H0sein ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 ع میلاده نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 16 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: اره یادمه تو یک هفته 24 تا راب زذن هر 24 تاش فیل شد هفته بعداز 24 تا راب کلا 3 تا راب زدن که اونم ماله فکشن های ملایم بود و اونا مجبور بودن بزنن اینقدر ترسناک بودیم که هیچکس راب نمیزد دیگه دوران بازنشستگی مونه نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 دلم NG خواست با Patriot بگردی دور JB با هانتر بری اون بالا وایسی یا با Rustler بری باس 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 1 ساعت قبل، Farab گفته است: دلم NG خواست با Patriot بگردی دور JB با هانتر بری اون بالا وایسی یا با Rustler بری باس هعی گفتی در 2 ساعت قبل، Rasputin گفته است: دیگه دوران بازنشستگی مونه به نظر نمیاد تو بازنشست شده باشی نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 30 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: به نظر نمیاد تو بازنشست شده باشی فقط هولی میکشم و راب دسته متوسط هم آمینیوس میندازم کار خاصی نمیکنم در 2 ساعت قبل، Farab گفته است: دلم NG خواست با Patriot بگردی دور JB با هانتر بری اون بالا وایسی یا با Rustler بری باس نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در November 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در 17 ساعت قبل، Olden گفته است: عجیبه بگو اگه میتونن (بعید میدونم) ازین کارا با PD & NG هم بکنن یه کم سر گرم شیم ☺ PD دائم تو درگیری هست NG هم روز به روز استراتژی هاش بهتر میشه ولی FBI مثل همیشه پشه میپرونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، MiladME گفته است: PD دائم تو درگیری هست NG هم روز به روز استراتژی هاش بهتر میشه ولی FBI مثل همیشه پشه میپرونه ویرایش شده November 28, 2021 توسط Olden نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Norvis ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 ? فقط @ZombieRanger،، جفت پا رفت تو شیشه یارو 1 نقل قول ♡ ♡ کوـہ بـہ کوـہ کـہ نمیرسـہ اـבم بـہ اـבم شایـב ولے تو کارت بـہ من میوـ؋ـتـہ اخر ♡ ◉━━━━━━─────── رفیق ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در November 30, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 چه سر و صدایی شده چه خبرتونه چه خبرتونهههههه پلیس ها شبیخون خوردن دیگه گودرت پلیس زیاده 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۵ در 17:21، MiladME گفته است: با هنر نمایی ORTEGA و iNViSiBle و ZombieRanger و OddiN و HajATA و SWAT نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajATA ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۵ در 17:21، MiladME گفته است: سلام عرض ادب من دوباره برگشتم با موضوعات داغ اخیرا هنگام میتینگ FBI یک هاستر عده ای رو تلپورت میکنه توی HQ اف بی آی و اونجا FTP میکنن و تمامی اعضای FBI کشته میشن و خیلیاشون ول میکنن میرن حقوق دریافت نمیکنن. درسته هاستر ها همیشه چنین کارهایی میکنن ولی دیگه این موضوعات برای پیرمردای سرور و خاک خورده ها و بعضیا که از بس که تو درگیری بودن دهنشون بوی خون و باروت میده تازگی نداره و عادیه و چنین شکستی علاوه بر اینکه موجب تحقیر FBI بلکه موجب تحقیر کاپ شد. فکر کن توی منطقه خودتونم امنیت نداشته باشی تقریبا عجیب ترین FTP بود که دیدم یعنی بیای توی منطقه و حریم FBI همرو بکشی بری. حالا اونا به کنار چیزی که منو فشار میده اینه که زمان کاپ های قدیم اف تی پی ها همه با اسنایپر و مینی گان و اره برقی بود اما توی این اف تی پی کسی گان غیرقانونی نداشت کاپ های قدیم اینجوری میرفتن اف تی پی جمع میکردن یاد بگیرید با هنر نمایی ORTEGA و iNViSiBle و ZombieRanger و OddiN و HajATA و SWAT حالا همه مسائل به کنار من همیشه از هاستر شکایت میکردم اما اینبار میخوام به نیروهای خودی شک کنم. طبق گفته ها که از برخی شنیدم: حتی اگه بیرون HQ باشید ولی انلاین باشید حقوق دریافت می کنید که شک دارم درست باشه ولی اگه درست باشه مسئله خطرناک میشه و اینجا معلوم میشه خیلی اعضای اف بی ای کمترین کاری که باید انجام میدادن آنلاین بودنه و حتی بعضیا انلاین هم نبودن و رفتن دنبال کار خودشون که حقوق نگرفتن یعنی (تحقیر) و این موضوع جدا از تحقیرش جرم داره که عدم شرکت در میتینگ و دریافت نکردن حقوق هفتگی FW داره. میتینگ تشکیل نشد؟ اصلا مهم نیست ولی وظیفشون بوده انلاین بمونن و دفاع کنن و چرا نبودن این جای بحث داره!!! البته همه اینا درصورتی هست که بیرون HQ هم سورو بهتون حقوق بده فیلم کامل این FTP روزهای آینده توسط یکی از FTP کنندگان پخش میشه... @Ali @Meli @SaLiOne @HaTeD @Norvis @EBi @ORTEGA @Mohana @OmidGH @Alireza @Farab @Mohana @Anita @SajAli @Useless @Meliva @EBIGHOST @Gorg @HajATA @iNViSiBIe @ZombieRanger @SWAT @OddiN @Rasputin @BaSiLY @iMahan @iMahDi @FcPoker @EnDWaY @EBi @CaKe @RoseRain @Rose @Forrest @Sami @Patrick @ADiNA @Final @HardiN @MrRaBiN @Shah @Aliherfei @Reject @RudeBoY @RudeKid @SaeedAlpha @Forget @Scorpro @Lazyboy @Olden @Panda @Parzival @KARiM @Mahi @Ostad @hoseyfi @Claude @Shxyan @Sardar @JanGi @Ricardo @RiPMoHammaD @Alireza1112 @llelouch @llPrincessll @RaaD @Post @Peep @MmdRF @iErfaN @MwM @erfan1384 @Aralya @Hydra @Leox @Original @NOBODY @SirMehdi @MobinNeD @ArshiXo @Bnjamin @SFC با رفتن بزرگان از کاپ منتظر چنین روزهایی بودم... (البته هنوز چند نفر هستند که بهشون امید دارم) ببخشید اگه اسم بزرگی رو جا انداختم و توی ویدیو نگفتم چون دیگه جا نبود دیگه در این حد نه که یادش بخیر چه دورانی بود 1 1 نقل قول اما دوست خوب قلب زندگیست . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2021 همم نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.