رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

واقعا راست گفتی قیمتش بالاس و من هم با هاستر ها مشکل دارم مثلا داری بهشون ی چی میگی تیپیت میدن یجا 

اصلا هاسترها اگه از یه رده سنی شروع می‌شد خوب 

مثلا خیلی دیدم ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ... سالشونه آفرین بتو که این نکته را 

مطرح کردی.

:my ACCOUNT♧

amir94.png

:my BROTHER♧

AmoKiller.png

وَقتی‌نِعمَتایی‌‌کِه‌خُدا‌بهِم‌دادِه‌رومیشمُرم..

'تو'رو‌هِزار‌بار‌حِساب‌میکنَم:)🥲💕

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822152
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.

(+) به شدت افزایش قیمت دادن و هیچکس دیگه هاستری رو نمیخره

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822156

سلام خدمت همه دوستان عزیز 

واقعا اگر اینطور بخواد پیش بره همون روزانه ۷۰۰ نفری که تو بازی هستند تبدیل میشه به روزانه ۲۰۰ نفر آنلاین 

دوست عزیز آقای @Ali شمایی که می‌دونی وضعیت اقتصادی چطور هست پس با پلیر های مجموعه خودت با دوستان خودت همچین رفتاری رو نکن بنده ۶ ماه پیش هاستری ۶ خریدار کردم به مبلغ ۳ میلیون خورده ای ۱۹۰ گلد خریدم از فروشگاه آرساکیا خوب من کل حقوق ماهانه ۵ تومن هستش و دیدم تو اون ماه نمیتونم تمدید کنم واقعا سخته همچین چیزی که یکی دیگه میاد مثلاً ۱۴ سال سن داره با پول پدرش میاد اینجا پشت سر هم هاستری تمدید می‌کنه لطفاً رسیدگی کنید 

81b926_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

81b926_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

e58226_25-VIP-png-e92941fd06227638168e9c

81b926_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-15b5028_25780c13-245362.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822168

درود - چون هرکی میرسه هاستری میگیره 

هم اکنون، Omid گفته است:

با سلام

نظر بنده منفی میباشد

هرچه بالاتر هاستر کمتر و ازار و اذیت کمتر

بدرود

به قول اقا امید هرچه هاستر کمتر ازار اذیت کمتر.

• دوست دارم که 1

از من،منی ماند که دیگر شوق ماندن ندارد.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822208

با سلام و درود. 

من به شخصا موافقم. 

شاید مسئولین بازی فکر کنن با این تغیر قیمت گلد پول بیشتری کسب کنن.

ولی اینجوری شاید ماهی 2 تا پلیر هاستر شن. 

تو این وضع گرونی کسی نمیاد 6 میلیون پولشو به بازی بده

لطفا قیمت هارو تغیر بدید و بقیه هم بتونن از هاستری استفاده کنن. 

با تشکر. 

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822209

(-)

𝑺𝒐𝒎𝒆𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝑖𝑡 𝑝𝑎𝑠𝑠𝑒𝑠 𝑣𝑒𝑟𝑦 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝑏𝑢𝑡 𝑖𝑡 𝑝𝑎𝑠𝑠𝑒𝑠                                                               

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822211

10 ساعت قبل، PersianGulf گفته است:

درود به همه عزیزان..

طبق به روزرسانی جدید قیمت هاستری و .. 

تک تک عزیزانی که تو این گیم هستیم همه مال این اب و خاک هستیم و از گرونی تورم اطلاع و ناراضی هستیم..

وقتی کسی یه محصول یا هرچیز دیگه ای رو ارائه میده خودش صاحب اختیار اینه که روش هر قیمتی که دوست داره رو بزاره ..

پس ما به مسئولین عزیز این سرور  حق میدیم هر قیمتی که دوست دارن روی محصول خودشون بزارن...

ولی حق خودم و باقی دوستان عزیز هم هست که به این تصمیم اعتراض  و نارضایتی خودمون رو به گوش شما برسونیم..

شما به عنوان کسی تو این مملکت زندگی میکنبد حق دارید قیمت محصولتون رو زیاد کنید وقتی میبینید قیمت همه چی رفته بالا.. ولی:

نظر بنده حقیر این هست که قیمت ها بالا رفت هیچ مشکلی نداره ولی جوری باشه که نه به من بلکه به عزیزانی که دارن تو این سرور به خاطر علاقه ای که دارن خرج میکنن هم فشار نیاد.

امیدوارم با حمایت شما عزیزان تجدید نظری رخ بده..

با احترام..

نمایش محتوا مخفی

@Silence @PANDORA @Olden @SaLiOne @Jansuz @Saleh @Exit @Permanent  @Mehrdad @AliExpert @LiN  @Pooriya @PermenentLion @BigMeeTi @NightCore @YounesiLey @Iranian @BaLLoCH @Tommy @Ting @Hushang @AlCheMy @Neymar  @AnatomY  @Peak @RGB @PaulWalker @Alonso  @Vinak  @Destroyer  @EzraeeI  @MamadSaleh @ElmiraKamrani58  @Slap @Ramon  @Rate @Buff  @Azure @McQueen @MohammadAli @New @SuperMaN @83mehrdad83 @DoNaLd @Semtex  @Mohny @WhiteCollar @Robert @iFarbod @AmirJahed @EliTe @TheTrust @Jahad @HemosO @PaKaR @SaTaNiC @Fazaei @Alonso @Nigga @TheHeRo @Nigga @Elyass @ForceGod @FesTivaL @Collaps @Awrsh @Tab @YouNGsteR @Pencil @InVasIoN @Tijay @morvaridsiyah @Nice @PersianFury @bardia889 @ISA @AMOEHSAN @ELYAS @Aghrab @Brayden @Allah @Mehshad  @AFK @AlCheMy  @Neymar @iMohammadAmin  @Jalinous @Abolfaazl @Swastika @ArmouR @HitlerING @KiaaN @Exit @Mohammadiliya @kaabooy  @Thunderwol  @AlBeRT @Noise @ONIX @NaderShah @LuFo@Escoffier @sky @faryan1212  @FeLan @TAHAZN  @iEsi @amobangi @Xsyn @Tofaan16 @Genius @MaShruB @FearMaster @TheMatin @Captain @ZeranG @LaJBaZ @MatinRz @amirdii @OLYMPIA @xjalayeri @Remy @Palp @Azhdar @SEKOT  @AndrewTate @Peak @Parsi @MMDD @AmirAIi  @Dante @WiCH  @Danth @Aras @Destroyer @Mehrdad @PaulWalker @PermenentLion @Slap @Arvan @JinX @XyliA  @Arda @amirali @Syd  @Palycity @ZakharAsli @SlimShady  @SaLiOne @Pooriya  @aryan82 @LiN @Matinjli @Mortezaa @Olden @VenoM @Fadaei  @Puri @Mohny @AbneR @Pokers @Wise @Kiya @AliExpert @Robert @Terible @Butterflies @DrDep @Ara @Arash @Roozbeh @SFC @Sweet @Ali @Toofan  @Kamyab @Proctor @EnDWaY

پ.ن;  مدیران - کارکنان آرساکیا -کارکنان محیط کاربری .. همگی تگ شدند...

موافقم تو این گرونی ها فکر کن شخصی میاد بزور پول یه هاستر 6 جمع میکنه فرداش میبینه دو برابر شده💔

متاسفانه تو این وضع کشورمون تنها دلخوشیمون همین سروره که اونم کم کم میگیرنش، هرماه که چند تا قابلیت از هاستر ها کم میشد

الانم قیمتارو سه برابر کردید واقعا منصفانه نیست، 💔💔

۱ ساعت قبل، amir94 گفته است:

واقعا راست گفتی قیمتش بالاس و من هم با هاستر ها مشکل دارم مثلا داری بهشون ی چی میگی تیپیت میدن یجا 

اصلا هاسترها اگه از یه رده سنی شروع می‌شد خوب 

مثلا خیلی دیدم ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ... سالشونه آفرین بتو که این نکته را 

مطرح کردی.

شما خودتم جزو اون ۹ ۱٠ ۱۱ ۱۳ ساله ها هستی

پ.ن: حتی کمتر.

940608_25Editor-Pending.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822213

حرفت را بسیار قبول دارم 

da5d25_25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5

𒂺𒇁𒈹𒂀 𒆁𒀀𒃹𒄁                                              Kingshot.png                     

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822236

موافقم

When you Know your  Limits you're  Always Respected c37a19_25a5f719-25GIF-20250319-140759-38

DoNoR.png

c37a19_25a5f719-25GIF-20250319-140759-38

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822241

موافقم امیر جان

از اول هاستری برای کمک به هزینه هایی سرور بوده

ولی الان از کمک به هزینه ها گذشته یک چیزی خیلی بیشتر از کمک به سرور شده

اما مطمعنم که علی مثل همیشه هیچ جواب منطقی بابت این گرونی نداره و تغییرش نمیده

مرسی بابت پیشنهادت عزیزم @PersianGulf

I think nothing is permanent

VenoM.png

mo3n.png

Mobtaker.png

Chars.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822242

2 دقیقه قبل، VenoM گفته است:

موافقم امیر جان

از اول هاستری برای کمک به هزینه هایی سرور بوده

ولی الان از کمک به هزینه ها گذشته یک چیزی خیلی بیشتر از کمک به سرور شده

اما مطمعنم که علی مثل همیشه هیچ جواب منطقی بابت این گرونی نداره و تغییرش نمیده

مرسی بابت پیشنهادت عزیزم @PersianGulf

روز به روز cmd هاسترا کمتر میشه قیمتش میره بالاتر من خودم قرار بود که بگیرم ولی الان قیمتارو دیدم درسته فکرم تغییر کرد انگار کلا برنامم بهم ریخت

57 دقیقه قبل، Spect گفته است:

سلام خدمت همه دوستان عزیز 

واقعا اگر اینطور بخواد پیش بره همون روزانه ۷۰۰ نفری که تو بازی هستند تبدیل میشه به روزانه ۲۰۰ نفر آنلاین 

دوست عزیز آقای @Ali شمایی که می‌دونی وضعیت اقتصادی چطور هست پس با پلیر های مجموعه خودت با دوستان خودت همچین رفتاری رو نکن بنده ۶ ماه پیش هاستری ۶ خریدار کردم به مبلغ ۳ میلیون خورده ای ۱۹۰ گلد خریدم از فروشگاه آرساکیا خوب من کل حقوق ماهانه ۵ تومن هستش و دیدم تو اون ماه نمیتونم تمدید کنم واقعا سخته همچین چیزی که یکی دیگه میاد مثلاً ۱۴ سال سن داره با پول پدرش میاد اینجا پشت سر هم هاستری تمدید می‌کنه لطفاً رسیدگی کنید 

ددی کمکم کن😂

da5d25_25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5

𒂺𒇁𒈹𒂀 𒆁𒀀𒃹𒄁                                              Kingshot.png                     

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822261

درود.

در مدت اخیر، برخی دوستان از تعداد بالای هاسترها انتقاد داشتند و حالا نسبت به افزایش قیمت هاستری معترض‌اند. این تضاد رفتاری من رو متعجب می‌کنه.

به نظرم بذارید یه مدت تصمیمی که اتخاذ شده بمونه تا ببینیم چه نتیجه‌ای میده. هرچند که این تصمیم یک تصمیم واکنشی بود و نه پیشگیرانه. راه پیشگیری و اصلاح هاستری مفصل‌تر از یک قیمت‌گذاریه.

فقط علی جان لطفاً دلیل اصلی این تصمیم رو صادقانه بیان کنید، چون قطعاً خارج از این 2 حالت نبوده: 1. افزایش درآمد سرور 2. حل مشکل تعدد هاستری

• دوست دارم که 1

End of the Line          

|----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|

Superman.png

|----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822268

10 ساعت قبل، PersianGulf گفته است:

درود به همه عزیزان..

تک تک عزیزانی که تو این گیم هستیم همه مال این اب و خاک هستیم و از گرونی تورم اطلاع و ناراضی هستیم..

وقتی کسی یه محصول یا هرچیز دیگه ای رو ارائه میده خودش صاحب اختیار اینه که روش هر قیمتی که دوست داره رو بزاره ..

پس ما به مسئولین عزیز این سرور  حق میدیم هر قیمتی که دوست دارن روی محصول خودشون بزارن...

ولی حق خودم و باقی دوستان عزیز هم هست که به این تصمیم اعتراض  و نارضایتی خودمون رو به گوش شما برسونیم..

شما به عنوان کسی تو این مملکت زندگی میکنبد حق دارید قیمت محصولتون رو زیاد کنید وقتی میبینید قیمت همه چی رفته بالا.. ولی:

نظر بنده حقیر این هست که قیمت ها بالا رفت هیچ مشکلی نداره ولی جوری باشه که نه به من بلکه به عزیزانی که دارن تو این سرور به خاطر علاقه ای که دارن خرج میکنن هم فشار نیاد.

با احترام..

نمایش محتوا مخفی

@Silence @PANDORA @Olden @SaLiOne @Jansuz @Saleh @Exit @Permanent  @Mehrdad @AliExpert @LiN  @Pooriya @PermenentLion @BigMeeTi @NightCore @YounesiLey @Iranian @BaLLoCH @Tommy @Ting @Hushang @AlCheMy @Neymar  @AnatomY  @Peak @RGB @PaulWalker @Alonso  @Vinak  @Destroyer  @EzraeeI  @MamadSaleh @ElmiraKamrani58  @Slap @Ramon  @Rate @Buff  @Azure @McQueen @MohammadAli @New @SuperMaN @83mehrdad83 @DoNaLd @Semtex  @Mohny @WhiteCollar @Robert @iFarbod @AmirJahed @EliTe @TheTrust @Jahad @HemosO @PaKaR @SaTaNiC @Fazaei @Alonso @Nigga @TheHeRo @Nigga @Elyass @ForceGod @FesTivaL @Collaps @Awrsh @Tab @YouNGsteR @Pencil @InVasIoN @Tijay @morvaridsiyah @Nice @PersianFury @bardia889 @ISA @AMOEHSAN @ELYAS @Aghrab @Brayden @Allah @Mehshad  @AFK @AlCheMy  @Neymar @iMohammadAmin  @Jalinous @Abolfaazl @Swastika @ArmouR @HitlerING @KiaaN @Exit @Mohammadiliya @kaabooy  @Thunderwol  @AlBeRT @Noise @ONIX @NaderShah @LuFo@Escoffier @sky @faryan1212  @FeLan @TAHAZN  @iEsi @amobangi @Xsyn @Tofaan16 @Genius @MaShruB @FearMaster @TheMatin @Captain @ZeranG @LaJBaZ @MatinRz @amirdii @OLYMPIA @xjalayeri @Remy @Palp @Azhdar @SEKOT  @AndrewTate @Peak @Parsi @MMDD @AmirAIi  @Dante @WiCH  @Danth @Aras @Destroyer @Mehrdad @PaulWalker @PermenentLion @Slap @Arvan @JinX @XyliA  @Arda @amirali @Syd  @Palycity @ZakharAsli @SlimShady  @SaLiOne @Pooriya  @aryan82 @LiN @Matinjli @Mortezaa @Olden @VenoM @Fadaei  @Puri @Mohny @AbneR @Pokers @Wise @Kiya @AliExpert @Robert @Terible @Butterflies @DrDep @Ara @Arash @Roozbeh @SFC @Sweet @Ali @Toofan  @Kamyab @Proctor @EnDWaY

موافقم خیلی زیاد 

مرسی برای وقتی که گذاشتی💚💎

𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃

22c017_25ttt.gif

ALBOOM.png

مثل آب باش لاکچری نیست

ولی برای زندگی با ارزشه!

