SuperMaN ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 (ویرایش شده) سلام این پیشنهاد رو قبلاً در حد یک جمله در فروم دیده بودم ولی بهنظرم پیشنهاد خوبی میتونه باشه: یکی از قابلیتهای بازی که تو سرور آرساکیا گیم ازش استفاده نمیشه سیستم Weather هست: بهنظرم باید هر منطقه جغرافیایی (شهرها، روستاها، بیابانها، جنگلها و سواحل) دارای آب و هوای مخصوص خودش باشه و در بعضی زمانهای رندوم در سرور آبوهوای اون منطقه تغییر کنه (احتمال تغییر آبوهوا در هر منطقه متفاوت باشه) برای مثال، من الان در شهر LS هستم و هوا آفتابی هست. بهصورت کاملا رندوم، هوای شهر ابری میشود و بعد از مدت کوتاهی بارش باران آغاز میشود. من از شهر LS به بیابانهای LV میرود و حینی که بنده وارد منطقه جغرافیایی LV میشم، بارش باران تموم میشه و هوا آفتابی میشود؛ بعد از مدتی باز هم بهصورت تصادفی، طوفان شن آغاز میشود. این سیستم نیاز به یک نرمافزار پیشبینی آبوهوا در موبایل دارد که میتونه یه آپدیت خفن برای موبایل هم باشه. آبوهوا های بازی: لینک شماره یک لینک شماره دو لینک شماره سه نظرتون رو بگید و اگه ایدهای دارید درمیون بگذارید مخفی کننده @ArSaCiA @Omid @Markeloff @AbbasMZ @Ravin @ORTEGA @SajjiLey @AmirMahdi @ZombieRanger @Guardian @TheVisage @Original @83mehrdad83 @Surfer @PooYAw @Rony @ChangeThisName37 @DrEaMeR @Chanoda @Sprint @Farab و... ویرایش شده March 8, 2023 توسط SuperMaN 9 3 End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 یه مدت آب هوا تغییر میکرد FPS میپاچه !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 محیط بازی رو از تکراری بودن در میاره ولی بعید میدونم اضافه بشه هنوز خیلی حرکتا مونده ک انجام بشه ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 فک نکنم بشه چون گیم مود یک آب و هوا ست میده تو کل مپ و gta sa خیلی بازی قدیمی هست و قابل شخصی سازی زیاد نیست ولی اگر بشه چرا که نه سیستم خوبیه یک راه هست که خیلی پیچیدس یعنی اول هر شهر یک سیستم بزارن که دستور رو زدی تلپورت بشی به یک world دیگه و اونجا آب و هوا عوض شه که abuse های زیادی داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 به شدت موافقم ولی این مورد فکر نکنم بخاطر محدودیت های سمپ امکان اجراش باشه (AG:SAMP) ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 در 9 ساعت قبل، SuperMaN گفته است: سلام این پیشنهاد رو قبلاً در حد یک جمله در فروم دیده بودم ولی بهنظرم پیشنهاد خوبی میتونه باشه: یکی از قابلیتهای بازی که تو سرور آرساکیا گیم ازش استفاده نمیشه سیستم Weather هست: بهنظرم باید هر منطقه جغرافیایی (شهرها، روستاها، بیابانها، جنگلها و سواحل) دارای آب و هوای مخصوص خودش باشه و در بعضی زمانهای رندوم در سرور آبوهوای اون منطقه تغییر کنه (احتمال تغییر آبوهوا در هر منطقه متفاوت باشه) برای مثال، من الان در شهر LS هستم و هوا آفتابی هست. بهصورت کاملا رندوم، هوای شهر ابری میشود و بعد از مدت کوتاهی بارش باران آغاز میشود. من از شهر LS به بیابانهای LV میرود و حینی که بنده وارد منطقه جغرافیایی LV میشم، بارش باران تموم میشه و هوا آفتابی میشود؛ بعد از مدتی باز هم بهصورت تصادفی، طوفان شن آغاز میشود. این سیستم نیاز به یک نرمافزار پیشبینی آبوهوا در موبایل دارد که میتونه یه آپدیت خفن برای موبایل هم باشه. آبوهوا های بازی: لینک شماره یک لینک شماره دو لینک شماره سه نظرتون رو بگید و اگه ایدهای دارید درمیون بگذارید نمایش محتوا مخفی @ArSaCiA @Omid @Markeloff @AbbasMZ @Ravin @ORTEGA @SajjiLey @AmirMahdi @ZombieRanger @Guardian @TheVisage @Original @83mehrdad83 @Surfer @PooYAw @Rony @ChangeThisName37 @DrEaMeR @Chanoda @Sprint @Farab و... Samp پشتیبانی نمیکنه نمیتونیم انجام بدیم درخواست شما رد شد ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 آب و هوای هر شهر بهتره فرق بکنه ولی در اون صورت باید FPS رو فدای اتمسفر بازی کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 پیشنهادت عالیه ولی هم fps کم میشه و هم اینکه از طرف دیگه بازی جذاب میشه دیگه واقعا تکراری شده بازی امیدوارم که آپدیت های خفنی بیاد دیگه خسته شدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 سلام پیشنهاد خیلی زیبایی هست مهراد جان اما خب هنوز هم توی حالت عادی با مشکل تعداد FPS بازی رو به رو هستیم. ثانیاً فکر نکنم با SA-MP همیچن چیزیو در آورد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 در 13 ساعت قبل، SuperMaN گفته است: سلام این پیشنهاد رو قبلاً در حد یک جمله در فروم دیده بودم ولی بهنظرم پیشنهاد خوبی میتونه باشه: یکی از قابلیتهای بازی که تو سرور آرساکیا گیم ازش استفاده نمیشه سیستم Weather هست: بهنظرم باید هر منطقه جغرافیایی (شهرها، روستاها، بیابانها، جنگلها و سواحل) دارای آب و هوای مخصوص خودش باشه و در بعضی زمانهای رندوم در سرور آبوهوای اون منطقه تغییر کنه (احتمال تغییر آبوهوا در هر منطقه متفاوت باشه) برای مثال، من الان در شهر LS هستم و هوا آفتابی هست. بهصورت کاملا رندوم، هوای شهر ابری میشود و بعد از مدت کوتاهی بارش باران آغاز میشود. من از شهر LS به بیابانهای LV میرود و حینی که بنده وارد منطقه جغرافیایی LV میشم، بارش باران تموم میشه و هوا آفتابی میشود؛ بعد از مدتی باز هم بهصورت تصادفی، طوفان شن آغاز میشود. این سیستم نیاز به یک نرمافزار پیشبینی آبوهوا در موبایل دارد که میتونه یه آپدیت خفن برای موبایل هم باشه. آبوهوا های بازی: لینک شماره یک لینک شماره دو لینک شماره سه نظرتون رو بگید و اگه ایدهای دارید درمیون بگذارید نمایش محتوا مخفی @ArSaCiA @Omid @Markeloff @AbbasMZ @Ravin @ORTEGA @SajjiLey @AmirMahdi @ZombieRanger @Guardian @TheVisage @Original @83mehrdad83 @Surfer @PooYAw @Rony @ChangeThisName37 @DrEaMeR @Chanoda @Sprint @Farab و... موافقم برای افت fps هم میشه یه cmd مثل hd/ بیارن تا اونایی که سیستم ضعیف تری دارن افت fps نگیرن و با همون آب و هوا و fps بتونن پلی بدن و کسایی که سیستم بهتری دارن میتونن با این cmd آب و هوا رو تغییر بدن مثلا hd off/ (آب و هوای معمولی) و hd on/ (آب و هوای طبیعی تر) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در March 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 در 13 ساعت قبل، Blank گفته است: فک نکنم بشه چون گیم مود یک آب و هوا ست میده تو کل مپ و gta sa خیلی بازی قدیمی هست و قابل شخصی سازی زیاد نیست ولی اگر بشه چرا که نه سیستم خوبیه یک راه هست که خیلی پیچیدس یعنی اول هر شهر یک سیستم بزارن که دستور رو زدی تلپورت بشی به یک world دیگه