83mehrdad83 ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 صدا و سیمای ایران چیست؟ جایی ک زنه ب شوهرش میگه تولدت مبارک بعد میره دخترشو بوس میکنه رونالدینیو اینجوری پاس میداد تقریبن خوشیهامون شدند ماضیِ بعید؛ ماضی خیلی خیلی بعید. خبری از یک حال ساده نیست. پ ن :دوستان جمله های سنگین و کمر شکن و یا جمله های ناب و طلایی رو اینجا بفرستید قبلا تصورم از ایران یه کشتی بود که باید سوراخش رو پیدا میکردی و درستش میکردی تا زنده بمونی، الان فهمیدم ایران یه سوراخ بوده که باید توش یه کشتی پیدا کنی و فرار کنی تا زنده بمونی @Ali @Mohny @Spartan @SuperMAN @NimaB @REXOR @BuTleR @Ostad @Mary @NewT @Markeloff @Evan @Original @AmyLee @ZombieRanger @iZombie @HadiNT @makhmal @ و بقیه که یادم رفته 2 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 در 15 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: قبلا تصورم از ایران یه کشتی بود که باید سوراخش رو پیدا میکردی و درستش میکردی تا زنده بمونی، الان فهمیدم ایران یه سوراخ بوده که باید توش یه کشتی پیدا کنی و فرار کنی تا زنده بمونی موافقم. نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 انسان زمانی قدر لحظه هاش رو میدونه که براش تبدیل به خاطره بشه... نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 یه جمله سنگین به امثالی مثل خودم که انتی ویروس دارن میرن امتحان میدن : امتحان دادیم یا به امتحان دادیم !!!!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: @Ali @Mohny @Spartan @SuperMAN @NimaB @REXOR @BuTleR @Ostad @Mary @NewT @Markeloff @Evan @Original @AmyLee @ZombieRanger @iZombie @HadiNT @makhmal @ و بقیه که یادم رفته حاجی تو نصف سرور رو یاد کردی دیگه کیو یادت رفته؟! ویرایش شده June 5, 2020 توسط SuperMAN . نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 « کمرت بشکنه » 1 نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 (ویرایش شده) منو رنگ نکن من صافکاری لازمم … ویرایش شده June 5, 2020 توسط NimaB نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Youna ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 ما بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 تو نوجوانی تصمیم داشتم دنیامو عوض کنم تو جوانی فهمیدم اول باید خودمو عوض کنم دیدم سخته الان نهایتا ساقیمو عوض کنم نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 اگرم ترسی هست از منه نه در من 1 نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 تا حالا هیچکس منو تکراری ندیده؛ یکی ممکنه بگه من روح زیبا و شگفت انگیزی دارم و یکی هم ممکنه بگه بی احساس و عوضی ام! هر دو رو باور کنید چون من براساس شرایط رفتار میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 به آدما به اندازه شعورشون اعتماد کن نه شعارشون ﺭﻭﺑﺎﻩ ﺑﻪ ﮔﺮﮒ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭﺱ ﺯﻧﺪﮔﻴﺮﻭ ﻳﺎﺩﻡ ﺑﺪﻩ ﮔﺮﮒ ﮔﻔﺖ : ﺍﺯ ﺑﺎﻻﻯ ﻛﻮﻩ ﺑﭙﺮ ﺭﻭﺑﺎﻩ ﮔﻔﺖ : ﭘﺎﻳﻢ ﻣﻴﺸﻜﻨﺪ ﮔﺮﮒ ﮔﻔﺖ : ﻣﻴﮕﻴﺮﻣﺖ ﺭﻭﺑﺎﻩ ﭘﺮﻳﺪ ، ﮔﺮﮒ ﺍﻭﺭﺍ ﻧﮕﺮﻓﺖ ﻭ ﭘﺎﻳﺶ ﺷﻜﺴﺖ ﺭﻭﺑﺎﻩ ﮔﻔﺖ : ﭼﺮﺍ ﻧﮕﺮﻓﺘﻰ؟؟؟ ﮔﺮﮒ ﮔﻔﺖ ﺩﺭﺱ ﺍﻭﻝ : ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺮﮒ ! نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 (ویرایش شده) دلم میخواد... بزنم, اسمتو فریاد بزنم. ویرایش شده June 6, 2020 توسط FoRoDo . نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 (ویرایش شده) پسره میگه با من بازی نکن شهربازیت میکنم... آخه جوجه تو بیا با این بازی کن با این مار گوشی منحرفا ویرایش شده June 6, 2020 توسط Ravager نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 در 13 ساعت قبل، Mary گفته است: تا حالا هیچکس منو تکراری ندیده؛ یکی ممکنه بگه من روح زیبا و شگفت انگیزی دارم و یکی هم ممکنه بگه بی احساس و عوضی ام! هر دو رو باور کنید چون من براساس شرایط رفتار میکنم. افرین کی بودی تو نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 در 38 دقیقه قبل، FoRoDo گفته است: افرین کی بودی تو زورو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 میگَن رَفیق چِهار حَرفه وَلی رَفیقِتو فَراموش کُنی خِیلی حَرفه 1 نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۶ در 12:44، 83mehrdad83 گفته است: قبلا تصورم از ایران یه کشتی بود که باید سوراخش رو پیدا میکردی و درستش میکردی تا زنده بمونی، الان فهمیدم ایران یه سوراخ بوده که باید توش یه کشتی پیدا کنی و فرار کنی تا زنده بمونی در در ۱۳۹۹/۳/۱۶ در 23:17، Mary گفته است: تا حالا هیچکس منو تکراری ندیده؛ یکی ممکنه بگه من روح زیبا و شگفت انگیزی دارم و یکی هم ممکنه بگه بی احساس و عوضی ام! هر دو رو باور کنید چون من براساس شرایط رفتار میکنم. سوس ماس... در 11 ساعت قبل، NewT گفته است: میگَن رَفیق چِهار حَرفه وَلی رَفیقِتو فَراموش کُنی خِیلی حَرفه پشمام 1 سال سکوت نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 در 22 ساعت قبل، NewT گفته است: میگَن رَفیق چِهار حَرفه وَلی رَفیقِتو فَراموش کُنی خِیلی حَرفه به سلامتی رفیقی که میتونست دورت بزنه، ولی دورت گشت. در در ۱۳۹۹/۳/۱۶ در 12:44، 83mehrdad83 گفته است: دوستان جمله های سنگین و کمر شکن و یا جمله های ناب و طلایی رو اینجا بفرستید مهم نیست چقدر بالایی، مهم اینه که اون بالا لاشخوری یا عقاب... نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 در روزگاری که “دروغ” یـک “واقـعـیت عمـومـی” است . . . به زبان آوردن “حقیقت” یک “اقدام انقلابی” محسوب می شود ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 ماها از زندگیمون ناراحت نیستیم، از زندگی نکردنمون ناراحتیم... خُفتگان را خبر از مِحنت بیداران نیست تا غمت پیش نیاید غمِ مردم نخوری.... نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiirHosein ارسال شده در June 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2020 (ویرایش شده) وقتی میبینی باز هم جوابی نداری و باز هم صورت مسئله رو پاک میکنی مصرف قرص فشار این روزا به شدت توصیه میشه مخصوصا وقتی که داری همش از این و اون تغذیه میکنی و نمیدونی به چی گیر بدی... ویرایش شده June 9, 2020 توسط AmiirHosein نقل قول Everybody is like Moon They have a darkness part that never show to anybody لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در June 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 عقاب به بالش مینازه بقیه به رفیقاشون ولی تهش سلامتی خودمون یه تنهایی داریم ولی به اونم نمینازیم 1 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در June 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 در 24 دقیقه قبل، Ravager گفته است: عقاب به بالش مینازه بقیه به رفیقاشون ولی تهش سلامتی خودمون یه تنهایی داریم ولی به اونم نمینازیم از کی تا حالا طُ شدی تنها ؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.