این ارسال پرطرفدار است. CyberDyne ارسال شده در May 5, 2022 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 درود فراوان خدمت شما دوستان عزیز، همراه 3 تن از اعضای اقلیت های دسته ویژه به نام @MiladME ، @iKamyar و @SinAHarD بودیم و سوالاتی راجع به تاریخچه فکشن های دسته ویژه پرسیدیم. خیلی از همکاری این 3 بزرگوار، کمال تشکر رو دارم امیدوارم همیشه سالم باشند. به اولین ویدیو مصاحبه که توسط @Camera فیلم برداری شده است میپردازیم. همچنین میپردازیم به فیلمی از وظیفه یک سرباز از اقلیت National guard و در آخر به چکیده ای از وظایف Police و FBI میپردازیم. با تشکر از تماشای شما دوستان عزیز. امیدوارم لذت برده باشید. مخفی کننده ای خدا باید 3 کیلو عرق بریزم از خستگی ببخشید دوستان، بریم سراغ تگ (وحشتناک ترین لحظه ساخت تاپیک) @Omid @Reject @Amirtataloo @EnDWaY @LaghZesH @Sepehr @Qaribe @BourBoN @Arda @Astroid @MiladME @TheSolo @SinAHarD @Elijah @iArash @HardiN @Adriyan @Adrina @Whiskey @ORTEGA @Shxyan @Universe @Guardian @Meli @RudeKid @RoseRain @Alpachino @Olden @Rasputin @AbbasMZ @LiN @Alireza @Forget @Farab @Rony @Meshki @Sweet @OstadFaraz @Kentish @Sobi @Roya @Forrest @Umbrella234 @TigerMasteR @DeViLL @Pace @Amiiir @iErfaN @Brutalest @Keshish @Palycity @SaviorKinG @Markeloff @OddiN @RiPMoHammaD @Lazyboy @Aceu @SaLiOne @TheAziz @KARiM @MmdRF @KimBerLy @Aralya @Mohammadhasan @BigZMoge @AkeLa @OverGrown @Nikootine @Reyhane @OmidGH @Mahi @PowerCell @Mohana @EnDWaY @Christhand @SajAli @MILADemone @MILADemon @FcPoker @HosiDark @Sami و..... برای حمایت از ما لایک یادتون نره 17 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 من کوچیک همه ی اساتید و بزرگواران و قدیمی های سرور هستم جسارت نشه من مصاحبه کردم ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 @Camera متن و ویدیو های زیبایی بود ولی اگه از افراد کارکشته تر استفاده میکردی خیلی بهتر بود! مثال کسی که ثابقه کاپ زیاد داره @Rasputin ۲۰تا اکانت تو کاپ داره، از اینجور افراد اگه استفاده میکردی منطقی تر و حرفه ای تر میشد ولی با این حال عالی نواختی 1 نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 هنوز نگاه نکردم ولی مطمعنم بمبه نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 11 دقیقه قبل، iArash گفته است: ثابقه سابقه* نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 52 دقیقه قبل، Camera گفته است: درود فراوان خدمت شما دوستان عزیز، همراه 3 تن از اعضای اقلیت های دسته ویژه به نام @MiladME ، @iKamyar و @SinAHarD بودیم و سوالاتی راجع به تاریخچه فکشن های دسته ویژه پرسیدیم. خیلی از همکاری این 3 بزرگوار، کمال تشکر رو دارم امیدوارم همیشه سالم باشند. به اولین ویدیو مصاحبه که توسط @Camera فیلم برداری شده است میپردازیم. همچنین میپردازیم به فیلمی از وظیفه یک سرباز از اقلیت National guard و در آخر به چکیده ای از وظایف Police و FBI میپردازیم. با تشکر از تماشای شما دوستان عزیز. امیدوارم لذت برده باشید. نمایش محتوا مخفی ای خدا باید 3 کیلو عرق بریزم از خستگی ببخشید دوستان، بریم سراغ تگ (وحشتناک ترین لحظه ساخت تاپیک) @Omid @Reject @Amirtataloo @EnDWaY @LaghZesH @Sepehr @Qaribe @BourBoN @Arda @Astroid @MiladME @TheSolo @SinAHarD @Elijah @iArash @HardiN @Adriyan @Adrina @Whiskey @ORTEGA @Shxyan @Universe @Guardian @Meli @RudeKid @RoseRain @Alpachino @Olden @Rasputin @AbbasMZ @LiN @Alireza @Forget @Farab @Rony @Meshki @Sweet @OstadFaraz @Kentish @Sobi @Roya @Forrest @Umbrella234 @TigerMasteR @DeViLL @Pace @Amiiir @iErfaN @Brutalest @Keshish @Palycity @SaviorKinG @Markeloff @OddiN @RiPMoHammaD @Lazyboy @Aceu @SaLiOne @TheAziz @KARiM @MmdRF @KimBerLy @Aralya @Mohammadhasan @BigZMoge @AkeLa @OverGrown @Nikootine @Reyhane @OmidGH @Mahi @PowerCell @Mohana @EnDWaY @Christhand @SajAli @MILADemone @MILADemon @FcPoker @HosiDark @Sami و..... برای حمایت از ما لایک یادتون نره زیبا بود نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 19 دقیقه قبل، iArash گفته است: @Camera متن و ویدیو های زیبایی بود ولی اگه از افراد کارکشته تر استفاده میکردی خیلی بهتر بود! مثال کسی که ثابقه کاپ زیاد داره @Rasputin ۲۰تا اکانت تو کاپ داره، از اینجور افراد اگه استفاده میکردی منطقی تر و حرفه ای تر میشد ولی با این حال عالی نواختی داداش ما ها عددی نیستیم ولی خب دیگه راضی باش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 (ویرایش شده) زیبا و مفهومی خوشمان آمد ویرایش شده May 5, 2022 توسط AbbasMZ نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 @Astroid @Arda @BourBoN @Qaribe @Sepehr @LaghZesH @EnDWaY @Amirtataloo @Reject @Omid @ORTEGA @Whiskey @Adriyan @HardiN @Elijah @iArash @SinAHarD @TheSolo @AbbasMZ @Rasputin @Olden @LiN @RoseRain @RudeKid @Meli @Guardian @Universe @Shxyan @Forget @Alireza @Roya @Kentish @Sobi @OstadFaraz @Sweet @Meshki @Farab @Rony @Amiiir @Pace @DeViLL @TigerMasteR @Umbrella234 @Lazyboy @Forrest @RiPMoHammaD @Markeloff @SaviorKinG @Palycity @Brutalest @Keshish @AkeLa @BigZMoge @Mohammadhasan @KimBerLy @MmdRF @Aralya @KARiM @TheAziz @Aceu @PowerCell @Mahi @Omid @OmidGH @Reyhane @Nikootine @OverGrown @Olden @ORTEGA @SWAT @Sami @RoseRain @DarkHellish @Mohana @Zack @JallaD @AbbasMZ @RiPMoHammaD @TigerMasteR @arshiya @HosiDark @MILADemon @Pokers @FcPoker @Peep @BaSiLY @HamedBhn @Hydra @SajAli @Rasputin @Christhand اول معذرت خواهی می کنم از بزرگان و اساتید و صاحب نظران سرور و کاپ و سپس درخواست میکنم بزرگان نظراتشون رو راجب کاپ بگن بلکه سبب پیشرفت سرور شه ❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 1 دقیقه قبل، MiladME گفته است: @Astroid @Arda @BourBoN @Qaribe @Sepehr @LaghZesH @EnDWaY @Amirtataloo @Reject @Omid @ORTEGA @Whiskey @Adriyan @HardiN @Elijah @iArash @SinAHarD @TheSolo @AbbasMZ @Rasputin @Olden @LiN @RoseRain @RudeKid @Meli @Guardian @Universe @Shxyan @Forget @Alireza @Roya @Kentish @Sobi @OstadFaraz @Sweet @Meshki @Farab @Rony @Amiiir @Pace @DeViLL @TigerMasteR @Umbrella234 @Lazyboy @Forrest @RiPMoHammaD @Markeloff @SaviorKinG @Palycity @Brutalest @Keshish @AkeLa @BigZMoge @Mohammadhasan @KimBerLy @MmdRF @Aralya @KARiM @TheAziz @Aceu @PowerCell @Mahi @Omid @OmidGH @Reyhane @Nikootine @OverGrown @Olden @ORTEGA @SWAT @Sami @RoseRain @DarkHellish @Mohana @Zack @JallaD @AbbasMZ @RiPMoHammaD @TigerMasteR @arshiya @HosiDark @MILADemon @Pokers @FcPoker @Peep @BaSiLY @HamedBhn @Hydra @SajAli @Rasputin @Christhand اول معذرت خواهی می کنم از بزرگان و اساتید و صاحب نظران سرور و کاپ و سپس درخواست میکنم بزرگان نظراتشون رو راجب کاپ بگن بلکه سبب پیشرفت سرور شه ❤ هنوز وقت نشده نگاه کنم پس نمیتونم نظری بدم ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در ۱ ساعت قبل، Camera گفته است: درود فراوان خدمت شما دوستان عزیز، همراه 3 تن از اعضای اقلیت های دسته ویژه به نام @MiladME ، @iKamyar و @SinAHarD بودیم و سوالاتی راجع به تاریخچه فکشن های دسته ویژه پرسیدیم. خیلی از همکاری این 3 بزرگوار، کمال تشکر رو دارم امیدوارم همیشه سالم باشند. به اولین ویدیو مصاحبه که توسط @Camera فیلم برداری شده است میپردازیم. همچنین میپردازیم به فیلمی از وظیفه یک سرباز از اقلیت National guard و در آخر به چکیده ای از وظایف Police و FBI میپردازیم. با تشکر از تماشای شما دوستان عزیز. امیدوارم لذت برده باشید. نمایش محتوا مخفی ای خدا باید 3 کیلو عرق بریزم از خستگی ببخشید دوستان، بریم سراغ تگ (وحشتناک ترین لحظه ساخت تاپیک) @Omid @Reject @Amirtataloo @EnDWaY @LaghZesH @Sepehr @Qaribe @BourBoN @Arda @Astroid @MiladME @TheSolo @SinAHarD @Elijah @iArash @HardiN @Adriyan @Adrina @Whiskey @ORTEGA @Shxyan @Universe @Guardian @Meli @RudeKid @RoseRain @Alpachino @Olden @Rasputin @AbbasMZ @LiN @Alireza @Forget @Farab @Rony @Meshki @Sweet @OstadFaraz @Kentish @Sobi @Roya @Forrest @Umbrella234 @TigerMasteR @DeViLL @Pace @Amiiir @iErfaN @Brutalest @Keshish @Palycity @SaviorKinG @Markeloff @OddiN @RiPMoHammaD @Lazyboy @Aceu @SaLiOne @TheAziz @KARiM @MmdRF @KimBerLy @Aralya @Mohammadhasan @BigZMoge @AkeLa @OverGrown @Nikootine @Reyhane @OmidGH @Mahi @PowerCell @Mohana @EnDWaY @Christhand @SajAli @MILADemone @MILADemon @FcPoker @HosiDark @Sami و..... برای حمایت از ما لایک یادتون نره عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adriyan ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 1 ساعت قبل، Camera گفته است: درود فراوان خدمت شما دوستان عزیز، همراه 3 تن از اعضای اقلیت های دسته ویژه به نام @MiladME ، @iKamyar و @SinAHarD بودیم و سوالاتی راجع به تاریخچه فکشن های دسته ویژه پرسیدیم. خیلی از همکاری این 3 بزرگوار، کمال تشکر رو دارم امیدوارم همیشه سالم باشند. به اولین ویدیو مصاحبه که توسط @Camera فیلم برداری شده است میپردازیم. همچنین میپردازیم به فیلمی از وظیفه یک سرباز از اقلیت National guard و در آخر به چکیده ای از وظایف Police و FBI میپردازیم. با تشکر از تماشای شما دوستان عزیز. امیدوارم لذت برده باشید. نمایش محتوا مخفی ای خدا باید 3 کیلو عرق بریزم از خستگی ببخشید دوستان، بریم سراغ تگ (وحشتناک ترین لحظه ساخت تاپیک) @Omid @Reject @Amirtataloo @EnDWaY @LaghZesH @Sepehr @Qaribe @BourBoN @Arda @Astroid @MiladME @TheSolo @SinAHarD @Elijah @iArash @HardiN @Adriyan @Adrina @Whiskey @ORTEGA @Shxyan @Universe @Guardian @Meli @RudeKid @RoseRain @Alpachino @Olden @Rasputin @AbbasMZ @LiN @Alireza @Forget @Farab @Rony @Meshki @Sweet @OstadFaraz @Kentish @Sobi @Roya @Forrest @Umbrella234 @TigerMasteR @DeViLL @Pace @Amiiir @iErfaN @Brutalest @Keshish @Palycity @SaviorKinG @Markeloff @OddiN @RiPMoHammaD @Lazyboy @Aceu @SaLiOne @TheAziz @KARiM @MmdRF @KimBerLy @Aralya @Mohammadhasan @BigZMoge @AkeLa @OverGrown @Nikootine @Reyhane @OmidGH @Mahi @PowerCell @Mohana @EnDWaY @Christhand @SajAli @MILADemone @MILADemon @FcPoker @HosiDark @Sami و..... برای حمایت از ما لایک یادتون نره عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 خدا قوت نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 جالب بود نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astroid ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 باحال بود نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در ۱ ساعت قبل، MiladME گفته است: @Astroid @Arda @BourBoN @Qaribe @Sepehr @LaghZesH @EnDWaY @Amirtataloo @Reject @Omid @ORTEGA @Whiskey @Adriyan @HardiN @Elijah @iArash @SinAHarD @TheSolo @AbbasMZ @Rasputin @Olden @LiN @RoseRain @RudeKid @Meli @Guardian @Universe @Shxyan @Forget @Alireza @Roya @Kentish @Sobi @OstadFaraz @Sweet @Meshki @Farab @Rony @Amiiir @Pace @DeViLL @TigerMasteR @Umbrella234 @Lazyboy @Forrest @RiPMoHammaD @Markeloff @SaviorKinG @Palycity @Brutalest @Keshish @AkeLa @BigZMoge @Mohammadhasan @KimBerLy @MmdRF @Aralya @KARiM @TheAziz @Aceu @PowerCell @Mahi @Omid @OmidGH @Reyhane @Nikootine @OverGrown @Olden @ORTEGA @SWAT @Sami @RoseRain @DarkHellish @Mohana @Zack @JallaD @AbbasMZ @RiPMoHammaD @TigerMasteR @arshiya @HosiDark @MILADemon @Pokers @FcPoker @Peep @BaSiLY @HamedBhn @Hydra @SajAli @Rasputin @Christhand اول معذرت خواهی می کنم از بزرگان و اساتید و صاحب نظران سرور و کاپ و سپس درخواست میکنم بزرگان نظراتشون رو راجب کاپ بگن بلکه سبب پیشرفت سرور شه ❤ کاکو میبینم که به میادین برگشتی از سر فرصت نگاه میکنم و نظرمو میگم حتما نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeKid ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 2 ساعت قبل، Camera گفته است: درود فراوان خدمت شما دوستان عزیز، همراه 3 تن از اعضای اقلیت های دسته ویژه به نام @MiladME ، @iKamyar و @SinAHarD بودیم و سوالاتی راجع به تاریخچه فکشن های دسته ویژه پرسیدیم. خیلی از همکاری این 3 بزرگوار، کمال تشکر رو دارم امیدوارم همیشه سالم باشند. به اولین ویدیو مصاحبه که توسط @Camera فیلم برداری شده است میپردازیم. همچنین میپردازیم به فیلمی از وظیفه یک سرباز از اقلیت National guard و در آخر به چکیده ای از وظایف Police و FBI میپردازیم. با تشکر از تماشای شما دوستان عزیز. امیدوارم لذت برده باشید. نمایش محتوا مخفی ای خدا باید 3 کیلو عرق بریزم از خستگی ببخشید دوستان، بریم سراغ تگ (وحشتناک ترین لحظه ساخت تاپیک) @Omid @Reject @Amirtataloo @EnDWaY @LaghZesH @Sepehr @Qaribe @BourBoN @Arda @Astroid @MiladME @TheSolo @SinAHarD @Elijah @iArash @HardiN @Adriyan @Adrina @Whiskey @ORTEGA @Shxyan @Universe @Guardian @Meli @RudeKid @RoseRain @Alpachino @Olden @Rasputin @AbbasMZ @LiN @Alireza @Forget @Farab @Rony @Meshki @Sweet @OstadFaraz @Kentish @Sobi @Roya @Forrest @Umbrella234 @TigerMasteR @DeViLL @Pace @Amiiir @iErfaN @Brutalest @Keshish @Palycity @SaviorKinG @Markeloff @OddiN @RiPMoHammaD @Lazyboy @Aceu @SaLiOne @TheAziz @KARiM @MmdRF @KimBerLy @Aralya @Mohammadhasan @BigZMoge @AkeLa @OverGrown @Nikootine @Reyhane @OmidGH @Mahi @PowerCell @Mohana @EnDWaY @Christhand @SajAli @MILADemone @MILADemon @FcPoker @HosiDark @Sami و..... برای حمایت از ما لایک یادتون نره عاالی نقل قول ???? ????????? ?????? V̲i̲P̲ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در May 5, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در ۱ ساعت قبل، MiladME گفته است: اول معذرت خواهی می کنم از بزرگان و اساتید و صاحب نظران سرور و کاپ و سپس درخواست میکنم بزرگان نظراتشون رو راجب کاپ بگن بلکه سبب پیشرفت سرور شه ❤ لازم نیست میلاد جان نظر بدیم ما خیلی وقته نظر هامونو داخل میتینگ استف دادیم و عملی نشده پس وقتی کاری یا چیزی پیش نمیاد نباید تلاش کرد با احترام #EnDWaY نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 سلام خیلی خفن و عالی بود نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در May 5, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 2 ساعت قبل، iArash گفته است: @Camera متن و ویدیو های زیبایی بود ولی اگه از افراد کارکشته تر استفاده میکردی خیلی بهتر بود! مثال کسی که ثابقه کاپ زیاد داره @Rasputin ۲۰تا اکانت تو کاپ داره، از اینجور افراد اگه استفاده میکردی منطقی تر و حرفه ای تر میشد ولی با این حال عالی نواختی همه چیز یهویی شد، میلاد گفت بیا مستند بسازیم منم که اصلا نمیدونستم قراره همچین چیزی بشه، وگرنه از همه میگرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در May 5, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 1 دقیقه قبل، Camera گفته است: همه چیز یهویی شد، میلاد گفت بیا مستند بسازیم منم که اصلا نمیدونستم قراره همچین چیزی بشه، وگرنه از همه میگرفتم دفه بعدی تو مجله خبرنگاران بزار برندت کنم زیبا بود 1 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 1 ساعت قبل، MiladME گفته است: @Astroid @Arda @BourBoN @Qaribe @Sepehr @LaghZesH @EnDWaY @Amirtataloo @Reject @Omid @ORTEGA @Whiskey @Adriyan @HardiN @Elijah @iArash @SinAHarD @TheSolo @AbbasMZ @Rasputin @Olden @LiN @RoseRain @RudeKid @Meli @Guardian @Universe @Shxyan @Forget @Alireza @Roya @Kentish @Sobi @OstadFaraz @Sweet @Meshki @Farab @Rony @Amiiir @Pace @DeViLL @TigerMasteR @Umbrella234 @Lazyboy @Forrest @RiPMoHammaD @Markeloff @SaviorKinG @Palycity @Brutalest @Keshish @AkeLa @BigZMoge @Mohammadhasan @KimBerLy @MmdRF @Aralya @KARiM @TheAziz @Aceu @PowerCell @Mahi @Omid @OmidGH @Reyhane @Nikootine @OverGrown @Olden @ORTEGA @SWAT @Sami @RoseRain @DarkHellish @Mohana @Zack @JallaD @AbbasMZ @RiPMoHammaD @TigerMasteR @arshiya @HosiDark @MILADemon @Pokers @FcPoker @Peep @BaSiLY @HamedBhn @Hydra @SajAli @Rasputin @Christhand اول معذرت خواهی می کنم از بزرگان و اساتید و صاحب نظران سرور و کاپ و سپس درخواست میکنم بزرگان نظراتشون رو راجب کاپ بگن بلکه سبب پیشرفت سرور شه ❤ اگر سیستمی اضافه بشه که بتونه پلیس هارو در ازای پول بادیگارد خودشون کنند خیلی خوب میشه نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در May 5, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 