God ارسال شده در May 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربون شوخ (همه اینا بستگی به طرفش داره) • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:با لیدرش که میلاد بود بحث کرد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمئنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ خیلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در May 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2019 @God درخواست عضویت شما جهت پیوستن به تیم فدرال (F.B.I) مورد قبول واقع شد, آماده تست باشید! نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در May 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خشن عقده ای داغون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 24 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 23:59 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون ادمین شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش جنتلمنه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گفتم دیگه لیدرش جنتلمنه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 12 بار 1 نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در May 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2019 @JeRjiS درخواست عضویت شما جهت پیوستن به تیم فدرال (F.B.I) مورد قبول واقع شد, آماده تست باشید! 1 نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BabeFire ارسال شده در May 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با ادب سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 4 بار ویرایش شده May 21, 2019 توسط BabeFire نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در May 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2019 @BabeFire درخواست عضویت شما جهت پیوستن به تیم فدرال (F.B.I) مورد قبول واقع شد, آماده تست باشید! نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در May 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان اروم بی حاشیه ! • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ! • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 15 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ی مدت نبودم کیک شدم ! • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه شخصی ! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اعضا لیدر خوب ! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در May 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2019 (ویرایش شده) @as11 درخواست عضویت شما پذیرفته شده، برای تست آماده شوید موارد تست: 1. قوانین عمومی سرور 5 سؤال: [ برای مطالعه کلیک کنید ] 2. قوانین عمومی دسته ویژه 10 سؤال: [ برای مطالعه کلیک کنید ] 3. قوانین داخلی پلیس فدرال 10 سؤال: [ برای مطالعه کلیک کنید ] 『 Ghelion 』 ویرایش شده May 24, 2019 توسط AliGhelion 4 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeiSam ارسال شده در May 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: میثم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یکی مثل بقیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ! • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 15 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم! • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه شخصی ! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اعضا لیدر خوب ! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار ! ویرایش شده May 24, 2019 توسط CIosed نقل قول انسان قدرتمند است، گاهی از چهار پا پست تر،و گاهی از ملکه افزون تر... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در May 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیره عباس . در 30 کلمه خود را توصیف کنید: لات-شاخ- لش -گنده-بی حوصله- با مرام- رفیق بار-دختر کش-حساس- (زیرکش) • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10 الی 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ادمین شدم خوشحالم ننه ایشالا ادمینی قسمت همه(حمید صفت طور) • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش علی قلیونه قراره بیام دو سیب خیار بکشیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +85 نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در May 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2019 @CIosed با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @PyRo با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mama1267 ارسال شده در May 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2019 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترلپنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ تب و عاشق بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 12 تا 17 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ علاقه داشتم به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الا 3 بار ویرایش شده May 25, 2019 توسط Mama1267 خرابی پیام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehranArvi ارسال شده در May 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: MehraN • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام_خوش رفتار_کسب باهام کاری نداشته باشه باهاش کاری ندارم_شجاع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تا پایان امتحانات 3-4 ساعت. بعد امتحانات 8-9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن دسته ویژه رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خوبی واسه پیشرفته و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در May 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حامد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خشن عقده ای داغون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 24 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 23:59 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون ادمین شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش جنتلمنه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گفتم دیگه لیدرش جنتلمنه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 12 بار نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در May 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2019 @Mama1267 درخواست عضویت شما رد شد، شما عضو اقلیت گارد ملّی هستید. @MehranArvi درخواست عضویت شما رد شد، مهارت کارگاهی شما زیر 5 است. @DinOrD با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIireza ارسال شده در May 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یکی مثل بقیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7.8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه شخصی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اعضا لیدر عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhonTKaR ارسال شده در May 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور, شوخ, جدی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون لیدرش خوشگله. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوشگلی داره. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 یا بیشتر. نقل قول مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در May 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2019 @Nematialireza با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. @Bezilei با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjadSXM ارسال شده در May 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی در کار - مهربان و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ مشخص نیس • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): عصر به بعد... (19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ییلاق و قشلاق • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفقا هم ییلاق قشلاق کردن اینجا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ من کلا فکر نمیکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول Reality is wrong, Dreams are for Real Sajjadᶳᵘᵡᶤᴹᵘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohSenTS ارسال شده در May 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بسیار مهربان هستم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از صبح تا شب متفاوت است. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اینکه دیگه خوش نمیگذشت. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم و سابقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس پیشرفت دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در May 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2019 @SajjadSXM با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در May 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2019 @MohSenTS با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leopard ارسال شده در May 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمدامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - مهربان - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1:30 صبح 1:30 مغرب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کسب تجربه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لا اله الا الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در May 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2019 @Leopard با درخواست عضویت شما موافقت شد، آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FanG ارسال شده در May 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهرداد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عقده ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): ممبرای عالیی و لیدر عالیی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ممبرای عالییییییی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.