رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

بنازم 😂

عالی بوددد 😂❤️

+ اولین کامنت 🤭

وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی

مراقب رفتارت با آدما باش                                  

یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی   

1012238-BeNia

My BORO:

1108288-JavadInteger

آقا بنازم عالی بود =))

دومین کامنت 😃

Just Programming

ماشالا به هوش و ذکاوت😂

Farab.png

N1 Family For Ever

That's How We Doin 

عالی بود

خیلی داستان قشنگی داشت

• چهارمین کامنت

ویرایش شده توسط ArthurMorgan

Revenge is a fool's game

1159315-Oxyzhen

I am always honest, maybe not always good but I'm always honest

5 دقیقه قبل، Carlos گفته است:

به نام خدا

عکس پنل بنده:

با سلام و درود خدمت تمامی دوستان عزیز آرساکیا گیم.

شهدا پیروزی را با خون نوشتند...

(این مجله به پارت قبل ارتباط دارد)

خسته و کوفته خسته بودم و رو مبل نشستم و تلویزیون رو زدم و روشن کردم، رسانه دوژمن رو گرفتم تا ببینم از اخبار چخبره! که دیدم ۳ نفر را در لیست ترور قرار دادند.

09f9-IMG-20260524-173216-242.jpg

NothingLeft: کادر امداد حضرت زینب (ع)

Lamari: مرجع تقلید آیت الله سید علی لاماری

ZeRoX: فرمانده خانم الانبیا

به رسانه دوژمن توجه زیادی نکردم، با اینکه نصف شب همه خواب بودند تلویزیون رو زدم و خاموش کردم.

از خونه بیرون رفتم گفتم بزار یکم بیرون دور دور بزنم! یک نگهبان زحمت کش رو دیدم که با موبایل خود مشغول فیلم دیدن بود، پیشش رفتم و سلام کردم و باهاش یه چند تا سیگار بهمن تعارف کردم و فندک رو روشن کردیم و کشیدیم.

5a92-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

یکم باهاش حرف زدم و بهش گفتم که نیم ساعت پیش اخبار دوژمنان رو گرفته بودم که ۳ شاخه مهم رو هدف قرار گرفته بودند.

Spec خندید و گفت نگران نباش همش شایعست، منم با رفتار این مأمور حال نکردم. بعد چند دقیقه صحبت صدای عجیبی اومد.

با اینکه نصف شب بود نگهبان زحمت کش ما ماشین رو روش نکرد تا مردم بیدار نشن، با دوچرخه قدیمی ۲۸ ژاپنی حرکت کرد تا ببینه چخبره!

صدای الله اکبر اومد🔊

منم نگران شدم، با اینکه وسیله نداشتم با سرعت خودم رو لب مرز رسوندم.

که این دلاور رو دیدم که فاز رامبو ورداشته بود. با اینکه همین چند دقیقه پیش فیلم هندی دیده بود انتظار داشت با یک عدد M4 ده عدد تانک دوژمن رو نابود کند.

169f-IMG-20260524-012655-332.jpg

ac20-IMG-20260524-012615-585.jpg

با اینکه این دلاور مرد خشابش در حال اتمام بود بازم فاز فیلم هندی ورداشته بود، با سرعت خودم رو رسوندم و بهش گفتم برادر برگرد فایده ای نداره و باید نیرو های بیشتری به مرز اعزام کنید.

بعد چند ساعت این روستا اشغال و سقوط کرد.

Spec هم فاز دریاقلی ورداشته بود و با دوچرخه ژاپنی ۲۸ خودش را به مرکز خانم الانبیا رسوند و چند عدد نیرو به منطقه  اعزام شدند:

3ece-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

دوستان ما هم ساندیس نوشیدند و با صلوات محمدی به منطقه اعزام شدند.

مجاهدین ما هم با پیکان باری مدل ۷۳ و با تسلیحات کامل به منطقه رسیدند

d248-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

برادر جمال Spec با RPG-7 و با یک صدای الله و اکبر یک تانک رو به هلاکت رساند، درگیری در منطقه شدت گرفت و تمام روستا محاصره شده بود.

با اینکه دوژمنان دیدند که شکست برادران مجاهدین امکان پذیر نیست، گروهک تروریستی را که مسلح کرده بودن رو هم به منطقه اعزام کردند:

9e04-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

درگیری تا صبح ادامه داشت...🪖

با اینکه درگیری ادامه داشت نیروی جان فدا به منطقه اعزام شدند:

ec4d-IMG-20260524-012744-087.jpg

c0c0-IMG-20260524-012817-316.jpg

ff3b-IMG-20260524-012958-683.jpg

عمو رضا یکی از تانک هارو هدف قرار داد و با سرعت فرار کرد.