10 دقیقه قبل، EnDWaY گفته است: دفه بعدی تو مجله خبرنگاران بزار برندت کنم زیبا بود حالا حیف که من این روزا امتحان دارم وگرنه شور و شوق من تو این زمینه ها زیاده مث میلاد نظر لطفته 3> نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 2 ساعت قبل، Camera گفته است: درود فراوان خدمت شما دوستان عزیز، همراه 3 تن از اعضای اقلیت های دسته ویژه به نام @MiladME ، @iKamyar و @SinAHarD بودیم و سوالاتی راجع به تاریخچه فکشن های دسته ویژه پرسیدیم. خیلی از همکاری این 3 بزرگوار، کمال تشکر رو دارم امیدوارم همیشه سالم باشند. به اولین ویدیو مصاحبه که توسط @Camera فیلم برداری شده است میپردازیم. همچنین میپردازیم به فیلمی از وظیفه یک سرباز از اقلیت National guard و در آخر به چکیده ای از وظایف Police و FBI میپردازیم. با تشکر از تماشای شما دوستان عزیز. امیدوارم لذت برده باشید. نمایش محتوا مخفی ای خدا باید 3 کیلو عرق بریزم از خستگی ببخشید دوستان، بریم سراغ تگ (وحشتناک ترین لحظه ساخت تاپیک) @Omid @Reject @Amirtataloo @EnDWaY @LaghZesH @Sepehr @Qaribe @BourBoN @Arda @Astroid @MiladME @TheSolo @SinAHarD @Elijah @iArash @HardiN @Adriyan @Adrina @Whiskey @ORTEGA @Shxyan @Universe @Guardian @Meli @RudeKid @RoseRain @Alpachino @Olden @Rasputin @AbbasMZ @LiN @Alireza @Forget @Farab @Rony @Meshki @Sweet @OstadFaraz @Kentish @Sobi @Roya @Forrest @Umbrella234 @TigerMasteR @DeViLL @Pace @Amiiir @iErfaN @Brutalest @Keshish @Palycity @SaviorKinG @Markeloff @OddiN @RiPMoHammaD @Lazyboy @Aceu @SaLiOne @TheAziz @KARiM @MmdRF @KimBerLy @Aralya @Mohammadhasan @BigZMoge @AkeLa @OverGrown @Nikootine @Reyhane @OmidGH @Mahi @PowerCell @Mohana @EnDWaY @Christhand @SajAli @MILADemone @MILADemon @FcPoker @HosiDark @Sami و..... برای حمایت از ما لایک یادتون نره عالی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 2 ساعت قبل، OstadFaraz گفته است: سابقه* و باز هم ثابقه در 1 ساعت قبل، iKamyar گفته است: داداش ما ها عددی نیستیم ولی خب دیگه راضی باش شما که جایه خودتو داری جیگر دیگه نخواستم خیلی تگ کنم در 1 ساعت قبل، MiladME گفته است: @Astroid @Arda @BourBoN @Qaribe @Sepehr @LaghZesH @EnDWaY @Amirtataloo @Reject @Omid @ORTEGA @Whiskey @Adriyan @HardiN @Elijah @iArash @SinAHarD @TheSolo @AbbasMZ @Rasputin @Olden @LiN @RoseRain @RudeKid @Meli @Guardian @Universe @Shxyan @Forget @Alireza @Roya @Kentish @Sobi @OstadFaraz @Sweet @Meshki @Farab @Rony @Amiiir @Pace @DeViLL @TigerMasteR @Umbrella234 @Lazyboy @Forrest @RiPMoHammaD @Markeloff @SaviorKinG @Palycity @Brutalest @Keshish @AkeLa @BigZMoge @Mohammadhasan @KimBerLy @MmdRF @Aralya @KARiM @TheAziz @Aceu @PowerCell @Mahi @Omid @OmidGH @Reyhane @Nikootine @OverGrown @Olden @ORTEGA @SWAT @Sami @RoseRain @DarkHellish @Mohana @Zack @JallaD @AbbasMZ @RiPMoHammaD @TigerMasteR @arshiya @HosiDark @MILADemon @Pokers @FcPoker @Peep @BaSiLY @HamedBhn @Hydra @SajAli @Rasputin @Christhand اول معذرت خواهی می کنم از بزرگان و اساتید و صاحب نظران سرور و کاپ و سپس درخواست میکنم بزرگان نظراتشون رو راجب کاپ بگن بلکه سبب پیشرفت سرور شه ❤ نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.