Fazaei ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 با سلام و عرض یا حضرت عباس از دست کامیونیا در خدمت شما هستیم. MrBeaN هستم، همون کمدین معروف با معرفی شغلی دیگر پس جایی نرید و نهایت استفاده رو از این مطالب آموزشی ببرید. بسمه تعالی آقا طبق بررسی های تاپیک قبلی مثل اینکه آقایون @SuperMaN, @Leyt و @Supervisor دل پُری از بچه های Trucker داشتند منم اومدم یک حرکتی زدم، امشب دقایقی رفتم به این جاب که خیلی وقته خودم سراغش نرفتم. امیدوارم بعد از این مجله فدایی نیاد دیسم کنه، چون یکیو اونجا به این آیدی دیدم خب !!!؟؟ بنظر آروم میاد، طوری که صدای باد بیشتر از کامیون به گوش میرسه! واسا اینطور که نمیشه، یک جای کار میلنگه اوه رفیق شفیق اکبر کچل معروف به تاس کباب به آق اکبر از این طرفا ! - از اون طرفا ... چی، هیچ ولش، چه میکنی سید، کم پیدایی؟ - نه والا، دستم بنده دیگه، جفت دادنشون خیلی سخته (من تو ذهنم) WTF این چی داره میگه!! عه اکبر!!! حاجی نکنه توهم زدم نصفه شبی، چرا نیستش WTF!! اکبر هویی اکبر، اینجایی!!! حاجی فاز بد نمیدم ولش کن میریم ادامه داستان متاسفانه اینجا از فقر شغلی زیادی برخورداره و گاه ناگاه شما به وضوح نظم چشمگیری رو به چشم میگیرید، چیز، یعنی میبینید و مواقعی هم هست که مانند لشکری حیران به سمت شما می تازند و اینکه طبق آمار امنیت این شغل ۱۰۰- گزارش شده به طوری که گفتند زلزله ۱۰۰۰ ریشتری بیاد امنیتش بیشتره حالا این چیزی بود که ما شنیدیم، شاید کذب باشه کسی چی میدونه از پشت صحنه داد میزنند که عکسی از داداشمون اکبر به پستمون خورده بریم و بررسی کنیم اما اینجا هشدار ۱۸+ زده پس کوچولو ها گوشی هاتونو از والدین دور کنید که بریم عکسای بدبد ببینیم آقا اینجا برنامه کودکه،چی میگی، بیا پایین سرمون ته گرفت . . . . . اکبرررررر!! WTF لایک تاپیک نظرات ♥ فراموش نشه مخفی کننده @SajjiLey @CyberDyne @Farab @SuperMaN @Fadly @ZombieRanger @Rasputin @DoNaLd @Syd @MrCrack @Sorb @Carl @Proofessor @Sami @ForgeT @BuTleR @TheMasTeR @RudeKid @ElmiraKamrani58 @MmdPheonix @vartoluYT @TheWestSide @DokiAli @iSpicy @Olden @Elone @sasan7m @MILADemon @Gisu @Supervisor @Palycity @faty1 @Automat @Cartoon @Dawat @ORTEGA @Pooriya @VicTiM @Mortezaa @Scorpro 11 5 1 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 جالب بود، خدا قوت نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 منطقی بود نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrCrack ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 عالی نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 هر لحظه عجیب تر میشد نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 عالی نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 holy shit نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 @ArSaCiA علی، یا این جاب رو ببر یجا دیگه، یا چکپوینتاش رو بنداز پایینای SF... نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 عالی سید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirali12345 ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 هروقت از اونحا رد میشم اگه خوش شانس باشم ماشینم نمیترکه خیلی شلوغه با اون همه ماشین سنگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 جالب بود نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 عالی بود مشتی با قدرت ادامه بده نقل قول !a None Person Hitman Agency ╗╚╝╔ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 عالی میتازی سید آخرش دارک شد اگزوز تو اگزوز... نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 در 10 ساعت قبل، SuperMaN گفته است: جالب بود، خدا قوت مخلص در 7 ساعت قبل، MehranS گفته است: منطقی بود در 5 ساعت قبل، MrCrack گفته است: عالی ♥ در 5 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: عالی در 4 ساعت قبل، Syd گفته است: هر لحظه عجیب تر میشد سوتون صحنه های فجیع در 4 ساعت قبل، iSpicy گفته است: عالی ♥ در 4 ساعت قبل، faty1 گفته است: holy shit در 2 ساعت قبل، Supervisor گفته است: @ArSaCiA علی، یا این جاب رو ببر یجا دیگه، یا چکپوینتاش رو بنداز پایینای SF... @ArSaCiA دادا بیا، ممد زیر فشاره در 1 ساعت قبل، MmdPheonix گفته است: عالی سید در 34 دقیقه قبل، Farab گفته است: جالب بود ♥ در 3 دقیقه قبل، Scorpro گفته است: عالی میتازی سید آخرش دارک شد اگزوز تو اگزوز... سید منو با این کارا یکی نکن اصلا میخوره به من؟! نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 من دل پری از این مکان دارم! از اوایل تابستون این مکان خیلی شلوغ شده, هرچقدر هم با احتیاط از اینجا عبور کنی بازم یکی با ماشین بهت میزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در 18 ساعت قبل، Amirali12345 گفته است: هروقت از اونجا رد میشم اگه خوش شانس باشم ماشینم نمیترکه خیلی شلوغه با اون همه ماشین سنگین توطئــه در کار است !! در 17 ساعت قبل، MahanDanger1987 گفته است: عالی بود مشتی با قدرت ادامه بده مخلص در 8 ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: من دل پری از این مکان دارم! از اوایل تابستون این مکان خیلی شلوغ شده, هرچقدر هم با احتیاط از اینجا عبور کنی بازم یکی با ماشین بهت میزنه ما کلا قید جاده Trucker رو زدیم همه زخم خوردند ممنـــون بابت نظر نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۶/۲۶ در 01:37، Johnson گفته است: با سلام و عرض یا حضرت عباس از دست کامیونیا در خدمت شما هستیم. MrBeaN هستم، همون کمدین معروف با معرفی شغلی دیگر پس جایی نرید و نهایت استفاده رو از این مطالب آموزشی ببرید. بسمه تعالی آقا طبق بررسی های تاپیک قبلی مثل اینکه آقایون @SuperMaN, @Leyt و @Supervisor دل پُری از بچه های Trucker داشتند منم اومدم یک حرکتی زدم، امشب دقایقی رفتم به این جاب که خیلی وقته خودم سراغش نرفتم. امیدوارم بعد از این مجله فدایی نیاد دیسم کنه، چون یکیو اونجا به این آیدی دیدم خب !!!؟؟ بنظر آروم میاد، طوری که صدای باد بیشتر از کامیون به گوش میرسه! واسا اینطور که نمیشه، یک جای کار میلنگه اوه رفیق شفیق اکبر کچل معروف به تاس کباب به آق اکبر از این طرفا ! - از اون طرفا ... چی، هیچ ولش، چه میکنی سید، کم پیدایی؟ - نه والا، دستم بنده دیگه، جفت دادنشون خیلی سخته (من تو ذهنم) WTF این چی داره میگه!! عه اکبر!!! حاجی نکنه توهم زدم نصفه شبی، چرا نیستش WTF!! اکبر هویی اکبر، اینجایی!!! حاجی فاز بد نمیدم ولش کن میریم ادامه داستان متاسفانه اینجا از فقر شغلی زیادی برخورداره و گاه ناگاه شما به وضوح نظم چشمگیری رو به چشم میگیرید، چیز، یعنی میبینید و مواقعی هم هست که مانند لشکری حیران به سمت شما می تازند و اینکه طبق آمار امنیت این شغل ۱۰۰- گزارش شده به طوری که گفتند زلزله ۱۰۰۰ ریشتری بیاد امنیتش بیشتره حالا این چیزی بود که ما شنیدیم، شاید کذب باشه کسی چی میدونه از پشت صحنه داد میزنند که عکسی از داداشمون اکبر به پستمون خورده بریم و بررسی کنیم اما اینجا هشدار ۱۸+ زده پس کوچولو ها گوشی هاتونو از والدین دور کنید که بریم عکسای بدبد ببینیم آقا اینجا برنامه کودکه،چی میگی، بیا پایین سرمون ته گرفت . . . . . اکبرررررر!! WTF لایک تاپیک نظرات ♥ فراموش نشه نمایش محتوا مخفی @SajjiLey @CyberDyne @Farab @SuperMaN @Fadly @ZombieRanger @Rasputin @DoNaLd @Syd @MrCrack @Sorb @Carl @Proofessor @Sami @ForgeT @BuTleR @TheMasTeR @RudeKid @ElmiraKamrani58 @MmdPheonix @vartoluYT @TheWestSide @DokiAli @iSpicy @Olden @Elone @sasan7m @MILADemon @Gisu @Supervisor @Palycity @faty1 @Automat @Cartoon @Dawat @ORTEGA @Pooriya @VicTiM @Mortezaa @Scorpro ایول خسته نباشید ویرایش شده September 18, 2023 توسط AdmBoT نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در هم اکنون، AdmBoT گفته است: Nice Thanks Bro نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 جالب بود خدایی آخرش مغزم منحرف شد امیدوارم مشکل از من بوده باشه نه عکس شما نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در 1 دقیقه قبل، Automat گفته است: جالب بود خدایی آخرش مغزم منحرف شد امیدوارم مشکل از من بوده باشه نه عکس شما دمت گرم ♥ مشکل از اکبره، من آدم پاکیم نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در 20 دقیقه قبل، Johnson گفته است: دمت گرم ♥ مشکل از اکبره، من آدم پاکیم به هر حال تولید مثل طبیعیه ولی نه برا کامیون نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 کابوس یک آرساکیایی... نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 در 9 ساعت قبل، MohamadHosseiN گفته است: کابوس یک آرساکیایی... نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArash ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.