HardiN ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟+3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلایل شخصی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربشو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب .صبور .باتجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، شوخ ، جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه ی دسته ی ویژه ، لیدرش هم خیلی خوش اخلاق بنظر میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: یزدان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق باهوش رفیق دوست عاشق مغرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 11 تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 صبح تا 01:00 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکرم میگه! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بین 5 الی 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه با حالیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۱۰ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۸:۰۰ - ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+۳۰ نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadZahr ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم معمولی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تعلیق شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جای خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۷ تا ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال شوخ و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-1200 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و امتحان کردن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه کنم و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +60 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ariaaria ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مودب و خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:که بیام پلیس شم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پیگیریم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BAsil ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمدامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۹:۰۰ الی ۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵ ------------------------------------------------------------------------------ • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ الی ۸ ساعت در روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ الی ۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلایل شخصی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه شخصی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قانون مند هستم، میخوام ببینم چطوریه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KnoT ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: علی اکبر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم با معرفت و راست گویی هستم و بعضی موقع ها هم به پلیر ها کمک میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲و۱۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون علاقمند به امدن در این فکشن بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بسیار زیاد به این فکشن علاقه دارم و ارزو دارم در این فکشن فعالیت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم و کار خطایی در این فکشن انجام نخواهم داد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ بار نقل قول They Can Never Break Us Down because We're GoldeN Wolf KinG For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AceS ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمدرسول • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: توصیف نشدنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3الی6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00-13:00)(18:00-22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوبه،به کاپ علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iBenyamin ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: بنیامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):8:00 - 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Layko ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی: آرشان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول چه اندوه بار بزرگ میشویم ،که بمیریم. ?? ??????? http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Vlone.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: رسول • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: هرجا میرم با همه رفیق میشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ از ۳ ساعت تا ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ صبح یا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون که اینا همش تقصیره آمریکاس • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17• اسم واقعی: یونس• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و دوست داشتنی• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 تا 19:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Trent ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: http://agsa.arsacia.ir/players/general/Arm1n • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال در سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ یا ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (18:00 - 21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته کننده شده بود برام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکر میکنم سرگرم کننده باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یونس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: همه فن حریف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): سوال خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سوال خوبیه تر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سپهر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بد اخلاق و پررو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بدلیل حضور یک فرد داخل اون اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و لیدرش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربشو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 به نام یزدان پاک با عرض ادب و احترام خدمت متقاضیان محترم مهلت شما برای ارائه درخواست عضویت تمام شد اولویت بندی به زودی در همین تاپیک گذاشته میشود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meyti ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باادب ارام شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید?11 تا 22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شده بودم ازش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+5 نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 با سلام خدمت تمامی متقاضیان اقلیت فدرال با عرض پوزش بابت تاخیر در ارائه اولویت بندی وضعیت پست های شما به شرح زیر میباشد: @ZombieRanger با درخواست شما برای اکانت "ZombieRanger" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 100 @HardiN با درخواست شما برای اکانت "Forward" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 140 @MadkiD با درخواست شما مخالفت شد، دلیل: داشتن تنبیه اقلیت @Fayez با درخواست شما برای اکانت "Fayez" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 82 @Daveli با درخواست شما برای اکانت "Daveli" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 140 @RGB با درخواست شما برای اکانت "RGB" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 152 @SpiD با درخواست شما برای اکانت "PadZahr" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 62 @NoTNeVeR با درخواست شما برای اکانت "NotNever." موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 113 @ariaaria با درخواست شما برای اکانت "Aria.h" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 30 @BAsil با درخواست شما برای اکانت "Alzheimer" مخالفت (داشتن تنبیه اقلیت) و برای "Set" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 48 @arnold با درخواست شما برای اکانت "Ali_Rava" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 144 @mohammad1386rasoul با درخواست شما برای اکانت "Aces" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 89 @kig با درخواست شما برای اکانت "ThePlayer" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 155 @arshan با درخواست شما برای اکانت "Russi" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 119 @SalkhordeyeMariz با درخواست شما برای اکانت "Rhythm" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 63 @Neymar با درخواست شما برای اکانت "Victim" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 75 @Arm1N با درخواست شما مخالفت شد، دلیل: درست پر نکردن فرم @HUNTER1 با درخواست شما برای اکانت "H.U.N.T.E.R" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 67 @Johnson با درخواست شما برای اکانت "MrBean" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 50 @Robert با درخواست شما برای اکانت "Sepehr" موافقت شد، ساعت بازی کرده شما: 219 وضعیت اولویت ها به شرح زیر میباشد: 1. Sepehr 2. ThePlayer 3. RGB 4. Ali_Rava 5. ForWard 6. Daveli 7. Russi 8. NotNever. 9. ZombieRanger 10. Aces 11. Fayez 12. Victim 13. H.U.N.T.E.R 14. Rhythm 15. PadZahr 16. MrBean 17. Set 18. Aria.h قابل توجه عزیزان! تمامی ساعت های نوشته شده تا 13:00 29-07-2023 محاسبه شده و بعد از آن حساب نمیشود. هرگونه تماس با لیدر یا ساب لیدر باعث رد شدن شما میشود. سوالات تست: 5 عدد از قوانین عمومی 17 عدد از قوانین دسته ویژه 3 عدد از قوانین اقلیت فدرال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در July 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باادب ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در August 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2023 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: حرفه ای کار بلد مشتی با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 13 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در ویژه بودم بن شدم و درخواست بازگشت دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنها فکشنی که دوستش دارم و توش حرفه ایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه تجربه و حرفه5 • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +9 بار ویرایش شده August 1, 2023 توسط FanTuM نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALiRoK ارسال شده در August 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2023 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' • سن واقعی: 17 ''''''''''''''''''''''''''''''''''' • اسم واقعی: علی ''''''''''''''''''''''''''''''''''' • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب پا مهربان ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت به بالا ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10 صبح تا 10 شب ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چونFP80 پاک شد ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' نقل قول LOVE RAP ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.