رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

اضافه شدن وسیله نقلیه برای فکشن گارد ملی

Alireza

ارسال‌های توصیه شده

با سلام و درود خدمت مدیریت محترم.

درخواست اضافه شدن Infernus و bullet را برای HQ گارد ملی را خواستار هستم برای برداشتن این وسایل نقلیه ما باید به LSPD یا LVPD یا SFPD مراجعه کنیم برای سرقت از بانک ها و کلا پس از استارت راب 8 دقیقه کلا تایم داریم و این تایم برای رفتن به HQ ها یکمی زمان بر هست و تایم رو از دست میدیم البته این نظر شخص بنده نیست تمامی لیدر ها و ممبر هایی که در این اقلیت بوده اند این رو مطرح کردن و فقط 2 عدد NRG-500 اضافه شد و هنگام داشتن سرنشین این وسیله 170 کیلومتر را بیشتر طی نمیکند در نتیجه به رانر هایی که 191 کیلومتر را و گاهی با باگ زدن 205 کیلومتر را طی میکنن نمیشه رسید تقاضای رسیدگی دارم و اضافه شدن وسیله نقلیه پر سرعت برای زدن رانر ها طبق گفته خودتان جمعی از دوستان و لیدر هارو جهت نظر سنجی به این تاپیک دعوت میکنم.

ضمننا با سوپروایزر محترمم در این مورد صحبت شده و ایشان با مشکلات اقلیت کاملا اگاه هستند کمال قدردانی از ایشان را هم به عمل اورده ام.

با تشکر.

@SFC @ZakharAsli @AtlaS @Epsilon @Wick @ZombieRanger @ORTEGA @RealSlimShady @AlmaS @djamer @OmidGH و....

سپاس از وقتی که گذاشتید جهت خواندن مطالب و نظر سنجی پیروز باشید.

• دوست دارم که 4
  • مرسی 1

?ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست?

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• پاسخ 52
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

موافقم ولی داش کیه که اینکارو بکنه 2 تا NRG ام به زور گذاشتن :X

ویرایش شده توسط Epsilon
|:

با هرکی مثل خودش

HaTeD.png 

لینک به دیدگاه

درود

قبلا (زمان لیدریم) گفتم که ماشین های Cop رو زیاد کنید اما @Ali با این موضوع مخالفت کردند! و گفتند LSPD و... بردارید!

King Of The North

Be Hold The King, The Kings of king

Diamond Family 

Omid.png

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، djamer گفته است:

درود

قبلا (زمان لیدریم) گفتم که ماشین های Cop رو زیاد کنید اما @Ali با این موضوع مخالفت کردند! و گفتند LSPD و... بردارید!

درود

من ماشین های All COP رو نگفتم فقط فکشن گارد ملی چون به جز پاترویت و NRG وسیله زمینی نداریم...

در 3 ساعت قبل، Epsilon گفته است:

موافقم ولی داش کیه که اینکارو بکنه 2 تا NRG ام به زور گذاشتن :X

دعوت از کسانی که NG بودن ....وقتی موافقت زیاد باشه درصد عملی کردنش بیشتره

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، AlirezZza گفته است:

درود

من ماشین های All COP رو نگفتم فقط فکشن گارد ملی چون به جز پاترویت و NRG وسیله زمینی نداریم...

دادا NG نیستم اما خوبه?

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Tiory گفته است:

دادا NG نیستم اما خوبه?

ربطی به ممبر بودن یک اقلیت نداره بعنوان مثال میخوای بری سمت LV وانتد بزنی اگه ماشینت تو راه به هر دلیلی منفجر بشه نیاز به وسیله داری اگر سمت HQ NG باشی بری ورداری به نفعت نیست؟ تا بخوای بری از HQ خودتون دوباره این راه رو برگردی؟ تایمی که میذاری برای اون فرد شاید 5 دقیقه داخل این تایم 5 تا وانتد دیگه هم به کارت اضافه میکنه راجب اقلیت پلیس دپارتمانت  هم بنده لیدرش بودم و سابلیدر بودم به مدت طولانی میدونم که چند تا وانتد توی این فاصله به لیستت اضافه میشه  پس مهم PD FBI NG نیست مهم کل دپارتمانت هست.

