رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

بی نظیر بود اصن حرف نداره

TeKrAri.png

عالی حسن، خسته نباشی👏😂

?Did you think you  have value me

Ezraeel.png

Guyande.png

ارسال شده در (ویرایش شده)

همه رو کشتن خدا رحمتشون کنه🖤🖤

ویرایش شده توسط Carlos

Amuhasan.pngKomla.png5241-IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B0%

بسیار هم عالی بود.

نقاط قوت :

• استفاده از متون طولانی و رنگی
  • استفاده از عکس و کولاژ
  • داستان و روایت خوب

ePiRuS

Hustle in silence , let success make the noise

• • F1]rst Friends] • • 

اقا حلاله ما حتما منتظر پارت بعدی این داستان زیبا هستیم پر قدرت ادامه بده😂❤️

bb3608_26c59aec99eeffaf61f42efbb5e9d16c6  

1157787-KalidoR.png

عالی بون عمو دمت گرم زیبا

09cc-66D48FCC-16F0-464B-A439-45E1C26D44F

AmuAbbas

عالی بود بنازم😂👌🏻

Number One Family Arya.png  :My account

عالی 🔥👏🏻

𝗣𝗘𝗢𝗣𝗟𝗘 𝗔𝗟𝗪𝗔𝗬𝗦 𝗚𝗢

. ʟᴇᴛs ᴡᴇ ᴅᴏɴᴛ ʙᴇ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ ᴀɴʏ ᴍᴏʀᴇ

28 دقیقه قبل، Carlos گفته است:

آقا تسلیت هر سه نفرو کشتن

خوشمزه به نظر میایه

Farab.png

N1 Family For Ever

That's How We Doin 

37 دقیقه قبل، Carlos گفته است:

به نام خدا

عکس پنل بنده:

با سلام و درود خدمت تمامی دوستان عزیز آرساکیا گیم.

شهدا پیروزی را با خون نوشتند...

(این مجله به پارت قبل ارتباط دارد)

خسته و کوفته خسته بودم و رو مبل نشستم و تلویزیون رو زدم و روشن کردم، رسانه دوژمن رو گرفتم تا ببینم از اخبار چخبره! که دیدم ۳ نفر را در لیست ترور قرار دادند.

09f9-IMG-20260524-173216-242.jpg

NothingLeft: کادر امداد حضرت زینب (ع)

Lamari: مرجع تقلید آیت الله سید علی لاماری

ZeRoX: فرمانده خانم الانبیا

به رسانه دوژمن توجه زیادی نکردم، با اینکه نصف شب همه خواب بودند تلویزیون رو زدم و خاموش کردم.

از خونه بیرون رفتم گفتم بزار یکم بیرون دور دور بزنم! یک نگهبان زحمت کش رو دیدم که با موبایل خود مشغول فیلم دیدن بود، پیشش رفتم و سلام کردم و باهاش یه چند تا سیگار بهمن تعارف کردم و فندک رو روشن کردیم و کشیدیم.

5a92-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

یکم باهاش حرف زدم و بهش گفتم که نیم ساعت پیش اخبار دوژمنان رو گرفته بودم که ۳ شاخه مهم رو هدف قرار گرفته بودند.

Spec خندید و گفت نگران نباش همش شایعست، منم با رفتار این مأمور حال نکردم. بعد چند دقیقه صحبت صدای عجیبی اومد.

با اینکه نصف شب بود نگهبان زحمت کش ما ماشین رو روش نکرد تا مردم بیدار نشن، با دوچرخه قدیمی ۲۸ ژاپنی حرکت کرد تا ببینه چخبره!

صدای الله اکبر اومد🔊

منم نگران شدم، با اینکه وسیله نداشتم با سرعت خودم رو لب مرز رسوندم.

که این دلاور رو دیدم که فاز رامبو ورداشته بود. با اینکه همین چند دقیقه پیش فیلم هندی دیده بود انتظار داشت با یک عدد M4 ده عدد تانک دوژمن رو نابود کند.

169f-IMG-20260524-012655-332.jpg

ac20-IMG-20260524-012615-585.jpg

با اینکه این دلاور مرد خشابش در حال اتمام بود بازم فاز فیلم هندی ورداشته بود، با سرعت خودم رو رسوندم و بهش گفتم برادر برگرد فایده ای نداره و باید نیرو های بیشتری به مرز اعزام کنید.

بعد چند ساعت این روستا اشغال و سقوط کرد.

Spec هم فاز دریاقلی ورداشته بود و با دوچرخه ژاپنی ۲۸ خودش را به مرکز خانم الانبیا رسوند و چند عدد نیرو به منطقه  اعزام شدند:

3ece-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

دوستان ما هم ساندیس نوشیدند و با صلوات محمدی به منطقه اعزام شدند.

مجاهدین ما هم با پیکان باری مدل ۷۳ و با تسلیحات کامل به منطقه رسیدند

d248-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

برادر جمال Spec با RPG-7 و با یک صدای الله و اکبر یک تانک رو به هلاکت رساند، درگیری در منطقه شدت گرفت و تمام روستا محاصره شده بود.

با اینکه دوژمنان دیدند که شکست برادران مجاهدین امکان پذیر نیست، گروهک تروریستی را که مسلح کرده بودن رو هم به منطقه اعزام کردند:

9e04-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

درگیری تا صبح ادامه داشت...🪖

با اینکه درگیری ادامه داشت نیروی جان فدا به منطقه اعزام شدند:

ec4d-IMG-20260524-012744-087.jpg

c0c0-IMG-20260524-012817-316.jpg

ff3b-IMG-20260524-012958-683.jpg

عمو رضا یکی از تانک هارو هدف قرار داد و با سرعت فرار کرد.

با اینکه عمو رضا درحال فرار بود تانک دوم با یک تیر این دلاور رو خلاص کرد و عمورضا شربت شهادت نوشید🖤:

5299-IMG-20260524-012845-432.jpg

سید فرزاد جهان آرا برای خون خواهی شهید عمو رضا، جلوی تانک با شعار الله و اکبر ایستاد:

9882-IMG-20260524-190237-605.jpg

سردار بزرگ BigMeeti که نیروهای کودکان آموزش دیده جنگی ۷-۱۲ سال را برای دفاع از بیمارستان به منطقه اعزام کرد؛

این سردار بزرگ نیروهای خود را با ۴۰۵ شوتی و آهنگ محسن لرستانی روحیه داد🪖

d2df-IMG-20260524-013352-532.jpg

1168-IMG-20260524-013332-676.jpg

دونفر از یاران سردار بزرگ مهدی آقا زخمی شدند, یکیشان زخم جزئی و یکیشان زخم خیلی عمیق. اون فردی که زخم خیلی عمیق دیده رو با احتیاط سوار ماشین کردیم و به بیمارستان حضرت زینب (ع) رساندیم.

به سردار دلاور BigMeeti که بسیار رابطه خوبی با فرمانده خاتم الانبیا ZeRoX با بی‌سیم خبر داد که دوژمنان به صورت هوایی درحال حمله به روستا هستند، و این سردار دلاور دستور تخلیه فوری روستا داد:

e01f-IMG-20260524-013031-782.jpg

خبر اومد که قرار است بیمارستان رو هدف قرار بدند، و فرمانده خاتم الانبیا دستور داد هرچه سریع تر مجروحین را از بیمارستان خارج کنید، که متأسفانه دیر شد

34cd-IMG-20260524-013123-113.jpg

0707-IMG-20260524-013153-650.jpg

متأسفانه بیمارستان حضرت زینب (ع) رو هدف قرار دادند و خوشبختانه مجروح ما خودش را به درخت رساند و جون به سالم برد.

سپس مجروح با درد خودش را به گوشه دیوار که آنجا امدادگران در حال درمان مجروحان بودند رساند:

cec3-IMG-20260524-013230-599.jpg

آرساکیا تسلیت🖤🥀

متأسفانه رئیس کادر امداد حضرت زینب فوات کرد🖤

هواپیما ها از آن منطقه خارج شدند.

غروب شد.

فرمانده خاتم الانبیا داشت با بی‌سیم صحبت می‌کرد صدای جنگنده ها را شنید و خودش را نزدیک دیوار قایم کرد:

2cc2-IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B0%

صدای انفجار به گوش رسید💥:

7771-IMG-20260524-013420-785.jpg

رفتم تا ببینم چه خبره:

2f78-IMG-20260524-013450-530.jpg

آرساکیا تسلیت🖤🥀

متأسفانه هم فرمانده شجاع و دلیر ما هم شربت شهادت را نوشید🍹

آیت الله سیدعلی لاماری بزرگوار، مرجع تقلید مجاهدین و مردم روستا بسیار گرسنه بود زود از سوپرمارکت یک عدد تیتاب طلایی و ساندیس ۷میوه خرید. او به شدت بر ماشینش حساس بود که ناگهان خدانکنه کسی ماشینش رو بدزده و در ماشین تیتاب و ساندیس نوش جان کرد و سپس یک جنگنده دوژمن اورا هدف قرار داد و باز هم شربت شهادت نوشید:

78ec-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

🖤آرساکیا گیم تسلیت🖤:

8a0e-InShot-20260524-201912049.jpg

شهدای این داستان:

مطالب پنهان

تشکر از تمامی عزیزان.

مطالب پنهان

@CristaL @cristiano @Scorpro @NothingLeft @Sazo @FuRyGod @S1TAKO @ZeRoX @sHaFaQ @AmoReza @Ezi @Motkhases @GodOfSniper @Carlos @SAITO @Builder @MunDeGar @Pedi @AmuAbbas @sHaFaQ @Refugee @RD7 @AmoSaghi @iArtan @Ezi @BigMeeti @BigMeetiSuperUltraProMax @Meytiii @FuRyGod @DooM @AliExpert @RaFaDoRr @Nigger @RadYab @New @NotNasir @Bati @LaTLord @BiliT @Ghafas @KaroLin @TakeOff @Aim @BeDruD @DayiMehran @Deerawich @Mehrdad @ZeRoX @Jeery @Mentor @Chris @ARMiiN @ImYasiiN @Winner @Wine @Kabos @Nas @FiNN @Roast @DeathThought @AghANiMA @EnDWaY @AlBeRT @Farab @RealFarzad @Shemr @Yass @207 @207i @iPOWER @Movement @Karadayi @ELM @Karadeniz @ArthurMorgan @Sajjad @Kamyab @Buff @KnoT @Aras @Shifo @Hadiseh @AmoEhsan @abes @Putin @Fazaei @ViscKi @OghYanooS @DawN @Abolfaazl @Merkel @Fix @ZakharAsli @BuTleR @AngeI @Azure @MamadSaleh @EnDWaY @KarimKhan @Karim @McQueen @Fayez @DictatoR @Hushang @NightStorm @DoNaLd @AimBot @KinGmT @Eroded @Abuzar @Mobiina @EnTeR @MasterAssassins @Roozbeh @Godjackson @Markeloff @Soton @Semtex @EliTe @Parsi @NoSpread @KaDkHoDaa @AbbasMZ @PeToS @Pnir @Pencil @TeKrAri @EIyas @Haadi @ImPosToR @MaShruB @Collaps @PaulWalker @Tijay @LiGhT @AliAkOmA @Arash @QaFeL @RevenT @Panda @Terible @SKANDAR @Destroyer @Afy @EzraeeI

@Omiid @Syd @MooN @LOPY @AmirMahdi @HoxeiN @VisuaL @AmirMeeTi @AmirMehdi @Destroyer @Toofan @StormRage @Zani @Sinaw @Awrsh @SaDaFi @Tommynismo @Tommy @Roozbeh85 @iEslaM @Roozbeh @G0DFATHER @SaLiOne @Iranian @MohammadAli @RealFarzad @Deni @PermanenT @Habs @Masdud @JeT @Sami @Elena @SuperMaN @Slap @Molavi @WarNet @Olden @TooRagi @Shahrooz @Farab @AminAGha @Captain @FeLan @RaHi @GodOfSniper @Ghafas @GoDFaCe @Abdollah @Ting @NalenGi @Kimiya @RadYab @Anita @Empratur @GHIYAM @MoRFiN @Agha @Integer @PixeL @Arvan @MeMoiR @XyZ @gojiii @Winter @amukarim @iMohammad @Ever @Every @Karrar @Movazi @Nika @Kirito @iNaRuTo @Use @iRaMaN @MoJaSaMe @AsW @HaTeD @aghaTaha @Tia @hafi @Varagh @AGmilad و بقیه دوستان❤️

خسته نباشی دلاور.

جدا حال کردم.

93f8-InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%6c51-InShot-20260504-105606530.gif

37 دقیقه قبل، Carlos گفته است:

به نام خدا

عکس پنل بنده:

با سلام و درود خدمت تمامی دوستان عزیز آرساکیا گیم.

شهدا پیروزی را با خون نوشتند...

(این مجله به پارت قبل ارتباط دارد)

خسته و کوفته خسته بودم و رو مبل نشستم و تلویزیون رو زدم و روشن کردم، رسانه دوژمن رو گرفتم تا ببینم از اخبار چخبره! که دیدم ۳ نفر را در لیست ترور قرار دادند.

