Feu ارسال شده در January 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2022 @SFC نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2022 در در ۱۴۰۰/۷/۲۷ در 15:54، iAriyaN گفته است: و همچنین بهترین اسپیکتر ArSaCiA: @Mohny = )! یه تنه تاپیکو کامل با خاک یکسان کردی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 @Markeloff @SFC @RealSlimShady 1 1 نقل قول 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 1-SFC 2-Adrenaline 3-shayan 4-danial توی زمان بقیشون من بای داده بودم روی افشین لاناتی هم کراش دارم نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در January 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2022 در 4 ساعت قبل، iAriyaN گفته است: AHAMIAT NEMIDAM نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Posh ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 1. @RealSlimShady 2. @SFC 2 نقل قول فکر میکنن میدونن کی ام , فکر میکنم میدونم کی ان , فکر میکنن نمیدونم کی ان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 @Markeloff بهترین دوستمه که توی سرور توی هر شرایطی به من کمک کرده تگ داداشم @Markeloff دوست دارم Ehsan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در در ۱۴۰۰/۶/۲۵ در 13:15، AliAgent گفته است: Sepehr Hydro - RoozbehMC حس نمیکنی اینا جا افتادن؟ هر کدوم خوبیای خودشونو داشتن نمیشه واقعا گفت کی بهتره حالا من از نظر خودم خوبی و بدی همشونو میگم (تا جایی که یادمه و شناخت کامل دارم). @Roozbeh: تا حد ممکن هیچکسو نمیذاشت تنبیه بشه - زیاد غر میزد (). Hydro: آدم خیلی آرومی بود - سرش تو کار خودش بود (سوپروایزر اصن وظیفش اینه سرش تو کار بقیه ی استف باشه). @Markeloff: این بشر همش به نظر میومد داره شوخی میکنه و فان و پایه هست ولی شوخی شوخی دهن همرو صاف میکرد (هم ویژگی مثبت میشه هم منفی). @RealSlimShady: منطقی ترین سوپروایزری که دیدم - رو اعصابش یخورده مسلط نبود برای همین بین یه عده ی کمی محبوبیتش پایین اومد. @SFC: امیر کلا نه به خاطر رنک نه به خاطر سن خودشو نگرفت و چه با نیو پلیر های 10 ساله و چه با فوندر، عادی و بهترین رفتارو میکنه - یخورده سوپروایزر مستقلی نیست. پ.ن: این موارد فقط نظر شخصیه منه. گفتی سوپروایزر و مدیریت بذار پس کاملش کنم. @Meli: با هر سختیی که شده از وظیفش شونه خالی نکرد - برخوردش با بقیه کاملا از روی احساساته (علاقه/تنفر/عصبانیت/آرامش/شادی/ناراحتی روی برخورد و تصمیمش تاثیر زیادی داره). @Ali: با سیاسته و اصلا احساساتش روی اعمالو رفتارش تاثیر نداره - با این حال زود عصبی میشه (بروز نمیده) و زیاد حوصله ی کسیو نداره (اینم بروز نمیده). پ.ن: بازم این موارد فقط نظر شخصیه منه. فقط خودت سوتون در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۷ در 01:09، Hydra گفته است: یه تنه تاپیکو کامل با خاک یکسان کردی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 01:52، Reject گفته است: Ehsan Markeloff ❤ 1 نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 01:52، Reject گفته است: بهترین سوپروایزر یا مدیریت آرساکیا از نظرتون کی بوده؟ از سال 2017 که خودم وارد سرور شدم میزارم به ترتیب اسم بدین هرکدوم بهتر بوده Danial Macavel Mohammadreza AdReNaLiNe Shayan MMX Amir Hitler Ehsan Markeloff Kamyab Amir SFC شاید بعضی دوستانو یادم رفته باشه اگر کسی هست که نزاشتم و بهترین بوده زمان خودش بگین نظر خودم: رفیق دوست داشتنی و شیش خودم که از اول که وارد سرور شدم با هم بودیم @Markeloff بعدشم امیر هیتلر عزیزم که رو دستش نبوده و نیست @HiTLeR و همچنین @SFC عزیزم @Markeloff بهترینننننننن بوده و هست خب چون در مورد سوپروایزر بود ایشون ولی چنتا ادمین نمونه هم میشناسم واقعا تا حالا هم تا شون ندیدم از جمله اقای @MwM در 14 ساعت قبل، Safa گفته است: @Markeloff بهترین دوستمه که توی سرور توی هر شرایطی به من کمک کرده تگ داداشم @Markeloff دوست دارم Ehsan احسان عشقهه عشق 1 نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در 15 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: فقط خودت سوتون چاکریم سوتون تر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 01:52، Reject گفته است: بهترین سوپروایزر یا مدیریت آرساکیا از نظرتون کی بوده؟ از سال 2017 که خودم وارد سرور شدم میزارم به ترتیب اسم بدین هرکدوم بهتر بوده Danial Macavel Mohammadreza AdReNaLiNe Shayan MMX Amir Hitler Ehsan Markeloff Kamyab Amir SFC شاید بعضی دوستانو یادم رفته باشه اگر کسی هست که نزاشتم و بهترین بوده زمان خودش بگین نظر خودم: رفیق دوست داشتنی و شیش خودم که از اول که وارد سرور شدم با هم بودیم @Markeloff بعدشم امیر هیتلر عزیزم که رو دستش نبوده و نیست @HiTLeR و همچنین @SFC عزیزم دانیال مکاول ادمه هم کار بلد و بدرد بخوری بود? حیف که نیست هرجا هست موفق باشه 1 نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در February 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2022 @Markeloff عشق است ❤ 1 نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در February 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۸ در 19:58، AleNDeLoN گفته است: دانیال مکاول ادمه هم کار بلد و بدرد بخوری بود? حیف که نیست هرجا هست موفق باشه مثلش نبوده و نیست در منیجری، یه جورایی اولین منیجری بود که میشناختم و تازه اومده بودم به سرور در حال حاضرم Alireza رو وظیفه شناس ترین و بدون حاشیه ترین ادمین میدونم واقعا که بدون این که براش مهم باشه کی رفیقه کی دشمن CMD میزنه سوپروایزری آینده آرساکیا حقشه ویرایش شده February 11, 2022 توسط Reject نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، Reject گفته است: مثلش نبوده و نیست در منیجری، یه جورایی اولین منیجری بود که میشناختم و تازه اومده بودم به سرور در حال حاضرم Alireza رو وظیفه شناس ترین و بدون حاشیه ترین ادمین میدونم واقعا که بدون این که براش مهم باشه کی رفیقه کی دشمن CMD میزنه سوپروایزری آینده آرساکیا حقشه بله درسته @Alireza خیلی آدمه مسئولیت پذیر، فعال با تجربه کار بلده و حقشه از نظر من که سوپروایزر یا حتی تو جایگاه بالاتری هم قرار بگیره دانیال هم خیلی ادمه کاربلدی بود و قوانین و روش حساس بود و درست و صحیح انجام میداد ویرایش شده February 12, 2022 توسط AleNDeLoN 1 نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 بهروز مادر دوست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در February 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2022 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 01:52، Reject گفته است: Ehsan Markeloff Kamyab Amir SFC نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در February 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2022 فقط @SFC بکس کشی بکسش هم چیت داره میاد اونارو ادمین میکنه صداشو در نمیاره که بکسش چیت داره Ali: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در February 23, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2022 در 23 ساعت قبل، ProPheT گفته است: فقط @SFC بکس کشی بکسش هم چیت داره میاد اونارو ادمین میکنه صداشو در نمیاره که بکسش چیت داره Ali: حق پلاس پلاس تازه دوست عزیزمون کلا اسمو عوض کرده که ناشناس باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XoXo ارسال شده در February 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2022 @Markeloff ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 1 نقل قول (♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧) رفیق. باد باشی خاکتم. درخت باشی برگتم. چشمه باشی آبتم. هر جا باشی یادتم. (♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BamoN ارسال شده در March 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2022 @SFC @Markeloff 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 در در ۱۴۰۰/۸/۱۲ در 05:03، ArSaCiA گفته است: @Ali الان دیگه آیدی عوض شده نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.