رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با سلام خدمت تمامی خواننده های این پیشنهاد و مجموعه.

پیشنهاد بنده در رابطه با خط قانونی از اقلیت خبرنگران هست که به شکل زیر است:

• خبرها:

خبرهای کمکی باید برای کمک به بازیکنان جدید و تازه وارد بوده و این اخبار حداقل هر 20 دقیقه یکبار توسط یکی از خبرنگاران باید ارسال شود.

اطلاعات سرور (IP Server, Address Server & ...) نیز باید حداقل هر 1 ساعت یکبار بین هر News/ ارسال شود.

چندین مثال برای خبرها:

- .Dar morede bazi soal darid? Az [/Helpme] estefade konid

- .Mikhayd kar konid? Az [/Jobs] estefade konid
- .[Az anjomane majmu'e didan farmayid: [/Forum

- Bazikon X be ranke 4/5 factione X tarfi' shod. (این خبر را فقط برای افراد مقام 4/5 اقلیت ها بدهید و فقط یک بار یک نفر بدهد).

در اینجا ما داریم از خبر هایی صحبت میکنیم که همه اون رو "خبر های کمکی" میشناسیم, که شامل کد های دستوری مجموعه میشود مانند [Service medic/] و امثال این ها.

که ما باید هر 20 دقیقه یک بار بزاریمشون.

ولی صحبت بنده اینجاست اسم ما خبرنگار هست, گزارش کار ما باید شامل گذاشتن خبر های مربوط به مجموعه شود نه اینکه تمام گزارش کار ما شامل گذاشتن تبلیغ بازیکنان شود.

کد دستوری [News/] به معنای گذاشتن خبر هست نه گذاشتن تبلیغات.

حال زمان گفتن مشکل است و اونم در رابطه با خبر هایی هست که بنده اون هارو رو با نام "خبر های عادی" یا " اطلاعیه" به دیگران توصیف میکنم, خبر هایی که ما نباید در گذاشتن اون ها محدودیت داشته باشیم چون در مجموعه اتفاق های زیادی همچون دزدی از بانک و تجارت ها, ورود و خروج بازیکنان در اقلیت های مختلف, باز و بسته شدن پست های عضویت و ... میوفته.

برای گذاشتن این خبر ما نباید محدود به 20 دقیقه بشیم چون این خبر ها کمکی نیستند و شامل خط قانون گفته شده نباید بشه.

این حق بازیکنان هست که فردی مانند بنده که در اقلیت خبرنگاران حضور دارم بتوانم اخبار لحظه ایی مجموعه را به اون ها گزارش کنم, فکر کنید خبری مانند دزدی از بانک را 20 دقیقه بعد از اتفاقش بخوایم گزارش کنیم ایا این مورد منطقی است؟ آیا در دنیای واقعی وقتی از بانکی دزدی میشود خبرنگاران میگذارند بعد از ساعت ها خبرش را در شبکه ها گزارش میکنند؟

پس ما به این نتیجه رسیدیم که این قانون و مواردی که گفته شده یک جورهایی اقلیت رو به حالتی خارج از اخلاق ها و فرهنگ های زندگی واقعی میرسونه که باید هرچه سریع تر بهش رسیدگی بشه.

ممنون میشم که نظراتتون و واکنش هاتون رو با بنده به اشتراک بگذارید.

• دوست دارم که 13
  • مرسی 6
  • ناراحت 1

j708_3w7Y.gif
Nicolay.png

بسیار عالی بود موافقم باید اصلاح کنن قانون رو❤️‍🔥

cbf017_25InShot-20250317-153357793.png

351d16_25Alireza-%5B29703E1%5D.png

بنظر من خیلی پیشنهاد خوبی بود اگه این پیشنهاد عملی شه سرور و اقلیت خبر نگار بهتر میشه و یکم متفاوت تر میشه نظر من (+) هست

ویرایش شده توسط EminenCe
.

