Owj ارسال شده در December 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 @FareWell درخواست شما پذیرفته شد. نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله کاملاً - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ پلی نمیدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: - 1 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owj ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 @Mary درخواست شما پذیرفته شد. نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ پلی نمیدم زیاد - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: راضی بودیم نقل قول You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobinNeD ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ یس - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ پلی نمیدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول از مکافات عمل غافل مشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AwMiR ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 @RuBicK درخواست شما قبول شد! موفق باشید. @MobinNeDدرخواست شما قبول شد! موفق باشید. نقل قول شما خیلی گلی ولی ما دیگه پیپر نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دیگه نمیام سمپ - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: تازه اومده امیدوارم واسه بقیه خوب باشه نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AwMiR ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 @Kiyaدرخواست شما قبول شد! موفق باشید. نقل قول شما خیلی گلی ولی ما دیگه پیپر نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsTro ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ عدم داشتن وقت کافی، خسته شدن از کل بازی پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AwMiR ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 @AsTroNauT درخواست شما قبول شد! موفق باشید. 1 نقل قول شما خیلی گلی ولی ما دیگه پیپر نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خیلی وقته تو هیتمنم و اون قدیمیایی که قبلا بودن و اون لذت و شور و اشتیاقی که برا رنک آپ شدن داشته بودم دیگه الان نیست ، جا رو باز میکنم برا کسایی که میخوان تجربه کنن هیتمنی رو پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدرش عالیه ، زیاد بهش زحمت دادم و زیاد اذیتش کردم ، امیدوارم حلال کنه نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AwMiR ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 @Dihan استعفاء شما به درخواست خودتان رد شد. نقل قول شما خیلی گلی ولی ما دیگه پیپر نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در March 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2021 آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خیلی وقته تو هیتمنم و اون قدیمیایی که قبلا بودن و اون لذت و شور و اشتیاقی که برا رنک آپ شدن داشته بودم دیگه الان نیست ، جا رو باز میکنم برا کسایی که میخوان تجربه کنن هیتمنی رو پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدرش عالیه ، زیاد بهش زحمت دادم و زیاد اذیتش کردم ، امیدوارم حلال کنه نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AwMiR ارسال شده در March 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2021 @Dihan درخواست شما قبول شد! موفق باشید. نقل قول شما خیلی گلی ولی ما دیگه پیپر نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsTro ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ عدم داشتن وقت کافی، خسته شدن از کل بازی پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ I've had time of my life - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: آشنایی ندارم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
special76 ارسال شده در March 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 @AsTroNauT درخواست استعفا شما قبول شد. @BiHan درخواست استعفا شما قبول شد. @special76 درخواست استعفا شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadKhan ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله متاسفانه - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برام موقعیت شغلی پیش اومده باید محل اقامتم رو عوض کنم و نمیتونم حضور پیدا کنم داخل بازی و وقت کافی ندارم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: با تشکر از تمام لیدر هایی که در زمان حضور من رهبری میکردن همه خوب بودن ، از لیدر محترم فعلی اقلیت تقاضا دارم من رو از UCP کیک کنن چون من نمیتونم آنلاین شم. 2 نقل قول خـــــــMamadـــــــان <<<< In Memory Of Old Friends >>>> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 @MamadKhan درخواست استعفا شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRnaM ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 درود و سلامتی @FaRnaM درخواست استعفای شما برای Marksman Farnam تایید شد. از شما برای تمامی زحمت هاتون سپاسگزارم. لطفا خودتون رو در بازی برای تکمیل استعفا معرفی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟خستگی نداشتن تایم و یه دلیل دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر رو زیاد نمیشناسم اما توی همین مدت زمان کم نشون دادن آدمی محترم و کاردرست هستن 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 درود و سلامتی. @mohhamadhadi درخواست استعفای شما برای Marksman MohamadHadi تایید شد. سپاسگزارم از تمامی زحمت های شما برای این سازمان امیدوارم که تا ابد شاد باشید. لطفا خودتون رو در بازی برای تکمیل استعفا معرفی کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در April 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.