09f9-IMG-20260524-173216-242.jpg

NothingLeft: کادر امداد حضرت زینب (ع)

Lamari: مرجع تقلید آیت الله سید علی لاماری

ZeRoX: فرمانده خانم الانبیا

به رسانه دوژمن توجه زیادی نکردم، با اینکه نصف شب همه خواب بودند تلویزیون رو زدم و خاموش کردم.

از خونه بیرون رفتم گفتم بزار یکم بیرون دور دور بزنم! یک نگهبان زحمت کش رو دیدم که با موبایل خود مشغول فیلم دیدن بود، پیشش رفتم و سلام کردم و باهاش یه چند تا سیگار بهمن تعارف کردم و فندک رو روشن کردیم و کشیدیم.

5a92-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

یکم باهاش حرف زدم و بهش گفتم که نیم ساعت پیش اخبار دوژمنان رو گرفته بودم که ۳ شاخه مهم رو هدف قرار گرفته بودند.

Spec خندید و گفت نگران نباش همش شایعست، منم با رفتار این مأمور حال نکردم. بعد چند دقیقه صحبت صدای عجیبی اومد.

با اینکه نصف شب بود نگهبان زحمت کش ما ماشین رو روش نکرد تا مردم بیدار نشن، با دوچرخه قدیمی ۲۸ ژاپنی حرکت کرد تا ببینه چخبره!

صدای الله اکبر اومد🔊

منم نگران شدم، با اینکه وسیله نداشتم با سرعت خودم رو لب مرز رسوندم.

که این دلاور رو دیدم که فاز رامبو ورداشته بود. با اینکه همین چند دقیقه پیش فیلم هندی دیده بود انتظار داشت با یک عدد M4 ده عدد تانک دوژمن رو نابود کند.

169f-IMG-20260524-012655-332.jpg

ac20-IMG-20260524-012615-585.jpg

با اینکه این دلاور مرد خشابش در حال اتمام بود بازم فاز فیلم هندی ورداشته بود، با سرعت خودم رو رسوندم و بهش گفتم برادر برگرد فایده ای نداره و باید نیرو های بیشتری به مرز اعزام کنید.

بعد چند ساعت این روستا اشغال و سقوط کرد.

Spec هم فاز دریاقلی ورداشته بود و با دوچرخه ژاپنی ۲۸ خودش را به مرکز خانم الانبیا رسوند و چند عدد نیرو به منطقه  اعزام شدند:

3ece-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

دوستان ما هم ساندیس نوشیدند و با صلوات محمدی به منطقه اعزام شدند.

مجاهدین ما هم با پیکان باری مدل ۷۳ و با تسلیحات کامل به منطقه رسیدند

d248-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

برادر جمال Spec با RPG-7 و با یک صدای الله و اکبر یک تانک رو به هلاکت رساند، درگیری در منطقه شدت گرفت و تمام روستا محاصره شده بود.

با اینکه دوژمنان دیدند که شکست برادران مجاهدین امکان پذیر نیست، گروهک تروریستی را که مسلح کرده بودن رو هم به منطقه اعزام کردند:

9e04-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

درگیری تا صبح ادامه داشت...🪖

با اینکه درگیری ادامه داشت نیروی جان فدا به منطقه اعزام شدند:

ec4d-IMG-20260524-012744-087.jpg

c0c0-IMG-20260524-012817-316.jpg

ff3b-IMG-20260524-012958-683.jpg

عمو رضا یکی از تانک هارو هدف قرار داد و با سرعت فرار کرد.

با اینکه عمو رضا درحال فرار بود تانک دوم با یک تیر این دلاور رو خلاص کرد و عمورضا شربت شهادت نوشید🖤:

5299-IMG-20260524-012845-432.jpg

سید فرزاد جهان آرا برای خون خواهی شهید عمو رضا، جلوی تانک با شعار الله و اکبر ایستاد:

9882-IMG-20260524-190237-605.jpg

سردار بزرگ BigMeeti که نیروهای کودکان آموزش دیده جنگی ۷-۱۲ سال را برای دفاع از بیمارستان به منطقه اعزام کرد؛

این سردار بزرگ نیروهای خود را با ۴۰۵ شوتی و آهنگ محسن لرستانی روحیه داد🪖

d2df-IMG-20260524-013352-532.jpg

1168-IMG-20260524-013332-676.jpg

دونفر از یاران سردار بزرگ مهدی آقا زخمی شدند, یکیشان زخم جزئی و یکیشان زخم خیلی عمیق. اون فردی که زخم خیلی عمیق دیده رو با احتیاط سوار ماشین کردیم و به بیمارستان حضرت زینب (ع) رساندیم.

