M1ghTy ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: abolfazl • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش رو - پر حرف - خونسرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 -5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای مدت طولانی میخواستم برم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 - 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHunter ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یزدان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری اروم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت9تا5 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون حوصله سربر بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون احساس میکنم اینجا به من نیاز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این کار • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmOrTiNA ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول لازمم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 @Eilia درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. @Shoker درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. @arash6382 درخواست عضویت شما رد شد! شما در اقلیت دیگری هستید. @AmiRoOoO درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. @n1ma درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. @mahdighasemi درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. @ALiTR درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. توجه! بدلیل محدود بودن ظرفیت از تماس با لیدر و ساب لیدر خودداری فرمایید، ما خودمان با شما تماس خواهیم گرفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRJ83 ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادمی جدی و منظم در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3_4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کارم همینه قلا تو این فکشن بودم و عاشق کمک به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا توش بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AraGorN ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی در کار. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 الی 4:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: از لیدری استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درامد خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تا حالا نرفتم میخوام امتحان کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 بار نقل قول Dση'т тαкє тнιηgѕ ρєяѕσηαℓ Tнєу тαℓк αвσυт уσυ Bєcαυѕє Iƒ тнєу ѕρσкє σƒ тнємѕєℓνєѕ ησ σηє ωσυℓ∂ ℓιѕтєη لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yatimafqan ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 سن واقعی=20 اسم واقعی=هادی در 30 کلمه خود را توصیف کنید=پسر خوبی هستم و میخاهم که ممبر NRشم و قوانین را رعایت میکنم روزانه چقدر بازی میکنید=بستگی به ان روز دارد در چه ساعت هایی بازی میکنید=09.00-12.00 چرا فکشن قبلی را ترک کردید=کیک شدم برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل30 کلمه) پول زیاد و علاقه داشتن چرا فکر میکنید این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون درامد خوبی دارد روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟8-10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 @AraGorN درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. @Yatimafqan درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHunter ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یزدان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری اروم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت9تا5 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون حوصله سربر بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون احساس میکنم اینجا به من نیاز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این کار • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 @huntermana درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی؟ 23 اسم واقعی؟ میلاد در 30 کلمه خود را توصیف کنید؟ با مرام مشتی باحال به موقع با جذبه روزانه چقدر بازی میکنید؟بین 10 تا 12 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟ 09.00-23.00 چرا فکشن قبلی را ترک کردید؟ یادم نیست برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل30 کلمه) علاقه داشتن و داشتن فعالیت چرا فکر میکنید این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باهاش حال میکنم روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟3/4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
navid000098 ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: نوید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تلاش گر و با اعتماد به نفس با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت یا بیشتر یا کمتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ ( 13:00 - 19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):کار جالب و کسب پول مناسب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از بازی کنانی که در این فکشن بازی کردن سوال کردم و آنها از این کار راضی بودند و خودم به این کار علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nptunium ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: nima • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با اعتماد به نفس - فعال - با اخلاق - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد در حد 4 5 ساعت به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): اکثرا شب تا صب طرفای ساعت 12 تا 6 7 صبح ولی اگ بیدار باشم بعد از ظهرام بازی میکنم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): هم اینکه علاقه دارم بهش و هم اینکه یه منبع درآمدی هست برای خودش دیگ! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعال و سریع هستم و میدونم میتونم نقش مهمی داشته باشم تو این شغل • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نمیشمارم ولی زیاد در حد 6 7 بار شایدم بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 @PioNeEr درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. @navid000098 درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رسول • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ، خودمونی، با همه رفیق میشم، کسیم بخواد زیرم بکشه کله پاش میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ بیشتر صبح و ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فقط رفته بودم که اسکیل 5 کنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 بار نقل قول .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodSouth ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با لیدرش حال میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MandaloriaN ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: میثم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 20:00 22:00 تا 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون حال می کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 @nptunium درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. @Teenager درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. @GodSouth درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ILIYA88 ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 20:11، Ali گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: ایلیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟2 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): حقوق خوبی داره و راحته • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون ازش خوشم میاد و حقوق خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار نقل قول ILLIYA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRSpoR1 ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: هومن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تایم انلاین بالا . اهل دعوا نیستم . حق مردم را نمیخورم و ضایع نمیکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت الا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:30 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول زیاد داره ، اسکرین زیاد پیدا میشه ... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای سرگرمی ، پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 لا 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 @ILIYA88 درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. @AmiRSpoR1 درخواست عضویت شما قبول شد، با شما تماس خواهیم گرفت. نکته! ظرفیت اقلیت پر است، در صورت خالی شدن با شما تماس خواهیم گرفت! از تماس با لیدر و ساب لیدر خودداری فرمایید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hamidreza86 ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی:حمیدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟3 الی 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی از این کار خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRJ83 ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادمی مرتب و منظم و عاشق کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3_4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قبلا کارم بوده و عاشق این کارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عاشق کمک به مردمم و کارم این بوده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parsamt ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی:پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: محافظ کار عشق به کار سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3.4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دوری از سرور و تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کم حرف زدن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2.3 ویرایش شده March 22, 2020 توسط Parsamt عکس اشتباه اطلاعات کاربری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Perfect ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20. • اسم واقعی: امین. • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:سرم به کار خودمه , بازیمو میکنم . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): با این فکشن حال میکنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کمک به بقیه رو دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.