با اینکه عمو رضا درحال فرار بود تانک دوم با یک تیر این دلاور رو خلاص کرد و عمورضا شربت شهادت نوشید🖤:

5299-IMG-20260524-012845-432.jpg

سید فرزاد جهان آرا برای خون خواهی شهید عمو رضا، جلوی تانک با شعار الله و اکبر ایستاد:

9882-IMG-20260524-190237-605.jpg

سردار بزرگ BigMeeti که نیروهای کودکان آموزش دیده جنگی ۷-۱۲ سال را برای دفاع از بیمارستان به منطقه اعزام کرد؛

این سردار بزرگ نیروهای خود را با ۴۰۵ شوتی و آهنگ محسن لرستانی روحیه داد🪖

d2df-IMG-20260524-013352-532.jpg

1168-IMG-20260524-013332-676.jpg

دونفر از یاران سردار بزرگ مهدی آقا زخمی شدند, یکیشان زخم جزئی و یکیشان زخم خیلی عمیق. اون فردی که زخم خیلی عمیق دیده رو با احتیاط سوار ماشین کردیم و به بیمارستان حضرت زینب (ع) رساندیم.

به سردار دلاور BigMeeti که بسیار رابطه خوبی با فرمانده خاتم الانبیا ZeRoX با بی‌سیم خبر داد که دوژمنان به صورت هوایی درحال حمله به روستا هستند، و این سردار دلاور دستور تخلیه فوری روستا داد:

e01f-IMG-20260524-013031-782.jpg

خبر اومد که قرار است بیمارستان رو هدف قرار بدند، و فرمانده خاتم الانبیا دستور داد هرچه سریع تر مجروحین را از بیمارستان خارج کنید، که متأسفانه دیر شد

34cd-IMG-20260524-013123-113.jpg

0707-IMG-20260524-013153-650.jpg

متأسفانه بیمارستان حضرت زینب (ع) رو هدف قرار دادند و خوشبختانه مجروح ما خودش را به درخت رساند و جون به سالم برد.

سپس مجروح با درد خودش را به گوشه دیوار که آنجا امدادگران در حال درمان مجروحان بودند رساند:

cec3-IMG-20260524-013230-599.jpg

آرساکیا تسلیت🖤🥀

متأسفانه رئیس کادر امداد حضرت زینب فوات کرد🖤

هواپیما ها از آن منطقه خارج شدند.

غروب شد.

فرمانده خاتم الانبیا داشت با بی‌سیم صحبت می‌کرد صدای جنگنده ها را شنید و خودش را نزدیک دیوار قایم کرد:

2cc2-IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B0%

صدای انفجار به گوش رسید💥:

7771-IMG-20260524-013420-785.jpg

رفتم تا ببینم چه خبره:

2f78-IMG-20260524-013450-530.jpg

آرساکیا تسلیت🖤🥀

متأسفانه هم فرمانده شجاع و دلیر ما هم شربت شهادت را نوشید🍹

آیت الله سیدعلی لاماری بزرگوار، مرجع تقلید مجاهدین و مردم روستا بسیار گرسنه بود زود از سوپرمارکت یک عدد تیتاب طلایی و ساندیس ۷میوه خرید. او به شدت بر ماشینش حساس بود که ناگهان خدانکنه کسی ماشینش رو بدزده و در ماشین تیتاب و ساندیس نوش جان کرد و سپس یک جنگنده دوژمن اورا هدف قرار داد و باز هم شربت شهادت نوشید:

78ec-GridArt-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

🖤آرساکیا گیم تسلیت🖤:

8a0e-InShot-20260524-201912049.jpg

شهدای این داستان:

نمایش محتوا مخفی

تشکر از تمامی عزیزان.

نمایش محتوا مخفی

@CristaL @cristiano @Scorpro @NothingLeft @Sazo @FuRyGod @S1TAKO @ZeRoX @sHaFaQ @AmoReza @Ezi @Motkhases @GodOfSniper @Carlos @SAITO @Builder @MunDeGar @Pedi @AmuAbbas @sHaFaQ @Refugee @RD7 @AmoSaghi @iArtan @Ezi @BigMeeti @BigMeetiSuperUltraProMax @Meytiii @FuRyGod @DooM @AliExpert @RaFaDoRr @Nigger @RadYab @New @NotNasir @Bati @LaTLord @BiliT @Ghafas @KaroLin @TakeOff @Aim @BeDruD @DayiMehran @Deerawich @Mehrdad @ZeRoX @Jeery @Mentor @Chris @ARMiiN @ImYasiiN @Winner @Wine @Kabos @Nas @FiNN @Roast @DeathThought @AghANiMA @EnDWaY @AlBeRT @Farab @RealFarzad @Shemr @Yass @207 @207i @iPOWER @Movement @Karadayi @ELM @Karadeniz @ArthurMorgan @Sajjad @Kamyab @Buff @KnoT @Aras @Shifo @Hadiseh @AmoEhsan @abes @Putin @Fazaei @ViscKi @OghYanooS @DawN @Abolfaazl @Merkel @Fix @ZakharAsli @BuTleR @AngeI @Azure @MamadSaleh @EnDWaY @KarimKhan @Karim @McQueen @Fayez @DictatoR @Hushang @NightStorm @DoNaLd @AimBot @KinGmT @Eroded @Abuzar @Mobiina @EnTeR @MasterAssassins @Roozbeh @Godjackson @Markeloff @Soton @Semtex @EliTe @Parsi @NoSpread @KaDkHoDaa @AbbasMZ @PeToS @Pnir @Pencil @TeKrAri @EIyas @Haadi @ImPosToR @MaShruB @Collaps @PaulWalker @Tijay @LiGhT @AliAkOmA @Arash @QaFeL @RevenT @Panda @Terible @SKANDAR @Destroyer @Afy @EzraeeI

