رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 13:11، omidawx گفته است:

این قیمت ها برای کنترل نرخ تورم داخل بازی هستش همه ازش شاکین ولی راهی نیست 
متاسفانه تو این 1 سال اخیر کلا پروسه ی ad و خرید و فروش خیلی ضعیف شده از هر لحاظ
هر ماشین بالای odo 1k که اصلا چیزی حساب نمیشه 300 هزار از قیمت استاندار بیشتره 
امیدوارم برگردیم به روال سابق.

راهی نیست دیگه

do.php?imgf=6ff129_26InShot-20260129-190

درود 

این وضعیت رو خودمون درست کردیم

در مورد ماشینا هم همین اتفاق افتاده اما برعکس گرون شده الان ساوانا پلیت معمولی با اودو زیره ۱ کا رو دارن بالا استند « ۳ » میدن.

در مورد گلد یک مثال می‌زنیم 

نمیدونم طرف پول داده دلش نمی‌خواد سود کنه 

میخواستیم یکدونه ۴ کا گلد بفروشم ۱ میلیون ۷۰۰ کا گذاشتم 

دیدم یکی دیگه گذاشته ۱ میلیون ۵۵۰ کا خب معلومه طرف گلد من رو نمیخره می‌ره از ایشون میخره

قبلا ۳ کا گلد ۱ میلیون ۵۵۰ کا بود ، خلاصه بازار گیم داره بد تر هم میشه با این وضعیت.

ویرایش شده توسط Blc

188e09_25IMG-20251108-135130.jpg

df0709_25022d08-25InShot-20251108-235247

در ۱۴۰۵/۱/۲۰ در 11:25، Mahyar68 گفته است:

به نظر من کف کف کف قیمت هست در حال حاظر فکر کن 2040 گلد 1.1 میلی رسیدیم به 2040 گلد 800 کایی 190 طرف 80 سل می‌داد الان 66 میره چه وضعیتی خدایی

سلام

بر اساس تجربه:

الان هر چی پول دارید گلد بگیرید بگذارید برای چند ماه دیگر که قیمت ها بالا رفت

بعد برنامه میتونه متفاوت باشه.

d89203_26Slide2-PNG-ec87c7eec329d05f477a

از قیمت گلد راضیم ولی ماشین واقعا قیمتاش چرت شده

SoulSync.png

در ۱۴۰۵/۱/۲۴ در 12:37، TheDevon گفته است:

درود

منصف نیست ! باید قیمت در گیم بره بالا همونطور که ما گلد رو از سایت با قیمت بالا میخریم

👍🏿

خیلی بالاس 

پول نداریم.

1238005-shereyder.png

در ۱۴۰۵/۲/۷ در 03:00، StormRage گفته است:

درود؛

من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در می‌آوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم.

تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست)

یا 

بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست)

اما راه حل من:

بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره.

و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند.

من والا تا همینجا تونستم نظر بدم.

لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو می‌بریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست.

@Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh  @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد.

خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم.

کوچیکتون عضوی از خانواده آرساکیا گیم

StormRage.

جمع بندی خوبی هست که افزایش قیمت در جاب و فکشن ها

ولی یه دلیل دیگه اینه تکراری شدن روند بازی هم هست 

فکشن ها تکراری / اما هنوز کمی نیاز به تغییر داره 

نبود چیز جدیدی بتل پسی کوستی 

ایتم های جدید تو بازی 

همه اینا باید باعث بشه که زود تر AG:SAMP بیارن و ایتم های جدید بیاد 

چون فقط تنها ارزش خرید گلد چهارتا اسکینو یه لامبور تهش هاستریه که هاستری هم کم کم زده میشه ادم 

و دیز برای استف که مگه چقدر ممبر تو استفه 

و در نهایت تنها چیزی که گرون میکنن پرمیومه ....

