazl @AmirMehdi @Toofan ماشالا آق پارسا حس می کنم آکورد بک گراندو کسه دیگه کنارت می زد بیا یه ترکم با هم بزنیم :)))) ویرایش شده July 30, 2023 توسط AdmBoT نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 در 1 ساعت قبل، Elone گفته است: این ایموجیت نکته داره ممد 1 نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 در 3 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: """ سلام خدمت تمامی علاقه مندان به هنر و موسیقی... """ تو ویدیو های قدیمیم این کلیپو پیدا کردم گفتم با شما به اشتراک بزارم شاید خوشتون اومد اگه دوست داشتید لایک کنید دمتون گرم پ.ن: آکورد بک گراند هم توسط خودم اجرا شده و به ملودی اضافه شده اجرا : لینک 1 اجرا : لینک 2 حجم ویدیو: 56MG مطالب پنهان @ArSaCiA @Meli @Supervisor @Dnis @GodWorld @Elone @Omid @SajjiLey @Syd @Markeloff @Omid @GnGsTeR @TheMasTeR @Alireza @SFC @ImmoraL @DrEaMeR @Empty @EnDWaY @G0DFATHER @ElmiraKamrani58 @Ravin @Erfan @Proofessor @Fadly @Jonesyy @Inverse @TheExpert @ZombieRanger @Rutten @AdmBoT @Fayez @iKamyar @NabZ @AghaSiBiL @MohammadMahaN @Martyn @Nicolay @DeaTShoT @Nigga @AliAgent @WaR @BeYoNDeR @Olden @Aboll @RoseRain @LuTi @RGB @Noise @Amiiir @Raiiny @Wise @Ava @BuTleR @Douma @RealSina @iAdwin @Radical @SeT @iMisagh @MaSiH @iKiarash @Sobi @iKiarash @DrDep @Sepehr @Dihan @BiBaL @Mohana @AMIRALl @Kiya @iSpicy @Palycity @Johnson @mamadch @AToMiX @Allireza @Gisu @AbneR @AbbasMZ @Blank @Farab @Arm1N @Astroid @Iranian @VenTuRe @SuperMaN @Sanaka @ORTEGA @dawat @BAsil @Azhir @SaLii @SaLiOne @Alarm @VisuaL @HamedBhn @iReZa @AliSm @BiHan @Original @83mehrdad83 @Andro @Gorg @henry @Hos3ein3 @iErfaN @KasraOsati @LoverBoy @Nikootine @Pokers @Seyedalii @YaMaZaKi @YouRFatheR @Cost @Pooriya @SkuiL @Hard @Oppenheimer @morirs @Leyt @Aone @Dani @Danir @Forget @AMir11 @Daddy @Abolfaazl @AmirMehdi @Toofan بنازم آقو پسر در 7 دقیقه قبل، GodWorld گفته است: این ایموجیت نکته داره ممد عه ممد گود وورلد در 2 ساعت قبل، LuTi گفته است: عالی، آرزوی موفقیت سلام من آرش دلقک هستم نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VisuaL ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 در 25 دقیقه قبل، GodWorld گفته است: داش اگه میشه بیا خونمون باهم بنوازیم... یا من بیام فرقی نداره... خیلی چیزای دیگه هست ممد که زیباعه... حتما عزیز دلم منتظر هستیم 1 نقل قول Нет ничего лучше первой любви لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.