MiladME ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 وقتی پلیس حق دخالت توی راب نداشته باشه همین میشه دیگه باید به دزدا لبخند بزنی یه تخمه هم بخری بشینی روبه رو بانک بخوری تا گاردملی خودشو برسونه البته این موضوع فقط جهت طنزه وگرنه PD همین الانم کارش سنگینه @Ali @Meli @SFC @Anita @OmidGH @EBi @SajAli @Useless @BAsil @basily @Plato @SaLiOne @iMahDi @Darkman @SlayeR @Hamed @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @CaKe @RoseRain @Rose @Forrest @Patrick @ADiNA @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi 1 1 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 من اگه پلیس شم اکتیویتی میزنم میرم کلیپ میسازم و فیش میگیرم تا رنک 3 نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 (ویرایش شده) در 8 دقیقه قبل، Claude گفته است: من اگه پلیس شم اکتیویتی میزنم میرم کلیپ میسازم و فیش میگیرم تا رنک 3 دادا کاپ جز FBI کلمه ی Fish توش وجود نداره از این نظر که FBI در مواقعی که وانتد نداره فقط وگرنه اونم کلمه Fish داخلش نیست ویرایش شده August 7, 2021 توسط iErfaN نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 2 دقیقه قبل، Claude گفته است: من اگه پلیس شم اکتیویتی میزنم میرم کلیپ میسازم و فیش میگیرم تا رنک 3 اکتیویتی پلیس مثل ماست هست ولی همه پنج شیش برابر اکتیویتی عادی اکتیویتی دارن چون سرور بهش نیاز داره مورد بعد خیلیییی از کسایی که میان کاپ دیگه اصلا مثل قبل فیش نمیگیرن چون به صورت 24 ساعته سرت شلوغه ، شاید بگی چجوری ولی الان یه وانتد پنج تا پلیس رو درگیر خودش میکنه و فقط یکی به بقیه وانت ها رسیدگی میکنه. هرکی بیاد تو فکشن دوتا اکیپ میان جلوش یکی کسایی که خیلی اهمیت میدن و زیاد کار میکنن و همه قوانین رو هر روز میخونن اکیپ بعدی هم کسایی که اکتیویتی سبز میکنن میرن دنبال رفیق بازی یا اصلا انلاین نمیشن . من علاوه بر کلیپ سازی و همکاری با چندتا کلیپ ساز توی فروم هر هفته تاپ اکتویتی هم میشم (زیاد کار نمیکنم جو سرور جوریه که عادی هم کار کنی هفت برابر اکتیویتی عادی اکتیویتی میزنی ) حالا دس خودته تو کدوم اکیپ بری ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 (ویرایش شده) در 4 دقیقه قبل، MiladME گفته است: من علاوه بر کلیپ سازی و همکاری با چندتا کلیپ ساز توی فروم هر هفته تاپ اکتویتی هم میشم (زیاد کار نمیکنم جو سرور جوریه که عادی هم کار کنی هفت برابر اکتیویتی عادی اکتیویتی میزنی ) عه عه! یک هفته منم یک هفته میلاد* ویرایش شده August 7, 2021 توسط iErfaN نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 1 ساعت قبل، MiladME گفته است: کلیپ منم میام. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 2 ساعت قبل، Claude گفته است: من اگه پلیس شم اکتیویتی میزنم میرم کلیپ میسازم و فیش میگیرم تا رنک 3 فیش برابر FW اینو یادت باشه در 2 ساعت قبل، MiladME گفته است: وقتی پلیس حق دخالت توی راب نداشته باشه همین میشه دیگه باید به دزدا لبخند بزنی یه تخمه هم بخری بشینی روبه رو بانک بخوری تا گاردملی خودشو برسونه البته این موضوع فقط جهت طنزه وگرنه PD همین الانم کارش سنگینه @Ali @Meli @SFC @Anita @OmidGH @EBi @SajAli @Useless @BAsil @basily @Plato @SaLiOne @iMahDi @Darkman @SlayeR @Hamed @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @CaKe @RoseRain @Rose @Forrest @Patrick @ADiNA @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi به گارد توهین نکن ها گارد خونه منه 1 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 14 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: فیش برابر FW اینو یادت باشه به گارد توهین نکن ها گارد خونه منه چطور FW میگیری؟! قانونی در این زمینه ندیدم نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 1 دقیقه قبل، Claude گفته است: چطور FW میگیری؟! قانونی در این زمینه ندیدم C-2 بی دلیل وقتی وانتد زیاده و هیچ کمکی نمیکنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 1 دقیقه قبل، MiladME گفته است: C-2 بی دلیل وقتی وانتد زیاده و هیچ کمکی نمیکنی برای C-2 باید علت داشته باشم؟! چه فکشن پرکاری خسته نباشید. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 5 دقیقه قبل، Claude گفته است: برای C-2 باید علت داشته باشم؟! چه فکشن پرکاری خسته نباشید. اره خب دسته ویژه خیلی جدیه اگه وانتد ها درحال پاک شدن باشه و بی دلیل C-2 کنی مجازات داره حالا FW یا AV نمیدونم در کل دسته ویژه که باشی سرور به معنای واقعی بهت نیاز داره اگه نباشی سرور فلج میشه فکرشو بکن یه مشت ادم بریزن همرو بزنن بانک و جاهای مهم رو مسدود کنن تو بری فیش بگیری اصلا سرور نابود میشه و زمانی نیس که جرمی نباشه همیشه جرم تو سرور هست پس کسی زیاد فیش نمیگیره مگر که واقعا فکشن و همه چی عین خیالش نباشه و هیچی براش مهم نباشه اصلا ملی قانون رو عوض کرد که ادم فعال بیاد وانتد پاک نشه کسی نتونه فرار کنه الان کسی سخت نمیگیره ولی اگه زمان @Umbrella234 یا @ZombieRanger بودی اونوقت میفهمیدی سخت گیری واقعی چیه ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 دو سال تلاش کردم نتونستم بیام پلیس هر دفعه یک چیزی مانعم شد پیچیدم فکشن دیگه ucp نگاه کنی متوجه میشی. در 5 دقیقه قبل، MiladME گفته است: اره خب دسته ویژه خیلی جدیه اگه وانتد ها درحال پاک شدن باشه و بی دلیل C-2 کنی مجازات داره حالا FW یا AV نمیدونم در کل دسته ویژه که باشی سرور به معنای واقعی بهت نیاز داره اگه نباشی سرور فلج میشه فکرشو بکن یه مشت ادم بریزن همرو بزنن بانک و جاهای مهم رو مسدود کنن تو بری فیش بگیری اصلا سرور نابود میشه و زمانی نیس که جرمی نباشه همیشه جرم تو سرور هست پس کسی زیاد فیش نمیگیره مگر که واقعا فکشن و همه چی عین خیالش نباشه و هیچی براش مهم نباشه اصلا ملی قانون رو عوض کرد که ادم فعال بیاد وانتد پاک نشه کسی نتونه فرار کنه الان کسی سخت نمیگیره ولی اگه زمان @Umbrella234 یا @ZombieRanger بودی اونوقت میفهمیدی سخت گیری واقعی چیه ❤ نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 2 ساعت قبل، MiladME گفته است: وقتی پلیس حق دخالت توی راب نداشته باشه همین میشه دیگه باید به دزدا لبخند بزنی یه تخمه هم بخری بشینی روبه رو بانک بخوری تا گاردملی خودشو برسونه البته این موضوع فقط جهت طنزه وگرنه PD همین الانم کارش سنگینه @Ali @Meli @SFC @Anita @OmidGH @EBi @SajAli @Useless @BAsil @basily @Plato @SaLiOne @iMahDi @Darkman @SlayeR @Hamed @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @CaKe @RoseRain @Rose @Forrest @Patrick @ADiNA @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi ناموساً؟! نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 14 دقیقه قبل، MiladME گفته است: اره خب دسته ویژه خیلی جدیه اگه وانتد ها درحال پاک شدن باشه و بی دلیل C-2 کنی مجازات داره حالا FW یا AV نمیدونم در کل دسته ویژه که باشی سرور به معنای واقعی بهت نیاز داره اگه نباشی سرور فلج میشه فکرشو بکن یه مشت ادم بریزن همرو بزنن بانک و جاهای مهم رو مسدود کنن تو بری فیش بگیری اصلا سرور نابود میشه و زمانی نیس که جرمی نباشه همیشه جرم تو سرور هست پس کسی زیاد فیش نمیگیره مگر که واقعا فکشن و همه چی عین خیالش نباشه و هیچی براش مهم نباشه اصلا ملی قانون رو عوض کرد که ادم فعال بیاد وانتد پاک نشه کسی