Captain ارسال شده در September 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2020 در 45 دقیقه قبل، Original گفته است: خب دوستان بنده بار دیگر در تعجب باز در زمان سفر کردم. اینبار رفتم به دوران 3.5.0 و لحظه ی ریستارت شدن سرور. علی جان سرور رو ریستارت دادن و تا 10 دقیقه 3.5.0 منتشر میشه الان که این متن رو مینویسم. بعدش ایونت سریعا استاپ شد توسط سرپرست با عنوان "هوووووووووووووورا" البته توسط ادمین ها کیک شد. سپس @83mehrdad83 ایونت پارتی به مناسبت 3.5.0 گذاشت و در 10 دقیقه بهره مند شدیم از این ایونت. پلیر ها بسیار بسیار خوشحال بودند و بالاخره سوپرایز بزرگ آمد... البته این نکته قابل ذکر است آپدیت از رگ گردن به ما نزدیک تر است یه چه سفری نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 چ جالب عجب چ جالب عجب نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۶/۱۶ در 13:23، Original گفته است: البته این نکته قابل ذکر است آپدیت از رگ گردن به ما نزدیک تر است سه ماه پیش اینو گفتی ویرایش شده December 28, 2020 توسط AlizRM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiyarash ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۹ در 21:31، Erfandf گفته است: اگر کمی عمیق فکر کنیم این جمله را نمیتوان اثبات کرد. مثل همنهشتی مثلث ها اگه یادتون باشه ... باید ثابت میشد که همنهشت هست . (یادش بخیر گاگول بودم اونوقتا) اما جمله ی خداوند از رگ گردن به ما نزدیک تر است اثبات میشه : کتاب قرآن - آفرینش ها - نتیجه عاقبت کار ها خیلی سریع => ک آ ع => خدا = نزدیک بودن به رگ گردن جملت سیس ماست لازم بود نقل قول ??? ???? ?? ??? هَرچی بیشتَر از آدمها میفـَهمم،بیشتَر از سَگ ها خوشَم میاد️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 هومم نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 GG نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2021 دا مطمئن باشم تایم پیسیت درسته؟ نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2021 من پیشنهاد میدم تیم آرساکیا به بازی GTA IV یک گوشه چشمی داشته باشه،شب خوبی داشته باشید. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 ما که نفهمیدیم چی شد اصلا نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 سلام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FloyD ارسال شده در September 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۹ در 21:31، PatriX گفته است: اگر کمی عمیق فکر کنیم این جمله را نمیتوان اثبات کرد. مثل همنهشتی مثلث ها اگه یادتون باشه ... باید ثابت میشد که همنهشت هست . (یادش بخیر گاگول بودم اونوقتا) اما جمله ی خداوند از رگ گردن به ما نزدیک تر است اثبات میشه : کتاب قرآن - آفرینش ها - نتیجه عاقبت کار ها خیلی سریع => ک آ ع => خدا = نزدیک بودن به رگ گردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 انار نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در October 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2022 (ویرایش شده) دمتون گرم ویرایش شده October 15, 2022 توسط skeletgod نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در November 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2022 در در ۱۳۹۹/۶/۱۵ در 18:25، Original گفته است: راستش این موضوع رو نفهمیدم و از خواب پاشدم زود اما آپدیت از رگ گردن به ما نزدیک تر است... 2 سال گذشت نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در در ۱۳۹۹/۶/۱۵ در 08:24، Wolfe گفته است: خوب خوب سوژه داغ از کنترل پنل کاربری براتون اوردم بیشتر از این وقت رو تلف نمی کنم می ریم سر وقت عکس http://uupload.ir/files/4crp_ucp.jpg خوب همونطور که دید ایشون در زمان سفر کردن از چگونه گی این کار کسی خبر ندارد البته برخی شایعات هست که می گه من در زمان سفر کردم واقا هیچی نمی دونم @erfanx118 نظر خودت چیه تو سفر کردی تو زمان یا من یا کنترل پنل کاربری؟ همچنین خواهان نظرات شما هستیم! @83mehrdad83, @Original , @Mohny, @Pouria0JM, @Many, @GelofeN, @SuperMaN, @Yoda, @Expect, @AliAgent, @LearninG, @Angelips, @TheVisage, @TlGeR, @بقیه برای اثبات واقعی بودن تصاویر هرکی وقت کرد سکرین بگیره همین جا اپلود کنه. نظر شما چیه کی در زمان سفر کرده و کی در سفر زمان کرده؟ دست هایه پشته پرده چه کسانی هستن؟ ایا شما هم در زمان سفر کردید؟ Insert در در ۱۴۰۱/۸/۱۱ در 19:51، LoverBoy گفته است: 2 سال گذشت در در ۱۴۰۰/۸/۱۸ در 11:46، Sepehr گفته است: انار در در ۱۴۰۰/۴/۱۴ در 21:37، Ellery گفته است: من پیشنهاد میدم تیم آرساکیا به بازی GTA IV یک گوشه چشمی داشته باشه،شب خوبی داشته باشید. در در ۱۴۰۰/۴/۱۴ در 18:06، iAbolFazL گفته است: دا مطمئن باشم تایم پیسیت درسته؟ در در ۱۳۹۹/۱۰/۹ در 21:31، iErfaN گفته است: اگر کمی عمیق فکر کنیم این جمله را نمیتوان اثبات کرد. مثل همنهشتی مثلث ها اگه یادتون باشه ... باید ثابت میشد که همنهشت هست . (یادش بخیر گاگول بودم اونوقتا) اما جمله ی خداوند از رگ گردن به ما نزدیک تر است اثبات میشه : کتاب قرآن - آفرینش ها - نتیجه عاقبت کار ها خیلی سریع => ک آ ع => خدا = نزدیک بودن به رگ گردن نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.