@Omiid @Syd @MooN @LOPY @AmirMahdi @HoxeiN @VisuaL @AmirMeeTi @AmirMehdi @Destroyer @Toofan @StormRage @Zani @Sinaw @Awrsh @SaDaFi @Tommynismo @Tommy @Roozbeh85 @iEslaM @Roozbeh @G0DFATHER @SaLiOne @Iranian @MohammadAli @RealFarzad @Deni @PermanenT @Habs @Masdud @JeT @Sami @Elena @SuperMaN @Slap @Molavi @WarNet @Olden @TooRagi @Shahrooz @Farab @AminAGha @Captain @FeLan @RaHi @GodOfSniper @Ghafas @GoDFaCe @Abdollah @Ting @NalenGi @Kimiya @RadYab @Anita @Empratur @GHIYAM @MoRFiN @Agha @Integer @PixeL @Arvan @MeMoiR @XyZ @gojiii @Winter @amukarim @iMohammad @Ever @Every @Karrar @Movazi @Nika @Kirito @iNaRuTo @Use @iRaMaN @MoJaSaMe @AsW @HaTeD @aghaTaha @Tia @hafi @Varagh @AGmilad و بقیه دوستان❤️

شاهکار😂😂😂

واقعا حوصله و تلاش میخواد درست کردن این چیزا

عالی بود آقاحسن خسته نباشی♥️

Roast.png

2 دقیقه قبل، EzraeeI گفته است:

بنازم 😂

عالی بوددد 😂❤️

+ اولین کامنت 🤭

دمتون گرم

1 دقیقه قبل، Integer گفته است:

آقا بنازم عالی بود =))

دومین کامنت 😃

فدات

هم اکنون، Farab گفته است:

ماشالا به هوش و ذکاوت😂

آقا تسلیت هر سه نفرو کشتن

هم اکنون، ArthurMorgan گفته است:

عالی بود

خیلی داستان بندی قشنگی داشت

• چهارمین کامنت

قربانت

Amuhasan.pngKomla.png5241-IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B0%

بنظرم از رئیس اسلحه خونه چند تا موشک فتاح و ضد هوایی سفارش میدادی الان این اتفاقات نمیوفتاد💔

شاهکار🤣

@ZeRoX

خاتم الانبیاء

خانم الانبیاء

🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆

1 دقیقه قبل، Fayez گفته است:

شاهکار🤣

@ZeRoX

خاتم الانبیاء

خانم الانبیاء

اشتباه شده از چت موبایله 

Amuhasan.pngKomla.png5241-IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB%B0%

عالیییی بودی😂

6dff16_26e77e-InShot-20260516-141826815.

DayiMehran.png

6dff16_26e77e-InShot-20260516-141826815.

𝗡𝗘𝗩𝗘𝗥 𝗧𝗥𝗬 𝗧𝗢 𝗙𝗔𝗜𝗟 𝗠𝗘!

هیچوقت برای شکست من‌ تلاش نکن‌‌!🌑 ‌️ 

بسیار عالییی😂

شرمنده نتونستم همکاری کنم حسن جون

ویرایش شده توسط FuRyGod

FuRyGod.png

1163677-FuRyGod

ادامه دارد.

چه باعال

هرجو بگم اُفته

تاریخ ما به ستم قفله

1002327-Luffy

My Bro:

1038644-Take

وای حاجی انقد خندیدم کلیمو بالا اوردم🤣🤣🤣🤣🤣

✞࿐𝑌𝑜𝑢 𝑎𝑟𝑒 𝑡ℎ𝑒 𝑟𝑒𝑎𝑠𝑜𝑛 𝐼 𝑘𝑒𝑒𝑝 𝑡𝑟𝑦𝑖𝑛𝑔

1123624-SeyedErfan

𝑌𝑜𝑢 𝑎𝑟𝑒 𝑚𝑦 𝑑𝑟𝑒𝑎𝑚࿐✞

واقعا خسته نباشی خیلی خوب بود😂👏 

🐾🩶...𝗜'𝗱 𝗿𝗮𝘁𝗵𝗲𝗿 𝘀𝗽𝗲𝗻𝗱 𝗺𝘆 𝘄𝗵𝗼𝗹𝗲 𝗱𝗮𝘆 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗰𝗮𝘁𝘀 𝘁𝗵𝗮𝗻 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗽𝗲𝗼𝗽𝗹𝗲

1266839-Serelina

trim.6B1C5774-201D-4BDB-BDB1-EF2A8A8917C 

😂

My account's 

1230713-MQ9

1152772-The_Soul

🧃 Brother, I ate Sundis 🧃

1152233-BigCyrus

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...