نتونه فرار کنه الان کسی سخت نمیگیره ولی اگه زمان @Umbrella234 یا @ZombieRanger بودی اونوقت میفهمیدی سخت گیری واقعی چیه ❤ علی غریب پرست که میگفت boss برید fw میدم 1 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 سم خالص نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 5 ساعت قبل، MiladME گفته است: وقتی پلیس حق دخالت توی راب نداشته باشه همین میشه دیگه باید به دزدا لبخند بزنی یه تخمه هم بخری بشینی روبه رو بانک بخوری تا گاردملی خودشو برسونه البته این موضوع فقط جهت طنزه وگرنه PD همین الانم کارش سنگینه نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 در 2 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: علی غریب پرست که میگفت boss برید fw میدم در 3 ساعت قبل، Claude گفته است: برای C-2 باید علت داشته باشم؟! چه فکشن پرکاری خسته نباشید. یک ممبر کاپ برای این اومده به اونجا که به سرور برسه نه اینکه تا Invite شد و تو UCP ثبت شد بیخیال همه چی باشه و هروقت دلش بخواد C-3 باشه یک ممبر کاپ وقتی وضعیت آشفته هست هرگز نباید به دنبال کارای خودش بره و کارو بندازه دوش بقیه یک ممبر کاپ تا اینوایت بشه و عضو استف باشه تایمش فقط نباید برای اون باشه؛ کاپ نوعی تیم کارکنان سرور حساب میشه که اگه نباشه سرور نابوده و 1 درصد هم لذت نداره پس در معمول در اکثر مواقع برای فکشن خودش زحمت بکشه یک ممبر کاپ باید مثه میلاد باشه @MiladME نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Norvis ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 (ویرایش شده) در 12 ساعت قبل، MiladME گفته است: وقتی پلیس حق دخالت توی راب نداشته باشه همین میشه دیگه باید به دزدا لبخند بزنی یه تخمه هم بخری بشینی روبه رو بانک بخوری تا گاردملی خودشو برسونه البته این موضوع فقط جهت طنزه وگرنه PD همین الانم کارش سنگینه @Ali @Meli @SFC @Anita @OmidGH @EBi @SajAli @Useless @BAsil @basily @Plato @SaLiOne @iMahDi @Darkman @SlayeR @Hamed @Aralya @FcPoker @ZombieRanger @Umbrella234 @EnDWaY @CaKe @RoseRain @Rose @Forrest @Patrick @ADiNA @SWAT @ShahiiN @MrRaBiN @RuDe @RudeBoY @9Hess @MUnique @SaeedAlpha @Anita @iErfaN @SamaN @Norvis @Scorpro @ORTEGA @Lazyboy @Rasputin @Olden @KARiM @Mahi @hoseyfi @Claude @Arshiyaii @Shxyan @Sardar @JanGi ۱-اگه منظور مسخره کردن داری؟؟؟؟؟؟ ۲-بعضیام /GH میکنن که NG نیستن ۳-همه میدونن NG کارش خیلی سنگینه هنوز نیومدی NG نظر نده ۴-ما NG ها ۲ نفره ۳ نفره راب رو fa'ail میکنیم نمیخاد تخمه بخری ۵-ما از جونه دل کار میکنیم یه وقت هایی یه تیم ۲تا رانز زو میزنه ۶-ما هم باید تایم JB بگیریم هم راب Fa'ail کنیم ۷-ایا شما که میگی کارت سخته این کار هارو میکنی؟ ۸-دو روز بیا NG ببین میتونی اصلا بمونی؟ ۹-هنوز نفهمیدی یا بگم؟؟؟ ۱۰-اینم پاکش کن @AliR داداشمی من دو بار اومدم NG رضا هم ۲ماه NG من میدونم اینم میدونه که ما چقدر داریم زحمت میکشیم @Lazyboy خودشم میدونه بوده NG 11-تایم بچه هارو نگاه کنی میبینی که ما چه پارگی هایی میکشیم تمام یا حق و من هم PD بودم عزیزم اونی که بهت ۳بار اجازه تکرار میده رمز گوشیته نه من ویرایش شده August 8, 2021 توسط Norvis 1 نقل قول ♡ ♡ کوـہ بـہ کوـہ کـہ نمیرسـہ اـבم بـہ اـבم شایـב ولے تو کارت بـہ من میوـ؋ـتـہ اخر ♡ ◉━━━━━━─────── رفیق ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 در 1 ساعت قبل، Norvis گفته است: ۱-اگه منظور مسخره کردن داری؟؟؟؟؟؟ ۲-بعضیام /GH میکنن که NG نیستن ۳-همه میدونن NG کارش خیلی سنگینه هنوز نیومدی NG نظر نده ۴-ما NG ها ۲ نفره ۳ نفره راب رو fa'ail میکنیم نمیخاد تخمه بخری ۵-ما از جونه دل کار میکنیم یه وقت هایی یه تیم ۲تا رانز زو میزنه ۶-ما هم باید تایم JB بگیریم هم راب Fa'ail کنیم ۷-ایا شما که میگی کارت سخته این کار هارو میکنی؟ ۸-دو روز بیا NG ببین میتونی اصلا بمونی؟ ۹-هنوز نفهمیدی یا بگم؟؟؟ ۱۰-اینم پاکش کن @AliR داداشمی من دو بار اومدم NG رضا هم ۲ماه NG من میدونم اینم میدونه که ما چقدر داریم زحمت میکشیم @Lazyboy خودشم میدونه بوده NG 11-تایم بچه هارو نگاه کنی میبینی که ما چه پارگی هایی میکشیم تمام یا حق و من هم PD بودم عزیزم اونی که بهت ۳بار اجازه تکرار میده رمز گوشیته نه من داش من یه زمانی تکی راب فیل میکردم اون زمان اکثرا افلاین بودن و میرفتن مرخصی ولی من تکی روزی 10h بازی میکردم راب فیل میکردم Jb هارو طوری میگرفتم که همین Farab که امده NG خودش میدونه یه بار خواست با dodo های si فرار کنه اشکش دراوردم من خودم همیشه میگم اقلیت دپارتمان PD در حقیقت Taxi driver زوری نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Norvis ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 در 12 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: داش من یه زمانی تکی راب فیل میکردم اون زمان اکثرا افلاین بودن و میرفتن مرخصی ولی من تکی روزی 10h بازی میکردم راب فیل میکردم Jb هارو طوری میگرفتم که همین Farab که امده NG خودش میدونه یه بار خواست با dodo های si فرار کنه اشکش دراوردم من خودم همیشه میگم اقلیت دپارتمان PD در حقیقت Taxi driver زوری افرین نقل قول ♡ ♡ کوـہ بـہ کوـہ کـہ نمیرسـہ اـבم بـہ اـבم شایـב ولے تو کارت بـہ من میوـ؋ـتـہ اخر ♡ ◉━━━━━━─────── رفیق ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در August 8, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 در 2 ساعت قبل، Norvis گفته است: ۱-اگه منظور مسخره کردن داری؟؟؟؟؟؟ ۲-بعضیام /GH میکنن که NG نیستن ۳-همه میدونن NG کارش خیلی سنگینه هنوز نیومدی NG نظر نده ۴-ما NG ها ۲ نفره ۳ نفره راب رو fa'ail میکنیم نمیخاد تخمه بخری ۵-ما از جونه دل کار میکنیم یه وقت هایی یه تیم ۲تا رانز زو میزنه ۶-ما هم باید تایم JB بگیریم هم راب Fa'ail کنیم ۷-ایا شما که میگی کارت سخته این کار هارو میکنی؟ ۸-دو روز بیا NG ببین میتونی اصلا بمونی؟ ۹-هنوز نفهمیدی یا بگم؟؟؟ ۱۰-اینم پاکش کن @AliR داداشمی من دو بار اومدم NG رضا هم ۲ماه NG من میدونم اینم میدونه که ما چقدر داریم زحمت میکشیم @Lazyboy خودشم میدونه بوده NG 11-تایم بچه هارو نگاه کنی میبینی که ما چه پارگی هایی میکشیم تمام یا حق و من هم PD بودم عزیزم اونی که بهت ۳بار اجازه تکرار میده رمز گوشیته نه من دوست عزیز این تایپیک فقط جنبه ی طنز داره جنبه ی طنزش برای اون ابهام و پارادوکسی هست که وقتی دزد رو میبینی فقط میتونی نگاش کنی اونم نگات میکنه ولی هیچکدوم کاری نمیکنین . این قسمتش قشنگه و توی ذهنت به هیچ و پوچ میخوری قصد من تخریب جایی نبود بد برداشت کردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 در ۱ ساعت قبل، Lazyboy گفته است: من خودم همیشه میگم اقلیت دپارتمان PD در حقیقت Taxi driver زوری خب اگه PD در حقیقت Taxi driver هست، چرا درخواست عضویت دادی؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 در 33 دقیقه قبل، Tiory گفته است: خب اگه PD در حقیقت Taxi driver هست، چرا درخواست عضویت دادی؟! چون مثل این میمونه به Moonو Ali.dep که داره زور میزنن برن HM بگی چرا پست زدید کاپ نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 در 11 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: چون مثل این میمونه به Moonو Ali.dep که داره زور میزنن برن HM بگی چرا پست زدید کاپ سطح مثال زدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.