722e14_25Picsart-25-03-14-14-49-26-078.p

واقعا عالی بود من موافقم (+)

𝓐 𝓹𝓵𝓪𝔂𝓮𝓻𝓼 𝓲𝓼 𝓷𝓸𝓽 𝓪𝓵𝓵𝓸𝔀𝓮𝓭 𝓽𝓸 𝓼𝓽𝓸𝓹 𝓹𝓵𝓪𝔂𝓲𝓷𝓰

پیشنهاد خوبیه موافقم (+)

My AccountS:

eaf606_250c1e7fa5cb.gif

TAHATYLER.png

eaf606_250c1e7fa5cb.gif

I did not see a higher speedthan the change of people🧑‍🦯

عالی میشه

پیشنهاد با دلایل منطقی 

(+)

My Account 

LarKi.png

My Bothers

Mandi.png

SENSO.png

january1.png

ArSaCiA For Life

893d26_251740604543860.png

37 دقیقه قبل، Nicolay گفته است:

با سلام خدمت تمامی خواننده های این پیشنهاد و مجموعه.

پیشنهاد بنده در رابطه با خط قانونی از اقلیت خبرنگران هست که به شکل زیر است:

• خبرها:

خبرهای کمکی باید برای کمک به بازیکنان جدید و تازه وارد بوده و این اخبار حداقل هر 20 دقیقه یکبار توسط یکی از خبرنگاران باید ارسال شود.

اطلاعات سرور (IP Server, Address Server & ...) نیز باید حداقل هر 1 ساعت یکبار بین هر News/ ارسال شود.

چندین مثال برای خبرها:

- .Dar morede bazi soal darid? Az [/Helpme] estefade konid

- .Mikhayd kar konid? Az [/Jobs] estefade konid
- .[Az anjomane majmu'e didan farmayid: [/Forum

- Bazikon X be ranke 4/5 factione X tarfi' shod. (این خبر را فقط برای افراد مقام 4/5 اقلیت ها بدهید و فقط یک بار یک نفر بدهد).

در اینجا ما داریم از خبر هایی صحبت میکنیم که همه اون رو "خبر های کمکی" میشناسیم, که شامل کد های دستوری مجموعه میشود مانند [Service medic/] و امثال این ها.

که ما باید هر 20 دقیقه یک بار بزاریمشون.

ولی صحبت بنده اینجاست اسم ما خبرنگار هست, گزارش کار ما باید شامل گذاشتن خبر های مربوط به مجموعه شود نه اینکه تمام گزارش کار ما شامل گذاشتن تبلیغ بازیکنان شود.

کد دستوری [News/] به معنای گذاشتن خبر هست نه گذاشتن تبلیغات.

حال زمان گفتن مشکل است و اونم در رابطه با خبر هایی هست که بنده اون هارو رو با نام "خبر های عادی" یا " اطلاعیه" به دیگران توصیف میکنم, خبر هایی که ما نباید در گذاشتن اون ها محدودیت داشته باشیم چون در مجموعه اتفاق های زیادی همچون دزدی از بانک و تجارت ها, ورود و خروج بازیکنان در اقلیت های مختلف, باز و بسته شدن پست های عضویت و ... میوفته.

برای گذاشتن این خبر ما نباید محدود به 20 دقیقه بشیم چون این خبر ها کمکی نیستند و شامل خط قانون گفته شده نباید بشه.

این حق بازیکنان هست که فردی مانند بنده که در اقلیت خبرنگاران حضور دارم بتوانم اخبار لحظه ایی مجموعه را به اون ها گزارش کنم, فکر کنید خبری مانند دزدی از بانک را 20 دقیقه بعد از اتفاقش بخوایم گزارش کنیم ایا این مورد منطقی است؟ آیا در دنیای واقعی وقتی از بانکی دزدی میشود خبرنگاران میگذارند بعد از ساعت ها خبرش را در شبکه ها گزارش میکنند؟

پس ما به این نتیجه رسیدیم که این قانون و مواردی که گفته شده یک جورهایی اقلیت رو به حالتی خارج از اخلاق ها و فرهنگ های زندگی واقعی میرسونه که باید هرچه سریع تر بهش رسیدگی بشه.