KhuN.png

HitBoy.png

22c017_25ttt.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822270

درود 

موافقم‌ (+) 

ویرایش شده توسط Remy

REMY.png

الهی در شب فقرم بسوزان

ولی محتاج نامردان مگردان.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822279

12 ساعت قبل، PersianGulf گفته است:

درود به همه عزیزان..

با احترام..

نمایش محتوا مخفی

سلام و درود

در این باره نظر بنده خنثی هستش.

از طرفی قیمت زیاد خرید مداوم هاستری رو بخاطر شرایط نامساعد اقتصادی غیرمنطقی می‌کنه، از طرفی هم یه راهکار برای کنترل هاسترها نیازه که به هر دلیلی تصمیم بر افزایش قیمت شده.

نظر من (و شاید چیزی که توی ذهن تیم مدیریته) اینه که با افزایش قیمت فعلی هاسترها کم بشن و بعدش قیمت‌ها به روند قبلی برگرده و روند گرفتن هاستری روندی سختگیرانه‌تر بشه. چون هاسترهای خوبی که داریم دارن چوب رفتارهای تعدادی فرد بی‌جنبه و یا اطفال رو می‌خورن که هیچ درکی از هم زیستی و حقوق سایرین در مقابل خودشون ندارن.

امیدوارم تدابیر بهتری برای کنترل هاسترها اخذ بشه.

• دوست دارم که 2

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822305

سلام درود نظر بنده کاملا. (+)

واقعا این قیمت  یکم منصفانه نیست.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822311

خب الان کسانی که قبلا هاستری گرفتن با قیمت کمتر و CMD های بیشتر 

حق ما ضایع میشه 

هم باید پول بیشتر بدیم هم CMD های کمتر داریم

موافقم

NeveR TrusT

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822315

سلام و درود خدمت همه عزیزان.

عزیز ما رو هم درک کنید با این وضعیت دلار و شرایط زندگی ماهی 3 میلیون برای تفریح بود که اونم میخواید از ما بگیرید!

تازه از طرفی میتونید Management Hoster یا Slot Hoster داشته باشیم تا افزایشی قیمت وحشتناک.

درسته سو استفاده به گفته عزیزان هست ولی مدیریت اینجور افراد و تبدیل کردنش به یک Objective بهتر نیست؟

بخش هاستر ادمینی داره نهایت تلاش و کمک رو به Staff میکنه و کسانی که در این سو هستند به علاقه خودشونه اومدند که باری از دوش عزیزان Staff برداشته بشه که با اینکار واقعا ضربه محکمی به ما زده میشه.

- با تشکر 

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822324

نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (+) می‌باشد

607714_25file-00000000939861f68dd6c5c6ce

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822332

• مؤسس
12 ساعت قبل، aryan82 گفته است:

سلام موافقم قیمت هاستر طوری زیاد شده که خیلیا دیگه توان خریدشو ندارن و چند ماه بعد تاثیرشم می‌بینیم.

@Ali علی جان کسی هاستری نمیگیره با قیمت الان 

هدف بالا رفتن قیمت هم همین هست. به دلیل بالا بودن تعداد هاستر ها مدیریت آنها سخت شده و Abuse ها افزایش یافته. قبلاً هم اعلام کردیم که رضایت بازیکنان اولویت مجموعه هست، حتی اگر برای ما باعث ضرر مالی شود. در طی ماه های اخیر دسترسی های هاستر ها سخت تر شده، مدیریت سخت گیر تر شده و تیم مجزا برای بازرسی بر روی عملکرد هاستر ها تشکیل شده، به برخی افراد به دلیل رفتارشان اصلاً هاستری فروخته نمی‌شود و الان هم افزایش قیمت صرفاً به دلیل کمتر شدن تعداد هاستر ها صورت گرفته است. متأسفانه این تصمیم قابل برگشت نیست تا زمانی که افرادی که هاستر می‌شوند بیشتر رعایت کنند و کمتر موجب اذیت بازیکنان شوند.

• دوست دارم که 3
  • مرسی 3
  • هاها 2
  • ناراحت 2

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76694-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88/page/3/#findComment-822353

• Ali موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...