Fayez ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 با سلام و درود خدمت تمامی بازیکنان عزیز گفتم حالا که Sepcial Events تیم کارکنان داریم چرا Sepcial Events بازیکنان رو نداشته باشیم ۱_ *Dice* تعداد برنده: یک نفر جایزه مسابقه: 1,000,000$ تاریخ برگزاری:یک شنبه 2023/6/4 ٢_ *Rock Paper Scissors* (سنگ ، کاغذ ، قيچی) تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:700,000$ تاریخ برگزاری:دو شنبه 2023/6/5 ۳_ *Choose the right one* (در درست را انتخاب کن) تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:800,000$ تاریخ برگزاری:سه شنبه 2023/6/6 ۴_ *Sepcial Dice* تعداد برنده:دو نفر جایزه مسابقه:200,000$ (به ازای هر نفر) تاریخ برگزاری:چهارشنبه 2023/6/7 ۵_ *Last Man Standing* تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:400,000$ تاریخ برگزاری:پنجشنبه 2023/6/8 ۶_ *Escape from death* تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:300,000$ تاریخ برگزاری:جمعه 2023/6/9 ۶_ *Last Car Standing* تعداد برنده:دو نفر جایزه مسابقه:250,000$ (به ازای هر نفر) تاریخ برگزاری:شنبه 2023/6/10 ۷_ *Escape from the bomb* تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:300,000$ تاریخ برگزاری:یکشنبه 2023/6/11 ۸_ *Hide and seek* تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:200,000$ تاریخ برگزاری:دوشنبه 2023/6/12 دوستان تمامی مسابقات ما بین ساعت های 15:00-19:00 برگزار میشوند اگر نا حقی از سوی بنده در مسابقات صورت گرفت در پیام خصوصی با مدارک کامل با من در ارتباط باشید تا جایزه ی کامل آن مسابقه را دریافت کنید ادمین های محترم که تشریف بیارند در مسابقات بنده، آنها هم جایزه ی خاصی برایشان در نظر گرفته خواهد شد به دوستان خود اطلاع دهید ❤و در صورتی که سوالی داشتید بنده در خدمتم ❤ @Capsule @Martyn @Omid @Robert @Jamaica @HamidCPT @Rasputin @AdmBoT @PedarKhande @RudeKid @SajAli @TaK @Supervisor @SuperMaN @iKiYAN @SOBHAN @AghaSiBiL @AToMiX @SkuiL @Exit @iKamyar @Seyedalii @iSpicy @Rony @CyberDyne @AmirMahdi @FeaRLeSS @VisuaL @Phineas @Robinson @iAmirreza @Rogers @Ryzen @Yasuo @Aone @Cocaine @Asir @SinaHarD @Gisu @ImmoraL @DoNaLd @Abolfaazl @BAsil @Magnet @PabloEscobar @iliya @Ravin @LuTi @HaTeD @OverGrown @Qaribe @DrDep @HajAgha @Aboll @iAmirAbbas @LastSerenade @Alireza @West @PVKING @TAURIEL @ThiS @Astroid @AMir11 @Poyzow @Iranian @CigareSoorati @Sopap @MoonD @FBI @iDanial @Sorena @RoseRain @Pik @BND @ZakharAsli @MHI @LeGeND @EnDWaY @DrEaMeR @Chyste @TheMasTeR @Syd @HUNTER1 @TiTawN @EBi @QUiP @RealSina 7 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 خیلی هم عالی خوب روزش رو زدی ساعت چند؟ نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 داش پولات اضاف کرده؟ بگذریم... پیشنهادت خوب مسئول های مجموعه هفته ۱ یا ۲ بار ایونت های Special میذارند خوبی ایونت هاشون اینه که رسپکت میده ولی اگر یک پلیر ساده ایونت بزاره بازیکنان فقط بخاطر پولش میرن ولی اگر ادمین ها بزارند بعضیا نیازی به پول ندارند ، فقط بخاطر رسپکت های BSMats میرن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 2 ساعت قبل، iSpicy گفته است: خیلی هم عالی خوب روزش رو زدی ساعت چند؟ سلام اقا امیر عزیز در 3 ساعت قبل، Fayez گفته است: تمامی مسابقات ما بین ساعت های 15:00-19:00 برگزار میشوند ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 2 ساعت قبل، Fayez گفته است: با سلام و درود خدمت تمامی بازیکنان عزیز گفتم حالا که Sepcial Events تیم کارکنان داریم چرا Sepcial Events بازیکنان رو نداشته باشیم ۱_ *Dice* تعداد برنده: یک نفر جایزه مسابقه: 1,000,000$ تاریخ برگزاری:یک شنبه 2023/6/4 ٢_ *Rock Paper Scissors* (سنگ ، کاغذ ، قيچی) تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:700,000$ تاریخ برگزاری:دو شنبه 2023/6/5 ۳_ *Choose the right one* (در درست را انتخاب کن) تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:800,000$ تاریخ برگزاری:سه شنبه 2023/6/6 ۴_ *Sepcial Dice* تعداد برنده:دو نفر جایزه مسابقه:200,000$ (به ازای هر نفر) تاریخ برگزاری:چهارشنبه 2023/6/7 ۵_ *Last Man Standing* تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:400,000$ تاریخ برگزاری:پنجشنبه 2023/6/8 ۶_ *Escape from death* تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:300,000$ تاریخ برگزاری:جمعه 2023/6/9 ۶_ *Last Car Standing* تعداد برنده:دو نفر جایزه مسابقه:250,000$ (به ازای هر نفر) تاریخ برگزاری:شنبه 2023/6/10 ۷_ *Escape from the bomb* تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:300,000$ تاریخ برگزاری:یکشنبه 2023/6/11 ۸_ *Hide and seek* تعداد برنده:یک نفر جایزه مسابقه:200,000$ تاریخ برگزاری:دوشنبه 2023/6/12 دوستان تمامی مسابقات ما بین ساعت های 15:00-19:00 برگزار میشوند اگر نا حقی از سوی بنده در مسابقات صورت گرفت در پیام خصوصی با مدارک کامل با من در ارتباط باشید تا جایزه ی کامل آن مسابقه را دریافت کنید ادمین های محترم که تشریف بیارند در مسابقات بنده، آنها هم جایزه ی خاصی برایشان در نظر گرفته خواهد شد به دوستان خود اطلاع دهید ❤و در صورتی که سوالی داشتید بنده در خدمتم ❤ @Capsule @Martyn @Omid @Robert @Jamaica @HamidCPT @Rasputin @AdmBoT @PedarKhande @RudeKid @SajAli @TaK @Supervisor @SuperMaN @iKiYAN @SOBHAN @AghaSiBiL @AToMiX @SkuiL @Exit @iKamyar @Seyedalii @iSpicy @Rony @CyberDyne @AmirMahdi @FeaRLeSS @VisuaL @Phineas @Robinson @iAmirreza @Rogers @Ryzen @Yasuo @Aone @Cocaine @Asir @SinaHarD @Gisu @ImmoraL @DoNaLd @Abolfaazl @BAsil @Magnet @PabloEscobar @iliya @Ravin @LuTi @HaTeD @OverGrown @Qaribe @DrDep @HajAgha @Aboll @iAmirAbbas @LastSerenade @Alireza @West @PVKING @TAURIEL @ThiS @Astroid @AMir11 @Poyzow @Iranian @CigareSoorati @Sopap @MoonD @FBI @iDanial @Sorena @RoseRain @Pik @BND @ZakharAsli @MHI @LeGeND @EnDWaY @DrEaMeR @Chyste @TheMasTeR @Syd @HUNTER1 @TiTawN @EBi @QUiP @RealSina عالی ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 عالیییییی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 به به چه شود نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، EverGod گفته است: داش پولات اضاف کرده؟ بگذریم... پیشنهادت خوب مسئول های مجموعه هفته ۱ یا ۲ بار ایونت های Special میذارند خوبی ایونت هاشون اینه که رسپکت میده ولی اگر یک پلیر ساده ایونت بزاره بازیکنان فقط بخاطر پولش میرن ولی اگر ادمین ها بزارند بعضیا نیازی به پول ندارند ، فقط بخاطر رسپکت های BSMats میرن . خب برادر من الان من متنوع ترین ایونت های سرور رو میخوام بزنم تا حالا تو سرور شده سنگ کاغذ قیچی ، Ka wee ko ، و ... از اینا بازی کردی؟ Special فقط به پولش نیست به کیفیتی که از بقیه ایونت ها داره هم هستش حق که اونا رسپکت و اینا میدن ولی ما پلیر ها ساده هستیم میخوایم یک تنوعی به سرور بدیم کاشکی یک تیمی هم برای این مسابقات تشکیل میشد که باید افکار خلاقانه به خرج بدن ، مسابقات جدیدی بزارن همیشه که بازیکن خسته نشه ، بازیکنان رو بیشتر به این ایونت ها جذب کنن و... @ArSaCiA صحیحه که پیش میاد اونت های جدیدی بزارن ولی خیلی کم ویرایش شده May 29, 2023 توسط Fayez نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 خیلی هم عالی بچه خوبی باشی با خودم هماهنگ کن زمانشو اکسپت کنم بریم. نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 2 دقیقه قبل، iAmirAbbas گفته است: خیلی هم عالی بچه خوبی باشی با خودم هماهنگ کن زمانشو اکسپت کنم بریم. ای جان عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RyzenBoT ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Fayez گفته است: ای جان عالی مثلا من حلپر اونت هاتم نباید اسمی از من ببری ؟ --__-- حامی مالیتم بنده هستم ویرایش شده May 29, 2023 توسط Ryzen نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 6 دقیقه قبل، Ryzen گفته است: مثلا من حلپر اونت هاتم نباید اسمی از من ببری ؟ --__-- حامی مالیتم بنده هستم بله صحیحه دوستان هلپر* بنده ایشون میباشد اگه کم یا کسری پیش اومد تقصیر ایشون میباشد . با تشکر از حضورتون اماده باش قراره باهم ..... بشیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 پیشنهاد جالبی هست ولی فکر نکنم تایید بشه 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 اگه تونستی بعد ساعت 21 بزار ما هم شاید تونستیم بیایم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 16 دقیقه قبل، DrEaMeR گفته است: پیشنهاد جالبی هست ولی فکر نکنم تایید بشه شما بیا Accept کن نیاز به تأیید نیست در 5 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: اگه تونستی بعد ساعت 21 بزار ما هم شاید تونستیم بیایم. سلام داش دوست داری ساعت ۱ شب به افتخارت یه ایونت بزاریم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 خودم تاییدش میکنم غمت نباشه نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 (ویرایش شده) در 33 دقیقه قبل، iAmirAbbas گفته است: خودم تاییدش میکنم غمت نباشه مَردی ویرایش شده May 29, 2023 توسط Fayez نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، Fayez گفته است: شما بیا Accept کن نیاز به تأیید نیست سلام داش دوست داری ساعت ۱ شب به افتخارت یه ایونت بزاریم؟ اوکی داش اصلا می خوای یک ایونت با جایزه 200کا بزار خودم پولشو میدم ویرایش شده May 29, 2023 توسط iKamyar نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۸ در 14:22، iAmirAbbas گفته است: خودم تاییدش میکنم غمت نباشه ادمین مردمی به روایت تصویر 1 نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.