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، AlirezZza گفته است:

درود

عزیزم نگا گفتم مخالفت شده 

King Of The North

Be Hold The King, The Kings of king

Diamond Family 

Omid.png

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، AlirezZza گفته است:

درخواست اضافه شدن Infernus و bullet را برای HQ گارد ملی را خواستار هستم برای برداشتن این وسایل نقلیه ما باید به LSPD یا LVPD یا SFPD مراجعه کنیم برای سرقت از بانک ها و کلا پس از استارت راب 8 دقیقه کلا تایم داریم و این تایم برای رفتن به HQ ها یکمی زمان بر هست و تایم رو از دست میدیم البته این نظر شخص بنده نیست تمامی لیدر ها و ممبر هایی که در این اقلیت بوده اند این رو مطرح کردن و فقط 2 عدد NRG-500 اضافه شد و هنگام داشتن سرنشین این وسیله 170 کیلومتر را بیشتر طی نمیکند در نتیجه به رانر هایی که 191 کیلومتر را و گاهی با باگ زدن 205 کیلومتر را طی میکنن نمیشه رسید تقاضای رسیدگی دارم و اضافه شدن وسیله نقلیه پر سرعت برای زدن رانر ها طبق گفته خودتان جمعی از دوستان و لیدر هارو جهت نظر سنجی به این تاپیک دعوت میکنم.

ضمننا با سوپروایزر محترمم در این مورد صحبت شده و ایشان با مشکلات اقلیت کاملا اگاه هستند کمال قدردانی از ایشان را هم به عمل اورده ام.

با تشکر.

@SFC @ZakharAsli @AtlaS @Epsilon @Wick @ZombieRanger @ORTEGA @RealSlimShady @AlmaS @djamer @OmidGH و....

واقعا درک میکنم?

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، AlirezZza گفته است:

درخواست اضافه شدن Infernus و bullet را برای HQ گارد ملی را خواستار هستم برای برداشتن این وسایل نقلیه ما باید به LSPD یا LVPD یا SFPD مراجعه کنیم برای سرقت از بانک ها و کلا پس از استارت راب 8 دقیقه کلا تایم داریم و این تایم برای رفتن به HQ ها یکمی زمان بر هست

بعضیام تا زمانی که NG نبودن و لای پر قو (pd) میگذروندن به این حرفا اهمیت نمی دادن... (میشه به پیشنهادات متعدد و رد شده حضرات NG از جمله @ZombieRangerدر این باره اشاره کرد.) 

یکم بگذره عادت میکنی، NG همیشه از خود مایه گذاشته، حتی وقتی همون 2تا NRG رو هم صدقه نداده بودن، بچه ها ماشینای خودشون رو میاوردن. 

اضافه بشه (که نمیشه) خوبه ولی اگر هم نشه باز هم National Guard Flag Is Up?

xr2w_webp.net-resizeimage_(1).png                                                                                                        

Alive For National Guard    285.png 

PunisheR.png

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ImPunisher گفته است:

بعضیام تا زمانی که NG نبودن و لای پر قو (pd) میگذروندن به این حرفا اهمیت نمی دادن... (میشه به پیشنهادات متعدد و رد شده حضرات NG از جمله @ZombieRangerدر این باره اشاره کرد.) 

یکم بگذره عادت میکنی، NG همیشه از خود مایه گذاشته، حتی وقتی همون 2تا NRG رو هم صدقه نداده بودن، بچه ها ماشینای خودشون رو میاوردن. 

