Schizophrenia ارسال شده در September 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2021 به به سلام همه ی ما حداقل فکشن رفتیم و فکشن دارای یک لیدر و ساب لیدر هست در این تاپیک بهترین لیدر و ساب لیدر خود را تگ کنید اول از خودم شروع میکنم _________________________________________ بهترین لیدر من که لیدر تاکسی بود اقای @Reject بهترین ساب لیدر ایدی فروم رو نمیدونم اما تو بازی Duxy بود که داخل مدیک بود __________________________________________ و حالا شما دوستان گل تگ کنید ببخشید که کسی رو تگ نکردم روز خوش نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در September 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2021 @Perfect نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در September 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2021 @ADiNA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 (ویرایش شده) @AriaGh: Aria و @special76: GoldMoon لیدر های School Instructor @Universe سخنی نداری؟ ویرایش شده September 10, 2021 توسط Reduce نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 (ویرایش شده) شما یادتون نمیاد و مال وقتیه که من لولم 30 بود اون موقع علی عزیزم (NorthLord) که معلوم نشد سر اکانتش چه بلایی اومد (البته من میدونم چیشد اکانتش ولی نمیشه گفت و کسی هم باور نمیکنه و ممکنه تعلیقم بدن یا انکار کنن ) لیدر NG بود و از نظرم بهترینو بهترین لیدر بوده و هست و همچنین Amir Hitler داداش گلم لیدریشو که ندیدم اما از سوپروایزریش میشد فهمید لیدریش تو Si چجوری بوده @HiTLeR ویرایش شده September 10, 2021 توسط Reject نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 بهترین لیدر ها در GoldMoon) : school instructors) @special76 و (Rexa) @iRexa بهترین لیدر مدیک: Smart @Smart بهترین ساب لیدر خبرنگار: Maryam @Mary 1 1 نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 در 15 ساعت قبل، GMG گفته است: Duxy عه رضا سوسکی @Slow تک دا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 در 17 ساعت قبل، GMG گفته است: به به سلام همه ی ما حداقل فکشن رفتیم و فکشن دارای یک لیدر و ساب لیدر هست در این تاپیک بهترین لیدر و ساب لیدر خود را تگ کنید اول از خودم شروع میکنم _________________________________________ بهترین لیدر من که لیدر تاکسی بود اقای @Reject بهترین ساب لیدر ایدی فروم رو نمیدونم اما تو بازی Duxy بود که داخل مدیک بود __________________________________________ و حالا شما دوستان گل تگ کنید ببخشید که کسی رو تگ نکردم روز خوش من دوتا لیدر خوب داشتم بهترینش @CyBeRi مقام دوم @Reyhane یه لیدر افتضاح هم داشتم که حالا بماند 2 نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 در هم اکنون، Universe گفته است: بهترین لیدر ها در GoldMoon) : school instructors) @special76 و (Rexa) @iRexa بهترین لیدر مدیک: Smart @Smart بهترین ساب لیدر خبرنگار: Maryam @Mary نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 در 4 ساعت قبل، mahdi13851 گفته است: من دوتا لیدر خوب داشتم بهترینش @CyBeRi مقام دوم @Reyhane یه لیدر افتضاح هم داشتم که حالا بماند نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Trent ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 Best Reyhane@ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 در 23 ساعت قبل، GMG گفته است: به به سلام همه ی ما حداقل فکشن رفتیم و فکشن دارای یک لیدر و ساب لیدر هست در این تاپیک بهترین لیدر و ساب لیدر خود را تگ کنید اول از خودم شروع میکنم _________________________________________ بهترین لیدر من که لیدر تاکسی بود اقای @Reject بهترین ساب لیدر ایدی فروم رو نمیدونم اما تو بازی Duxy بود که داخل مدیک بود __________________________________________ و حالا شما دوستان گل تگ کنید ببخشید که کسی رو تگ نکردم روز خوش @Universe @AmeriKKKasMostWanted نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 @ZombieRanger لیدر @Umbrella234 ساب لیدر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 @OddiN لیدر @ORTEGA ساب لیدر @Umbrella234 هم جای خود 2 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 در 1 ساعت قبل، Forget گفته است: @OddiN لیدر @ORTEGA ساب لیدر نظر لطفته عزیزم 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkeLet ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۹ در 02:00، GMG گفته است: به به سلام همه ی ما حداقل فکشن رفتیم و فکشن دارای یک لیدر و ساب لیدر هست در این تاپیک بهترین لیدر و ساب لیدر خود را تگ کنید اول از خودم شروع میکنم _________________________________________ بهترین لیدر من که لیدر تاکسی بود اقای @Reject بهترین ساب لیدر ایدی فروم رو نمیدونم اما تو بازی Duxy بود که داخل مدیک بود __________________________________________ و حالا شما دوستان گل تگ کنید ببخشید که کسی رو تگ نکردم روز خوش بهترین لیدر من تو TTC @Danir بود . ...تمام... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkeLet ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 البته اسم داخل بازیش Danilo بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 در 15 ساعت قبل، Slow گفته است: 9karam bmowla @HeroShima @EMiliX 1 نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 لیدر زیاد داشتم ونمیتونم خیلی زود تصمیم بگیرم کدوم بهتر بوده و هستن، هرکدوم از لیدرهامون حال و هوایی به فکشن میدن و همشون از نظرت کیفیت و خوبیت یکسان نیستن اگر فرمت فقط 1 لیدر و ساب لیدر رو رعایت نکردم عذرخواهی میکنم. اولین لیدرم و پسر بامرام و ملوس جناپ آغای @Kerazom لیدری که کم سطحارو نسبت به بقیه بالاتر میدید که باعث افزایش روحیشون میکرد @HamidRezaK لیدری که جنبه شوخیش خیلی بالا بود و سختگیر و فکشنو پایدارتر از انتظار نگه داشت @LukeCage با FPS چُخمیش با کل ممبرای فکشنش رفیق مولایی بود @Professional واسه رضا هم که همه میشناسنش هر تعریفی براش کمه @ORTEGA فرمانده سینا که سختگیر، قانون مدار، نظامی، عدالت مند؛ چی بگم... @ZombieRanger سعید که دوستی رو بین ممبرا بشدت زیاد کرد @SaeedAlpha ...بماند لیدر های آینده مثل امین جان(@Panda) که آیا چه میکند... بهترین ساب لیدر: همین آمبرلای خودمون که دست چپ سینا بود @Umbrella234 5 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 @iErfaNداوشمی @Toofan اون زمان تو مدیک اصن نگم لیدر حقی بود 1 نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KianRy ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 @Roozbeh زمانی که PD بودیم واقعا بهترین لیدریه که داشتم@SaeedAlpha و @Radan هم همینطور 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 با سلام این داشمون کلا وقتی Maverick ور میداشت میکوبید به کوه یا تیر برق ولی خو لیدر Nice e@VARTOLU ............ بهترین ساب ام @basily به مولا که داشمی ....... 1 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidRezaK ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 ستون ها و بِست های هیتمن لیدر : (Osmeyl) @AwMiR ساب لیدر : (Sepehr_Kabir) @SepehrKabir 1 نقل قول HamidRezaK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 (ویرایش شده) @Mohana @Reyhane @OddiN @mohhamadhadi @ORTEGA بهترین لیدرهایی که داشتم : ) ویرایش شده September 11, 2021 توسط Farab 2 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 در 3 دقیقه قبل، Farab گفته است: @Mohana @Reyhane @OddiN @mohhamadhadi @ORTEGA بهترین لیدرهایی که داشتم : ) : ) نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.