این ارسال پرطرفدار است. DoNaLd ارسال شده در September 2, 2023 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 به نام خدا کلیپ کوتاهی رو آماده کردم امیدوارم که خوشتون بیاد... دلم تنگ شده برا فکشن خوب مدیک و ممبرای گلش... لینک 1 : آپارات (پخش آنلاین) لینک 2 : کلیک " دوران خاطره انگیزی بود واقعن برام، خیلی اتفاقا افتاد که باعث شد دوست و دشمن رو قشنگ از هم تشخیص بدم... " " پیشنهاد میکنم حتمن برای یه بارم شده عضو تیم کارکنان بشید تا علاوه بر لذت و تجربه و این داستاناش، دوست و دشمنتونو از هم دیگه خیلی راحت تشخیص بدید و بدونید با کیا دارید رفاقت میکنید... " " یکی از رفیقایه به ظاهر رفیقم، باعث دریافت 3 تا SV بنده شد، و خیلی خوشحالم که این اتفاق رقم خورد چون هم خودشو شناختم و هم به جاش با دوستایی آشنا شدم که وقتی فهمیدن چی شده، با اینکه خیلی وقت بود نمیشناختیم همو، گلد خریدن اگه خودشونم تو جیبشون نبود، به همه کسایی که میشناختن سپردن تا گلد بگیرن و واقعن کمکم کردن... " تشکر ویژه میکنم از تمامی مسوولین لیدر وقت @Empty @Capsule @EnDWaY @Markeloff @DrEaMeR @Ravin بابت کمکا و راهنماییاشون دمتون گرم همچنین سجاد عزیزم دمت گرم پسر مودب و با اخلاق خیلی کمکم کردی @SajjiLey لایک و نظر یادتون نره مخفی کننده @ArSaCiA @Meli @RealSlimShady @Supervisor @Elone @ImmoraL @MohammadMahaN @GodWorld @Syd @GnGsTeR @Amiiir @Nate @SaLiOne @BeYoNDeR @Martyn @SFC @TheMasTeR @AbbasMZ @Oppenheimer @SaIeh @Erfan @Meyti @CalaCe @NabZ @FanTuM @AliAgent @iKamyar @Arshashelby @Mortezaa @Pause @Daddy @AbneR @Daveli @Name @Puck @ZombieRanger @Proofessor @Political @Radical @LuTi @Dillon @AmirMahdi @TheExpert @WaR @TAURIEL @Wise @Raiiny @BAsil @iSpicy @AssassiN @WhiteCollar @Cost @Pooriya @ElmiraKamrani58 @Alireza @Kiya @Rutten @BiBaL @Sobi @Noise @G0DFATHER @Danir @Leyt @ORTEGA @Dnis @Palycity @Abolfaazl @VisuaL @Dawat @Blank @313 @Ho3yn @iReZa @LiN @ShahanShah @Alarm @Alonso @Jonesyy @mamadch @Sanaka @ExTerMe @FloRiaN @Nikotin @MmdTurk @Automat @AdmBoT @RoseRain @FarbodMZ @YaMaZaKi @VicTiM @sasan7m @LoverBoy @KasraOsati @SeT @PadZahr @imArash @AghaSiBiL @Sepehr @Wickedness @PokerS @Allireza @Dani @Parshan @Cartoon و بقیه عزیزان... 23 4 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 داداشم نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 دست خوش امید وارم هر جا و هر زمان که باشی موفق باشی پارسا جان نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 بالا بالا ها ببینیمت نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 پارسا جان تو واقعا کارت درسته تو هر فکشن دیگه هم که باشی، همینقدر کاربلد و مهربونی با ممبرات و این باعث افتخاره ? مشتی، بیرقیب، بیبدیل نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در 12 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است: به نام خدا کلیپ کوتاهی رو آماده کردم امیدوارم که خوشتون بیاد... دلم تنگ شده برا فکشن خوب مدیک و ممبرای گلش... لینک 1 : آپارات (پخش آنلاین) لینک 2 : کلیک " دوران خاطره انگیزی بود واقعن برام، خیلی اتفاقا افتاد که باعث شد دوست و دشمن رو قشنگ از هم تشخیص بدم... " " پیشنهاد میکنم حتمن برای یه بارم شده عضو تیم کارکنان بشید تا علاوه بر لذت و تجربه و این داستاناش، دوست و دشمنتونو از هم دیگه خیلی راحت تشخیص بدید و بدونید با کیا دارید رفاقت میکنید... " " یکی از رفیقایه به ظاهر رفیقم، باعث دریافت 3 تا SV بنده شد، و خیلی خوشحالم که این اتفاق رقم خورد چون هم خودشو شناختم و هم به جاش با دوستایی آشنا شدم که وقتی فهمیدن چی شده، با اینکه خیلی وقت بود نمیشناختیم همو، گلد خریدن اگه خودشونم تو جیبشون نبود، به همه کسایی که میشناختن سپردن تا گلد بگیرن و واقعن کمکم کردن... " " تشکر ویژه میکنم از امید عزیز @Omid بابت کمکایی که بهم کرد، سوتون اگه باعث ناراحتیت شدم این اواخر، بدون چیزی تو دلم نیست به دل نگیری یه وخ کمکات و لطفات یادم نمیره نمک نشناس نیستیم ما " تشکر ویژه میکنم از تمامی مسوولین لیدر وقت @Empty @Capsule @EnDWaY @Markeloff @DrEaMeR @Ravin بابت کمکا و راهنماییاشون دمتون گرم همچنین سجاد عزیزم دمت گرم پسر مودب و با اخلاق خیلی کمکم کردی @SajjiLey لایک و نظر یادتون نره نمایش محتوا مخفی @ArSaCiA @Meli @RealSlimShady @Supervisor @Elone @ImmoraL @MohammadMahaN @GodWorld @Syd @GnGsTeR @Amiiir @Nate @SaLiOne @BeYoNDeR @Martyn @SFC @TheMasTeR @AbbasMZ @Oppenheimer @SaIeh @Erfan @Meyti @CalaCe @NabZ @FanTuM @AliAgent @iKamyar @Arshashelby @Mortezaa @Pause @Daddy @AbneR @Daveli @Name @Puck @ZombieRanger @Proofessor @Political @Radical @LuTi @Dillon @AmirMahdi @TheExpert @WaR @TAURIEL @Wise @Raiiny @BAsil @iSpicy @AssassiN @WhiteCollar @Cost @Pooriya @ElmiraKamrani58 @Alireza @Kiya @Rutten @BiBaL @Sobi @Noise @G0DFATHER @Danir @Leyt @ORTEGA @Dnis @Palycity @Abolfaazl @VisuaL @Dawat @Blank @313 @Ho3yn @iReZa @LiN @ShahanShah @Alarm @Alonso @Jonesyy @mamadch @Sanaka @ExTerMe @FloRiaN @Nikotin @MmdTurk @Automat @AdmBoT @RoseRain @FarbodMZ @YaMaZaKi @VicTiM @sasan7m @LoverBoy @KasraOsati @SeT @PadZahr @imArash @AghaSiBiL @Sepehr @Wickedness @PokerS @Allireza @Dani @Parshan @Cartoon و بقیه عزیزان... یکی از بهترین لیدرام عشقی پارسا, موفق باشی نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 (ویرایش شده) داداشم پارسا، یکی از خوش اخلاق ترینا بوس ب لُپات، خوبیتو میخام ویرایش شده September 2, 2023 توسط Noise نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 مشتی هستی و پر طرفدار داداشی + قوی برگردی نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 بالا بالاها ببینیمت عزیزم نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 آرلو خان از سلاطین گنگ و حومه... نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 عالی آقا پارسا اون بالا ببینیمت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 بهترین لیدر نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 خسته نباشی داشم❤ کارت درسته بهترین لیدر مدیک نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 کیم داداشیمی ناراحات الیبدی؟:( 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 کسایی که باید بدونن, میدونن که شما چقدر لیدر خوب و با کفایتی بودین کارای بقیه مهم نیست, نشان دهنده قلب سیاهشونه در 1 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: دوست و دشمنتونو از هم دیگه خیلی راحت تشخیص بدید ویدیو عالی بود D; نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 (ویرایش شده) بالا بالاها ببینیمت و امیدوارم که همیشه درزندگیت موفق باشی داشم ویرایش شده September 2, 2023 توسط Seyedalii نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در 2 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: به نام خدا کلیپ کوتاهی رو آماده کردم امیدوارم که خوشتون بیاد... دلم تنگ شده برا فکشن خوب مدیک و ممبرای گلش... لینک 1 : آپارات (پخش آنلاین) لینک 2 : کلیک " دوران خاطره انگیزی بود واقعن برام، خیلی اتفاقا افتاد که باعث شد دوست و دشمن رو قشنگ از هم تشخیص بدم... " " پیشنهاد میکنم حتمن برای یه بارم شده عضو تیم کارکنان بشید تا علاوه بر لذت و تجربه و این داستاناش، دوست و دشمنتونو از هم دیگه خیلی راحت تشخیص بدید و بدونید با کیا دارید رفاقت میکنید... " " یکی از رفیقایه به ظاهر رفیقم، باعث دریافت 3 تا SV بنده شد، و خیلی خوشحالم که این اتفاق رقم خورد چون هم خودشو شناختم و هم به جاش با دوستایی آشنا شدم که وقتی فهمیدن چی شده، با اینکه خیلی وقت بود نمیشناختیم همو، گلد خریدن اگه خودشونم تو جیبشون نبود، به همه کسایی که میشناختن سپردن تا گلد بگیرن و واقعن کمکم کردن... " " تشکر ویژه میکنم از امید عزیز @Omid بابت کمکایی که بهم کرد، سوتون اگه باعث ناراحتیت شدم این اواخر، بدون چیزی تو دلم نیست به دل نگیری یه وخ کمکات و لطفات یادم نمیره نمک نشناس نیستیم ما " تشکر ویژه میکنم از تمامی مسوولین لیدر وقت @Empty @Capsule @EnDWaY @Markeloff @DrEaMeR @Ravin بابت کمکا و راهنماییاشون دمتون گرم همچنین سجاد عزیزم دمت گرم پسر مودب و با اخلاق خیلی کمکم کردی @SajjiLey لایک و نظر یادتون نره نمایش محتوا مخفی @ArSaCiA @Meli @RealSlimShady @Supervisor @Elone @ImmoraL @MohammadMahaN @GodWorld @Syd @GnGsTeR @Amiiir @Nate @SaLiOne @BeYoNDeR @Martyn @SFC @TheMasTeR @AbbasMZ @Oppenheimer @SaIeh @Erfan @Meyti @CalaCe @NabZ @FanTuM @AliAgent @iKamyar @Arshashelby @Mortezaa @Pause @Daddy @AbneR @Daveli @Name @Puck @ZombieRanger @Proofessor @Political @Radical @LuTi @Dillon @AmirMahdi @TheExpert @WaR @TAURIEL @Wise @Raiiny @BAsil @iSpicy @AssassiN @WhiteCollar @Cost @Pooriya @ElmiraKamrani58 @Alireza @Kiya @Rutten @BiBaL @Sobi @Noise @G0DFATHER @Danir @Leyt @ORTEGA @Dnis @Palycity @Abolfaazl @VisuaL @Dawat @Blank @313 @Ho3yn @iReZa @LiN @ShahanShah @Alarm @Alonso @Jonesyy @mamadch @Sanaka @ExTerMe @FloRiaN @Nikotin @MmdTurk @Automat @AdmBoT @RoseRain @FarbodMZ @YaMaZaKi @VicTiM @sasan7m @LoverBoy @KasraOsati @SeT @PadZahr @imArash @AghaSiBiL @Sepehr @Wickedness @PokerS @Allireza @Dani @Parshan @Cartoon و بقیه عزیزان... در رفاقت رسم ما جان دادن است هر قدم را صد قدم پس دادن است هرکه بر ما تب کند جان می دهیم ناز او را هرچه باشد می خریمدوستت دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 عشقی اقا پارسا نقل قول 」 「 ☠ Viking - RespecT - Alonso ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 زندگی همینه بالا و پایین داره مهم اینه تو پایین ترین نقاط زندگیت هم نا امید نشی و خودتو بالا نشون بدی دیدم که چند روزه از بعد اینکه لیدر نیستی نمیای تو سرور و این اشتباهه هیچ کی اندازه من تایم نمیزنه ولی هنوزم استف نشدم سر چی ؟ رد صلاحیت ولش کن این زندگی ارزش غصه خوردن نداره. یه دونه باشی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 من اگه جات بودم بعد از اینکه همشونو تعلیق کردم ایونت پارتی میذاشتم (قبلا هم این کارو چند بار انجام دادم) در 2 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: یکی از رفیقایه به ظاهر رفیقم، باعث دریافت 3 تا SV بنده شد به هر حال هرجا هستی موفق باشی، زیاد نمیشناسمت ولی به نظر خوش قلب میای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jalinous ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 ایشاالله هر جا هستی موفق باشی عشقی پارسا جان خاطره ها یادمون نمیره 1 نقل قول To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در September 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Alarm گفته است: داداشم علیییی در 2 ساعت قبل، Nikotin گفته است: دست خوش امید وارم هر جا و هر زمان که باشی موفق باشی پارسا جان قربونت بشم عزیزم مرسی از لطفت در 2 ساعت قبل، Alonso گفته است: بالا بالا ها ببینیمت چش و چال در 2 ساعت قبل، Supervisor گفته است: پارسا جان تو واقعا کارت درسته تو هر فکشن دیگه هم که باشی، همینقدر کاربلد و مهربونی با ممبرات و این باعث افتخاره ? مشتی، بیرقیب، بیبدیل ممد قلبمو اکلیلی کردی سلطان درس پس میدیم سوتون در 2 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: یکی از بهترین لیدرام عشقی پارسا, موفق باشی Ge Oh مرسیی خوش صداا از گیتاریستایه قویه سرور در 2 ساعت قبل، Noise گفته است: داداشم پارسا، یکی از خوش اخلاق ترینا بوس ب لُپات، خوبیتو میخام دورت بگردم دانیال عشق منی در 2 ساعت قبل، Elone گفته است: مشتی هستی و پر طرفدار داداشی + قوی برگردی فدا مداا داش ممد در 2 ساعت قبل، Pooriya گفته است: بالا بالاها ببینیمت عزیزم مرسی در 2 ساعت قبل، GodWorld گفته است: آرلو خان از سلاطین گنگ و حومه... کوچیک شمایم آقا ممد در 2 ساعت قبل، Cost گفته است: عالی آقا پارسا اون بالا ببینیمت مخلصتم دادا مرسی ازت در 1 ساعت قبل، Johnson گفته است: بهترین لیدر قلب منی در 1 ساعت قبل، FloRiaN گفته است: khaste nabashi dash فدات شم مرسی در ۱ ساعت قبل، CalaCe گفته است: خسته نباشی داشم❤ کارت درسته بهترین لیدر مدیک نظر لطفته عزیز دلم مرسی ازت در ۱ ساعت قبل، llluminati گفته است: کیم داداشیمی ناراحات الیبدی؟:( هشکیم داداش در 56 دقیقه قبل، Blank گفته است: عالی در 55 دقیقه قبل، RoseRain گفته است: کسایی که باید بدونن, میدونن که شما چقدر لیدر خوب و با کفایتی بودین کارای بقیه مهم نیست, نشان دهنده قلب سیاهشونه ویدیو عالی بود D; مخلصیمممم معصومه خانوم قولت سر جاشه دیگه؟ منتظرماااا در 50 دقیقه قبل، Seyedalii گفته است: بالا بالاها ببینیمت و امیدوارم که همیشه درزندگیت موفق باشی داشم داداشمم علییی مرسی سوتون همچنین عزیزم در 32 دقیقه قبل، Hamedcalais گفته است: در رفاقت رسم ما جان دادن است هر قدم را صد قدم پس دادن است هرکه بر ما تب کند جان می دهیم ناز او را هرچه باشد می خریمدوستت دارم قلب منی حامد میام ارومیه سمتت در 30 دقیقه قبل، sasan7m گفته است: عشقی اقا پارسا فداات شم داداش در 29 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: زندگی همینه بالا و پایین داره مهم اینه تو پایین ترین نقاط زندگیت هم نا امید نشی و خودتو بالا نشون بدی دیدم که چند روزه از بعد اینکه لیدر نیستی نمیای تو سرور و این اشتباهه هیچ کی اندازه من تایم نمیزنه ولی هنوزم استف نشدم سر چی ؟ رد صلاحیت ولش کن این زندگی ارزش غصه خوردن نداره. یه دونه باشی سو تفاهم نشه، اون ۳ تا SV ماله اوایل لیدریم بود که به لطف رفیقایه گلم پاک کردمشون و الان به خاطر یه سری مسائل و مشغله زندگی استعفا گذاشتم سرور نیومدنم به خاطر کارایه زندگیه سوتون نه دیموت شدنم ایشالا وقتی برگشتم ادمینیتو میبینم غمت نباشه در 21 دقیقه قبل، AliAgent گفته است: من اگه جات بودم بعد از اینکه همشونو تعلیق کردم ایونت پارتی میذاشتم (قبلا هم این کارو چند بار انجام دادم) به هر حال هرجا هستی موفق باشی، زیاد نمیشناسمت ولی به نظر خوش قلب میای یه نفر بود علی نمیخام اشاره مستقیم کنم بهش چون الان کوچیک ترین چیزیم ازش بگم هویتش مشخص میشه فقط اینو بگم که ع وقتی یه حرکتی زدم روش، آنلاین نشده دیگه بای داده قربونت داداش مرسی از نظر خوبت در 11 دقیقه قبل، ShahanShah گفته است: ایشاالله هر جا هستی موفق باشی عشقی پارسا جان خاطره ها یادمون نمیره فدات میثاق جان آره والا خیلی خوش گذش ویرایش شده September 2, 2023 توسط DoNaLd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 کارت درسته هر جا هستی موفق باشی نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GnGsTeR ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 پارسا عزیزم برات آرزوی موفقیت تو زندگی واقعی رو از صمیم قلب دارم داداش گلم، بی حاشیه اومدی کارتو انجام دادی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.