Unavailable ارسال شده در November 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2019 @Cronos درخواستِ عضویتِ شما پذیرفته شد. آماده ی تست باشید! 8 سوال از قوانین عمومی 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی در صورتی که 5 اشتباه داشته باشید, رد میشوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
superboy ارسال شده در November 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): فرقی نداره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:درفکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد از رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول لازمم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2019 @superboy درخواستِ عضویتِ شما پذیرفته شد. آماده ی تست باشید! 8 سوال از قوانین عمومی 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی در صورتی که 5 اشتباه داشته باشید, رد میشوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Punisher ارسال شده در November 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): فرقی نداره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدرمون رفت مام رفتیم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد از رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در November 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13-8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خیلی خوبم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ خیلی نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2019 @skatemanدرخواستِ عضویتِ شما پذیرفته شد. @Punisher درخواستِ عضویتِ شما پذیرفته شد. آماده ی تست باشید! 8 سوال از قوانین عمومی 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی در صورتی که 5 اشتباه داشته باشید, رد میشوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hitter ارسال شده در November 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2019 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من در کاراهای خودم جدی هستم و خیلی دوست دارم پیشرفت کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از صبح تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خیلی دوست دارم تو بازی راننده تاکسی باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی کردن در یک بازی خیلی لذت بخشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 ساعت یا ۸ ساعت ویرایش شده November 14, 2019 توسط HaughtyDead نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2019 @HaughtyDead درخواستِ عضویتِ شما پذیرفته شد. آماده ی تست باشید! 8 سوال از قوانین عمومی 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی در صورتی که 5 اشتباه داشته باشید, رد میشوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در November 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من در کاراهای خودم جدی هستم و خیلی دوست دارم پیشرفت کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از صبح تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خیلی دوست دارم تو بازی راننده تاکسی باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی کردن در یک بازی خیلی لذت بخشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 ساعت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
superboy ارسال شده در November 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): فرقی نداره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:درفکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد از رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول لازمم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2019 (ویرایش شده) @aliwolf22 درخواستِ عضویتِ شما قبلا پذیرفته شده! @superboy درخواستِ عضویتِ شما قبلا پذیرفته شده! شما در تست رد شدید باید 3 روز دیگر برای تست دوباره, به بنده مراجعه کنید. ویرایش شده November 15, 2019 توسط LeyToM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در November 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: sepehr • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: از بی کفایتی خودم بود. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نیاز به رنک 2. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نظز خواصی ندارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10-20 نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2019 (ویرایش شده) @Luciano درخواستِ عضویتِ شما پذیرفته شد. آماده ی تست باشید! 8 سوال از قوانین عمومی 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی در صورتی که 5 اشتباه داشته باشید, رد میشوید. ویرایش شده November 15, 2019 توسط LeyToM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sinaaaa ارسال شده در November 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2019 • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال و با مرام و وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ میانگین 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر 19 تا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول لازم دارم . • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به مسافرکشی علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felon ارسال شده در November 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2019 @sinaaaa @abolfakhr44 درخواستِ عضویتِ شما پذیرفته شد. آماده ی تست باشید! نقل قول ?Whoever said that death isn’t half of life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KittiXxX ارسال شده در November 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2019 سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال و وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر 17تا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول لازمو رانندگی عالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به مسافرکشی علاقه دارم. تو بازی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felon ارسال شده در November 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 (ویرایش شده) @KittiXxX درخواست شما پذیرفته شد. آماده ی تست باشید! 8 سوال از قوانین عمومی 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی ویرایش شده November 22, 2019 توسط ItronicI نقل قول ?Whoever said that death isn’t half of life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FlooD ارسال شده در November 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 (ویرایش شده) •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی و در مواقعی شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 یا 3 ساعت خیلی معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده هر وقت که بتونم میام • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوشم نمی آمد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای پولش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدرش آدم خوبیه و این فکشن رو تجربه کردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 5 بار ویرایش شده November 22, 2019 توسط FlooD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felon ارسال شده در November 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 @FlooD درخواست شما پذیرفته شد. آماده ی تست باشید! 8 سوال از قوانین عمومی 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی نقل قول ?Whoever said that death isn’t half of life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArianC14st3r ارسال شده در November 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: حامد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 - 09:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ساب لیدرش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در November 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من در کاراهای خودم جدی هستم و خیلی دوست دارم پیشرفت کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از صبح تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خیلی دوست دارم تو بازی راننده تاکسی باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی کردن در یک بازی خیلی لذت بخشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 ساعت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در November 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرتین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم خسته • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت و نیم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:30-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همه با هم خوب هستن و من دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YazdanGamer ارسال شده در November 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ملینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دختری اروم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 3 تا 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون احساس میکنم این فکشن به من نیاز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3تا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali3x ارسال شده در November 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کاملا در کار خود جدی هستم کاری به کار کسی هم ندارم دنبال دردسر هم نیستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تو هیچ فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رانندگیم خوبه و از این شغل خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه شغل خوبیه و در آمدش هم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در November 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2019 @ArianC14st3r @aliwolf22 @momojaja @YazdanGamer @Ali3x درخواست عضویت شما پذیرفته شد. آماده ی تست باشید! 8 سوال از قوانین عمومی 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.