و اونجا آب و هوا عوض شه که abuse های زیادی داره. در 12 ساعت قبل، Farab گفته است: به شدت موافقم ولی این مورد فکر نکنم بخاطر محدودیت های سمپ امکان اجراش باشه (AG:SAMP) در 3 ساعت قبل، Guardian گفته است: Samp پشتیبانی نمیکنه نمیتونیم انجام بدیم درخواست شما رد شد در 27 دقیقه قبل، AmirMahdi گفته است: ثانیاً فکر نکنم با SA-MP همیچن چیزیو در آورد. درست میفرمایید و میدونم که Weather در کل مپ به یک صورت هست و نمیتوان در مناطق مختلف اون رو به شکلهای مختلف داشته باشیم؛ اما میشه این مورد رو یه کاریش کرد بنده یه ایدهای که دارم برای این موضوع؛ این فانکشن برای این است که آبوهوای هر پلیر به صورت جداگونه تغییر کنه؛ باید با این چیزی نوشت که زمانی که پلیر وارد Zoneهای جغرافیایی دیگری شد، آبوهوای پلیر براساس آبوهوای اون منطقه عوض بشه. SetPlayerWeather(playerid, weather); در 35 دقیقه قبل، AmirMahdi گفته است: خب هنوز هم توی حالت عادی با مشکل تعداد FPS بازی رو به رو هستیم در 54 دقیقه قبل، DrEaMeR گفته است: پیشنهادت عالیه ولی هم fps کم میشه در ۱ ساعت قبل، ZombieRanger گفته است: آب و هوای هر شهر بهتره فرق بکنه ولی در اون صورت باید FPS رو فدای اتمسفر بازی کنید. در 13 ساعت قبل، Rony گفته است: یه مدت آب هوا تغییر میکرد FPS میپاچه در 4 دقیقه قبل، CRV گفته است: موافقم برای افت fps هم میشه یه cmd مثل hd/ بیارن تا اونایی که سیستم ضعیف تری دارن افت fps نگیرن و با همون آب و هوا و fps بتونن پلی بدن و کسایی که سیستم بهتری دارن میتونن با این cmd آب و هوا رو تغییر بدن مثلا hd off/ (آب و هوای معمولی) و hd on/ (آب و هوای طبیعی تر) درسته و با این موضوع هم کاملا موافق هستم که برای افرادی که سیستمشون نمیکشه یا دوست ندارن این سیستم فعال باشه این CMD رو درنظر بگیریم البته این نکته رو بگم که AG:SAMP نسبت به SAMP بهینه شده و امیدوارم که با تغییر آبوهوا مشکلی برای FPS بهوجود نیاد. 1 End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، SuperMaN گفته است: البته این نکته رو بگم که AG:SAMP نسبت به SAMP بهینه شده و امیدوارم که با تغییر آبوهوا مشکلی برای FPS بهوجود نیاد. بله برای همین هم هست که میگم بازم AG:SAMP من خودم با AG:SAMP FPS توی اینتریور تا ۶۰۰ تا میگرفتم و مشکل FPS در AG:SAMP به نظرم حل شده شما با زغالی ترین سیستم هم بیاین حداقل FPS توی هوای بارونی و مه آلود FPS 30 رو میگیرید ویرایش شده March 9, 2023 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 پیشنهاد جالبی بود ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 در 4 ساعت قبل، Farab گفته است: شما با زغالی ترین سیستم هم بیاین حداقل FPS توی هوای بارونی و مه آلود FPS 30 رو میگیرید داش من با ذغالی ترین سیستم میام با لانچر توی هوای طوفانی 40 FPS میگیرم چطوریه که با AG:SAMP میشه 30 تا ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 بزودی ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 در 2 ساعت قبل، Guardian گفته است: داش من با ذغالی ترین سیستم میام با لانچر توی هوای طوفانی 40 FPS میگیرم چطوریه که با AG:SAMP میشه 30 تا FPS 40 زغالی ترین سیستمه؟ داش من میشناسم طرف وسط SF داشت FPS ۹ میگرفت ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 در 43 دقیقه قبل، Farab گفته است: FPS 40 زغالی ترین سیستمه؟ داش من میشناسم طرف وسط SF داشت FPS ۹ میگرفت داش روحیه دادی به سیستمم امیدوار شدم فهمیدم بدبخت تر از منم هست دمت گرم ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 پیشنهاد خوبی هست و میتونه عملی بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 سیستم خوبیه ولی مثلا فک کن سمت راستتا که LS هست داره بارون میاد و سمت چپت که LV هست خورشید هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 new LSArea, LVArea; LSArea = CreateDynamicRectangle(129.0822, -2526.1489, 2930.1565, -741.2601, .interiorid=0); LVArea = CreateDynamicRectangle(817.1326, 608.3823, 2983.2092, 2944.4558, .interiorid=0); public OnPlayerEnterDynamicArea(playerid, areaid) { if(areaid == LSArea) { SetPlayerWeather(playerid, 15); } if(areaid == LVArea) { SetPlayerWeather(playerid, 16); } return 1; } public OnPlayerLeaveDynamicArea(playerid, areaid) { if(areaid == LSArea) { SetPlayerWeather(playerid, 9); } if(areaid == LVArea) { SetPlayerWeather(playerid, 9); } return 1; } من این سیستم رو ساختم رو سمپ اینجوره که اگه پلیر تو LS باشه هوا یک جوره رفت متفرقه یک هوا و رفت LV یک هوا مثل سیستم /Heal که قیمت مختلف دارن خروجیش این شد LS متفرقه LV دیگه اگه علی خوشش اومد میتونه SF هم بهش اضافه کنه و بیشتر بهش جزئیات اضافه کنه و تایم بزاره که تغییر کنن و ثابت نباشه @SuperMaN @ArSaCiA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در March 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 در ۱ ساعت قبل، 0STAD گفته است: سیستم خوبیه ولی مثلا فک کن سمت راستتا که LS هست داره بارون میاد و سمت چپت که LV هست خورشید هست نه عزیز اینطوری نیست (تو بازی نمیشه که در آن واحد برای بازیکن دو آبوهوای مجزا اعمال بشه) سیستمی که من میگم اینطوریه که مپ به مناطق جغرافیایی تقسیم میشه و این مناطق مرزبندی میشن. زمانی که شما وارد یک منطقه آبوهوایی جدید میشید آبوهوای بازیتون متناسب با آبوهوای اون منقطه تغییر میکنه (یه چیزی مثل تورف یا Zoneهای اصلی خود مپ) در 6 دقیقه قبل، Blank گفته است: دیگه اگه علی خوشش اومد میتونه SF هم بهش اضافه کنه و بیشتر بهش جزئیات اضافه کنه و تایم بزاره که تغییر کنن و ثابت نباشه خیلی ممنون از بابت کد، دقیقاٌ چیزی هست که من میگم (البته که باید سیستم پیشرفتهتر باشه و هر زمان مختلف بهصورت رندوم [یا وابسته به عواملی مثل تعداد ماشین های روشن در اون مکان] آبوهوای اون منطقه تغییر کنه) End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 در 1 ساعت قبل، Blank گفته است: new LSArea, LVArea; LSArea = CreateDynamicRectangle(129.0822, -2526.1489, 2930.1565, -741.2601, .interiorid=0); LVArea = CreateDynamicRectangle(817.1326, 608.3823, 2983.2092, 2944.4558, .interiorid=0); public OnPlayerEnterDynamicArea(playerid, areaid) { if(areaid == LSArea) { SetPlayerWeather(playerid, 15); } if(areaid == LVArea) { SetPlayerWeather(playerid, 16); } return 1; } public OnPlayerLeaveDynamicArea(playerid, areaid) { if(areaid == LSArea) { SetPlayerWeather(playerid, 9); } if(areaid == LVArea) { SetPlayerWeather(playerid, 9); } return 1; } من این سیستم رو ساختم رو سمپ اینجوره که اگه پلیر تو LS باشه هوا یک جوره رفت متفرقه یک هوا و رفت LV یک هوا مثل سیستم /Heal که قیمت مختلف دارن خروجیش این شد LS متفرقه LV دیگه اگه علی خوشش اومد میتونه SF هم بهش اضافه کنه و بیشتر بهش جزئیات اضافه کنه و تایم بزاره که تغییر کنن و ثابت نباشه @SuperMaN @ArSaCiA ادمین کی بودی توووووو 1 انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در March 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۷ در 23:47، SuperMaN گفته است: سلام این پیشنهاد رو قبلاً در حد یک جمله در فروم دیده بودم ولی بهنظرم پیشنهاد خوبی میتونه باشه: یکی از قابلیتهای بازی که تو سرور آرساکیا گیم ازش استفاده نمیشه سیستم Weather هست: بهنظرم باید هر منطقه جغرافیایی (شهرها، روستاها، بیابانها، جنگلها و سواحل) دارای آب و هوای مخصوص خودش باشه و در بعضی زمانهای رندوم در سرور آبوهوای اون منطقه تغییر کنه (احتمال تغییر آبوهوا در هر منطقه متفاوت باشه) برای مثال، من الان در شهر LS هستم و هوا آفتابی هست. بهصورت کاملا رندوم، هوای شهر ابری میشود و بعد از مدت کوتاهی بارش باران آغاز میشود. من از شهر LS به بیابانهای LV میرود و حینی که بنده وارد منطقه جغرافیایی LV میشم، بارش باران تموم میشه و هوا آفتابی میشود؛ بعد از مدتی باز هم بهصورت تصادفی، طوفان شن آغاز میشود. این سیستم نیاز به یک نرمافزار پیشبینی آبوهوا در موبایل دارد که میتونه یه آپدیت خفن برای موبایل هم باشه. آبوهوا های بازی: لینک شماره یک لینک شماره دو لینک شماره سه نظرتون رو بگید و اگه ایدهای دارید درمیون بگذارید نمایش محتوا مخفی @ArSaCiA @Omid @Markeloff @AbbasMZ @Ravin @ORTEGA @SajjiLey @AmirMahdi @ZombieRanger @Guardian @TheVisage @Original @83mehrdad83 @Surfer @PooYAw @Rony @ChangeThisName37 @DrEaMeR @Chanoda @Sprint @Farab و... پیشنهادت خوبه ولی مشکل اینه fps میاد پایین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در March 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2023 در 18 ساعت قبل، HUNTER386 گفته است: پیشنهادت خوبه ولی مشکل اینه fps میاد پایین لطفاً تاپیک را کامل بخونید، بنده و دوستان جوابی دراینباره دادهایم در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۸ در 13:47، SuperMaN گفته است: البته این نکته رو بگم که AG:SAMP نسبت به SAMP بهینه شده و امیدوارم که با تغییر آبوهوا مشکلی برای FPS بهوجود نیاد. در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۸ در 13:38، CRV گفته است: موافقم برای افت fps هم میشه یه cmd مثل hd/ بیارن تا اونایی که سیستم ضعیف تری دارن افت fps نگیرن و با همون آب و هوا و fps بتونن پلی بدن و کسایی که سیستم بهتری دارن میتونن با این cmd آب و هوا رو تغییر بدن مثلا hd off/ (آب و هوای معمولی) و hd on/ (آب و هوای طبیعی تر) End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در March 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2023 در 18 ساعت قبل، SuperMaN گفته است: لطفاً تاپیک را کامل بخونید، بنده و دوستان جوابی دراینباره دادهایم میشه کار کرد اماااااا محدودیت های Samp دست و باله ادم رو میبنده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده