Wolfe ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 سلام همون طور که خواندید می خوام در باره مشکله رسیدگی به شکایت های مربوط به فروم صحبت کنم. من وقتی با این مشکل مواجه شدم که خودم دیدم ی کسی داره این کار رو می کنه که وقتی شکایت کردم به نتیجه نرسید گفتن با ید به @Ali PM بدم در انجمن که من پیام دادم و هنوز جوابی نگرفتم(اصلا نگاه نکردن البته که شاید در گیر اپدیت ها باشن). با این خود شون به این کار اعتراف کردن. خوب حالا چه کنیم به نظر من یک بخش برای شکایت های فروم ایجاد بشه می تونه مفید باشه. نقل قول @83mehrdad83: @Original, @WaTchDogs, @Mary, @Sobi, @REXOR, @AliAgent, @Evan, @Eh3an, @Tahdid, @Luciano, @Ostad, @SuperMAN, @Dayiz, @AbbasMZ, @RoLLinG, @GelofeN, @Shxyan, @AmyLee, @iNViSiBIe, @AryiaN, @ZombieRanger, @sinak2467, @Sami, و.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 سلام به نظرم یک قسمت ( Section ) جدید به برای شکایت از اعضای فروم گذاشته شه خوب میشه که مدیران بالاتر ناظم دسترسی داشته باشن برای جواب شکایات با تشکر از نظر شما. +1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در July 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 22 دقیقه قبل، AliBozorG گفته است: سلام به نظرم یک قسمت ( Section ) جدید به برای شکایت از اعضای فروم گذاشته شه خوب میشه که مدیران بالاتر ناظم دسترسی داشته باشن برای جواب شکایات با تشکر از نظر شما. +1 دقیقا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 37 دقیقه قبل، AliBozorG گفته است: سلام به نظرم یک قسمت ( Section ) جدید به برای شکایت از اعضای فروم گذاشته شه خوب میشه که مدیران بالاتر ناظم دسترسی داشته باشن برای جواب شکایات با تشکر از نظر شما. +1 امتیاز هایی که میدی چه قابلیتی داره ؟ تو ورود به هیتمن تاثیر دارن؟ باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در July 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در هم اکنون، 83mehrdad83 گفته است: امتیاز هایی که میدی چه قابلیتی داره ؟ تو ورود به هیتمن تاثیر دارن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در 14 ساعت قبل، AliBozorG گفته است: سلام به نظرم یک قسمت ( Section ) جدید به برای شکایت از اعضای فروم گذاشته شه خوب میشه که مدیران بالاتر ناظم دسترسی داشته باشن برای جواب شکایات با تشکر از نظر شما. +1 لایک کنی بهتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 مشکل رفع شده هر هفته یکی از ادمین های حاضر وظیفه رسیدگی به شکایات را بر عهده دارند. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 سلام؛ دیدگاه بنده نسبت به پیشنهاد شما (-) هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 14:41، 83mehrdad83 گفته است: امتیاز هایی که میدی چه قابلیتی داره ؟ تو ورود به هیتمن تاثیر دارن؟ یه زمانی تاثیر داشت الان نداره پیر شدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 (ویرایش شده) در 57 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: یه زمانی تاثیر داشت الان نداره پیر شدیم اکانت خریدی بی تاثیر شده برو بگو صاحبش بیاد ویرایش شده May 27, 2023 توسط CoGnaC لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 27, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. (این مشکل برطرف شده است) ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 با سلام, این مشکل برطرف شده. منفی ( - ) ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۶ در 18:08، CoGnaC گفته است: اکانت خریدی بی تاثیر شده برو بگو صاحبش بیاد اکانت؟ خودمم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 درود، پیشنهاد شما رد شد اما سیستم های شکایات هم بعد از انتشار WUCP به کل تغییر خواهند کرد و فقط ادمین، شاهد ها، شاکی و متشکی میتوانند گفتگو کنند. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده