Noise ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 خدا زندهها رو بیامرزه، مردهها جاشون خوبه 5 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
porani ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 3 دقیقه قبل، Noise گفته است: خدا زندهها رو بیامرزه، مردهها جاشون خوبه اره مرده ها جاشون خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 42 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: اناالله و انا الیه راجعون سلام و عرض ادب حقیقتش از این خبر شوکه شدم و توقع از دست دادن همچین فرد نازنینی رو نداشتم انشاالله که تسلیت ما تسلی ای باشد بر روح مرحوم و بازماندگان ٱللَّٰهُمَّ إِنَّ هَٰذَا عَبْدُكَ وَٱبْنُ عَبْدِكَ وَٱبْنُ أَمَتِكَ نَزَلَ بِكَ وَأَنْتَ خَيْرُ مَنْزُولٍ بِهِ ٱللَّٰهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَيْرًا وَأَنْتَ أَعْلَمُ بِهِ مِنَّا ٱللَّٰهُمَّ إِنْ كَانَ مُحْسِنًا فَزِدْ فِي إِحَسَانِهِ وَإِنْ كَانَ مُسِيئًا فَتَجَاوَزْ عَنْهُ وَٱغْفِرْ لَهُ ٱللَّٰهُمَّ ٱجْعَلْهُ عِنْدَكَ فِي أَعْلَىٰ عِلِّيِّينَ وَٱخْلُفْ عَلَىٰ أَهْلِهِ فِي ٱلْغَابِرِينَ وَٱرْحَمْهُ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ ٱلرَّاحِمِينَ ممنون ازت امید جان. 24 دقیقه قبل، Slap گفته است: والا مگه میشه یه ادم انقدر راحت بمیره انقدر از این چیزا دیدم که... فدات بشم داداش دروغ با جون یک ادم آخه دیروز توی جاده بوده برای کارش با تریلی تصادف میکنه له میشه ماشین. 40 دقیقه قبل، AmirMamad گفته است: فکر نکنم تصادف بوده باشه( Suicide) وضعیت هاشو نگاه کنید شاید به یک چیز هایی پی ببرید خیلی برام عجیبه واقعا چرااااا؟؟؟ از یک موضوع هم ناراحت بود. ولی خب نشد که بشه ناراحتیش از بین بره با همون درد تو سینه اش رفت. 1 وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 دلم شکست همین ۳ روز پیش داشتیم باهاش هایده گوش میکردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 روحشون قرین رحمت قرار بگیره، اوقات خوبیو با هم تو NG داشتیم ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 خدا به خانوادش صبر بده My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 RIP NeverDie یکی از ممبرای دوست داشتنی NG بود 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Illya ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 ۱ ساعت قبل، NtXorG گفته است: هنوز باورم نمیشه. ببین چی به دستم رسیده دیگه اصلاً نمیتونم درک کنم. پاشو داداش زنگ بهم بزن بگو دروغه @Name @Fail @Ali @AliAgent @Fazaei @DestroyerGod @SeyedErfan @Peak @Arise @Jaden @Wizardry @Fayez @VisuaL @Pooriya @moji @ZombieRanger @Thony @at22amir15 @at22amir15 @ATOM @AdmBoT @FeaRLeSS @FonX @Omid @OmidGH @special76 @BiHan @AsleDastaN @Robert @HajAbdollah @Automat @Exile @Roya @Noise @Kamyab @SFC @Blank @Mohny و بقیه دوستان برای شادی روحش خواهشاً صلوات و فاتحه بخونید ممنون. بگو داری چرت میگی... یه روزی، یه دوستی بهم گفت: "ایلیا، برو دنبال اون چیزی که میدونی بهترینی توش" الان من اینجام، یه برنامه نویس کامل Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 یادمه یبار ریپورت دادم که برای ایشون باز شد و تنها کسی که تونست درکم کنه همین بود، واقعا دلم شکست امروز تو بازی هم گفتن بم باور نکردم خدا بیامرزتش 1 Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 11 دقیقه قبل، Alonso گفته است: RIP NeverDie یکی از ممبرای دوست داشتنی NG بود متین اون موقع که من بودم اول هاش ان جی رو دستم نبود Neverdie بود کمکم میکرد همین ۳ روز پیش قرار گذاشتیم دوباره برگردیم ان جی نشد. رفت که رفت خدا رحمت کنه Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 26 دقیقه قبل، ArmoRed گفته است: متین اون موقع که من بودم اول هاش ان جی رو دستم نبود Neverdie بود کمکم میکرد همین ۳ روز پیش قرار گذاشتیم دوباره برگردیم ان جی نشد. رفت که رفت خدا رحمت کنه هعی دا 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimak ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 کاش میمردمو نمیومدم تو این تاپیک :((((((( خدا به خانواده و رفیقاش صبر بده @Slap باعث شدی بیام تو این تاپیک ؛((((((( لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 2 ساعت قبل، NtXorG گفته است: هنوز باورم نمیشه. ببین چی به دستم رسیده دیگه اصلاً نمیتونم درک کنم. پاشو داداش زنگ بهم بزن بگو دروغه @Name @Fail @Ali @AliAgent @Fazaei @DestroyerGod @SeyedErfan @Peak @Arise @Jaden @Wizardry @Fayez @VisuaL @Pooriya @moji @ZombieRanger @Thony @at22amir15 @at22amir15 @ATOM @AdmBoT @FeaRLeSS @FonX @Omid @OmidGH @special76 @BiHan @AsleDastaN @Robert @HajAbdollah @Automat @Exile @Roya @Noise @Kamyab @SFC @Blank @Mohny و بقیه دوستان برای شادی روحش خواهشاً صلوات و فاتحه بخونید ممنون. ها؟ یکی توضیج بده ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 1 ساعت قبل، BraTE گفته است: دلم شکست همین ۳ روز پیش داشتیم باهاش هایده گوش میکردیم کی فکرشو میکرد از بین مون به همین زودی بره من چند ساعت قبلش داشتم باهاش حرف میزدم. وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasin1209 ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 با این که چند ماهه بازی گذاشتم کنار ولی اصلا این خبر متاسفانه روزمو سیاه کردم . خداوند به خانواده گرامی ایشون صبر بده و ( راهش نورانی ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 End NeverDie خیلی ناراحت شدم، امیدوارم این مطلب شوخی باشه که دستش از دنیا کوتاه شد، مرد بزرگ روحت شاد و یادت گرامی باد یکی از بهترین و فعال ترین پلیر های مجموعه بزرگ ارساکیا گیم بود. Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LighTNighT ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 خدا به خانوادش صبر بده اخرتش رو خیر کنه همه ی پلیر های این سرور در غمش شریک هستند امیدوارم اون دنیا حداقل راحت تر از این دنیا باشه 𝒩𝓊𝓂𝒷𝑒𝓇 𝒪𝓃𝑒 𝐹𝒶𝓂𝒾𝓁𝓎 :𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽𝓼 :𝓜𝔂 𝓑𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻𝓼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 16 دقیقه قبل، NtXorG گفته است: کی فکرشو میکرد از بین مون به همین زودی بره من چند ساعت قبلش داشتم باهاش حرف میزدم. ناموسا هنوز باورم نشده همین دوروز پیش باهم بودیم بابا من تو این دنیا........که این پسر تو این سن باید جون مرگ بشه. روحت شاد داداش در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 این بدترین خبری بود که امروز شنیدم روحش شاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 روحش شاد خدا به خانواده و رفقاش صبر بده ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 3 ساعت قبل، NtXorG گفته است: هنوز باورم نمیشه. ببین چی به دستم رسیده دیگه اصلاً نمیتونم درک کنم. پاشو داداش زنگ بهم بزن بگو دروغه @Name @Fail @Ali @AliAgent @Fazaei @DestroyerGod @SeyedErfan @Peak @Arise @Jaden @Wizardry @Fayez @VisuaL @Pooriya @moji @ZombieRanger @Thony @at22amir15 @at22amir15 @ATOM @AdmBoT @FeaRLeSS @FonX @Omid @OmidGH @special76 @BiHan @AsleDastaN @Robert @HajAbdollah @Automat @Exile @Roya @Noise @Kamyab @SFC @Blank @Mohny و بقیه دوستان برای شادی روحش خواهشاً صلوات و فاتحه بخونید ممنون. واقعا دردناکه و فکر کردن بهش باعث میشه قلب ادم درد بگیره که تو این سن که باید اوج لذت رو از زندگی ببره فوت میشه جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 @NeverDie خدا بیامرزه دوست عزیز سرویس مخفی فراموش نمیکنه شمارو. @Name *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 تا هم دیگرو از دست ندیم قدر همو نمیدونیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVenoM ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 خدابیامرزه و خدا صبر بده خانوادش خداروشکر من که بهش خوبی زیاد کردم درخواست شخصیاش انجام میدادم Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 3 ساعت قبل، Noise گفته است: خدا زندهها رو بیامرزه، مردهها جاشون خوبه چی جاشون خوبه تو یه جای سرد بخوابی خوشت میاد ؟ وقتی که زنده آیی نه ولی وقتی مردی دیگه چیزی حالیت نیست فقط دو ساعت داشتم گریه میکردم خستم از جماعت زنده کش مرده پرست *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده