83mehrdad83 ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 (ویرایش شده) هشتمین قسمت مجموعه بازیهای رزیدنت اویل با نام Resident Evil: Village برای کنسولهای نسل بعد از جمله پلیاستیشن ۵ و کامپیوتر رونمایی شده. این بازی از نظر روند، شبیه به قسمت قبلی این مجموعه بازیها و در سبک اول شخص ترسناک طراحی شده است. رونمایی از Resident Evil: Village یکی از بخشهای مراسم پلیاستیشن ۵: آیندهی صنعت بازی بود. نام Village بازی در عین اینکه به محیط کاملا جدید آن اشاره دارد، عدد VIII یا همان هشت را هم در خود جای داده است و با اینکه شمارهی هفت رسما در اسم بازی نیست، ولی کپکام در بیانیهی خبری منتشر شده از Resident Evil: Village به عنون قسمت هشتم این سری بازیها یاد کرده است. زمان عرضهی Resident Evil: Village برای سال ۲۰۲۱ در نظر گرفته شده است. از نظر روند، بازی در سبک اکشن اول شخص ترسناک طراحی شده و کم و بیش شبیه به رزیدنت اویل ۷ است. با این حال، گشت و گذار در یک عمارت و راهروی تنگ، محوریت این بازی نخواهد بود. کپکام گفته است که Resident Evil: Village این چالش را مقابل بازیکنندهها میگذارد تا در جنگلها و یک روستای برفی از خود مقابل هیولاها محافظت کنند. بازی دقیقا وقایع پس از رزیدنت اویل ۷ را تعریف میکند. «ایتن وینترز» که همسرش «میا» را از عمارت خانوادهی بیکرز نجات داده، در خانهشان مشغول به زندگی هستند، که «کریس ردفیلد» به آنها سر و آرامش آنها را برهم میزند. شخصیت اصلی Resident Evil: Village مثل رزیدنت اویل ۷ همان ایتن وینترز است. این طور که به نظر میرسد، زامبیها تنها دشمنان ایتن نخواهند بود و موجودات کاملا جدیدی هم به دنیای رزیدنت اویل اضافه شدهاندد. کپکام گفته است که رزیدنت اویل ۸ به لطف موتور پایهی RE Engine که در قسمتهای اخیر رزیدنت اویل و دویل می کرای ۵ از آن استفاده شده، توانستهاند کیفیت گرافیکی بسیار بالایی را روی کنسولهای نسل بعد به وجود بیاورند. زمان عرضهی بازی سال ۲۰۲۱ در نظر گرفته شده است. میتوانید در ادامه تریلر و تصاویر منتشر شده از Resident Evil: Village را ببینید. همچنین سونی فهرست بلندبالایی از بازی های پلی استیشن 5 را رونمایی کرده است. از شاخصترین بازی های پلی استیشن 5 میتوانیم به بازی اسپایدرمن با نام Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesاشاره کنیم. سونی همچنین بازی جدید هورایزن 2 را با نام Horizon II: Forbidden West معرفی کرد. از طرفی بازی جدید رچت اند کلنک با نام Ratchet and Clank: Rift Apart و بازی Hitman 3 نیز به همراه Godfall، بازی Gran Turismo 7 و یک اثر ماجراجویی جدید با نام بازی Kena Bridges Spirits برای پلی استیشن 5 رونمایی شده است. @Ali @Mohny @Spartan @Mary @SuperMAN @Aminw @ZombieRanger @Sobi@REXOR @AliAgent @pouria0jm @Hamid567 @Ostad @BuTleR @hadi @HadiNT @Brigand @NewT @SaLVaDoR @Evan @LeyToM @Original @AmyLee @و بقیه که یادم رفته ویرایش شده June 12, 2020 توسط 83mehrdad83 ویرایش موضوع 2 3 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 من و داداشم دیوونه ی این بازی ایم و از 1 تا 7 رو با x-box بازی کردیم، مرسی بابت خبر خوبت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 در ۱ ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: هشتمین قسمت مجموعه بازیهای رزیدنت اویل با نام Resident Evil: Village برای کنسولهای نسل بعد از جمله پلیاستیشن ۵ و کامپیوتر رونمایی شده. این بازی از نظر روند، شبیه به قسمت قبلی این مجموعه بازیها و در سبک اول شخص ترسناک طراحی شده است. رونمایی از Resident Evil: Village یکی از بخشهای مراسم پلیاستیشن ۵: آیندهی صنعت بازی بود. نام Village بازی در عین اینکه به محیط کاملا جدید آن اشاره دارد، عدد VIII یا همان هشت را هم در خود جای داده است و با اینکه شمارهی هفت رسما در اسم بازی نیست، ولی کپکام در بیانیهی خبری منتشر شده از Resident Evil: Village به عنون قسمت هشتم این سری بازیها یاد کرده است. زمان عرضهی Resident Evil: Village برای سال ۲۰۲۱ در نظر گرفته شده است. از نظر روند، بازی در سبک اکشن اول شخص ترسناک طراحی شده و کم و بیش شبیه به رزیدنت اویل ۷ است. با این حال، گشت و گذار در یک عمارت و راهروی تنگ، محوریت این بازی نخواهد بود. کپکام گفته است که Resident Evil: Village این چالش را مقابل بازیکنندهها میگذارد تا در جنگلها و یک روستای برفی از خود مقابل هیولاها محافظت کنند. بازی دقیقا وقایع پس از رزیدنت اویل ۷ را تعریف میکند. «ایتن وینترز» که همسرش «میا» را از عمارت خانوادهی بیکرز نجات داده، در خانهشان مشغول به زندگی هستند، که «کریس ردفیلد» به آنها سر و آرامش آنها را برهم میزند. شخصیت اصلی Resident Evil: Village مثل رزیدنت اویل ۷ همان ایتن وینترز است. این طور که به نظر میرسد، زامبیها تنها دشمنان ایتن نخواهند بود و موجودات کاملا جدیدی هم به دنیای رزیدنت اویل اضافه شدهاندد. کپکام گفته است که رزیدنت اویل ۸ به لطف موتور پایهی RE Engine که در قسمتهای اخیر رزیدنت اویل و دویل می کرای ۵ از آن استفاده شده، توانستهاند کیفیت گرافیکی بسیار بالایی را روی کنسولهای نسل بعد به وجود بیاورند. زمان عرضهی بازی سال ۲۰۲۱ در نظر گرفته شده است. میتوانید در ادامه تریلر و تصاویر منتشر شده از Resident Evil: Village را ببینید. همچنین سونی فهرست بلندبالایی از بازی های پلی استیشن 5 را رونمایی کرده است. از شاخصترین بازی های پلی استیشن 5 میتوانیم به بازی اسپایدرمن با نام Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesاشاره کنیم. سونی همچنین بازی جدید هورایزن 2 را با نام Horizon II: Forbidden West معرفی کرد. از طرفی بازی جدید رچت اند کلنک با نام Ratchet and Clank: Rift Apart و بازی Hitman 3 نیز به همراه Godfall، بازی Gran Turismo 7 و یک اثر ماجراجویی جدید با نام بازی Kena Bridges Spirits برای پلی استیشن 5 رونمایی شده است. @Ali @Mohny @Spartan @Mary @SuperMAN @Aminw @ZombieRanger @Sobi@REXOR @AliAgent @pouria0jm @Hamid567 @Ostad @BuTleR @hadi @HadiNT @Brigand @NewT @SaLVaDoR @Evan @LeyToM @Original @AmyLee @و بقیه که یادم رفته بسیار عالی. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 در ۱ ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: هشتمین قسمت مجموعه بازیهای رزیدنت اویل با نام Resident Evil: Village برای کنسولهای نسل بعد از جمله پلیاستیشن ۵ و کامپیوتر رونمایی شده. این بازی از نظر روند، شبیه به قسمت قبلی این مجموعه بازیها و در سبک اول شخص ترسناک طراحی شده است. رونمایی از Resident Evil: Village یکی از بخشهای مراسم پلیاستیشن ۵: آیندهی صنعت بازی بود. نام Village بازی در عین اینکه به محیط کاملا جدید آن اشاره دارد، عدد VIII یا همان هشت را هم در خود جای داده است و با اینکه شمارهی هفت رسما در اسم بازی نیست، ولی کپکام در بیانیهی خبری منتشر شده از Resident Evil: Village به عنون قسمت هشتم این سری بازیها یاد کرده است. زمان عرضهی Resident Evil: Village برای سال ۲۰۲۱ در نظر گرفته شده است. از نظر روند، بازی در سبک اکشن اول شخص ترسناک طراحی شده و کم و بیش شبیه به رزیدنت اویل ۷ است. با این حال، گشت و گذار در یک عمارت و راهروی تنگ، محوریت این بازی نخواهد بود. کپکام گفته است که Resident Evil: Village این چالش را مقابل بازیکنندهها میگذارد تا در جنگلها و یک روستای برفی از خود مقابل هیولاها محافظت کنند. بازی دقیقا وقایع پس از رزیدنت اویل ۷ را تعریف میکند. «ایتن وینترز» که همسرش «میا» را از عمارت خانوادهی بیکرز نجات داده، در خانهشان مشغول به زندگی هستند، که «کریس ردفیلد» به آنها سر و آرامش آنها را برهم میزند. شخصیت اصلی Resident Evil: Village مثل رزیدنت اویل ۷ همان ایتن وینترز است. این طور که به نظر میرسد، زامبیها تنها دشمنان ایتن نخواهند بود و موجودات کاملا جدیدی هم به دنیای رزیدنت اویل اضافه شدهاندد. کپکام گفته است که رزیدنت اویل ۸ به لطف موتور پایهی RE Engine که در قسمتهای اخیر رزیدنت اویل و دویل می کرای ۵ از آن استفاده شده، توانستهاند کیفیت گرافیکی بسیار بالایی را روی کنسولهای نسل بعد به وجود بیاورند. زمان عرضهی بازی سال ۲۰۲۱ در نظر گرفته شده است. میتوانید در ادامه تریلر و تصاویر منتشر شده از Resident Evil: Village را ببینید. همچنین سونی فهرست بلندبالایی از بازی های پلی استیشن 5 را رونمایی کرده است. از شاخصترین بازی های پلی استیشن 5 میتوانیم به بازی اسپایدرمن با نام Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesاشاره کنیم. سونی همچنین بازی جدید هورایزن 2 را با نام Horizon II: Forbidden West معرفی کرد. از طرفی بازی جدید رچت اند کلنک با نام Ratchet and Clank: Rift Apart و بازی Hitman 3 نیز به همراه Godfall، بازی Gran Turismo 7 و یک اثر ماجراجویی جدید با نام بازی Kena Bridges Spirits برای پلی استیشن 5 رونمایی شده است. بسیار خوب بودی دان میکنیم نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 (ویرایش شده) مرسی @83mehrdad83 ویرایش شده June 12, 2020 توسط REXOR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در June 12, 2020 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 یه جفت کلیه سنگ ساز در حد نو! 09121544847 نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 در 21 دقیقه قبل، Mohny گفته است: یه جفت کلیه سنگ ساز در حد نو! 09121544847 @83mehrdad83 عالی بود پسر نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 این بازی واقعا محشره، مرسی بابت خبر خوبت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 رزیدنت اویل ریمک 3 تموم کنم تا اون موقع میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 دوستان یه سوال فنی داشتم. من بازی رزیدنت اویل 7 رو با رم و کارت گرافیک ضعیف تر از حداقل سیستم رو حالت مدیوم و بدون حتی یک لحظه افت فریم و لگ احرا کردم! رزیدنت اویل 2 ریمیک هم همون سیستم رزیدنت 7 رو میخواد.بنظرتون میتونم بدون مشکل بازیش کنم؟ ولی در کل رزیدنت اویل 7 خیلی کم بود گیم پلیش کل گیم پلیش 10ساعت شد. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۶ در 14:40، 83mehrdad83 گفته است: دوستان یه سوال فنی داشتم. من بازی رزیدنت اویل 7 رو با رم و کارت گرافیک ضعیف تر از حداقل سیستم رو حالت مدیوم و بدون حتی یک لحظه افت فریم و لگ احرا کردم! رزیدنت اویل 2 ریمیک هم همون سیستم رزیدنت 7 رو میخواد.بنظرتون میتونم بدون مشکل بازیش کنم؟ ولی در کل رزیدنت اویل 7 خیلی کم بود گیم پلیش کل گیم پلیش 10ساعت شد. دوستانی که رزیدنت اویل 2 رو بازی کردند یعنی @Evan @AliAgent @RoLLinG @Mary @Mohny و... اطلاع دارید چون میخواستم دانلود کنم ولی میترسم برخلاف رزیدنت 7 این قسمتش لگ کنه 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در 8 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: دوستانی که رزیدنت اویل 2 رو بازی کردند یعنی @Evan @AliAgent @RoLLinG @Mary @Mohny و... اطلاع دارید چون میخواستم دانلود کنم ولی میترسم برخلاف رزیدنت 7 این قسمتش لگ کنه من با X-Box 360 بازی میکنم نمیدونم تو سیستم چجوریه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در 11 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: دوستانی که رزیدنت اویل 2 رو بازی کردند یعنی @Evan @AliAgent @RoLLinG @Mary @Mohny و... اطلاع دارید چون میخواستم دانلود کنم ولی میترسم برخلاف رزیدنت 7 این قسمتش لگ کنه نمیدونم سی پی یو گرافیکت چیه رزیدنت ریمیک سنگین تر از 7عه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در 13 دقیقه قبل، Evan گفته است: نمیدونم سی پی یو گرافیکت چیه رزیدنت ریمیک سنگین تر از 7عه CPU اصلا مشکل ندارم حتی از بالاترین سیستم موردنیاز هم بیشتر هست ولی فقط کارت گرافیک و رم هم ضعیف تره! رم 6 و کار گرافیک Nvidia 930M هست من با این سیستم بازی های PES 19 Watch dogs 2 resident evil 7 که سیستم هایی بالاتر از سیستم من میخواستن رو بدون لگ و افت فریم اجرا کردم!(بجز واچ داگز که سوار موتور میشدم و سرعت بالای 100 میرفت لگ میشد) الان هم بازی رزیدنت اویل 2 ریمیک دقیقا همون سیستم رزیدنت اویل 7 رو میخواد و من رزیدنت اویل 7 رو با گرافیک مدیوم و روی 60فریم بدون کاهش افت فریم ولگ(بجز صحنه های سینمایی که بیرون از خونه بود که اونم 2تا صحنه بیشتر نبود). الان موندم چیکار کنم نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 نریزش تنها کاری که بکنی پتچ بریزی تو فایل بازیت شعله های اتیش سرامیک محو شن به غیر از این نریز منم واسه کسی این کارو کردم کلا بازی شده بوده MC نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در 7 دقیقه قبل، Evan گفته است: نریزش تنها کاری که بکنی پتچ بریزی تو فایل بازیت شعله های اتیش سرامیک محو شن به غیر از این نریز منم واسه کسی این کارو کردم کلا بازی شده بوده MC پس یه بازی خوب بگو نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 (ویرایش شده) در 11 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: پس یه بازی خوب بگو اگه رزیدنت بازی که میدونم یه چیزی از فیزیکم بلدی زیرو پلی بده هاردکوره بازی دگ نمیگه چیکار کنی خودت باید بری جلو بنزین بسازی فلان کنی از این حرفا 2و3 گرافیکش پایینه پیشنهاد نمیدم برو 4 کیفیت اgتیمت بریز 5و6 هم بازی کن بعد برو اویل ویتین 1و2 اونم پلی دادی دویل مای کرای هم خوبه اگه اینا هم پلی دادی دگ ادرس میدم بیا تیله بازی کنیم ویرایش شده June 17, 2020 توسط Evan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در 37 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: دوستانی که رزیدنت اویل 2 رو بازی کردند یعنی @Evan @AliAgent @RoLLinG @Mary @Mohny و... اطلاع دارید چون میخواستم دانلود کنم ولی میترسم برخلاف رزیدنت 7 این قسمتش لگ کنه مشخصات دقیق سیستمتو یا همینجا بگو یا توی یوتیوب سرچ کن، مثلا به این صورت: <Resident Evil 2 Remake - <GPU Model/Ram Model/CPU Model هر کدوم جدا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 GPU: 2047 NVIDIA Geforce 930M چون لپتاپه دوتا کارت گرافیک داره اینم کارت گرافیک دومش: Intel HD Graphics 5500 RAM:6GB Dual-channel DDR3 @ 798MHz CPUمشکلی نداره ولی CPU:Intel Core i7 5500U @ 2.40GHz ویندوز10 @AliAgent در ۱ ساعت قبل، AliAgent گفته است: مشخصات دقیق سیستمتو یا همینجا بگو یا توی یوتیوب سرچ کن، مثلا به این صورت: <Resident Evil 2 Remake - <GPU Model/Ram Model/CPU Model هر کدوم جدا من تو یوتیوب همین سیستم گشتم رو کارت گرافیکم امتحان کرده بود شده بود ولی اون رمش 6بود و مثلا همین کارت گرافیک همین رم باهم نیستن البته یه دونه هم بود مال رزیدنت 3رمیکی رو 1/4سیستم من اجرا کرده بود ولی من 2رو میخوام 2 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در 15 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: دوستانی که رزیدنت اویل 2 رو بازی کردند یعنی @Evan @AliAgent @RoLLinG @Mary @Mohny و... اطلاع دارید چون میخواستم دانلود کنم ولی میترسم برخلاف رزیدنت 7 این قسمتش لگ کنه خب من رزیدنت کلا بازی نکردم ولی میدونم ریمیک 2 ممکنه سنگین تر از 7 باشه و یکم چیز شه... ولی اگه دانلود هم کردی با رزولوشن پایین و تنظیمات گرافیک ضعیف تر بازی کن تا لگ به حداقل برسه. نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در 14 ساعت قبل، RoLLinG گفته است: خب من رزیدنت کلا بازی نکردم ولی میدونم ریمیک 2 ممکنه سنگین تر از 7 باشه و یکم چیز شه... ولی اگه دانلود هم کردی با رزولوشن پایین و تنظیمات گرافیک ضعیف تر بازی کن تا لگ به حداقل برسه. دانلود کردم ولی مشکل این بود اصلا نرفت تو بازی ولی خوب بود اینترنت هدیه بود یه بازی خیلی خوب چه برسه افلاین چه برسه انلاین بگید حجمش هم زیاد تر از 30گیگ نباشه در در ۱۳۹۹/۳/۲۸ در 15:40، Evan گفته است: اگه رزیدنت بازی که میدونم یه چیزی از فیزیکم بلدی زیرو پلی بده هاردکوره بازی دگ نمیگه چیکار کنی خودت باید بری جلو بنزین بسازی فلان کنی از این حرفا 2و3 گرافیکش پایینه پیشنهاد نمیدم برو 4 کیفیت اgتیمت بریز 5و6 هم بازی کن بعد برو اویل ویتین 1و2 اونم پلی دادی دویل مای کرای هم خوبه اگه اینا هم پلی دادی دگ ادرس میدم بیا تیله بازی کنیم نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 (ویرایش شده) @83mehrdad83 یه تومار بازی بهت گفتم همرو یعنی بازی کردی دگ ؟؟ ویرایش شده June 18, 2020 توسط Evan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در 13 دقیقه قبل، Evan گفته است: @83mehrdad83 یه تومار بازی بهت گفتم همرو یعنی بازی کردی دگ ؟؟ همشو یا بازی کردم یا سیستم نمیکشهمثلا دویل 5رو نمیکشه در 24 دقیقه قبل، Evan گفته است: @83mehrdad83 یه تومار بازی بهت گفتم همرو یعنی بازی کردی دگ ؟؟ یه بازی میخوام تو سبک رزیدنت اویل و یا همچین چیزی کع در مورد موجودات عجیب و اخرلزمانی باشه و ما بریم به جنگشون 1 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در 1 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: همشو یا بازی کردم یا سیستم نمیکشهمثلا دویل 5رو نمیکشه یه بازی میخوام تو سبک رزیدنت اویل و یا همچین چیزی کع در مورد موجودات عجیب و اخرلزمانی باشه و ما بریم به جنگشون OVERKILL's The Walking Dead من اینو همه جام پاره شد تا از تو استیم بخرم 1سال یا 2سال پیش بود بازی قشنگیه قسمت Defend the base که مرحله مرحله میشه کلا یه چیزی دگ لازمش اینه که یه تیم خوب داشته باشی گرفتیش پی وی پیام بده والا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 در 11 دقیقه قبل، Evan گفته است: OVERKILL's The Walking Dead من اینو همه جام پاره شد تا از تو استیم بخرم 1سال یا 2سال پیش بود بازی قشنگیه قسمت Defend the base که مرحله مرحله میشه کلا یه چیزی دگ لازمش اینه که یه تیم خوب داشته باشی گرفتیش پی وی پیام بده والا پولی نگو کرکی بگو تنها بازیی که تو لیست خرید هست سایبرپانک خواهد بود در 13 دقیقه قبل، Evan گفته است: OVERKILL's The Walking Dead من اینو همه جام پاره شد تا از تو استیم بخرم 1سال یا 2سال پیش بود بازی قشنگیه قسمت Defend the base که مرحله مرحله میشه کلا یه چیزی دگ لازمش اینه که یه تیم خوب داشته باشی گرفتیش پی وی پیام بده والا تازه کارت گرافیکمم اینو نمیکشه در 17 ساعت قبل، Evan گفته است: OVERKILL's The Walking Dead من اینو همه جام پاره شد تا از تو استیم بخرم 1سال یا 2سال پیش بود بازی قشنگیه قسمت Defend the base که مرحله مرحله میشه کلا یه چیزی دگ لازمش اینه که یه تیم خوب داشته باشی گرفتیش پی وی پیام بده والا Game? نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.