Nigga ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 در 24 دقیقه قبل، Deximo گفته است: بهترین لیدر ها: @ForgeT و @Nigga سابم که فقط @Supervisor ❤ بهترین بودن و رفیق بودن از خودته عمو نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 در 34 دقیقه قبل، Deximo گفته است: بهترین لیدر ها: @ForgeT و @Nigga سابم که فقط @Supervisor ❤ عشق دلی داداش ? نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 در 10 ساعت قبل، Cartoon گفته است: با سلام.. والا من میشه گفت غیر تاکسی، جایی نرفتم بهترین لیدرام به ترتیب: 1- @AbneR 2- @Meli 3- @Danir انشالله شانس آشنایی با بقیه دوستان رو هم داشته باشیم از جمله @ORTEGA عزیز و @BuTleR جان ارادت زیاد داریم داداش بشه در خدمتت باشیم❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 @iNViSiBIe @Nigga @ZakharAsli 3 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در August 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2023 (ویرایش شده) @JinX @DoNaLd @BuTleR @RudeKid @Nicolay @Asall @iKamyar @Reyhane بهترین لیدر یا ساب لیدر ها، اگر کسی جاموند شرمنده @Tabriz @Jonesyy ویرایش شده August 12, 2023 توسط OwnerS 3 نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در August 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2023 در 1 دقیقه قبل، OwnerS گفته است: @DoNaLd عشقی داداشم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در August 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2023 نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jonesyy ارسال شده در August 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2023 در 2 ساعت قبل، LajBaZ گفته است: @JinX @DoNaLd @BuTleR @RudeKid @Nicolay @Asall @iKamyar @Reyhane بهترین لیدر یا ساب لیدر ها، اگر کسی جاموند شرمنده @Tabriz @Jonesyy لطف نقل قول به یادِ همه جاوید نامان، آنان که برای آزادی جان دادند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۱ در 15:24، LajBaZ گفته است: @JinX @DoNaLd @BuTleR @RudeKid @Nicolay @Asall @iKamyar @Reyhane بهترین لیدر یا ساب لیدر ها، اگر کسی جاموند شرمنده @Tabriz @Jonesyy 1 نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۵/۲۱ در 15:24، LajBaZ گفته است: @JinX @DoNaLd @BuTleR @RudeKid @Nicolay @Asall @iKamyar @Reyhane بهترین لیدر یا ساب لیدر ها، اگر کسی جاموند شرمنده @Tabriz @Jonesyy این همه لیدر شدیم کسی مارو نگفت اصن ناراحت شدم اقا @Robert چخبر سلطان میبینی اینارو در در ۱۴۰۲/۵/۱۹ در 16:02، CoolBoy گفته است: @RoseRain آجی خوش اخلاق آقا یونس خیلی لیدر بود اما کسی اونو یادش نبود هعب ، شاید بخاطر این بود -10 Fw میدادم مشتی ترین لیدر @Mohammad آقا یونس سلطان نکن اینا همه دل دارن منم این همه لیدر شدم یکی به یادمون نبود ویرایش شده August 16, 2023 توسط Arda . نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amius ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 @Danir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۱ در 15:24، LajBaZ گفته است: @JinX @DoNaLd @BuTleR @RudeKid @Nicolay @Asall @iKamyar @Reyhane بهترین لیدر یا ساب لیدر ها، اگر کسی جاموند شرمنده @Tabriz @Jonesyy نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 @Sami @AmuMamaD حساب نیستین و دوستتون ندارم 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nixgamer ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 @SCOFIELD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۶/۱۹ در 02:00، DeathCross گفته است: به به سلام همه ی ما حداقل فکشن رفتیم و فکشن دارای یک لیدر و ساب لیدر هست در این تاپیک بهترین لیدر و ساب لیدر خود را تگ کنید اول از خودم شروع میکنم _________________________________________ بهترین لیدر من که لیدر تاکسی بود اقای @Reject بهترین ساب لیدر ایدی فروم رو نمیدونم اما تو بازی Duxy بود که داخل مدیک بود __________________________________________ و حالا شما دوستان گل تگ کنید ببخشید که کسی رو تگ نکردم روز خوش @ELYAS leader قدیمی SI من بود. @DoNaLd leader الان medic هست. @OddiN sub-leader قدیمی Si ویرایش شده August 17, 2023 توسط Nikotin نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در 6 ساعت قبل، Nikotin گفته است: @DoNaLd leader الان medic هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnUglyPerson ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 بهترین لیدر خودت محسن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 بهترین لیدر: @DoNaLd مدیک ❤ بهترین ساب لیدر: @Pooriya خبرنگار نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 در 13 دقیقه قبل، Johnson گفته است: بهترین لیدر: @DoNaLd مدیک ❤ قربونت سلطان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 در 1 ساعت قبل، Johnson گفته است: بهترین ساب لیدر: @Pooriya خبرنگار فدات شم مشتی خوبی از خودته نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 بهترین لیدر: @Sepehr ساب لیدر: @Pooriya عشقم تو خبرنگار ساب لیدر : @AtoMiX داداش گلم که زحمت زیادی کشید برام 2 نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 3 ساعت قبل، Alonso گفته است: ساب لیدر: @Pooriya عشقم تو خبرنگار چه مسخره بازیایی که در نیاوردیم دمت گرم عزیزم عشقی نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheWestSide ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 57 دقیقه قبل، Pooriya گفته است: چه مسخره بازیایی که در نیاوردیم دمت گرم عزیزم عشقی در 4 ساعت قبل، Alonso گفته است: بهترین لیدر: @Sepehr ساب لیدر: @Pooriya عشقم تو خبرنگار ساب لیدر : @AtoMiX داداش گلم که زحمت زیادی کشید برام 2 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در September 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 16:32، Farab گفته است: @Mohana @Reyhane @OddiN @mohhamadhadi @ORTEGA بهترین لیدرهایی که داشتم : ) تاتاه در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 17:41، SepehrKabir گفته است: اوج گرفتن سخته اما در اوج ماندن هم کاره هر کسی نیست... @HamidRezaK @MobinNeD @Sweet @Owj @Refigh @BuTleR @Markeloff @AwMiR @JayDeN @Owner @Misagh @ThisIsEziO @mohhamadhadi سپهر جون در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 18:23، AmirMahdi گفته است: این بِشَر! @mohhamadhadi اسطوره FBI @OmidGH مشدی امید فرشته جونده (حوزه اکتیویتی) پناهییییی در در ۱۴۰۰/۶/۲۴ در 08:02، EnDWaY گفته است: تک داشام NG Leader:@ORTEGA @Umbrella234 @dayrage @HosiDark FBI Leader:@mohhamadhadi @SalawR امیدوارم همیشه موفق باشید! +یا حق علیییییی الان چهارنفر از من نام بردن نیاز دارم احساساتم را بروز داده و عر بزنم? 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در September 26, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 در ۱ ساعت قبل، Mohammadhadi گفته است: علیییییی الان چهارنفر از من نام بردن نیاز دارم احساساتم را بروز داده و عر بزنم? قدیمارو یادم نرفته عسیسم 1 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.