MiladME ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 یکی از مواردی که خیلی مهمه و ساقی های محترم در نظر نمیگیرن اینه که مدیک ها به چت رسمی ال کاپ دسترسی دارن و میتونن اونجا صحبت کنن و خیلی از این مدیکا بهترین ساقی های سرور رو فروختن البته این موضوع زمانی به اوج خودش رسید که @Soli لیدر مدیک شد اون زمان از وقتی میومد توی سرور ساقی لو میداد تا وقتی میخواست بره دیگه همه میشناختنش البته خودشم قبلا تو اف بی ای بوده درنهایت یه فیلم درجه یک مرتبط با این موضوع میزارم این زیر لذت ببرین @Ali @Meli @Meliva @SFC @Anita @SaLiOne @EBi @EBIGHOST @OmidGH @SajAli @Useless @basily @Plato @iMahDi @FcPoker @EnDWaY @SWAT @ZombieRanger @Umbrella234 @CaKe @RoseRain @Forrest @Sami @Patrick @ADiNA @MrRaBiN @ShahiiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @SaeedAlpha @Norvis @Forget @Forrest @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi @Gorg @Ricardo @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @llErrorsll @llPrincessll @MmdRF @Peep @Posty @Farab @iErfaN @RaaD @MwM @Leox 4 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 3 دقیقه قبل، MiladME گفته است: یکی از مواردی که خیلی مهمه و ساقی های محترم در نظر نمیگیرن اینه که مدیک ها به چت رسمی ال کاپ دسترسی دارن و میتونن اونجا صحبت کنن و خیلی از این مدیکا بهترین ساقی های سرور رو فروختن البته این موضوع زمانی به اوج خودش رسید که @Soli لیدر مدیک شد اون زمان از وقتی میومد توی سرور ساقی لو میداد تا وقتی میخواست بره دیگه همه میشناختنش البته خودشم قبلا تو اف بی ای بوده درنهایت یه فیلم درجه یک مرتبط با این موضوع میزارم این زیر لذت ببرین @Ali @Meli @Meliva @SFC @Anita @SaLiOne @EBi @EBIGHOST @OmidGH @SajAli @Useless @basily @Plato @iMahDi @FcPoker @EnDWaY @SWAT @ZombieRanger @Umbrella234 @CaKe @RoseRain @Forrest @Sami @Patrick @ADiNA @MrRaBiN @ShahiiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @SaeedAlpha @Norvis @Forget @Forrest @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi @Gorg @Ricardo @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @llErrorsll @llPrincessll @MmdRF @Peep @Posty @Farab @iErfaN @RaaD @MwM @Leox دهنت سرویس 1 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 3 دقیقه قبل، MiladME گفته است: بعضی وقتا یه چیزایی هست که آدم نباید بگه حیف واقعا حیف نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 این که واقعا چیزی نیست من چون دوست صمیمیم اف بی ای بود و من مدیک و همیشه باهم بودیم همه فکر میکردن من راب هارو لو میدم:| منو که اصلا راب نمیبردن:| دهن مارو هم سرویس کرده بودن که آره بعد میتینگ میری با ایشون همه چیو لو میدی و فلان:| به هرحال آدم های عقده ای کم نبودن و نمونش که کابل گیر خوبی هست ازون روزا ها( @RaaD ) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 4 دقیقه قبل، Meliva گفته است: به هرحال آدم های عقده ای کم نبودن و نمونش که کابل گیر خوبی هست ازون روزا ها( @RaaD ) جان؟ |: در 5 دقیقه قبل، Meliva گفته است: الکی میگهههه FBI آورده بود کنار HQ اگه نمیخواستی لو بدی درهر حال لو رفت نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 9 دقیقه قبل، RaaD گفته است: جان؟ |: الکی میگهههه FBI آورده بود کنار HQ اگه نمیخواستی لو بدی درهر حال لو رفت به من چ ک لو رفت من سمپ انقدر برام مهم نبود میومد با ابیوز اکتیویتی میزدم میرفتم میتینگ اف میشدم:|یا اصلا کلا اکانتم دست کسی دیگه بود! اف بی ای اورده بود هم ک شما خودتون میدونستید ما همیشه باهمیم:| بعد میتینگا هم میومد دنبال من:/ رفتارای بچگانتون ک میپریدین دسته جمعی حمله میکردین به من و... یجا انقدر از این رفتارای بچگانتون لجم گرفت ک واقعا اگه یادت باشه لیدرو تهدید کردم:| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 30 دقیقه قبل، MiladME گفته است: یکی از مواردی که خیلی مهمه و ساقی های محترم در نظر نمیگیرن اینه که مدیک ها به چت رسمی ال کاپ دسترسی دارن و میتونن اونجا صحبت کنن و خیلی از این مدیکا بهترین ساقی های سرور رو فروختن البته این موضوع زمانی به اوج خودش رسید که @Soli لیدر مدیک شد اون زمان از وقتی میومد توی سرور ساقی لو میداد تا وقتی میخواست بره دیگه همه میشناختنش البته خودشم قبلا تو اف بی ای بوده درنهایت یه فیلم درجه یک مرتبط با این موضوع میزارم این زیر لذت ببرین @Ali @Meli @Meliva @SFC @Anita @SaLiOne @EBi @EBIGHOST @OmidGH @SajAli @Useless @basily @Plato @iMahDi @FcPoker @EnDWaY @SWAT @ZombieRanger @Umbrella234 @CaKe @RoseRain @Forrest @Sami @Patrick @ADiNA @MrRaBiN @ShahiiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @SaeedAlpha @Norvis @Forget @Forrest @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi @Gorg @Ricardo @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @llErrorsll @llPrincessll @MmdRF @Peep @Posty @Farab @iErfaN @RaaD @MwM @Leox خوب شد از زمان SI نگفتی که فحش خار مادر میدادم بهش نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 13 دقیقه قبل، Meliva گفته است: واقعا اگه یادت باشه لیدرو تهدید کردم:| لیدرو تهدید نکردی تاریخچه کل مدیکو تهدید کردی در 16 دقیقه قبل، Meliva گفته است: ولی اگه یادت باشه من حمله نکردم به کسی والا فقط گفتم به هم نپرین مودب باشین نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 27 دقیقه قبل، RaaD گفته است: مودب باشین دانلوده ادب نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در ۱ ساعت قبل، MiladME گفته است: یکی از مواردی که خیلی مهمه و ساقی های محترم در نظر نمیگیرن اینه که مدیک ها به چت رسمی ال کاپ دسترسی دارن و میتونن اونجا صحبت کنن و خیلی از این مدیکا بهترین ساقی های سرور رو فروختن البته این موضوع زمانی به اوج خودش رسید که @Soli لیدر مدیک شد اون زمان از وقتی میومد توی سرور ساقی لو میداد تا وقتی میخواست بره دیگه همه میشناختنش البته خودشم قبلا تو اف بی ای بوده نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 34 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: دانلوده ادب در ۱ ساعت قبل، RaaD گفته است: لیدرو تهدید نکردی تاریخچه کل مدیکو تهدید کردی ولی اگه یادت باشه من حمله نکردم به کسی والا فقط گفتم به هم نپرین مودب باشین دیگه حالا به هرحال مقصر بودی:| 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 اگه بری میگن وطن فروش اگه بمونیَم میگن یارو اطلاعاتیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در ۱ ساعت قبل، Meliva گفته است: دیگه حالا به هرحال مقصر بودی:| #آها |: نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 این چ سمی بود نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 3 ساعت قبل، Meliva گفته است: به هرحال آدم های عقده ای کم نبودن و نمونش که کابل گیر خوبی هست ازون روزا ها( @RaaD ) بعدشم من که اصلا یادم نبود توام به نظرم اینقد گذشته رو تشریح نکن زندگی به خوبیو خوشی بذگره نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 5 ساعت قبل، MiladME گفته است: یکی از مواردی که خیلی مهمه و ساقی های محترم در نظر نمیگیرن اینه که مدیک ها به چت رسمی