MiladME ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 دیشب از ساعت هشتو نیم یا همون 20:30 تا حدودا ساعت یکو نیم یا دو نصفه شب فقط با مسئولان سرور حرف زدیم . اول مصاحبه ی سوپروایزر عزیز SFC که دو ساعت طول کشید . و بعدش مصاحبه ی علی که تا دیروقت فقط به سوالات مردم پاسخ میدادن . وسط مصاحبه رفتن راب زدن باز فیل شد NG پرچمش بالاس یه بارم گربه ی آقای SFC پرید روی مانیتور و همه یکبار کرش شدیم حتی خود علی یه فیلم درجه یک براتون اماده کردم از مصاحبه ی دیشب صداهاش حذف شده ولی قطعا دوباره مصاحبه میزاریم حتما بار بعد بیاید . علی خودشم فکر کنم دوباره مصاحبه بزاره ، دیشب که خیلی به سوالات جواب داد دیگه داشت پشت سیستم چرت میزد در نهایت صدای یه شخصی از مایک علی اومد که بچها معتقدن داداش آقای علی گرامی رو شناختن سعی کردم زیادی حجمش رو کم نکنم @Ali @Meli @SFC @SaLiOne @HaTeD @ORTEGA @OmidGH @Mohana @Anita @EBi @SajAli @Useless @EBIGHOST @Meliva @basily @Plato @Gorg @Rasputin @Umbrella234 @iMahDi @iMahan @FcPoker @EnDWaY @ZombieRanger @SWAT @CaKe @RoseRain @Rose @Forrest @Sami @Patrick @ADiNA @Final @HardiN @MrRaBiN @ShahiiN @RuDe @RudeBoY @RudeKid @SaeedAlpha @Norvis @Forget @Scorpro @Lazyboy @Olden @Parzivalamin @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Shxyan @Sardar @JanGi @Ricardo @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @llErrorsll @llPrincessll @Farab @RaaD @Posty @Peep @MmdRF @iErfaN @MwM @Aralya @Hydra @Leox @Original @NOBODY @SirMehdi @Alireza @MobinNeD 4 6 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 1 نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 (ویرایش شده) ویرایش شده August 25, 2021 توسط Farab نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 در 37 دقیقه قبل، MiladME گفته است: وسط مصاحبه رفتن راب زدن باز فیل شد NG پرچمش بالاس نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 Ez Robbers نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 در 13 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: Ez Robbers نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 در 22 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: Ez Robbers نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 در ۱ ساعت قبل، MiladME گفته است: دیشب از ساعت هشتو نیم یا همون 20:30 تا حدودا ساعت یکو نیم یا دو نصفه شب فقط با مسئولان سرور حرف زدیم . اول مصاحبه ی سوپروایزر عزیز SFC که دو ساعت طول کشید . و بعدش مصاحبه ی علی که تا دیروقت فقط به سوالات مردم پاسخ میدادن . وسط مصاحبه رفتن راب زدن باز فیل شد NG پرچمش بالاس یه بارم گربه ی آقای SFC پرید روی مانیتور و همه یکبار کرش شدیم حتی خود علی یه فیلم درجه یک براتون اماده کردم از مصاحبه ی دیشب صداهاش حذف شده ولی قطعا دوباره مصاحبه میزاریم حتما بار بعد بیاید . من یادم رفت بیام در ۱ ساعت قبل، MiladME گفته است: سعی کردم زیادی حجمش رو کم نکنم نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 در ۱ ساعت قبل، Lazyboy گفته است: Ez Robbe نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 در 1 ساعت قبل، MiladME گفته است: در نهایت صدای یه شخصی از مایک علی اومد که بچها معتقدن داداش آقای علی گرامی رو شناختن نهههههههههههههه این عکسایی که گرفتی میونه ی وقتیه که میرفتم کاپ اپو خالی کنم و برگردم لعنتی... نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 در 5 ساعت قبل، MiladME گفته است: NG پرچمش بالاس 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 دمت گرم بابت تگ @MiladME نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorg ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 در 7 ساعت قبل، MiladME گفته است: فیل شد نقل قول ••Mʏ Mɪɴᴅ ɪS ᴀ Dʀᴇᴀᴍ Cᴇᴍᴇᴛᴇʀʏ﹗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 از اونجا که من نبودم ولی قابل تحسینه که زحمت کشیدی. 1 نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 سلام عالی بود به به کاش صداشو میذاشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۳ در 15:45، Farab گفته است: تو فقط بخند نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 در 6 دقیقه قبل، MmdRF گفته است: تو فقط بخند اوی دور شو نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.