Nexon ارسال شده در April 24 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24 بعد جدا از این کسی دیگه گلد نمیخره بزور گلد سل میره 😐 Me رو هر چیزی زوم نکن ، کیفیتش میاد پایین لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1194819 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StormRage ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. 5 5 My Account: انتقام کار مردم ضعیف است مردم قوی میبخشند مردم باهوش نادیده می گیرند. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199391 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itsGodPersian ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 1 دقیقه قبل، StormRage گفته است: درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. موافقم :𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 :𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199392 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Limu ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 هم اکنون، StormRage گفته است: درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. من به عنوان کسی که گلد نمیزنه با این پیشنهادات موافقم بازی واسه من خیلی راحت تر میشه ولی باید یچیزیو در نظر گرفت اینکه درآمد شغل ها بره بالا میشه مثل همون پایین اومدن قیمت گلد چون هر دوتاش به اشباع شدن دارایی پلیر ها ربط داره تنها چیزی که به وجود میاره اینه که دیگه پلیرا کمتر سراغ گلد زدن میرن برای اینکه پولشونو بیشتر کنن و از اونجایی که سیستم اینجا pay to win ئه احتمال زیاد رد میشه پیشنهادت ᴍʏ ᴅᴀʙᴇ ᴅᴜQ : لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199397 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZereshkPolo ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 13 دقیقه قبل، StormRage گفته است: درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. نظری ندارم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199401 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
meti1234 ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 خیلی پایینهچرا بی انصافیه واقعا لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199404 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SAITO ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 این روز ها نمیدونم چرا گلد سل نمیره نمی صرفه https://up.20script.ir/file/9ac1-IMG-۲۰۲۶۰۵۰۶-۰۴۱۶۲۱.jpg لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199406 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abuzar ارسال شده در April 26 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26 موافقم باید گلد استاندارد داشته باشه که الان خیلی قیمتش پایین هست نه بر گذشته افسوس... نه از آینده ترس و حراس!... ما پذیرای هر آنچه که آید هستیم کشتی ما را خدا میراند... حال هر چه پیش آید؛ خوش آید): 🖤😞 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199418 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StormRage ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، imALiS گفته است: موافقم ممنون 🙏 ۱ ساعت قبل، NalenGi گفته است: من به عنوان کسی که گلد نمیزنه با این پیشنهادات موافقم بازی واسه من خیلی راحت تر میشه ولی باید یچیزیو در نظر گرفت اینکه درآمد شغل ها بره بالا میشه مثل همون پایین اومدن قیمت گلد چون هر دوتاش به اشباع شدن دارایی پلیر ها ربط داره تنها چیزی که به وجود میاره اینه که دیگه پلیرا کمتر سراغ گلد زدن میرن برای اینکه پولشونو بیشتر کنن و از اونجایی که سیستم اینجا pay to win ئه احتمال زیاد رد میشه پیشنهادت درسته ولی باید جوری درآمد ها بالا بره که پلیر ۲ تا راه داشته باشه یکی که از توی گیم پول در بیاره که خب زمان بره یا گلد بزنه. ممنون بابت نظرت بازم.🙏 ۱ ساعت قبل، SAITO گفته است: این روز ها نمیدونم چرا گلد سل نمیره نمی صرفه دلیلشو عرض کردم، به خاطر زیاد شدن گلد ولی زیاد شدن گلد اینه که از داخل گیم نمیتونن به چیزی که میخوان برسن. نظر من این بود که یکم درآمد ها رو ببرن بالا داخل و بعد قیمت گلد در گیم بره بالا و در سایت هم کمی افزایش بدن تا عادلانه در بیاد. 55 دقیقه قبل، Abuzar گفته است: موافقم باید گلد استاندارد داشته باشه که الان خیلی قیمتش پایین هست مرسی بابت نظرت اینم خوبه که واسه هر مقدار گلد یک Standard price بزارن که پلیر هایی که میخوان بازار گلد رو خراب کنن نتونن و مثل قضیه ماشین ها بشه. مرسی بابت نظرت 🙏 ویرایش شده April 27 توسط StormRage My Account: انتقام کار مردم ضعیف است مردم قوی میبخشند مردم باهوش نادیده می گیرند. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199449 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taaha ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 1 ساعت قبل، StormRage گفته است: درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. واکنش @Ali: ولی با قسمت شغل ها موافقم مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199462 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtOmS ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 2 ساعت قبل، StormRage گفته است: درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. به شدت موافقم نه انتقام نه بخشش .... به وقتش لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199472 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dipper ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 2 ساعت قبل، Abuzar گفته است: موافقم باید گلد استاندارد داشته باشه که الان خیلی قیمتش پایین هست موافقم A failed woman And man لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199473 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fix ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 4 ساعت قبل، StormRage گفته است: درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. کاملا موافقم و باید قیمتش تغییر کنه لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199504 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StormRage ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 2 ساعت قبل، Taaha گفته است: واکنش @Ali: ولی با قسمت شغل ها موافقم 1 ساعت قبل، Eroded گفته است: به شدت موافقم 1 ساعت قبل، GravityFalls گفته است: موافقم 3 دقیقه قبل، MammadReza گفته است: کاملا موافقم و باید قیمتش تغییر کنه ممنون بابت نظراتون 🙏 My Account: انتقام کار مردم ضعیف است مردم قوی میبخشند مردم باهوش نادیده می گیرند. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199505 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MerkeI ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 4 ساعت قبل، StormRage گفته است: درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. تا نصف متن خوندم با نظرت (+) همیشه خودت باش از هیچکس انتظار نداشته باش... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199512 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DerDevil ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 4 ساعت قبل، StormRage گفته است: درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. موافقم ولی شاید خیلی طول بکشه لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199521 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wine ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 4 ساعت قبل، StormRage گفته است: درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. برادر حرفات ضد و نقیض بود. اگه قیمت گلد پایین تر باشه راحت تر میتونن گلد بخرن نه اگه بالا تر باشه! بالا رفتن قیمت به افرادی که از فروشگاه مجموعه طلا میخرن سود میرسونه که خب هدف صحبت های شما بلعکس بوده. هرچی قیمت گلد پایین تر باشه بازیکنان راحت تر میتونن تهیه کنن (افرادی که کار میکنند و از داخل بازی پول در میارن) و خب طبیعتاً افرادی که کار میکنن و نیاز به گلد دارن اگر قیمت پایین تر باشه راحت تر میتونن تهیه کنن و خب زود تر به اهدافشون میرسد! و اینکه شما به کل وجود فکشن هارو فراموش کردی چون حضور در اقلیت ها هم در آمد زیادی داره! و خب راه های دیگه برای کسب در آمد هست که وقت نمیشه اینجا بگم خدمتتون و اینکه شما گفتید (وقته عرضه زیاد بشه تقاضا کم میشه) این قاعده کلا مبحث جدایی داره، عرضهی چه چیزی در حال حاضر زیاد تر تعداد بازیکنان است؟ آیا با توجه به اقتصاد فعلی وسایلی یا چیزی هست که دیگه کسی بهش نیاز نداشته باشه و یا همه داشته باشن؟ یا تعدادش از تعداد بازیکنان بیشتر باشه؟ باید بگم خیر! در مجموعه هیچ موقع عرضه از تقاضا بیشتر نیست حتی اگر یک بازیکن ۱۰۰۰ عدد گیفت کارت ۲۰۰ گلد داشته باشه قابلیت فروش تمامشو داره UnknownS لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199523 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lunex ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 موافقم 📎🖤...𝑁𝑜𝑡ℎ𝑖𝑛𝑔 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199524 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StormRage ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 17 دقیقه قبل، Wine گفته است: برادر حرفات ضد و نقیض بود. اگه قیمت گلد پایین تر باشه راحت تر میتونن گلد بخرن نه اگه بالا تر باشه! بالا رفتن قیمت به افرادی که از فروشگاه مجموعه طلا میخرن سود میرسونه که خب هدف صحبت های شما بلعکس بوده. هرچی قیمت گلد پایین تر باشه بازیکنان راحت تر میتونن تهیه کنن (افرادی که کار میکنند و از داخل بازی پول در میارن) و خب طبیعتاً افرادی که کار میکنن و نیاز به گلد دارن اگر قیمت پایین تر باشه راحت تر میتونن تهیه کنن و خب زود تر به اهدافشون میرسد! و اینکه شما به کل وجود فکشن هارو فراموش کردی چون حضور در اقلیت ها هم در آمد زیادی داره! و خب راه های دیگه برای کسب در آمد هست که وقت نمیشه اینجا بگم خدمتتون و اینکه شما گفتید (وقته عرضه زیاد بشه تقاضا کم میشه) این قاعده کلا مبحث جدایی داره، عرضهی چه چیزی در حال حاضر زیاد تر تعداد بازیکنان است؟ آیا با توجه به اقتصاد فعلی وسایلی یا چیزی هست که دیگه کسی بهش نیاز نداشته باشه و یا همه داشته باشن؟ یا تعدادش از تعداد بازیکنان بیشتر باشه؟ باید بگم خیر! در مجموعه هیچ موقع عرضه از تقاضا بیشتر نیست حتی اگر یک بازیکن ۱۰۰۰ عدد گیفت کارت ۲۰۰ گلد داشته باشه قابلیت فروش تمامشو داره درود سروش جان در جواب نظرات قشنگ شما. ۱_منظور من از بالاتر رفتن قیمت گلد در گیم بود که یعنی ارزش گلد در گیم بیشتر بشه که هم بساط این بازار خرابی جمع بشه و هم بازیکنان راضی و هم از مجموعه گلد بیشتری خریداری میشه. ۲_هدف من راضی نگه داشتن طرفیت بود یعنی هم بازیکنان که ناراضی نباشند و هم مجموعه که ضرر نکنه. ۳_من منظورم این نبود که قیمت گلد از سایت کم بشه و الان قیمت خوبی هم دارد، منظورم اینطوری بود که جوری تنظیم بشه بازار که وقتی طرف کار میکنه تو گیم بتونه توی یک مدت زمانی به هدفش برسه و اونی هم که حوصله نداره میره از سایت گلد میزنه و سریع تر به هدفش میرسه. ۴_بنده به فکشن ها هم اشاره داشتم و یک مورد شما بگو که غیر از فکشن PD که میدونم میتونیم با تیکت دادن درآمد اش خوبه غیر اون فکشن تاکسی یا مکانیک و غیره ... شما میتونی با هفته ای نهایتن ۳۰۰ کا به ماشین مثلا لامبورگینی دست پیدا کنی؟! (فکر نکنم) منظورم اینه که درآمد جوری زیاد بشه که نه غیر منطقی باشه و نه کم. ۵_ممنون میشم اگر راهی رو بهمون پیشنهاد کنید که داخل گیم در یک مدت زمانی عاقلانه ای بتونیم برای مثال لامبورگینی بگیریم. (غیر از دلالی) راهی که بدون سرمایه اولیه باشه و از ۰ باشه. ۶_در رابطه با جمله وقتی عرضه زیاده تقاضا کم باید بگم که: منظور تعداد زیاد گلد در بازار بود که وقتی میبینم بعد ۲ ماه رفتم گلد بگیرم طرف مجبوره شده بیاد ۸۰۸ گلد رو به ۳۸۰ کا بده که رد بشه چون تعداد گلد بالاست و به فروش نمیره. منظورم اینه که بیان یک Standard price واسه گلد بزارن که طرف بدونه ارزش گلد اش چقدره. حالا من یک نظر مختصری دادم شما اگر راهکاری واشه اقتصاد گیم دارین ممنون میشم بگین @Wine 29 دقیقه قبل، Lunex گفته است: موافقم ممنون بابت نظرتون 🙏 My Account: انتقام کار مردم ضعیف است مردم قوی میبخشند مردم باهوش نادیده می گیرند. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199550 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealPouria ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 5 ساعت قبل، StormRage گفته است: درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. +++ Never give up لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199553 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StormRage ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 36 دقیقه قبل، Ting گفته است: +++ ممنون بابت نظرت 🙏 1 ساعت قبل، Mohmmadsaleh گفته است: تا نصف متن خوندم با نظرت (+) ممنون بابت نظرت 🙏 ۱ ساعت قبل، DerDevil گفته است: موافقم ولی شاید خیلی طول بکشه بالخره که باید یک کاری کنن بازم از هیچی بهتره ممنون بابت نظرت 🙏 My Account: انتقام کار مردم ضعیف است مردم قوی میبخشند مردم باهوش نادیده می گیرند. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199574 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Darigh ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 6 ساعت قبل، StormRage گفته است: درود؛ من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در میآوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم. تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست) یا بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست) اما راه حل من: بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره. و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند. من والا تا همینجا تونستم نظر بدم. لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو میبریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست. @Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد. خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم. کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم StormRage. موافقم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199621 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edvars ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 در ۱۴۰۵/۱/۲۰ در 11:25، Mahyar68 گفته است: به نظر من کف کف کف قیمت هست در حال حاظر فکر کن 2040 گلد 1.1 میلی رسیدیم به 2040 گلد 800 کایی 190 طرف 80 سل میداد الان 66 میره چه وضعیتی خدایی والا الان فک کن حالا قیمت گلد میاد پایین ولی ماشین یا هاستری اینا نمیاد پائین لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199622 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohamadMatin ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 Xxdddd My Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199663 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StormRage ارسال شده در April 27 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27 31 دقیقه قبل، Darigh گفته است: موافقم ممنون بابت نظرتون 🙏 My Account: انتقام کار مردم ضعیف است مردم قوی میبخشند مردم باهوش نادیده می گیرند. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/112384-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D9%84%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F%D8%9F%D8%9F/page/3/#findComment-1199678 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری