این ارسال پرطرفدار است. Syd ارسال شده در February 27 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 آقا دوباره سلام متاسفانه تاپیک قبلی مشکل فنی خوردیمو گشت ارشاد فروم کردمون تو گونی و تاپیک هاید شد! و مجبور شدم یه تیکه از موزیک رو سانسور کنم و مجددا تاپیک رو ارسال کنم... امیدوارم از دیدن ویدیو لذت ببرید https://uploadkon.ir/uploads/669c27_24Arsacia-Tizer.mp4 با تشکر ویژه از دوستانی که در ساخت این ویدیو همراهی کردن 3> @Mortezaa @DoNaLd @FriendOfGod @Perspolis @Fayez @Mehrdad1385 @Fail @None @AkbarGta @Elone ممنون میشم اگه از ویدیو خوشتون امد نظراتتون رو در میون بگذارید. (بعضیا مجددا) @Ali @Kamyab @Mohny @SFC @Toofan @Meli @Facism @ORTEGA @Seyedalii @Abolfaazl @Rika @GodWorld @Ara @LasTBroke @Vazir @Supervisor @Rasputin @iliya @Omid @Dnis @Alarm @AliSm @ZakhareAsli @DrEaMeR @Alonso @View @MohammadMahaN @Hamester @ElmiraKamrani58 @iSpicy @SuperMaN @Blank @BlackArch @LiN @AbneR @EnDWaY @FBI @OddiN @iKamyar @Sorena @Iranian @Hos3ein3 @XFaCToR @AqaMamad @AliAgent @Martyn @iNViSiBIe @Parshan @OmidGH @Shahrooz @Flame @iTaha @Dalu @Farab @AmirVortlu @Pokers @Javad @TheExpert @DrDep @Noise @Spoke @Opener @Rotex @Nicolay @AbbasMZ @DawN @Exile @HajAbdollah @Spartan @Nuclear @hamidreza1234 @Thony @Cry @Dragon1 @ArmouR @Champ @Dawat @FunnyBoY @LOREN @Momojaja @BuTleR @Gerye @KasraOsati @LoverBoy @MmliX @ProAlit @Sepehr @SiNER @WhalteR و بقیه دوستان .... 45 2 1 نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 باز هم عالی ولی مگه چیزه بدی داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 یادم نمیاد اونجا چی گفتم برار نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 عالی بود نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در February 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 هم اکنون، Fayez گفته است: باز هم عالی ولی مگه چیزه بدی داشت الفاظ رکیک گویا هم اکنون، Rika گفته است: یادم نمیاد اونجا چی گفتم برار برار لایکم کنی کفایت میکنه هم اکنون، FunnyBoY گفته است: عالی بود عزیزه دلی نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 کار قشنگی شد متاسفانه ذرهبین خیلی رو ما زوم شده در همین روز های گذشته، فیلم هایی با الفاظ رکیک در فروم بارگذاری شده که ناظمان عزیز بجای تذکر و هاید کردن، لایکش کردن نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 هم اکنون، Fail گفته است: کار قشنگی شد متاسفانه ذرهبین خیلی رو ما زوم شده در همین روز های گذشته، فیلم هایی با الفاظ رکیک در فروم بارگذاری شده که ناظمان عزیز بجای تذکر و هاید کردن، لایکش کردن نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsLi ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 عالی بود(بخصوص سکانس هایی که من توش بودم ) نقل قول چاقالا شما همه تیم بشید من تک! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 زنگ بزنم بیان لایک کنن برن؟ @Syd نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در February 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 هم اکنون، Fail گفته است: کار قشنگی شد متاسفانه ذرهبین خیلی رو ما زوم شده در همین روز های گذشته، فیلم هایی با الفاظ رکیک در فروم بارگذاری شده که ناظمان عزیز بجای تذکر و هاید کردن، لایکش کردن فداتشم هعی داداش نگو دلم خونه هم اکنون، Perspolis گفته است: عالی بود(بخصوص سکانس هایی که من توش بودم ) بنازم 1 دقیقه قبل، Rika گفته است: زنگ بزنم بیان لایک کنن برن؟ @Syd بزن زنگووو 1 نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، Syd گفته است: الان زمه ویرایش شده February 27 توسط Rika نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 گنگ مواد دختر عالی دادا نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 سلام حاجی عالیه دمتونم گرم انشالله همیشه همینطور بر فراز قله های موفقیت پیش برید با آرزوی موفقیت برای تمامی دست اندرکارانی که در ساخت این ویدئو جذاب نقش داشتند❤ نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 عالی بود بوس به شما نقل قول 」 「 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 50 دقیقه قبل، Syd گفته است: آقا دوباره سلام متاسفانه تاپیک قبلی مشکل فنی خوردیمو گشت ارشاد فروم کردمون تو گونی و تاپیک هاید شد! و مجبور شدم یه تیکه از موزیک رو سانسور کنم و مجددا تاپیک رو ارسال کنم... امیدوارم از دیدن ویدیو لذت ببرید https://uploadkon.ir/uploads/669c27_24Arsacia-Tizer.mp4 با تشکر ویژه از دوستانی که در ساخت این ویدیو همراهی کردن 3> @Mortezaa @DoNaLd @FriendOfGod @Perspolis @Fayez @Mehrdad1385 @Fail @None @AkbarGta @Elone ممنون میشم اگه از ویدیو خوشتون امد نظراتتون رو در میون بگذارید. (بعضیا مجددا) @Ali @Kamyab @Mohny @SFC @Toofan @Meli @Facism @ORTEGA @Seyedalii @Abolfaazl @Rika @GodWorld @Ara @LasTBroke @Vazir @Supervisor @Rasputin @iliya @Omid @Dnis @Alarm @AliSm @ZakhareAsli @DrEaMeR @Alonso @View @MohammadMahaN @Hamester @ElmiraKamrani58 @iSpicy @SuperMaN @Blank @BlackArch @LiN @AbneR @EnDWaY @FBI @OddiN @iKamyar @Sorena @Iranian @Hos3ein3 @XFaCToR @AqaMamad @AliAgent @Martyn @iNViSiBIe @Parshan @OmidGH @Shahrooz @Flame @iTaha @Dalu @Farab @AmirVortlu @Pokers @Javad @TheExpert @DrDep @Noise @Spoke @Opener @Rotex @Nicolay @AbbasMZ @DawN @Exile @HajAbdollah @Spartan @Nuclear @hamidreza1234 @Thony @Cry @Dragon1 @ArmouR @Champ @Dawat @FunnyBoY @LOREN @Momojaja @BuTleR @Gerye @KasraOsati @LoverBoy @MmliX @ProAlit @Sepehr @SiNER @WhalteR و بقیه دوستان .... ادیتش ساده بود ولی صحنه های خیلی جذابی داشت خیلی خیلی خیلی هم عالیه ولی ای کاش واس پایان ویدیو و اسم کلن یه لوگوی مخصوص درست میکردی بازم میگم که عااالیه الان لیمیتم ولی قطعا بعد لایک میکنم خسته نباشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 GT ON TOP نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yarta ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 عالی بود دمتون گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 بی نظیر و درجه یک ❤ نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 گویا کلمه ی Fuc. باید Bep گذاشته می شد. بسیار هم عالی و درجه یک نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 7 ساعت قبل، Syd گفته است: آقا دوباره سلام متاسفانه تاپیک قبلی مشکل فنی خوردیمو گشت ارشاد فروم کردمون تو گونی و تاپیک هاید شد! و مجبور شدم یه تیکه از موزیک رو سانسور کنم و مجددا تاپیک رو ارسال کنم... امیدوارم از دیدن ویدیو لذت ببرید https://uploadkon.ir/uploads/669c27_24Arsacia-Tizer.mp4 با تشکر ویژه از دوستانی که در ساخت این ویدیو همراهی کردن 3> @Mortezaa @DoNaLd @FriendOfGod @Perspolis @Fayez @Mehrdad1385 @Fail @None @AkbarGta @Elone ممنون میشم اگه از ویدیو خوشتون امد نظراتتون رو در میون بگذارید. (بعضیا مجددا) @Ali @Kamyab @Mohny @SFC @Toofan @Meli @Facism @ORTEGA @Seyedalii @Abolfaazl @Rika @GodWorld @Ara @LasTBroke @Vazir @Supervisor @Rasputin @iliya @Omid @Dnis @Alarm @AliSm @ZakhareAsli @DrEaMeR @Alonso @View @MohammadMahaN @Hamester @ElmiraKamrani58 @iSpicy @SuperMaN @Blank @BlackArch @LiN @AbneR @EnDWaY @FBI @OddiN @iKamyar @Sorena @Iranian @Hos3ein3 @XFaCToR @AqaMamad @AliAgent @Martyn @iNViSiBIe @Parshan @OmidGH @Shahrooz @Flame @iTaha @Dalu @Farab @AmirVortlu @Pokers @Javad @TheExpert @DrDep @Noise @Spoke @Opener @Rotex @Nicolay @AbbasMZ @DawN @Exile @HajAbdollah @Spartan @Nuclear @hamidreza1234 @Thony @Cry @Dragon1 @ArmouR @Champ @Dawat @FunnyBoY @LOREN @Momojaja @BuTleR @Gerye @KasraOsati @LoverBoy @MmliX @ProAlit @Sepehr @SiNER @WhalteR و بقیه دوستان .... عالی و مشتی (والا من که کاری نکردم تو ساختش فقط یه گوشه بودم ولی در کل خسته نباشی) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در February 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 7 ساعت قبل، Alonso گفته است: گنگ مواد دختر عالی دادا 7 ساعت قبل، Cry گفته است: سلام حاجی عالیه دمتونم گرم انشالله همیشه همینطور بر فراز قله های موفقیت پیش برید با آرزوی موفقیت برای تمامی دست اندرکارانی که در ساخت این ویدئو جذاب نقش داشتند❤ عزیزه دلمی، سلامت باشی داداش گلم 6 ساعت قبل، Champ گفته است: عالی بود بوس به شما بوس به خودت 6 ساعت قبل، ijoker گفته است: ادیتش ساده بود ولی صحنه های خیلی جذابی داشت خیلی خیلی خیلی هم عالیه ولی ای کاش واس پایان ویدیو و اسم کلن یه لوگوی مخصوص درست میکردی بازم میگم که عااالیه الان لیمیتم ولی قطعا بعد لایک میکنم خسته نباشی واسه ویدیو های بعدی حتما یچیز بهتر از این اب در میاد، عشق منی 6 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: GT ON TOP Gang gang 5 ساعت قبل، Rotex گفته است: عالی بود دمتون گرم عزیزه دلی 4 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: بی نظیر و درجه یک ❤ اقای رضای گل 4 ساعت قبل، MmliX گفته است: عالی بود قربونت برم 24 دقیقه قبل، AmirVortlu گفته است: گویا کلمه ی Fuc. باید Bep گذاشته می شد. بسیار هم عالی و درجه یک داداش نمیشه که یهو وسط کار صدای بوق بیاد فرض کن جای حساسه کاری یهو...بووووووق کلا حذفش کردم که قابل تحمل تر بشه قلب 22 دقیقه قبل، FriendOfGod گفته است: عالی و مشتی (والا من که کاری نکردم تو ساختش فقط یه گوشه بودم ولی در کل خسته نباشی) نفرپایید سوتون شما نبودی کی باید نقش پلیس زحمت کش رو ایفا میکرد نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 14 دقیقه قبل، Syd گفته است: نفرپایید سوتون شما نبودی کی باید نقش پلیس زحمت کش رو ایفا میکرد @Epic هم اونجا حاضر بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 عالیی نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 9 ساعت قبل، Syd گفته است: آقا دوباره سلام متاسفانه تاپیک قبلی مشکل فنی خوردیمو گشت ارشاد فروم کردمون تو گونی و تاپیک هاید شد! و مجبور شدم یه تیکه از موزیک رو سانسور کنم و مجددا تاپیک رو ارسال کنم... امیدوارم از دیدن ویدیو لذت ببرید https://uploadkon.ir/uploads/669c27_24Arsacia-Tizer.mp4 با تشکر ویژه از دوستانی که در ساخت این ویدیو همراهی کردن 3> @Mortezaa @DoNaLd @FriendOfGod @Perspolis @Fayez @Mehrdad1385 @Fail @None @AkbarGta @Elone ممنون میشم اگه از ویدیو خوشتون امد نظراتتون رو در میون بگذارید. (بعضیا مجددا) @Ali @Kamyab @Mohny @SFC @Toofan @Meli @Facism @ORTEGA @Seyedalii @Abolfaazl @Rika @GodWorld @Ara @LasTBroke @Vazir @Supervisor @Rasputin @iliya @Omid @Dnis @Alarm @AliSm @ZakhareAsli @DrEaMeR @Alonso @View @MohammadMahaN @Hamester @ElmiraKamrani58 @iSpicy @SuperMaN @Blank @BlackArch @LiN @AbneR @EnDWaY @FBI @OddiN @iKamyar @Sorena @Iranian @Hos3ein3 @XFaCToR @AqaMamad @AliAgent @Martyn @iNViSiBIe @Parshan @OmidGH @Shahrooz @Flame @iTaha @Dalu @Farab @AmirVortlu @Pokers @Javad @TheExpert @DrDep @Noise @Spoke @Opener @Rotex @Nicolay @AbbasMZ @DawN @Exile @HajAbdollah @Spartan @Nuclear @hamidreza1234 @Thony @Cry @Dragon1 @ArmouR @Champ @Dawat @FunnyBoY @LOREN @Momojaja @BuTleR @Gerye @KasraOsati @LoverBoy @MmliX @ProAlit @Sepehr @SiNER @WhalteR و بقیه دوستان .... حرف نداشت عالی ادامه بده چپیک چپیک نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.