DeadSea ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع،با پشتکار،آماده برا کمک کردن تا جایی که در توانم باشه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14-17*****20-22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این اولین فکشنمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از مدیک بودن و کمک کردن به بقیه خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟هروقت تو بازی هستم انجمن هم باز میکنم،مثلا 15-20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق گیم و بازی های انلاین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5-6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16-22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrAbol ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق گیم و بازی های انلاین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیس • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arash6382 ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: در کل پسر خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب در آمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو کاملا بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 @DeadSea @ShyroX @Destination @2112ali @AMG @WalterWhite @rabert @Mamad005 @LeonLeon @SABERI پذیرفته شد @Amirsarkino @arash6382 @MrAbol پذیرفته شد دوستان برای گرفتن ازمون با ساب لیدر Lock_Down تماس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirRezZz ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 (ویرایش شده) • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بااخلاق فعال جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ _ ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن فعال ودرآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالم در بیشتر مواقع همانطور که نیاز فکشن است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار ویرایش شده March 28, 2020 توسط AmirRezZz نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M2TheZ ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 سن واقعی: 25 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سعی میکنم آدم خوبی باشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 24 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یه مدت نبودم اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به مردم کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دکتر هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر موقع بازی رو Alt + Tab کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mat007 ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: پوریا • اسم واقعی: 19 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت نداشتم اون موقع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعن هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ridux ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7-8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): تایم خاصی ندارد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Heybat ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: هیبت • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام, صبور, خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 تا 20 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هروقت که بشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این اولین فکشن منه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون که بقیه فکشنا فولن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم از پسش بر میام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinawasadi ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خوش رو سر به کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 18 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): تمامی ساعات به جز 00-4 صبح تا 11 و 6-7 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fpunish شدم به دلیل یکبار حضور نیافتن در میتینگ و یک news اشتباه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالیتم زیاد بوده و پایبند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRSpoR1 ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کلا خوبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12تا24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: الکی کیک کرد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بی کاری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار AmiR_spider نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 @Sinawasadi @Heybat @Ridux @paRziVaLj @M2TheZ @Mat007 @AmirRezZz پذیرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza0021 ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کلا خوبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12تا24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بی کاری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار ویرایش شده March 30, 2020 توسط Alireza0021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pedaret ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بی حوصله و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 6 ساعت . • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عضو فکشن نبودم . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مپ و خوب بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حال نمیداد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 (ویرایش شده) @AmyLee @PioNeEr @MmDKurDe @Alireza0021 پذیرفته شد درخواستتان لطفا اماده تست باشید با شما تماس خواهیم گرفت ویرایش شده March 30, 2020 توسط AriaGh نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: Sepehr • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: همیشه در دسترس بودن یک وظیفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودن ممبر و همکاری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از دسته ملایم خوشم نمیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بالا گفتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10-20 نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FarshidHardness ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: فرشید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون با اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کمک به پلیر های گل • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erf4n ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: Erfan • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرحرف، اسکل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ب دلایلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول ™¯̶̄Erfαη لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 @Luciano @Erf4n @arshidhardness پذیرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16. • اسم واقعی: فراز. • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: در مواقع جدی بودن جدی هستم در مواقعی که جدی نباشه شوخی میکنم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 18:00. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: از پلیس بودن خسته شده بودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجرجه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه ای در این اقلیت نداشته ام و می خواهم یاد بگیرم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر 15 دقیقه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoldBer ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ممدامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم و خونسرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 - 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کارمو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurDBoY ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: زانکو • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بله کاملا پایبند به قوانین و احترام گیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 - 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: واسه این که بای دادم. بعد از 3 سال برگشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون یکی از بهترین شغل هاست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا اینجا بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrAf ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیمر فعال و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنی؟ 9 تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل امتحانات نبودم و اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول خوب میدهد و شغل خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعال هستم و میخواهم به مردم کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 یا 9 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیمر فعال و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل امتحانات نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول خوب میدهد و شغل خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم به بازیکنان کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 تا 10 ویرایش شده April 1, 2020 توسط MrAf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.