Teryak ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: پرهام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خون سرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰- ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ آشنائی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
tahaz ارسال شده در April 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: طاها • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بد بخت ملعون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۱ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای رفتن به دسته متوسط و بالا تر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دلم میخوا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ یا ۲بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OstaCar ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: عارف • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوبه با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14.00 - 22.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبوده • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohsen2099 ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت یا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1:00_4:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:حال ندشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اسان است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به قوانینش تسلط دارم و اینکه کار قشنگیه ودوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق-اجتماعی-باجنبه-خاکی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00تا23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:جون قانونی وارد نشده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درآمد خوب-اکتیویتی خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جون ایشالا از پسش برمیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 به بالا نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasinbhj ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال و علاقه مند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:1 هفته وارد بازی نشدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا اومده بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RahanRT ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله و با علاقه ب رانندگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (10:00-22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: راضی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه ، علاقه به رانندگی ، تجربه داشتن از این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Willirama ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: الیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کار کن حرف گوش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 یا 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شاید باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7+ نقل قول ___________________________________________________________________________________________________________________________ My Friends ___________________________________________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:مهربان و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20-21 نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در April 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی:ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadsultan ارسال شده در April 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: صدرا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خفن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 24:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پول میدن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱ یا ۲ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خفن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 24:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اومدن به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱ یا ۲ بار ویرایش شده April 14, 2023 توسط mamadsultan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در April 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: سپهر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اهل دوستی و رفاقت و مسولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه کسب تجربه کنم و در کنار دوستانم لذت ببرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ انشالله که باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 ویرایش شده April 14, 2023 توسط Sergeant نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در April 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ ، تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ الی ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 18:00 تا 22:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زده شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع و جذابیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه حضور در اینجا رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ ، تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ الی ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 18:00 تا 22:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زده شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع و جذابیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه حضور در اینجا رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ بار نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoxeiN ارسال شده در April 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2023 • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باادب کاربلد باتجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6.7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به سبک من میخوره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3.4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBoT ارسال شده در April 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۹:۰۰ - ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲۰ ویرایش شده April 15, 2023 توسط Piece نقل قول In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در April 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نگین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوبه و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 ویرایش شده April 15, 2023 توسط DrDep نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Whiskey ارسال شده در April 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: اصی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوبه و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: اصی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوبه و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول ???????# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در April 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2023 با سلام خدمت همه عزیزان و علاقه مندان به اقلیت Taxi Driver اقلیت 5 عضو فعال و واجد شرایط میپذیرد. * توجه داشته باشید تمامی پست های قبل از این پست نادیده گرفته میشود و اعتباری ندارد. * موفق باشید. نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gameclub ارسال شده در April 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوبه و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در April 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق-اجتماعی-باجنبه-خاکی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00تا23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:جون قانونی وارد نشده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درآمد خوب-اکتیویتی خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جون ایشالا از پسش برمیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 به بالا نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohsen2099 ارسال شده در April 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و فعال و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:30 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و دست فرمونم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در April 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ ، تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ الی ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 18:00 تا 22:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زده شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع و جذابیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه حضور در اینجا رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ ، تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ الی ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 18:00 تا 22:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زده شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع و جذابیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه حضور در اینجا رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ بار نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBoT ارسال شده در April 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۹:۰۰ ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲۰ نقل قول In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
heydarsan ارسال شده در April 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حیدر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تمیز،قابل اعتماد،با نزاکت،تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷تا۹ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00_22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضوی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): شهر رو کف دستم میشناسم،درآمد بالایی داره،امکانات و اسکین های خوبی داره، • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عاشق رانندگی هستم وگفتم بهتر این کار دیگه،گیرم نمیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در April 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی:ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.