اضافه بشه (که نمیشه) خوبه ولی اگر هم نشه باز هم National Guard Flag Is Up?

هیچ وقت از پیشنهاداتی که درست بوده بنده صرف نظر نکرده ام و تمامی مشکلات را اگاهم و صدای ممبر ها را سعی میکنم تاجایی که در توانم هست به گوش مسولین برسانم و در مورد پر قو هر فکشنی مشکلات خودش را دارا هست و وظیفه هر لیدر رسیدگی به ان هست با تشکر از پیشنهاد شما دوست عزیز

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه

از نظر من تو تعداد وسایل کل HQ ها تجدید نظر شه مثلا SFPD پر وسیله است ولی کسی بر نمیداره این در حالیه که FBI برای بعضی Rob ها وسیله کم میاره و به قول علیرضا NG از کمبود وسیله رنج میبره افرادی هم که تو رفاه دارن کارشون رو میکنن و یک روزه اکتیویتی شون فوله و HQ شون پر از وسیله به میزان کافی و کارشون از جریمه کردن افراد فراتر نمیره و فقط اسم Cop روشونه متوجه این حرف ها نمیشن مگه اینکه قبل PD توی FBI یا NG حضور داشتن.

با نظر علیرضا موافقم چون NG زود برسه به بانک اکتیویتی برای FBI هم طبیعتا تامین میشه و Rob ها سریع تر Fail میشن شاید هم هدف از اینکه وسیله نمیزارن اینه که بعضی راب ها هم Win بشن کسی چه میداند.

در 3 ساعت قبل، Tiory گفته است:

دادا NG نیستم اما خوبه?

دادا شما وانتد 1 هارو بزن Collab روشن شد خبرت میکنیم.

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان
در 12 ساعت قبل، AlirezZza گفته است:

با تشکر.

شدیدا موافق هستم.

در قوانین اقلیت گارد ملی ذکر شده که برای شکست دادن دستبر به بانک ها از وسیله ی نقلیه ی کوچک استفاده شود در صورتی که اقلیت گارد فقط

NRG-500 و Patriot داره که اصلا به درد تعقیب و گریز نمیخوره

اضافه شدن Infernus و Bullet حتی از هرکدام یک عدد کمک شایانی به اقلیت گارد میکنه

• مرسی 1

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، AlirezZza گفته است:

ربطی به ممبر بودن یک اقلیت نداره بعنوان مثال میخوای بری سمت LV وانتد بزنی اگه ماشینت تو راه به هر دلیلی منفجر بشه نیاز به وسیله داری اگر سمت HQ NG باشی بری ورداری به نفعت نیست؟ تا بخوای بری از HQ خودتون دوباره این راه رو برگردی؟ تایمی که میذاری برای اون فرد شاید 5 دقیقه داخل این تایم 5 تا وانتد دیگه هم به کارت اضافه میکنه راجب اقلیت پلیس دپارتمانت  هم بنده لیدرش بودم و سابلیدر بودم به مدت طولانی میدونم که چند تا وانتد توی این فاصله به لیستت اضافه میشه  پس مهم PD FBI NG نیست مهم کل دپارتمانت هست.

از این طرف به ماجرا نگاه نکرده بودم

عالی موافقت شد

در 2 ساعت قبل، OmidGH گفته است:

ها که چی؟ 

Get sample میکنی تا اکتیویتی NG بشه 

اره آقا PD اکتیویتی زیاد داره خو اگه ما Tog collab نکنیم که به FBI وانتد نمیرسه

حالا خوبه FBI هستی NG نیستی

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، OmidGH گفته است:

از نظر من تو تعداد وسایل کل HQ ها تجدید نظر شه مثلا SFPD پر وسیله است ولی کسی بر نمیداره این در حالیه که FBI برای بعضی Rob ها وسیله کم میاره و به قول علیرضا NG از کمبود وسیله رنج میبره افرادی هم که تو رفاه دارن کارشون رو میکنن و یک روزه اکتیویتی شون فوله و HQ شون پر از وسیله به میزان کافی و کارشون از جریمه کردن افراد فراتر نمیره و فقط اسم Cop روشونه متوجه این حرف ها نمیشن مگه اینکه قبل PD توی FBI یا NG حضور داشتن.

با نظر علیرضا موافقم چون NG زود برسه به بانک اکتیویتی برای FBI هم طبیعتا تامین میشه و Rob ها سریع تر Fail میشن شاید هم هدف از اینکه وسیله نمیزارن اینه که بعضی راب ها هم Win بشن کسی چه میداند.

بیا گلابی بده?????

در 43 دقیقه قبل، Tiory گفته است:

عالی موافقت شد

ها که چی؟ 

اقاااا دعوا نکنید میخوایم سرور رو بهتر کنیم??

در 44 دقیقه قبل، Tiory گفته است:

عالی موافقت شد

ها که چی؟ 

Getsample که میبرن جزء اکتیویتی اقلیت فدراله و پول هم گیرشون میاد و NG و FBI باید همیشه هماهنگ باشن چون اکتیویتی هامون دو طرفس PD کلا کارش فرق داره ولی NG و FBI به هم وابستگی دارن فقط ازدواج نکردن

در 1 ساعت قبل، SFC گفته است:

شدیدا موافق هستم.

در قوانین اقلیت گارد ملی ذکر شده که برای شکست دادن دستبر به بانک ها از وسیله ی نقلیه ی کوچک استفاده شود در صورتی که اقلیت گارد فقط

NRG-500 و Patriot داره که اصلا به درد تعقیب و گریز نمیخوره

اضافه شدن Infernus و Bullet حتی از هرکدام یک عدد کمک شایانی به اقلیت گارد میکنه

دقیقا از SFPD یک عدد هم Move بخوره کمک شایانی به اقلیت گارد ملی میشه

@Ali

در 3 ساعت قبل، OmidGH گفته است:

به گارد ملی 1X infernus و 1X bullet هم اضافه بشه کفایت میکنه و کمتر از وسیله های هوایی استفاده میشه در مورد SFPD تنها چیزی که به کار میاد همون Infernus و bullet هست اونم بخاطر راب در SF واقعا نیازه اما NRG SFPD Maverick و بقیه وسایل واقعا بلااستفاده افتاده و داره خاک میخوره 

یا به جز اینا اگرمم قراره Win شه فعلا راب یه بنده خدایی کلا به قوه الهی داره Fail میشه ?? فقط مونده بود از علی شکایت کنه اونم روش نشد

اما با Spawnchange هم خیلی میتونه به تمامی کاپ ها کمک کنه اگر قصد Add کردن وسیله را ندارند برایمان Spawnchange اضافه کنند

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه

این پیشنهاد خیلی وقته توسط لیدر ها و اعضای NG به @Ali داده شده حتا یادمه زمانی که ستف بودم @ZombieRanger در میتینگی که خود علی حضور داشت این موضوع رو مطرح کرد ولی علی به شدت مخالف بود.

با Spawnchange هم خیلی میتونه به تمامی کاپ ها کمک کنه اگر قصد Add کردن وسیله را ندارند برایمان Spawnchange اضافه کنند

این موضوع هم @OmidGH داخل همون میتینگ مطرح کرد و جواب علی این بود که: شما میتونید 1 House نزدیک SFPD خریداری کنید و سریع تر به SFPD  برسید.

ویرایش شده توسط Carroll

Carroll.png

Nw

لینک به دیدگاه

در مورد Spawnchange میتونه با زدن این CMD لیستی از پنج مکان بیاد برای فکشن COP ==>  SFPD HQ, LSPD HQ, LVPD HQ, HOUSE که با انتخابشون بعد از مردن یا Respawn اونجا ظاهر بشیم. NQ NG

HQ NG** :|

ویرایش شده توسط Casar

تو خراب من آلوده مشو

غم این پیکر فرسوده مخور

Chill.png
CENT.png

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Tiory گفته است:

وقتی میگن عقلت در حد همون Ticket/ هست نگو نه،شما که Collab برای اکتیویتی FBI روشن نمیکنین وقتی یه FTP میشه که عین چی توش میمونین یا با چشم خودتون میبینین که از جمع کردن وانتد ها عاجزین کارو میکنین.

بازم شکر خدا که شما Collab روشن میکنین وگرنه هممون به خاطر نداشتن اکتیویتی FP80 میشدیم

یه سر تا WiKi/ برو اکتیویتی FBI رو بخون حتما.

بیا گلابی بده?????

1+ گلابی طلایی برای شما

نقل قول

چون اکتیویتی هامون دو طرفس PD کلا کارش فرق داره

به طور غیر مستقیم داره میگه شما برو وانتد 1 هارو بزن امور راب به شما نیومده

در 8 ساعت قبل، AlirezZza گفته است:

به گارد ملی 1X infernus و 1X bullet هم اضافه بشه کفایت میکنه و کمتر از وسیله های هوایی استفاده میشه در مورد SFPD تنها چیزی که به کار میاد همون Infernus و bullet هست اونم بخاطر راب در SF واقعا نیازه اما NRG SFPD Maverick و بقیه وسایل واقعا بلااستفاده افتاده و داره خاک میخوره 

اگه 2 تا Bullet و Infernus بیاد به FBI HQ و یه Maverick هم اضافه شه،دیگه طلاست و فقط کافیه Rob تو LV باشه.

عزیزم منم که 6-5 ماه که FBI ام و همه چیز رو به چشم خودم دیدم و تویی که هنوز 6 هفته اس که اومدی Cop (از رو رنکت دارم میگم) نیازی نیست این چیزارو برام توضیح بدی.

FBI و NG مثل رعد و برق میمونن و کارشون به هم گره خورده حالا درسته بعضی وقتا Collabe NG روشن میشه که شماهام دخالت کنین ولی اگه Collabe FBI موقع Rob حتی اگه روشن هم باشه بازم کسی نمیتونه Getsample/ کنه پس نتیجه میگیریم FBI همیشه باید C-3 باشه.

در 12 دقیقه قبل، OmidGH گفته است:

حالا درسته بعضی وقتا Collabe NG روشن میشه

Collab هم روشن شه کاری ازتون بر نمیاد،چند شب پیش هر 3 تا بانک Rob شد و بانک LV رو سپردیم به دست PD وسط اون همه درگیری یهو دیدم یکی از Robber های LV وانتد گرفته ولی PD اصلا Ram/ نمیده و اگه تو D/ دستورش رو نمیدادم حتما Full Hack میزدن.

میدونی علتش چیه؟چون ممبرای PD به جز اونایی که قبلا FBI یا NG بودن به فنون مبارزه با Rob هیچ تسلطی ندارن و فقط یه Ram/ تو بانکو بلدن و نمیدونن وقتی Alarme دو تا بانک به صدا در اومده و یکی به شکل Reporter: Unknown وانتد Bank Robbery میگیره یعنی یه Rob در جریانه و باید Ram/ بدن که Alarme بانک به صدا در بیاد.

اگه دروغ میگم بگین دروغ میگی 

@EBi @HunterBoY @Farab @Kiyarash @Liberty @anita @Ryse @Angelips @3ezar

@SalawR

• دوست دارم که 2

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، OmidGH گفته است:

وقتی میگن عقلت در حد همون Ticket/ هست نگو نه،شما که Collab برای اکتیویتی FBI روشن نمیکنین وقتی یه FTP میشه که عین چی توش میمونین یا با چشم خودتون میبینین که از جمع کردن وانتد ها عاجزین کارو میکنین.

بازم شکر خدا که شما Collab روشن میکنین وگرنه هممون به خاطر نداشتن اکتیویتی FP80 میشدیم

1+ گلابی طلایی برای شما

اگه 2 تا Bullet و Infernus بیاد به FBI HQ و یه Maverick هم اضافه شه،دیگه طلاست و فقط کافیه Rob تو LV باشه.

عزیزم منم که 6-5 ماه که FBI ام و همه چیز رو به چشم خودم دیدم و تویی که هنوز 6 هفته اس که اومدی Cop (از رو رنکت دارم میگم) نیازی نیست این چیزارو برام توضیح بدی.

FBI و NG مثل رعد و برق میمونن و کارشون به هم گره خورده حالا درسته بعضی وقتا Collabe NG روشن میشه که شماهام دخالت کنین ولی اگه Collabe FBI موقع Rob حتی اگه روشن هم باشه بازم کسی نمیتونه Getsample/ کنه پس نتیجه میگیریم FBI همیشه باید C-3 باشه.

Collab هم روشن شه کاری ازتون بر نمیاد،چند شب پیش هر 3 تا بانک Rob شد و بانک LV رو سپردیم به دست PD وسط اون همه درگیری یهو دیدم یکی از Robber های LV وانتد گرفته ولی PD اصلا Ram/ نمیده و اگه تو D/ دستورش رو نمیدادم حتما Full Hack میزدن.

میدونی علتش چیه؟چون ممبرای PD به جز اونایی که قبلا FBI یا NG بودن به فنون مبارزه با Rob هیچ تسلطی ندارن و فقط یه Ram/ تو بانکو بلدن و نمیدونن وقتی Alarme دو تا بانک به صدا در اومده و یکی به شکل Reporter: Unknown وانتد Bank Robbery میگیره یعنی یه Rob در جریانه و باید Ram/ بدن که Alarme بانک به صدا در بیاد.

@SalawR

دروغ نمیگی دادا 

??? ???? ?? ???

Kyarash.png

?

Maryam.png

هَرچی بیشتَر از آدمها میفـَهمم،بیشتَر از سَگ ها خوشَم میاد️

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Tiory گفته است:

عالی موافقت شد

ها که چی؟ 

@Tiory اول بگم که شما با زور و منت میاید Togcollab/ میکنید پس سر بچه های ما منت نزار.

دومن بگم همونطور که @AlirezZza گفت دوست عزیز سمپل جزو اکتیویتی فدرال هستش و بابتش پول میگیریم. در مورد قضیه راب ها هم  FBI با NG باید همکاری کنه و اکتیویتی این دوتا فکشن به هم وابستس.

یک بار اجازه Ram/ تو بانک بهتون دادیم معلوم نبود دارید چیکار میکنید اصلا fail کردن راب بلدین یا نه.

برای Togcollab/ هم نیازی به منت نیست اصلا برای NG و FBI  اُفت داره بخواد بیاد وانتد 1 های شما رو جمع کنه.

• دوست دارم که 1
  • هاها 1

? 

Ebi.png

⚠️⚠️

ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ

لینک به دیدگاه

سلام

@OmidGH @EBi

راجب پیشنهاد و مبحث کلی تاپیک نظری ندارم و دوست نداشتم پستی هم بزارم اینجا و تو مباحث بچگونتون دخالتی کنم اما از اونجایی که منو تگ کردی و یه سری حرفارو زدید لازم میدونم که جواب بدم.

یاد ندارم از زمانی که بنده لیدر PD هستم فکشن PD توی جمع کردن FTP مونده باشه یا از ممبرای FBI یا غیره کمک بخواد برای جمع کردن وانتدا

اگر هم زمانی Togcollab میکنیم از لطف ماست که به فکر اکتیویتی بقیه فکشن های دپارتمنت و همکاری بین فکشن ها هستیم وگرنه تا وقتی خودم به شخصه یا ساب لیدرم Drugo آنلاین بودیم نزاشتیم یه وانتد Clear بشه

و هر FTP و مورد خاص دیگه ای که بوده توانایی جمع کردنش به تنهایی رو داریم و هیچ نیازی به کمک کسی نداریم و مواقعی هم که Tog کردیم میخواستیم مشارکت داشته باشن فکشن های

دپارتمنت و زودتر وانتدا جمع بشن, اما از امروز روند دیگه ای رو در پیش میگیریم.

هم روشن شه کاری ازتون بر نمیاد،چند شب پیش هر 3 تا بانک Rob شد و بانک LV رو سپردیم به دست PD وسط اون همه درگیری یهو دیدم یکی از Robber های LV وانتد گرفته ولی PD اصلا Ram/ نمیده و اگه تو D/ دستورش رو نمیدادم حتما Full Hack میزدن.

@OmidGH

یاد دارم همون شبی که شما ازش صحبت میکنید Manage کردن هر سه راب رو Drugo ساب لیدر PD انجام میداد و بیشتر از تمامی ممبر های FBI و خود شما سر جمع تجربه داره تو امور راب و غیره

و باز هم ذکر میکنم این وظیفه ی ما نبود و اگر کمک رسانی کردیم از حسن نیت و کمک به فکشن های دپارتمنت بوده گرچه شما الان میای همچین حرفی میزنی

در 54 دقیقه قبل، EBi گفته است:

اول بگم که شما با زور و منت میاید Togcollab/ میکنید پس سر بچه های ما منت نزار. 

در 54 دقیقه قبل، EBi گفته است:

برای Togcollab/ هم نیازی به منت نیست اصلا برای NG و FBI  اُفت داره بخواد بیاد وانتد 1 های شما رو جمع کنه.

@EBi

به لطف خدا هیچوقت نیازمند FBI و NG برای جمع کردن وانتد ها نبودیم از این به بعد هم نیستیم گرچه اگر هم زمانی نیازمند کمکی باشیم یقینا از دست فکشن FBI کاری ساخته نیست بجز تماشا

در 56 دقیقه قبل، EBi گفته است:

یک بار اجازه Ram/ تو بانک بهتون دادیم معلوم نبود دارید چیکار میکنید اصلا fail کردن راب بلدین یا نه.

نیاز به اجازه ی /Ram دادن از طرف شما نیست, حتی اگر شما اجازه ی /Ram بدید ممبر های فکشن PD وقتش رو ندارن که بخوان بیان جور شما رو بکشن و برای شما سمپل بریزن و لقمه ی آماده رو شما برداری ببری HQ Medic , بهتره رو خودتون و ممبراتون کار کنید تا بتونید از پس سمپل ها به تنهایی بر بیاید, همونطور که PD از پس دو صفحه وانتد به تنهایی بر میاد.

• دوست دارم که 4
  • مرسی 2
  • هاها 2

Salawr.png

.? ?????????? ??????? ?? ?????? ?????? ???? ??????????? ?????

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Tiory گفته است:

Eh 

چرا دیگه هیشکی حرفی نمیزنه؟

?‍♂️?‍♂️

@OmidGH @EBi

حرفی حدیثی؟  سخنی  ندارید؟

جوابتو داده بودم ولی به دستور @Lalo مجبور شدم Hide کنم

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، OmidGH گفته است:

1+ گلابی طلایی برای شما

@SalawR

نمدونم چی میگی اما هرچی هست دروغه :|

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

تو گیم هم سلامت میکنیم?

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان
در 15 ساعت قبل، OmidGH گفته است:

کاملا حرفت درسته امید وقتی که Alarm در میاد NG کافیته ای دی دستش باید Rob failed بعدش شمایی که بلد نیستید Rob fail کنید بعد حرف بزنید
+بای

EnDWaY.png 

☠ 
atiye.png

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...