الان تنها روش تو این وضعیت بدون روند AGSAMP همون افزایش درآمد فکشن و جاب ها هستش

وگرنه ایتم جدیدی تو بازی نباشه خرید و فروش گلد اصن منطقی نیست

Vince.png

Tezcas Family

Vince

اتفاقا در بهترین حالت ممکن هستش

(-)

وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی

مراقب رفتارت با آدما باش                                  

یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی   

1012238-BeNia

My BORO:

1108288-JavadInteger

قیمت گلد داخل گیم خیلی هم خوب و روال عادی است 

NoSpread.pngabde-IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B0%

اری

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tondbad

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

b2fb-InShot-20260505-112232121.gif

داش تو دوست نداری آدم هاستری بگیره یارو با هزار بدبختی ۶۶ جمع کرده بره هاستری تو میخوای نگیره؟O.o

014a-8d4b-GIF-20260515-214236-043.gif

My Account:          YareGhadimi.png

یآ میشِه قِسمَت؛یآ میشِه حَسرَت'🖤🌊....

f0af-6b97-GIF-20260515-214147-038-2-.gif

درود؛

من خودم به شخصه هول هوشه ۱ ساله ۳ ماهه توی آرساکیا گیم فعالیت دارم و به شخصه اول هاش خیلی بازی برام جذاب بود و من خودم از xp کلن گرفته تا تراک اون موقع شاید باور نکنید ولی در روز ۵۰۰ کا با یک Job و یک کلن که واقعا پول Xp میداد در می‌آوردم و الان وقتی میبینم قیمت گلد رو بردن بالا ولی بعضیا همچنان زیاد گلد میزنن کا بتونن توی گیم یک ماشین یا خونه خوب بخرن طبیعی دیگه وقتی عرضه زیاد باشه تقاضا کمه و چون اون کسی که گلد زده بتونه گلد خودشه سریع تر سل بده میاد قیمت گلد خودشه پایین میاره چون براش مهم نیست اون پول واقعی که داده میگه بازم میزنم.

تنها راه اینه که یا بازم افزایش قیمت در گلد به وجود بیاد که ارزش گلد بیشتر بشه (که اینطوری کمتر گلد میخرن و به ضرر مجموعه هست)

یا 

بیان داخل گیم لیمیت 190k گلد که 75 میلیون داخل گیم هست رو افزایش بدن که بگن ارزش گلد بره بالا (که با این کار حجم خرید گلد در گیم کم میشه و از اون طرف چون میگن نمیصرفه و گلد کمتری از سایت خریداری میشه و بازم به ضرره مجموعه هست)

اما راه حل من:

بهتره که درآمد مشاغل اعم از (/Jobs, Factions, سیستم های راب بانک و غیره ...) بیشتر بشه که توانایی خرید گلد از گیم راحت تر باشه و از اون ور وقتی ببینن میتونن از توی گیم یکسری چیز هارو بخرن و اینجوری بازار گلد بهتر و منطقی تر گلد به فروش میره.

و با این کار نه تنها قیمت و اقتصاد گلد و گیم بهتر میشه بلکه بازیکنان میگن خب ما هم میتونیم گلد بزنیم که سریع تر بتونیم با راه های پرمیوم اکانت یا خرید هاستری داخل گیم خوش بگذرونیم یا مثل یک شهروند ساده با شغل هایی که درآمد عاقلانه ای دارن خوش گذرونی کنند.

لطفا صاحب نظرانی که واقعا ایده مناسبی دارن واسه اقتصاد گیم و البته (مجموعه) نظر هاشون رو اعلام کنند، که با همفکری و نظر هم دیگر میشه سرور رو از جایی که هست به مقام های بهتر برسونیم و با این کار هم خودمون لذتشو می‌بریم و هم کلی اتفاق های هیجان انگیز و بی نظیر در انتظارمون هست.

@Ali @Toofan @Kamyab @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @SaLiOne @DictatoR @Terible @Roozbeh  @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @AlBeRT @RealFarzad @ZeRoX @Puri @Wine @MooN @Exit @Allah @Mehrdad @Slap @Varagh @Mute @Ezi @Fazaei @TheHeRo @Olden @ELM @Tijay @Danth @Karim @RoKuO @Tiem @Thugger @EliTe @andiya @Izeh @Y4S @Captain @Robert @Pedi @Shifo @Hadiseh @AmoReza @LoNeR @Ting @Genius @Shemr @Matinjli @Syd @Daddy @KaTa @Silence @Aras @AmiirHosseiN @iEslaM @Rezza @Taaha @UFC @Ghafas @FeLan @Anonymity @Farab @FaiL @LOPY @imALiS @AlwayS @LilPeep @Hazzard @RevenT @iMohammad @FeaRLeSS @Omid @AngeI @Destroyer @Scorpro @MILADemon @Markeloff @Semtex @Abuzar @Carroll @iSaM @VisuaL @POrAnG @Parsi @KoBeL @Kanan @AmoEhsan @Takaya @DerDevil @Sillver @SAITO @Tommy @DawN @MammadReza @Sinaw @AGmilad @Wise @ACiDO @Eroded @MasterAssassins @Tak @BlaCKWoRlD @iZahra @AsW @DoNaLd @RoTiS @AlaaHazraT @Builder @Move @Yass @Mobiina @Lunex @GodOfSniper @AghayeReza @daiya @ggg @AmuMammad @khodwin @Luckita @YoungBachE @HoxeiN @NeverKill @Movement @VenTuRe @Rainbow @PeDrY @ArmouR @Hushang @McQueen @Hela @MohammadAli @Fayez @SuperMaN @Marina @Williams @Karadayi @BaLLoCH @Azure @Rate @EzraeeI @MamadSaleh @SaDaFi @AliExpert @Epstein @SaIeh @Iranian @TheRastin @BlackFlash @Vaking @AimLooK @NalenGi @GamBroN @ELN @FuRyGod @ArthurMorgan @Collection @Darigh @Haadi @EricLynnWright @ThePrince @BigMeeti @Blum @Drage @Survivel @Maccer @KarimKhan @EmamZamanAJ @EIyas @Khalvat @ElmiraKamrani58 @Mohmmadsaleh @83mehrdad83 @Alireza @ORTEGA و ... اگر اسم کسیو نگفتم شرمنده بیشتر از این یادم نیومد.

خیلی هارو نام بردم چون این مسئله یک مسئله مهم هست لطفا واکنش و نظراتون رو لطف کنید بگین تا باهم گیم خفنی داشته باشیم.

StormRage.

درود موافقم

fd05-InShot-20260501-174812750.gif

1212178-tenebris.png

fd05-InShot-20260501-174812750.gif

Oh, LIFE can crash in a Moment. So Lonely

درود؛

یا 

اما راه حل من:

StormRage.

درود نظر بنده

(+)

1227058-Jadoh

8d01-9bf3-InShot-20260508-135722374.gif

437816_26a13e-InShot-20260516-085411394.

آره دقیقا خیلی خیلی تورم گلد کشیده پایین 

و بنظرم جنبه های مثبت و منفی زیادی داره ولی کفه ی ترازو به طرف پوئن های مثبت بیشتر کشیده میشه و برای پلیرا خیلی بهتره.

Freebird.png

Tyrus.png

درسته واس دلال ها خوب نیس ولی واس مصرف کننده عالیه.

My Account:

6125-3049-InShot-20260511-110418266.gif

1192070-Varnox

My Bro:

1194507-hajhasan

6125-3049-InShot-20260511-110418266.gif

کاملا موافقم باید یک کاری برای این مشکل انجام بشه.

بازار اصلا قیمت منظرمی نداره هر جا هر نفر هر قیمتی که دوست داشت میزاره رو قیمت‌.

ولی با این سخن که میگم قیمت گلد به ریل رو بیارن پایین کاملا مخالفم اگه بیارن پایین بعضی راحت تر بچه سالا هاستری بازیو خراب میکنن

My Account:

1206016-GoD_FaCe

1321318-GoDFaCe

b3b521_26InShot-20260521-174139563.gif

مرا برگردان به اون روزهای قشنگ...

من یادمه ۲ک گولد به ۱.۲۰۰ رسیده بود 

و اینک  ماشین های سرور خیلی گرون شدن اگه بری از دیس سفرشو بر داری صرفه تره

18 دقیقه قبل، NOOR گفته است:

من یادمه ۲ک گولد به ۱.۲۰۰ رسیده بود 

و اینک  ماشین های سرور خیلی گرون شدن اگه بری از دیس سفرشو بر داری صرفه تره

ادبیات رو تجدید شدی، درسته؟

:𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

08a131_25b6c620-25842519-25GIF-20250620-Ragnar.png

08a131_25b6c620-25842519-25GIF-20250620-

cf9e12_26InShot-20260512-092221656.gif

2 ساعت قبل، Odin گفته است:

ادبیات رو تجدید شدی، درسته؟

۳سال پشته سره هم 😂😂

3 ساعت قبل، NOOR گفته است:

۳سال پشته سره هم 😂😂

کاملا واضحه😄

:𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

08a131_25b6c620-25842519-25GIF-20250620-Ragnar.png

cf9e12_26InShot-20260512-092221656.gif

4 ساعت قبل، NOOR گفته است:

۳سال پشته سره هم 😂😂

خسته نباشید 😂

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...