ORTEGA ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 خب به دلیل اینکه تعداد کسایی که دوست دارن مهمان ما باشن در این برنامه زیاد بود, بعد از صندلی داغ هر روز بین کسایی که در پیام خصوصی درخواست دادن نظر سنجی میشه. هرکسی که بیشترین رای رو بیاره مهمان بعدی ما خواهد بود. اما دوستانی که رای نیاوردن در صورت تمایل میتونن تو همون پیام خصوصی قبلی بنده رو تگ کنن تا در نظر سنجیه بعدی شرکت داده بشن. دعوت میکنم از همه ی دوستان عزیز تا در نظرسنجی شرکت کنن. تعداد دوستان زیاده و اگه کسی از قلم افتاد مارو ببخشن. @ArSaCiA @Alireza @OddiN @MwM @DrEaMeR @Defuse @Rasputin @TheHeRo @PainT @LiN @Iranian @HaTeD @Farab @Spicyy @iErfaN @Nate @Palycity @Intact @3epeR @Meli @RoseRain @CaKe @MaSiH @Markeloff @SajjiLey @Ravin @EnDWaY @Exit @SFC @Robert @Omid @Olden @Pokers @Guardian @Erfan @Afsun @Astroid @Wise @Blade @FeaRLeSS @Arda @Pixar @Founder @PedarKhande @Rogers @MuhaMMaD @Bad @ElmiraKamrani58 @Booy @Hydra @HomeLander @Sprint @Chanoda @Asir @M0rphine @Fergal @iKamyar @EdySoN @PluTon @Feint @ABADAN @henry @Guti @AToMiX @iAdwin @BaTTeRY .... 4 Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BesT ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 دادشم @Rasputin Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 حاجیکس @Hydra چاکس 1 ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 @Rasputin وقتشه کلاهبرداری هاتو رو کنه رضا 1 خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 (ویرایش شده) @Rasputin داش صندلی داغ بعدی خودتی ویرایش شده February 10, 2023 توسط PluTon 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 Just @Hydra Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در February 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 نظرسنجی امشب ساعت ۲۱ به طور خودکار بسته میشه Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 @PluTon @Palycity @Booy داداشمید❤ ولی انگار باید فرار کنم از این داستان ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 در 7 ساعت قبل، Rasputin گفته است: @PluTon @Palycity @Booy داداشمید❤ ولی انگار باید فرار کنم از این داستان عه 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 چه رقابتی شد تو نظرسنجی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 در 1 ساعت قبل، Hydra گفته است: چه رقابتی شد تو نظرسنجی داداش من به نفعت میکشم کنار @ORTEGA حاج رضا لطف کن نفر بعدی رو ایشون بذار ممنونم ازت❤ ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 در 29 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: داداش من به نفعت میکشم کنار @ORTEGA حاج رضا لطف کن نفر بعدی رو ایشون بذار ممنونم ازت❤ این چه حرفیه! دوستانَس دیگه، بالاخره آشناها و دوستای شما طبیعتاً بیشتر از بندهست ببینیم خدا چی میخواد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 در 36 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: داداش من به نفعت میکشم کنار @ORTEGA حاج رضا لطف کن نفر بعدی رو ایشون بذار ممنونم ازت❤ اصلا و ابدا. باید سوتی های شما نمایان شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 در ۱ ساعت قبل، BraveGod گفته است: اصلا و ابدا. باید سوتی های شما نمایان شود قطعا از این داستان فرار میکنم در ۱ ساعت قبل، Hydra گفته است: این چه حرفیه! دوستانَس دیگه، بالاخره آشناها و دوستای شما طبیعتاً بیشتر از بندهست ببینیم خدا چی میخواد دوستان بنده میدونن دیگه باید چیکار کنن روی صندلی داغ میبینمتون ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 داوشم علی کیایی @Rasputin در 16 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: خب به دلیل اینکه تعداد کسایی که دوست دارن مهمان ما باشن در این برنامه زیاد بود, بعد از صندلی داغ هر روز بین کسایی که در پیام خصوصی درخواست دادن نظر سنجی میشه. هرکسی که بیشترین رای رو بیاره مهمان بعدی ما خواهد بود. اما دوستانی که رای نیاوردن در صورت تمایل میتونن تو همون پیام خصوصی قبلی بنده رو تگ کنن تا در نظر سنجیه بعدی شرکت داده بشن. دعوت میکنم از همه ی دوستان عزیز تا در نظرسنجی شرکت کنن. تعداد دوستان زیاده و اگه کسی از قلم افتاد مارو ببخشن. @ArSaCiA @Alireza @OddiN @MwM @DrEaMeR @Defuse @Rasputin @TheHeRo @PainT @LiN @Iranian @HaTeD @Farab @Spicyy @iErfaN @Nate @Palycity @Intact @3epeR @Meli @RoseRain @CaKe @MaSiH @Markeloff @SajjiLey @Ravin @EnDWaY @Exit @SFC @Robert @Omid @Olden @Pokers @Guardian @Erfan @Afsun @Astroid @Wise @Blade @FeaRLeSS @Arda @Pixar @Founder @PedarKhande @Rogers @MuhaMMaD @Bad @ElmiraKamrani58 @Booy @Hydra @HomeLander @Sprint @Chanoda @Asir @M0rphine @Fergal @iKamyar @EdySoN @PluTon @Feint @ABADAN @henry @Guti @AToMiX @iAdwin @BaTTeRY .... منو تگ نکردی من قهرم آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 در 32 دقیقه قبل، Holly گفته است: داوشم علی کیایی @Rasputin منو تگ نکردی من قهرم SoheilgamerSS خودمی ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در February 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 در 37 دقیقه قبل، Holly گفته است: منو تگ نکردی من قهرم ببخشید دیگه ? در 2 ساعت قبل، Rasputin گفته است: داداش من به نفعت میکشم کنار @ORTEGA حاج رضا لطف کن نفر بعدی رو ایشون بذار ممنونم ازت❤ نه دیگه حاج علی کنار کشیدن نداریم تا ساعت ۹ اگه رای اوردی فردا روی صندلی داغ میبینیمت Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 (ویرایش شده) وینر رو اعلام کنیم؟ @Rasputin ویرایش شده February 11, 2023 توسط LeoX ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 در 53 دقیقه قبل، ORTEGA گفته است: نه دیگه حاج علی کنار کشیدن نداریم گولم زدن من از جاهای داغ بدم میاد در 46 دقیقه قبل، LeoX گفته است: وینر رو اعلام کنیم؟ @Rasputin No no no ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 در ۱ ساعت قبل، ORTEGA گفته است: تا ساعت ۹ اگه رای اوردی فردا روی صندلی داغ میبینیمت بیشتر دوستان به @Rasputin رأی دادن، فکر نکنم تا 21:00 اتفاقی بیفته. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 @Rasputin رو صندلی میبینمت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در February 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 @Rasputin با 38 رای مهمان بعدی صندلی داغ. آماده باش که ... در 22 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: اما دوستانی که رای نیاوردن در صورت تمایل میتونن تو همون پیام خصوصی قبلی بنده رو تگ کنن تا در نظر سنجیه بعدی شرکت داده بشن. @Hydra @Rogers @MuhaMMaD Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 در هم اکنون، ORTEGA گفته است: آماده باش که ... https://uupload.ir/view/vid_20220711_095025_406_e11b.mp4/ 1 ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 در 7 دقیقه قبل، ORTEGA گفته است: @Rasputin با 38 رای مهمان بعدی صندلی داغ. آماده باش که ... @Hydra @Rogers @MuhaMMaD ممنون، بنده شرکت نمیکنم دوستان چنانچه تمایل داشتن میتونستن بنده رو به عنوان مهمان انتخاب کنن، نیاز به تقاضای مجدد برای حضور به عنوان مهمان نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 هرکس برنده میشه حواسش باشه که من قراره صندلیشو حسابی داغ کنم مرسی از @ORTEGA که این بخش فروم رو دوباره احیا کرد 1 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده