Original ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 درود سیستم وانتد چندین مشکل داره که در این تاپیک میخوام بگم، امیدوارم مورد توجه مدیریت @Mohny قرار گیرد. ۱- تعداد بسیار زیاد وانتد های PD: هرچی وانتد ۱ و ۲ هست برای اداره پلیس داده شده، تو یک تاپیک دیگر هم اینو گفتم اما میخوام اینجا کاملترش کنم، پیشنهاد: وانتد های قتل شهروندان ( Murder) با FBI اشتراک داشته باشه و بعد از قتل یک فرد، در صورتی که فرد بخواد میتونه از فردی که کشتتش دیه بگیره و این وظایف بر عهده FBI باشه. ۲- وانتد عدم پرداخت جریمه : این وانتد با FBI اشتراک داره، درحالی که این وانتد باید برای اداره پلیس باشه چون فرد خاطی جریمه رو پرداخت نکرده ! پیشنهاد: وانتد عدم پرداخت جریمه اشتراکی نباشه باتشکر @BuTleR @83mehrdad83 @sinak2467 @black430 @ZombieRanger @SuperMAN @TlGeRS @AliBozorG @McLaReN @Kaya @ThisIsEziO @Leopard @BiHan 1 1 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 2 دقیقه قبل، Original گفته است: درود سیستم وانتد چندین مشکل داره که در این تاپیک میخوام بگم، امیدوارم مورد توجه مدیریت @Mohny قرار گیرد. ۱- تعداد بسیار زیاد وانتد های PD: هرچی وانتد ۱ و ۲ هست برای اداره پلیس داده شده، تو یک تاپیک دیگر هم اینو گفتم اما میخوام اینجا کاملترش کنم، پیشنهاد: وانتد های قتل شهروندان ( Murder) با FBI اشتراک داشته باشه و بعد از قتل یک فرد، در صورتی که فرد بخواد میتونه از فردی که کشتتش دیه بگیره و این وظایف بر عهده FBI باشه. ۲- وانتد عدم پرداخت جریمه : این وانتد با FBI اشتراک داره، درحالی که این وانتد باید برای اداره پلیس باشه چون فرد خاطی جریمه رو پرداخت نکرده ! پیشنهاد: وانتد عدم پرداخت جریمه اشتراکی نباشه باتشکر نمایش محتوا مخفی @BuTleR @83mehrdad83 @sinak2467 @black430 @ZombieRanger @SuperMAN @TlGeRS @AliBozorG @McLaReN @Kaya @ThisIsEziO @Leopard @BiHan موافق یه موضوع جدا از این موضوع میخواستم بگم. @Mohny ما بعضی مواقع توسط افرادی که نه وانتد دارند نه چیزی کشته میشیم ولی Warnنمیاد که بتونیم زنگ بزنیم و وانتد بگیره این رو فیکس کنید. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 یه چیزی هم اضافه کنم: وانتد قتل، 10دقیقه زندان داشته باشه >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 41 دقیقه قبل، Original گفته است: یه چیزی هم اضافه کنم: وانتد قتل، 10دقیقه زندان داشته باشه 10 دقیقه؟ از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 نمیدونم چرا تگ میشم ولی خب الان ک اومدم اینو بگم که FBI وانتد کم داره و حدود 8 ماه پیش سوپروایزر @Roozbeh این قانون رو اضافه کرند که تعداد وانتد های FBI بالابره PD همین الانشم کلی وانتد داره نباید اضاف بشه بهش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در 15 ساعت قبل، Original گفته است: درود سیستم وانتد چندین مشکل داره که در این تاپیک میخوام بگم، امیدوارم مورد توجه مدیریت @Mohny قرار گیرد. ۱- تعداد بسیار زیاد وانتد های PD: هرچی وانتد ۱ و ۲ هست برای اداره پلیس داده شده، تو یک تاپیک دیگر هم اینو گفتم اما میخوام اینجا کاملترش کنم، پیشنهاد: وانتد های قتل شهروندان ( Murder) با FBI اشتراک داشته باشه و بعد از قتل یک فرد، در صورتی که فرد بخواد میتونه از فردی که کشتتش دیه بگیره و این وظایف بر عهده FBI باشه. ۲- وانتد عدم پرداخت جریمه : این وانتد با FBI اشتراک داره، درحالی که این وانتد باید برای اداره پلیس باشه چون فرد خاطی جریمه رو پرداخت نکرده ! پیشنهاد: وانتد عدم پرداخت جریمه اشتراکی نباشه باتشکر نمایش محتوا مخفی @BuTleR @83mehrdad83 @sinak2467 @black430 @ZombieRanger @SuperMAN @TlGeRS @AliBozorG @McLaReN @Kaya @ThisIsEziO @Leopard @BiHan طرف جریمه پرداخت نکنه FBI باید دخالت کنه؟(ذکر کردنش هم اشتباه بود) WTF? مثل اینه که بگیم FBI از دستور /Frisk استفاده کنه ولی وانتد اشتراکی بشه شما Wanted Runner بدی وانتد اشتراکی میشه و Activity برای افراد FBI زیاد هست در 15 ساعت قبل، Original گفته است: یه چیزی هم اضافه کنم: وانتد قتل، 10دقیقه زندان داشته باشه WTF? طرف 1 وانتد بگیره و وانتد کیل باشه 10 دقیقه؟ طرف وانتد 6،هست وانتد کیل هست معمولا بعد 10 دقیقه؟ اصلا با عقل جور در میاد حرفت؟ King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در 7 ساعت قبل، djamer گفته است: طرف جریمه پرداخت نکنه FBI باید دخالت کنه؟(ذکر کردنش هم اشتباه بود) WTF? مثل اینه که بگیم FBI از دستور /Frisk استفاده کنه ولی وانتد اشتراکی بشه شما Wanted Runner بدی وانتد اشتراکی میشه و Activity برای افراد FBI زیاد هست WTF? طرف 1 وانتد بگیره و وانتد کیل باشه 10 دقیقه؟ طرف وانتد 6،هست وانتد کیل هست معمولا بعد 10 دقیقه؟ اصلا با عقل جور در میاد حرفت؟ شما منظور بنده رو متوجه نشدین، من منظورم وانتد قتل شهروندان Murder بود نه Cop Murder >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arving78 ارسال شده در July 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 05:22، 83mehrdad83 گفته است: ما بعضی مواقع توسط افرادی که نه وانتد دارند نه چیزی کشته میشیم ولی Warnنمیاد که بتونیم زنگ بزنیم و وانتد بگیره این رو فیکس کنید. اگه همچین اتفاقی برای شما افتاده احتمالاً یکی از اعضای Hitman شما را به قتل رسونده در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 05:18، Original گفته است: درود سیستم وانتد چندین مشکل داره که در این تاپیک میخوام بگم، امیدوارم مورد توجه مدیریت @Mohny قرار گیرد. ۱- تعداد بسیار زیاد وانتد های PD: هرچی وانتد ۱ و ۲ هست برای اداره پلیس داده شده، تو یک تاپیک دیگر هم اینو گفتم اما میخوام اینجا کاملترش کنم، پیشنهاد: وانتد های قتل شهروندان ( Murder) با FBI اشتراک داشته باشه و بعد از قتل یک فرد، در صورتی که فرد بخواد میتونه از فردی که کشتتش دیه بگیره و این وظایف بر عهده FBI باشه. ۲- وانتد عدم پرداخت جریمه : این وانتد با FBI اشتراک داره، درحالی که این وانتد باید برای اداره پلیس باشه چون فرد خاطی جریمه رو پرداخت نکرده ! پیشنهاد: وانتد عدم پرداخت جریمه اشتراکی نباشه با این پیشنهاد موافقم خیلی پیشنهاد عالی هست مخصوصاً قسمت گرفتن دیه از قاتل در دنیا جای کافی برای همه هست پس بجای اینکه جای کسی رو بگیری سعی کن جای خودت رو پیدا کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 با سلام نظر بنده نیز (-) میباشد! King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 16:48، Original گفته است: ۱- تعداد بسیار زیاد وانتد های PD: هرچی وانتد ۱ و ۲ هست برای اداره پلیس داده شده، تو یک تاپیک دیگر هم اینو گفتم اما میخوام اینجا کاملترش کنم، پیشنهاد: وانتد های قتل شهروندان ( Murder) با FBI اشتراک داشته باشه و بعد از قتل یک فرد، در صورتی که فرد بخواد میتونه از فردی که کشتتش دیه بگیره و این وظایف بر عهده FBI باشه. نظرم - هست ممکنه طرف از عمد خودشو اچ پی کنه بعد بندازه جلو ماشین در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 16:48، Original گفته است: ۲- وانتد عدم پرداخت جریمه : این وانتد با FBI اشتراک داره، درحالی که این وانتد باید برای اداره پلیس باشه چون فرد خاطی جریمه رو پرداخت نکرده ! پیشنهاد: وانتد عدم پرداخت جریمه اشتراکی نباشه در این مورد نظرم + هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 27, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 درود، درمورد پیشنهاد اول نظر بنده ″ + ″ میباشد. جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 با سلام, نظر من در مورد پیشنهاد اول منفی ( - ) هست, اینطوری هرکی با 20k راضی میشه و وکیل ها و پلیس ها اکتیویتیشون کاهش میابه.درباره ی پیشنهاد دوم نظرم مثبت ( + ) هست, وانتد توسط پلیس داده شده به نظرم عادلانه نیست که FBI هم سهیم باشه. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 درود، پیشنهاد شما رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده