MiladME ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 گاهی با مولتی هام میخوام راب بزنم وضعیت بعضی همکارام رو چک میکنم که مبادا طرف انلاین باشه اگه اونا توی سرور باشن راب نمیزنم امروز قراره درمورد همون حرفه ای هایی حرف بزنیم که از هر گروهشون شاید فقط یک نفر معروف شه ولی کسایی که اهل FTP و راب باشن این مامور هارو میشناسن . نمونش @Umbrella234 یا @EnDWaY البته علی امبرلا خیلی رو کارش غیرت داره اگه راب وین شه دیوونه میشه باید ببرنش بیمارستان می توانید به تایپیک های قبل سر بزنید و اون تایپیکی که اسمش (درگیری رئیس پلیس در بانک) هست رو ببینید که شخصیت اصلیش @ZombieRanger هست هنوزم خیلیا هستن که حتی حضورشون باعث میشه طرف جرعت نکنه راب بزنه یا FTP کنه می تونید چندتا از این مامور هارو داخل این تایپیک تگ کنید تا ما بشناسیمشون در نهایت یک فیلم درجه یک❤ کاملا مرتبط با این موضوع اماده کردم امیدوارم لذت ببرین همین که قیافه مامور رو دیدن و شناختنش همشون فرار کردن @Soli @AlizRM @Shahrooz @Mamallio @YamaTo @iArshiya @Shah @AlmaS @MmdRF @Peep @Posty @Farab @iErfaN @RaaD @MwM @Aralya @Hydra @Leox @Original @N0B0DY @Ali @Meli @SFC @Anita @SaLiOne @EBi @OmidGH @SajAli @Useless @EBIGHOST @Meliva @basily @Plato @Gorg @Rasputin @Umbrella234 @iMahDi @FcPoker @EnDWaY @ZombieRanger @SWAT @CaKe @RoseRain @Forrest @Sami @Patrick @ADiNA @Final @HardiN @MrRaBiN @ShahiiN @RuDe @RudeBoY @RudeKid @SaeedAlpha @Norvis @Forget @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Olden @Parzivalamin @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Shxyan @Sardar @JanGi @Ricardo @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @llErrorsll @llPrincessll 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 کاملا صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 بحث راب شد یه چیزی بگم یه سری از دوستان که تو راب خیلی مورد عنایت من و فکشن NG قرار گرفتن میان میگن که ادمینایی که توی NG هستن وال هک آن میکنن و راب Fail میکنن. قبل اینکه ادمین بشم فیلم هایی از راب Fail کردن گذاشته بودم فوروم لینکشو دوباره میزارم اونایی هم که ندیدن ببینن تا سوء تفاهمی پیش نیاد. Fail Rob 1 Fail Rob 2 Fail Rob 3 Fail Rob 4 (Team Work) آره اون موقع هم وال هک آن میکردیم از HQ NG ایدی رانر در میاوردیم 1 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 رضا هم که هرچی فیلم از فیل راب داره یا مولتی من تو رابه یا سوپاپ نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در ۱ ساعت قبل، ORTEGA گفته است: بحث راب شد یه چیزی بگم یه سری از دوستان که تو راب خیلی مورد عنایت من و فکشن NG قرار گرفتن میان میگن که ادمینایی که توی NG هستن وال هک آن میکنن و راب Fail میکنن. قبل اینکه ادمین بشم فیلم هایی از راب Fail کردن گذاشته بودم فوروم لینکشو دوباره میزارم اونایی هم که ندیدن ببینن تا سوء تفاهمی پیش نیاد. Fail Rob 1 Fail Rob 2 Fail Rob 3 Fail Rob 4 (Team Work) آره اون موقع هم وال هک آن میکردیم از HQ NG ایدی رانر در میاوردیم در 24 دقیقه قبل، Umbrella234 گفته است: رضا هم که هرچی فیلم از فیل راب داره یا مولتی من تو رابه یا سوپاپ نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 اوهم نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 6 ساعت قبل، MiladME گفته است: همین که قیافه مامور رو دیدن و شناختنش همشون فرار کردن اگه فیلمشو دیده باشی میدونی که دلیل فرار کردنشون این بود که طرف خودش رئیس اون گروه بود و نفوذ کرده بود توی پلیس ها تا قاتل پسرشو پیدا کنه نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 7 ساعت قبل، MiladME گفته است: گاهی با مولتی هام میخوام راب بزنم وضعیت بعضی همکارام رو چک میکنم که مبادا طرف انلاین باشه اگه اونا توی سرور باشن راب نمیزنم امروز قراره درمورد همون حرفه ای هایی حرف بزنیم که از هر گروهشون شاید فقط یک نفر معروف شه ولی کسایی که اهل FTP و راب باشن این مامور هارو میشناسن . نمونش @Umbrella234 یا @EnDWaY البته علی امبرلا خیلی رو کارش غیرت داره اگه راب وین شه دیوونه میشه باید ببرنش بیمارستان می توانید به تایپیک های قبل سر بزنید و اون تایپیکی که اسمش (درگیری رئیس پلیس در بانک) هست رو ببینید که شخصیت اصلیش @ZombieRanger هست هنوزم خیلیا هستن که حتی حضورشون باعث میشه طرف جرعت نکنه راب بزنه یا FTP کنه می تونید چندتا از این مامور هارو داخل این تایپیک تگ کنید تا ما بشناسیمشون در نهایت یک فیلم درجه یک❤ کاملا مرتبط با این موضوع اماده کردم امیدوارم لذت ببرین همین که قیافه مامور رو دیدن و شناختنش همشون فرار کردن @Soli @AlizRM @Shahrooz @Mamallio @YamaTo @iArshiya @Shah @AlmaS @MmdRF @Peep @Posty @Farab @iErfaN @RaaD @MwM @Aralya @Hydra @Leox @Original @N0B0DY @Ali @Meli @SFC @Anita @SaLiOne @EBi @OmidGH @SajAli @Useless @EBIGHOST @Meliva @basily @Plato @Gorg @Rasputin @Umbrella234 @iMahDi @FcPoker @EnDWaY @ZombieRanger @SWAT @CaKe @RoseRain @Forrest @Sami @Patrick @ADiNA @Final @HardiN @MrRaBiN @ShahiiN @RuDe @RudeBoY @RudeKid @SaeedAlpha @Norvis @Forget @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Olden @Parzivalamin @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Shxyan @Sardar @JanGi @Ricardo @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @llErrorsll @llPrincessll بسی جالب بود نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 7 ساعت قبل، MiladME گفته است: گاهی با مولتی هام میخوام راب بزنم وضعیت بعضی همکارام رو چک میکنم که مبادا طرف انلاین باشه اگه اونا توی سرور باشن راب نمیزنم امروز قراره درمورد همون حرفه ای هایی حرف بزنیم که از هر گروهشون شاید فقط یک نفر معروف شه ولی کسایی که اهل FTP و راب باشن این مامور هارو میشناسن . نمونش @Umbrella234 یا @EnDWaY البته علی امبرلا خیلی رو کارش غیرت داره اگه راب وین شه دیوونه میشه باید ببرنش بیمارستان می توانید به تایپیک های قبل سر بزنید و اون تایپیکی که اسمش (درگیری رئیس پلیس در بانک) هست رو ببینید که شخصیت اصلیش @ZombieRanger هست هنوزم خیلیا هستن که حتی حضورشون باعث میشه طرف جرعت نکنه راب بزنه یا FTP کنه می تونید چندتا از این مامور هارو داخل این تایپیک تگ کنید تا ما بشناسیمشون در نهایت یک فیلم درجه یک❤ کاملا مرتبط با این موضوع اماده کردم امیدوارم لذت ببرین همین که قیافه مامور رو دیدن و شناختنش همشون فرار کردن @Soli @AlizRM @Shahrooz @Mamallio @YamaTo @iArshiya @Shah @AlmaS @MmdRF @Peep @Posty @Farab @iErfaN @RaaD @MwM @Aralya @Hydra @Leox @Original @N0B0DY @Ali @Meli @SFC @Anita @SaLiOne @EBi @OmidGH @SajAli @Useless @EBIGHOST @Meliva @basily @Plato @Gorg @Rasputin @Umbrella234 @iMahDi @FcPoker @EnDWaY @ZombieRanger @SWAT @CaKe @RoseRain @Forrest @Sami @Patrick @ADiNA @Final @HardiN @MrRaBiN @ShahiiN @RuDe @RudeBoY @RudeKid @SaeedAlpha @Norvis @Forget @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Olden @Parzivalamin @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Shxyan @Sardar @JanGi @Ricardo @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @llErrorsll @llPrincessll جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 7 ساعت قبل، Umbrella234 گفته است: رضا هم که هرچی فیلم از فیل راب داره یا مولتی من تو رابه یا سوپاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 8 ساعت قبل، Umbrella234 گفته است: رضا هم که هرچی فیلم از فیل راب داره یا مولتی من تو رابه یا سوپاپ جدیدم گرفتم ولی حیف چت ادمینی داره 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 2 دقیقه قبل، ORTEGA گفته است: جدیدم گرفتم ولی حیف چت ادمینی داره اونم احتمالا مولتی های منه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 11 ساعت قبل، MiladME گفته است: البته علی امبرلا خیلی رو کارش غیرت داره اگه راب وین شه دیوونه میشه باید ببرنش بیمارستان در 9 ساعت قبل، Umbrella234 گفته است: رضا هم که هرچی فیلم از فیل راب داره یا مولتی من تو رابه یا سوپاپ نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در ۱ ساعت قبل، ORTEGA گفته است: جدیدم گرفتم ولی حیف چت ادمینی داره Make شدم بفرست واسم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 (ویرایش شده) بسیار تأثیر گزار بود! + ویرایش شده August 18, 2021 توسط Posty .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 14 ساعت قبل، MiladME گفته است: در نهایت یک فیلم درجه یک❤ کاملا مرتبط با این موضوع اماده کردم امیدوارم لذت ببرین نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 15 ساعت قبل، MiladME گفته است: گاهی با مولتی هام میخوام راب بزنم وضعیت بعضی همکارام رو چک میکنم که مبادا طرف انلاین باشه اگه اونا توی سرور باشن راب نمیزنم امروز قراره درمورد همون حرفه ای هایی حرف بزنیم که از هر گروهشون شاید فقط یک نفر معروف شه ولی کسایی که اهل FTP و راب باشن این مامور هارو میشناسن . نمونش @Umbrella234 یا @EnDWaY البته علی امبرلا خیلی رو کارش غیرت داره اگه راب وین شه دیوونه میشه باید ببرنش بیمارستان می توانید به تایپیک های قبل سر بزنید و اون تایپیکی که اسمش (درگیری رئیس پلیس در بانک) هست رو ببینید که شخصیت اصلیش @ZombieRanger هست هنوزم خیلیا هستن که حتی حضورشون باعث میشه طرف جرعت نکنه راب بزنه یا FTP کنه می تونید چندتا از این مامور هارو داخل این تایپیک تگ کنید تا ما بشناسیمشون در نهایت یک فیلم درجه یک❤ کاملا مرتبط با این موضوع اماده کردم امیدوارم لذت ببرین همین که قیافه مامور رو دیدن و شناختنش همشون فرار کردن @Soli @AlizRM @Shahrooz @Mamallio @YamaTo @iArshiya @Shah @AlmaS @MmdRF @Peep @Posty @Farab @iErfaN @RaaD @MwM @Aralya @Hydra @Leox @Original @N0B0DY @Ali @Meli @SFC @Anita @SaLiOne @EBi @OmidGH @SajAli @Useless @EBIGHOST @Meliva @basily @Plato @Gorg @Rasputin @Umbrella234 @iMahDi @FcPoker @EnDWaY @ZombieRanger @SWAT @CaKe @RoseRain @Forrest @Sami @Patrick @ADiNA @Final @HardiN @MrRaBiN @ShahiiN @RuDe @RudeBoY @RudeKid @SaeedAlpha @Norvis @Forget @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Olden @Parzivalamin @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Shxyan @Sardar @JanGi @Ricardo @RiPMoHammaD @Alireza1112 @aking1400 @llErrorsll @llPrincessll فشار داره فیل کردن رابی که کلا ۴ تا ng انلاینه نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 دمت گرم تگ کردی تاپیک قبل کدوم بود کدوم بود تاپیک ممنون مرسی نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 17 ساعت قبل، MiladME گفته است: خیلی رو کارش غیرت داره اگه راب وین شه دیوونه میشه باید ببرنش بیمارستان @ORTEGA رضا رو ندیدی پس در 17 ساعت قبل، MiladME گفته است: حتی حضورشون باعث میشه طرف جرعت نکنه راب بزنه @ZakharAsli @ORTEGA نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 15 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: اگه فیلمشو دیده باشی میدونی که دلیل فرار کردنشون این بود که طرف خودش رئیس اون گروه بود و نفوذ کرده بود توی پلیس ها تا قاتل پسرشو پیدا کنه بابا فیلمر نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در August 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 10 ساعت قبل، Mahi گفته است: Make شدم بفرست واسم چت R/ که داره در 4 ساعت قبل، TheHeRo گفته است: @ORTEGA رضا رو ندیدی پس قرار نشد خصوصیات اخلاقیم از C/ خارج بشه هاا در 4 ساعت قبل، TheHeRo گفته است: در 21 ساعت قبل، MiladME گفته است: حتی حضورشون باعث میشه طرف جرعت نکنه راب بزنه @ZakharAsli @ORTEGA به نظرت 2 نفر کافیه برای اینکه کسی نتونه راب بزنه؟ NG کارش گروهیه ما 2 نفره نمیتونیم فکشنو بچرخونیم یا بگیم ما هستیم کسی جرعت نمیکنه راب بزنه در 22 ساعت قبل، MiladME گفته است: می تونید چندتا از این مامور هارو داخل این تایپیک تگ کنید تا ما بشناسیمشون @AliR , @Rasputin , @LearninG , @MwM با وجود این داشام کسی جرعت نمیکنه راب بزنه 1 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2021 در 35 دقیقه قبل، ORTEGA گفته است: @AliR , @Rasputin , @LearninG , @MwM با وجود این داشام کسی جرعت نمیکنه راب بزنه احسنت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 در 3 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: چت R/ که داره قرار نشد خصوصیات اخلاقیم از C/ خارج بشه هاا به نظرت 2 نفر کافیه برای اینکه کسی نتونه راب بزنه؟ NG کارش گروهیه ما 2 نفره نمیتونیم فکشنو بچرخونیم یا بگیم ما هستیم کسی جرعت نمیکنه راب بزنه @AliR , @Rasputin , @LearninG , @MwM با وجود این داشام کسی جرعت نمیکنه راب بزنه تعصب ت ع ص ب نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 در 11 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: @AliR , @Rasputin , @LearninG , @MwM با وجود این داشام کسی جرعت نمیکنه راب بزنه داداش رضا درس پس میدیم نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 از دست تو @MiladME نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.