ال کاپ دسترسی دارن و میتونن اونجا صحبت کنن و خیلی از این مدیکا بهترین ساقی های سرور رو فروختن البته این موضوع زمانی به اوج خودش رسید که @Soli لیدر مدیک شد اون زمان از وقتی میومد توی سرور ساقی لو میداد تا وقتی میخواست بره دیگه همه میشناختنش البته خودشم قبلا تو اف بی ای بوده درنهایت یه فیلم درجه یک مرتبط با این موضوع میزارم این زیر لذت ببرین نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 10 ساعت قبل، MiladME گفته است: یکی از مواردی که خیلی مهمه و ساقی های محترم در نظر نمیگیرن اینه که مدیک ها به چت رسمی ال کاپ دسترسی دارن و میتونن اونجا صحبت کنن و خیلی از این مدیکا بهترین ساقی های سرور رو فروختن البته این موضوع زمانی به اوج خودش رسید که @Soli لیدر مدیک شد اون زمان از وقتی میومد توی سرور ساقی لو میداد تا وقتی میخواست بره دیگه همه میشناختنش البته خودشم قبلا تو اف بی ای بوده درنهایت یه فیلم درجه یک مرتبط با این موضوع میزارم این زیر لذت ببرین @Ali @Meli @Meliva @SFC @Anita @SaLiOne @EBi @EBIGHOST @OmidGH @SajAli @Useless @basily @Plato @iMahDi @FcPoker @EnDWaY @SWAT @ZombieRanger @Umbrella234 @CaKe @RoseRain @Forrest @Sami @Patrick @ADiNA @MrRaBiN @ShahiiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @SaeedAlpha @Norvis @Forget @Forrest @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi @Gorg @Ricardo @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @llErrorsll @llPrincessll @MmdRF @Peep @Posty @Farab @iErfaN @RaaD @MwM @Leox مدیک فقط وقتی که خودم لیدرش بودم طرف سرویس مدیک میداد اکسپت میشد ممبرم میرفت اونجا گان کریت میکرد هم طرفو و هم ماشین طرفو مث سگ میترکوند وقتی هم ازش میپرسیدم میگفت اینجوری زود تر جونش پر میشه ماشینشم همراهش جونش پر میشه ;D 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 (ویرایش شده) ممنون تگم کردی ولی داداش چطوری این همه رو یادت بود تک کردی ممنون ) ویرایش شده August 14, 2021 توسط Alireza1112 همینطوری تفریحی یه چیزی اضافه کردم :) نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 11 ساعت قبل، MiladME گفته است: و خیلی از این مدیکا بهترین ساقی های سرور رو فروختن خود منم اینجوری بودم! هنوزم کسیو میبینم سریع گزارششو Call 110 میدم بعدم وایمیسم میان میگیرنش کلی هم با @CaKe میخندیم بعد جالب اینجاست اگه کسی کیلم کنه کال نمیدم البته اگه لجمو در بیاره /Call 110 در 11 ساعت قبل، MiladME گفته است: البته این موضوع زمانی به اوج خودش رسید که @Soli لیدر مدیک شد 1 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 اره دقیقا یکی از مدیک ها نوشته بود هرکی نگه شفتالو نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، Leox گفته است: اره دقیقا یکی از مدیک ها نوشته بود هرکی نگه شفتالو همون روز کلشو کردن زیر آب ویرایش شده August 14, 2021 توسط MiladME نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، KARiM گفته است: مدیک فقط وقتی که خودم لیدرش بودم طرف سرویس مدیک میداد اکسپت میشد ممبرم میرفت اونجا گان کریت میکرد هم طرفو و هم ماشین طرفو مث سگ میترکوند وقتی هم ازش میپرسیدم میگفت اینجوری زود تر جونش پر میشه ماشینشم همراهش جونش پر میشه ;D ( حمل روزانه ده خروار متریالز از جمله سوابق کریم خان بوده است (KARlM) ) ویرایش شده August 14, 2021 توسط Hydra نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در 49 دقیقه قبل، Hydra گفته است: ( حمل روزانه ده خروار متریالز از جمله سوابق کریم خان بوده است (KARlM) ) چاکرم داشی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.