به سردار دلاور BigMeeti که بسیار رابطه خوبی با فرمانده خاتم الانبیا ZeRoX با بی‌سیم خبر داد که دوژمنان به صورت هوایی درحال حمله به روستا هستند، و این سردار دلاور دستور تخلیه فوری روستا داد:

e01f-IMG-20260524-013031-782.jpg

خبر اومد که قرار است بیمارستان رو هدف قرار بدند، و فرمانده خاتم الانبیا دستور داد هرچه سریع تر مجروحین را از بیمارستان خارج کنید، که متأسفانه دیر شد

34cd-IMG-20260524-013123-113.jpg

0707-IMG-20260524-013153-650.jpg

متأسفانه بیمارستان حضرت زینب (ع) رو هدف قرار دادند و خوشبختانه مجروح ما خودش را به درخت رساند و جون به سالم برد.

سپس مجروح با درد خودش را به گوشه دیوار که آنجا امدادگران در حال درمان مجروحان بودند رساند:

cec3-IMG-20260524-013230-599.jpg

آرساکیا تسلیت🖤🥀

متأسفانه رئیس کادر امداد حضرت زینب فوات کرد🖤

هواپیما ها از آن منطقه خارج شدند.

غروب شد.

فرمانده خاتم الانبیا داشت با بی‌سیم صحبت می‌کرد صدای جنگنده ها را شنید و خودش را نزدیک دیوار قایم کرد:

2cc2-IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B0%

صدای انفجار به گوش رسید💥:

7771-IMG-20260524-013420-785.jpg

رفتم تا ببینم چه خبره:

2f78-IMG-20260524-013450-530.jpg

آرساکیا تسلیت🖤🥀

متأسفانه هم فرمانده شجاع و دلیر ما هم شربت شهادت را نوشید🍹

آیت الله سیدعلی لاماری بزرگوار، مرجع تقلید مجاهدین و مردم روستا بسیار گرسنه بود زود از سوپرمارکت یک عدد تیتاب طلایی و ساندیس ۷میوه خرید. او به شدت بر ماشینش حساس بود که ناگهان خدانکنه کسی ماشینش رو بدزده و در ماشین تیتاب و ساندیس نوش جان کرد و سپس یک جنگنده دوژمن اورا هدف قرار داد و باز هم شربت شهادت نوشید:

78ec-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

🖤آرساکیا گیم تسلیت🖤:

8a0e-InShot-20260524-201912049.jpg

شهدای این داستان:

مطالب پنهان

تشکر از تمامی عزیزان.

مطالب پنهان

@CristaL @cristiano @Scorpro @NothingLeft @Sazo @FuRyGod @S1TAKO @ZeRoX @sHaFaQ @AmoReza @Ezi @Motkhases @GodOfSniper @Carlos @SAITO @Builder @MunDeGar @Pedi @AmuAbbas @sHaFaQ @Refugee @RD7 @AmoSaghi @iArtan @Ezi @BigMeeti @BigMeetiSuperUltraProMax @Meytiii @FuRyGod @DooM @AliExpert @RaFaDoRr @Nigger @RadYab @New @NotNasir @Bati @LaTLord @BiliT @Ghafas @KaroLin @TakeOff @Aim @BeDruD @DayiMehran @Deerawich @Mehrdad @ZeRoX @Jeery @Mentor @Chris @ARMiiN @ImYasiiN @Winner @Wine @Kabos @Nas @FiNN @Roast @DeathThought @AghANiMA @EnDWaY @AlBeRT @Farab @RealFarzad @Shemr @Yass @207 @207i @iPOWER @Movement @Karadayi @ELM @Karadeniz @ArthurMorgan @Sajjad @Kamyab @Buff @KnoT @Aras @Shifo @Hadiseh @AmoEhsan @abes @Putin @Fazaei @ViscKi @OghYanooS @DawN @Abolfaazl @Merkel @Fix @ZakharAsli @BuTleR @AngeI @Azure @MamadSaleh @EnDWaY @KarimKhan @Karim @McQueen @Fayez @DictatoR @Hushang @NightStorm @DoNaLd @AimBot @KinGmT @Eroded @Abuzar @Mobiina @EnTeR @MasterAssassins @Roozbeh @Godjackson @Markeloff @Soton @Semtex @EliTe @Parsi @NoSpread @KaDkHoDaa @AbbasMZ @PeToS @Pnir @Pencil @TeKrAri @EIyas @Haadi @ImPosToR @MaShruB @Collaps @PaulWalker @Tijay @LiGhT @AliAkOmA @Arash @QaFeL @RevenT @Panda @Terible @SKANDAR @Destroyer @Afy @EzraeeI

@Omiid @Syd @MooN @LOPY @AmirMahdi @HoxeiN @VisuaL @AmirMeeTi @AmirMehdi @Destroyer @Toofan @StormRage @Zani @Sinaw @Awrsh @SaDaFi @Tommynismo @Tommy @Roozbeh85 @iEslaM @Roozbeh @G0DFATHER @SaLiOne @Iranian @MohammadAli @RealFarzad @Deni @PermanenT @Habs @Masdud @JeT @Sami @Elena @SuperMaN @Slap @Molavi @WarNet @Olden @TooRagi @Shahrooz @Farab @AminAGha @Captain @FeLan @RaHi @GodOfSniper @Ghafas @GoDFaCe @Abdollah @Ting @NalenGi @Kimiya @RadYab @Anita @Empratur @GHIYAM @MoRFiN @Agha @Integer @PixeL @Arvan @MeMoiR @XyZ @gojiii @Winter @amukarim @iMohammad @Ever @Every @Karrar @Movazi @Nika @Kirito @iNaRuTo @Use @iRaMaN @MoJaSaMe @AsW @HaTeD @aghaTaha @Tia @hafi @Varagh @AGmilad و بقیه دوستان❤️

عمو حسن همه شهید شدن به غیر از خودت🤣🤣🤣

1. #کۅچیڭِ_اۅن_بالایي_باش…؛👆🏾⚜}☯ #هَمہِ_جا_بُزُࢪگِت_میکُنِہ…؛💯😉🤙🏾•}

do.php?imgf=901419_2662a608-25470a19-25e

1126452-LaTLord.png

do.php?imgf=901419_2662a608-25470a19-25e

1. #کۅچیڭِ_اۅن_بالایي_باش…؛👆🏾⚜}☯ #هَمہِ_جا_بُزُࢪگِت_میکُنِہ…؛💯😉🤙🏾•}

عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

:my account

amniat.png

نه مرگ من برای کسی

نه مرگ کسی برای من (Y) 🖤

قشنگ بود ادامه بدین

I'm:

9fca-New-Project-1-%5BF449146%5D.gif

1206016-GoD_FaCe.png

9fca-New-Project-1-%5BF449146%5D.gif

b3b521_26InShot-20260521-174139563.gif

مرا برگردان به اون روزهای قشنگ...

بهتره که ندونی خلبان جت ها کی بودن

ویرایش شده توسط Builder

گاهی اوقات سرنوشت مانع تو میشه.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

1137015-builder 

چه جالب ماشینم ترکید ولی جونم همچنان پره 🗿

اینجاست که میفهمیم شهدا زندن!!! 

• هاها 1

4a9e27_257dce03-25domingo-1735917958587.

Lamari.png

jumanji.png

2656-1385-InShot-20260606-004849745-2.jp

عالی 👌

9fbe31_25IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB

My account  

Banderi

You are not what has happened to you

you are what you choose to become
تو اون چیزی که برات اتفاق افتاده نیستی
اون‌ چیزی هستی که انتخاب می‌ کنی باشی
3 دقیقه قبل، Scorpro گفته است:

چه جالب ماشینم ترکید ولی جونم همچنان پره 🗿

اینجاست که میفهمیم شهدا زندن!!! 

روایت میگه که این درگیری بخاطر ساندیس بوده 

خیلی بده 🤣

بنازم این ابر شاهکاره خیلی حال کردم😂😂😂❤️

My account 

1275740-MAMAD_G82

ویرایش شده توسط Mohammadetd

u473472_Picsart_26-06-06_00-50-51-514.pn

1275740-MAMAD_G82

TAXI DRIVERS ON TOP

عالی🤣🤣🤣🤣

Always And Forever

--------------------------------------------------------------------------------------

55217-Final

--------------------------------------------------------------------------------------

960532-Buddy

…In the bleak midwinter

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...