سرپرست کارکنان این ارسال پرطرفدار است. SFC ارسال شده در November 18, 2022 سرپرست کارکنان این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 (ویرایش شده) خب خب سلام به همه سلام به تو سلام به اون اینسری اومدم با یه حرکت انقلابی خفن امیدوارم که بتونیم حال همتون رو یکمم که شده خوب کنیم. یه مدتی بود که تو فکرم همش کلنجار میرفتم که این حرکت رو بزنم یا نه؟ که بالاخره دل زدم به دریا و یکسری از کارا رو انجام دادم که بتونم استارتشو بزنم خب شاید بپرسید استارت چی؟ استارت Mafia nightS در آرساکیا از اونجایی که این پرژه از 1 سال پیش برنامه ریزی کرده بودم گفتم چرا که حالا می تونم انجام ندم؟ پس زدم تو کارش. این مسابقات طبق برنامه ریزی و زمان بندی دقیق انجلم میشه و همه کار های مربوطه رو خودم به کمک بچه های برگزار کننده مسابقات ویژه انجام میدیم. قسمت خوشمزه این داستان جوایزش هست که دستمون بازه. خب برای این که ما انرژی بگیریم و این مسابقات رو شروع کنیم نیاز به انرژی های از سمت شما داریم. هرچه تعداد شرکت کننده بیشتر باشه جذابیت بازی هم بیشتر میشه. پس می خوام که حداکثر بازنشر رو داشته باشیم که همه مطلع بشن از این موضوع. اگه حداقل شرایط رو داشت سریع مسابقات رو شروع می کنیم. از همه دوستان که این تاپیک رو می بینن میخوام لینک این تاپیک تو انجمن به اشتراک بزارن. نظراتتون واسم خیلی مهمه پس حتما نظرتو برام بگو دوستون دارم @Alireza, @Meli, @ORTEGA, @SajjiLey, @Markeloff, @LuTi, @Omid, @SkuiL, @DrEaMeR, @Asall, @Palycity, @EnDWaY, @Pokers, @Damon, @Freaky, @Refigh, @Feu, @MaslhKhan, @PhaNTuM, @Aone, @Spider, @Brutalest, @OverGrown و بقیه دوستان..... ویرایش شده November 18, 2022 توسط SFC 27 8 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 در 3 دقیقه قبل، SFC گفته است: سلام به همه سلام در 4 دقیقه قبل، SFC گفته است: پس حتما نظرتو برام بگو چشم. ادامه بده منتظر یه چیز توپیم در 4 دقیقه قبل، SFC گفته است: دوستون دارم منم دوست دارم 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 در 9 دقیقه قبل، SFC گفته است: این مسابقات طبق برنامه ریزی و زمان بندی دقیق انجلم میشه و همه کار های مربوطه رو خودم به کمک بچه های برگزار کننده مسابقات ویژه انجام میدیم. زمانش یجوری تنظیم کنی با مسابقات جام جهانی قاطی نشه حله . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimBot ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 به به دسته متوسط نایتم که سلطانم نقل قول Be yourself But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asall ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 بنازمممم خیلی خفن میشه اگه اجرا شه و بی شک خیلی هم استقبال میشه ازش نقل قول ...ᴛʜᴇʀᴇ'ꜱ ᴀʟᴡᴀʏꜱ ᴀ ʀᴀɪɴʙᴏᴡ ᴀᴛ ᴛʜᴇ ᴇɴᴅ ᴏꜰ ᴇᴠᴇʀʏ ʀᴀɪɴ. ════════════════════════════════════════════════════════════════ ════════════════════════════════════════════════════════════════ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 در 23 دقیقه قبل، SFC گفته است: سلام حاجی پشمام ناموسا همین دیشب داشتم بش فک میکردم در 26 دقیقه قبل، SFC گفته است: خب فکر خیلی خوبیه من هستم نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TabahKar ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 جالب به نظر میرسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 عالی امیر فکر خوبی کردی سرور از بی حالی در میاد ادامه بده... نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 درود بنظر ایونت جالبی میاد بهتره هرچه زودتر اجرا شه خسته شدیم از ایونت های تکراری کمی هیجان خوبه نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 جالب به نظر میرسه نقل قول ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sadman ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 در 1 ساعت قبل، SFC گفته است: دستمون بازه. money money money نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 بنازم، منتظر برگزار شدنش هستیم نقل قول 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 اگه طبق نظم برگذار بشه خوبه چون هرچقدر هم بازی بخواد جذاب باشه اگه نظم و گاد خوبی نداشته باشه لذتی نداره نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 (ویرایش شده) بنظر هیجان انگیز میاد! موفق باشین انشاالله ویرایش شده November 18, 2022 توسط CaKe نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 عمو؟ بریم تو دانس؟؟ نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaslhKhan ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 در 6 ساعت قبل، SFC گفته است: خب خب سلام به همه سلام به تو سلام به اون اینسری اومدم با یه حرکت انقلابی خفن امیدوارم که بتونیم حال همتون رو یکمم که شده خوب کنیم. یه مدتی بود که تو فکرم همش کلنجار میرفتم که این حرکت رو بزنم یا نه؟ که بالاخره دل زدم به دریا و یکسری از کارا رو انجام دادم که بتونم استارتشو بزنم خب شاید بپرسید استارت چی؟ استارت Mafia nightS در آرساکیا از اونجایی که این پرژه از 1 سال پیش برنامه ریزی کرده بودم گفتم چرا که حالا می تونم انجام ندم؟ پس زدم تو کارش. این مسابقات طبق برنامه ریزی و زمان بندی دقیق انجلم میشه و همه کار های مربوطه رو خودم به کمک بچه های برگزار کننده مسابقات ویژه انجام میدیم. قسمت خوشمزه این داستان جوایزش هست که دستمون بازه. خب برای این که ما انرژی بگیریم و این مسابقات رو شروع کنیم نیاز به انرژی های از سمت شما داریم. هرچه تعداد شرکت کننده بیشتر باشه جذابیت بازی هم بیشتر میشه. پس می خوام که حداکثر بازنشر رو داشته باشیم که همه مطلع بشن از این موضوع. اگه حداقل شرایط رو داشت سریع مسابقات رو شروع می کنیم. از همه دوستان که این تاپیک رو می بینن میخوام لینک این تاپیک تو انجمن به اشتراک بزارن. نظراتتون واسم خیلی مهمه پس حتما نظرتو برام بگو دوستون دارم @Alireza, @Meli, @ORTEGA, @SajjiLey, @Markeloff, @LuTi, @Omid, @SkuiL, @DrEaMeR, @Asall, @Palycity, @EnDWaY, @Pokers, @Damon, @Freaky, @Refigh, @Feu, @MaslhKhan, @PhaNTuM, @Aone, @Spider, @Brutalest, @OverGrown و بقیه دوستان..... ما آماده همکاری با شما هستیم امیر جان عالی میشه نقل قول ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ Legedns Also Die ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 به امید برگذاری زود تر. نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 Perfect نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 در 12 ساعت قبل، SFC گفته است: 1 سال پیش نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 ما که بلد نیستیم ولی پایه ایم نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 وای به روزی که پسوند شو بفهمند! نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 بنازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 عالی نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 در 13 ساعت قبل، SFC گفته است: خب خب سلام به همه سلام به تو سلام به اون اینسری اومدم با یه حرکت انقلابی خفن امیدوارم که بتونیم حال همتون رو یکمم که شده خوب کنیم. یه مدتی بود که تو فکرم همش کلنجار میرفتم که این حرکت رو بزنم یا نه؟ که بالاخره دل زدم به دریا و یکسری از کارا رو انجام دادم که بتونم استارتشو بزنم خب شاید بپرسید استارت چی؟ استارت Mafia nightS در آرساکیا از اونجایی که این پرژه از 1 سال پیش برنامه ریزی کرده بودم گفتم چرا که حالا می تونم انجام ندم؟ پس زدم تو کارش. این مسابقات طبق برنامه ریزی و زمان بندی دقیق انجلم میشه و همه کار های مربوطه رو خودم به کمک بچه های برگزار کننده مسابقات ویژه انجام میدیم. قسمت خوشمزه این داستان جوایزش هست که دستمون بازه. خب برای این که ما انرژی بگیریم و این مسابقات رو شروع کنیم نیاز به انرژی های از سمت شما داریم. هرچه تعداد شرکت کننده بیشتر باشه جذابیت بازی هم بیشتر میشه. پس می خوام که حداکثر بازنشر رو داشته باشیم که همه مطلع بشن از این موضوع. اگه حداقل شرایط رو داشت سریع مسابقات رو شروع می کنیم. از همه دوستان که این تاپیک رو می بینن میخوام لینک این تاپیک تو انجمن به اشتراک بزارن. نظراتتون واسم خیلی مهمه پس حتما نظرتو برام بگو دوستون دارم @Alireza, @Meli, @ORTEGA, @SajjiLey, @Markeloff, @LuTi, @Omid, @SkuiL, @DrEaMeR, @Asall, @Palycity, @EnDWaY, @Pokers, @Damon, @Freaky, @Refigh, @Feu, @MaslhKhan, @PhaNTuM, @Aone, @Spider, @Brutalest, @OverGrown و بقیه دوستان..... سلام همه منتظر یک چیز توپیم نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 (ویرایش شده) در 14 ساعت قبل، SFC گفته است: خب خب سلام به همه سلام به تو سلام به اون اینسری اومدم با یه حرکت انقلابی خفن امیدوارم که بتونیم حال همتون رو یکمم که شده خوب کنیم. یه مدتی بود که تو فکرم همش کلنجار میرفتم که این حرکت رو بزنم یا نه؟ که بالاخره دل زدم به دریا و یکسری از کارا رو انجام دادم که بتونم استارتشو بزنم خب شاید بپرسید استارت چی؟ استارت Mafia nightS در آرساکیا از اونجایی که این پرژه از 1 سال پیش برنامه ریزی کرده بودم گفتم چرا که حالا می تونم انجام ندم؟ پس زدم تو کارش. این مسابقات طبق برنامه ریزی و زمان بندی دقیق انجلم میشه و همه کار های مربوطه رو خودم به کمک بچه های برگزار کننده مسابقات ویژه انجام میدیم. قسمت خوشمزه این داستان جوایزش هست که دستمون بازه. خب برای این که ما انرژی بگیریم و این مسابقات رو شروع کنیم نیاز به انرژی های از سمت شما داریم. هرچه تعداد شرکت کننده بیشتر باشه جذابیت بازی هم بیشتر میشه. پس می خوام که حداکثر بازنشر رو داشته باشیم که همه مطلع بشن از این موضوع. اگه حداقل شرایط رو داشت سریع مسابقات رو شروع می کنیم. از همه دوستان که این تاپیک رو می بینن میخوام لینک این تاپیک تو انجمن به اشتراک بزارن. نظراتتون واسم خیلی مهمه پس حتما نظرتو برام بگو دوستون دارم @Alireza, @Meli, @ORTEGA, @SajjiLey, @Markeloff, @LuTi, @Omid, @SkuiL, @DrEaMeR, @Asall, @Palycity, @EnDWaY, @Pokers, @Damon, @Freaky, @Refigh, @Feu, @MaslhKhan, @PhaNTuM, @Aone, @Spider, @Brutalest, @OverGrown و بقیه دوستان..... سلام @SFC عزیز ، ایده خوب که نه خیلی عالیه فقط باید عملی بشه این مورد و به نظر جذاب میاد امیدوارم هرچه سریعتر مقدماتش رو فراهم کنی و سریعتر اجرا کنی ، واقعا سرور جای پیشرفت با همچین ایده هایی رو داره و خیلی بیشتر از اینا لیاقتشه و خوشحال میشم با بچه های آرساکیا هم Mafia nights بزنیم ویرایش شده November 19, 2022 توسط PedarKhande نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.