ممنون میشم که نظراتتون و واکنش هاتون رو با بنده به اشتراک بگذارید.

موافقم مرسی واسه پیشنهاد

ویرایش شده توسط TheMatin

My accounts: 

Mad.Max.png

709406_2569ce13-24ddf615-2462a608-24892d

TheMatin.png

موافقم پیشنهاد خوبی بود +

-Dead_Side.png-

-Swear.png-

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔               ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬               ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔

╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔                       ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔             . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡            ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔                     ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

بله پیشنهاد جالبی هستش

:acigar:

QolBeR.png

✼  ҉      جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست.     ҉    ✼    

👑

d166442_Picsart_24-02-23_19-23-32-796.jp

حرف حق تایید کردن ندارد

Death is the wish of some

The Relief of many

And the end of all

========================================================================

Desolator.png304.png

Frostmourne.png303.png     

=========================================================================

عرض ادب نظر بنده + هست 

البته این رو باید در نظر گرفت که ماهیت رسمی بودن رو حفظ کنه و هر خبری رو نزارند 

𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆

34a505_24a13614-24AdmBoT-Cover.gif

قبلا با خود اقا علی اساسین در این مورد بحث کرده بودیم

نهایتش به به قانون خبر اینکه "بازیکنی به رنک 4 یا 5 فکشن ترفیع شد" اضافه شد.

ایشالله که از بقیه اخبار سرور هم بشه توی News ها استفاده کرد

Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ

Reza.png

پیشنهاد جالبی دادی اما توی سرور ما اقلیت News Reporter مثل این هستش که در روزنامه آگهی هایی بزاریم. مثال هم میزنم برات شما اگه روزنامه خونده باشی می‌بینی که آگهی های استخدامی توش داره راجب دزدی و چیزایی هم که گفتی توش داره و گاهی هم راجب معاملات و سمت های شغلی هم هستش وظیفه ما به عنوان یک خبرنگار اینه که راجب این ها خبر منتشر کنیم.

متاسفانه شما اگر بخوای News جدید بزاری باید با ادمین مشورت کنی که به شما تاییدیه بده که اینو میتونی منتشر کنی یا که نه و این اقلیت بیشتر از اینکه شبیه دفتر خبرنگاران باشه و راجب اتفاقات سرور خبر منتشر کنیم خیلی شبیه به CNN و بازار معاملاتی شده دلیلش هم اینه که اعضای اقلیت ترس اینو دارن که بعد گذاشتن این News ها مجازات بشن که با اصلاح قوانین میشه این موضوع رو درست کرد.

نظر بنده راجب پیشنهاد شما (+)

𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝒐𝒏𝒆 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

MohammadAmin.png

نظرِ بنده در موردِ این پیشنهاد مثبت (+) می باشد.

You don't always care about everything you have, but when you lose it, it becomes important to you like a ...mother

۱ ساعت قبل، Nicolay گفته است:

این حق بازیکنان هست که فردی مانند بنده که در اقلیت خبرنگاران حضور دارم بتوانم اخبار لحظه ایی مجموعه را به اون ها گزارش کنم

واقعا ایول استثنائا مابین ایده‌هایی که دیدم این یکی خیلی قشنگ و بجا بود امیدوارم عملی شه

Yoda.png

CHaNoDa.png

-------------------------------------------------------

Family is everything we have

KAMIKAZE 4 fuckin ever

S.I.E

خلاقیت ( + )

TheTrust.png

PowerGod.png

:acigar:                  :acigar:

‌‌                                            - کاره بلاده  -

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...