diamondworld ارسال شده در July 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: حرف گوش کن آرام و دارای پشت کار و تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 8 ساعت یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 16:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکر می کنمخیلی خوش می گذره و به این کار علاقه دارم و علاقه مندم به کار زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فردی هستم اهل تلاش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirHJ ارسال شده در July 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادمی اروم و عاشق کارش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3_5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00_21:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فاقد فکشن هستم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون قبلا با یک اکانته دیگر در ای اقلیت بودم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا قبلا در ان بوده ام و روی ان تسلط کامل دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2_4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ParsaBarfehie ارسال شده در July 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد و تابع قانونم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به آن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 2 بار نقل قول واسه شاخ بودن نیازی نیست گرگ باشی تو خودت باش من گرگ صدات میکنم... _____________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در July 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: زهرا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:آروم باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11تا 1 2تا 6 8 تا 10 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پول خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +85 نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hesoyam ارسال شده در August 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوب پر تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 04:00-تا02:00شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به لولم میخوره ولیدر باحالی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobinsis ارسال شده در August 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2019 با سلام تمامی درخواست ها رد شد. دلیل پر بودن اسلات فکشن. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در August 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک آدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 -21:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در August 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک آدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 -21:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در August 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مودب...وظیفه شناس... سر به زیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 -22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:قبلا در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قوانین ان را بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 یا 4 بار نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/SajjaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YazdanGamer ارسال شده در August 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یزدان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری اروم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9تا 5 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون عاشق این کارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پولش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SerGeY ارسال شده در August 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم عاشق یدک کشی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم ی مدت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و سرگرمی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و سرگرمی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در August 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوب پر تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به لولم میخوره ولیدر باحالی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobinsis ارسال شده در August 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2019 با سلام درخواست عضویت شما قبول شد آماده تست باشید ! @ArianGamer درخواست عضویت شما قبول شد آماده تست باشید ! @Sajjad0 درخواست عضویت شما قبول شد آماده تست باشید ! @YazdanGamer درخواست عضویت شما قبول شد آماده تست باشید ! @SerGeY درخواست عضویت شما قبول شد آماده تست باشید ! @AlBeRT فکشن مکانیک دارای یک اسلات است و بهترین انتخاب میشود برای تست. تماس = Reject نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Think ارسال شده در August 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2019 (ویرایش شده) • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: matin • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق.باهوش. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار ویرایش شده August 3, 2019 توسط matin341 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirtaiger ارسال شده در August 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با تجربه در ارساکیا خیلی وقته پلی میدم خوشحال میشم قبول کنید و عضو این یدک کش بشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 14 یا 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 01:00 02:00ووو • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در حال کسب تجربه بودم فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از این فکشن خیلی خوشم میاد و تو مکانیک کار کردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکش عالی و خیلی پر طرفدار • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4یا3 بارا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
X96 ارسال شده در August 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال . با انرژی . شوخ . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10 صبح تا 2 بعد از ظهر و عصر ها • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به این فکشنو نیاز مالی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم و به نظرم توش موفقم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +4 بار ویرایش شده August 4, 2019 توسط X96 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parsamt ارسال شده در August 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق کار مورد اعتماد جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4_6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00_18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فاقد فکشن بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر عالی و تعریف هایی زادی که از ایشون شنیدم پول خوب این فکشن و داشتن یک دوست در این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در کارم جدی هستم و اهل کار هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3_5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arash6382 ارسال شده در August 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: در کل پسر خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا در این فکشن بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobinsis ارسال شده در August 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2019 با سلام تمامی درخواست ها رد شد. دلیل: پر بودن اسلات فکشن. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirtaiger ارسال شده در August 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با تجربه در ارساکیا خیلی وقته پلی میدم خوشحال میشم قبول کنید و عضو این یدک کش بشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 14 یا 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 01:00 02:00ووو • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در حال کسب تجربه بودم فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از این فکشن خیلی خوشم میاد و تو مکانیک کار کردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکش عالی و خیلی پر طرفدار • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4یا3 بارا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arash6382 ارسال شده در August 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: در کل پسر خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا در این فکشن بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در August 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نوب . بی ادب . بد اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟لیدرش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار شاید بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobinsis ارسال شده در August 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2019 با سلام درخواست عضویت شما قبول شد آماده تست باشید ! @amirtaiger درخواست عضویت شما قبول شد آماده تست باشید ! @arash6382 درخواست عضویت شما رد شد.دلیل: در فکشن دیگری حضور دارید ! @AlBeRT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
X96 ارسال شده در August 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال . با انرژی . شوخ . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10 صبح تا 2 بعد از ظهر و عصر ها • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به این فکشنو نیاز مالی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم و به نظرم توش موفقم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GSSaeed ارسال شده در August 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سعید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع ، خنده رو و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یه مدت بخاطر درس استعفا دادم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): شنیدم پول خوبی توش هست و علاقه هم دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟زیاد فعالیت میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 2 بار نقل قول شاعر میگه : اون موقع که تو موز بودی ما ... ... محل بودیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.