رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

هعییی🗿🗿🗿

e69605_25InShot-20251106-004326309.jpg

🤍🫀Only GOD🫀🤍

_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

Kimiyaa

_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944617
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کاملا موافقم (+)

Los Santos polic department 

ImYassin

461807_25e229be58b82ca052653b3bff918d27a

“Those who cannot protect their pride will be crushed by the weight of mine.”

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944619

(+)

اگر می ترسی نکن

اگر کردی نترس

&___________________________________________________________________£

My Account 

Luffy..png

&___________________________________________________________________€

𝒮ℎ𝒶𝒹ℴ𝓌 𝒮𝒴𝓃𝒹𝒾𝒸𝒶𝓉ℯ

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944622

حاجی واقعا موافقم با حرفت

یه هلپری بود که رفیقم هم بود

بنده خدا نمی‌دونست اگه در ماه ۱۵ تا تایم سبط نزنه دیموت‌ میشه

خدایی نمیدونم چطوری هلپر شده بود

جنگنده: 

westplayer.png
666.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944633

درود مخصوصا در مورد وضعیت هاسترا که با پول میگیرن واقعن بد شده 

f90306_255a5606-25InShot-%DB%B2%DB%B0%DBMy acocount

Norollah.png

My friend

newlive.png

Haj.amir_.png

amoJohny.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944649

2 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است:

بن های اشتباه رو قبول دارم انسان جایز الخطاست، ولی بعضی ادمین ها که از هلپری Move شدن یکم اشکالات فینگلیش دارن و خب اگه از همون اول بهشون یکم سخت گیری میشد این مشکل رو ندارن.

این چند روز داره از ادمین های زحمت کش با تاپیک های با عنوان "عدم رعایت فینگلیش" داره شکایت میشه، کاری به مجازات ندارم ولی فقط باعث آبروریزی تیم استف میشه

اگه بخوام لینک اون تاپیک هایی که با عنوان "فینگلیش" شکایت شده رو میزارم البته که نه فقط یکبار بلکه بیشتر ولی شاید اون ادمین زحمت کش رو ناراحت کنم ولی خودتون میتونید مشاهده کنید.

جمله قشنگی بود! احسنت! دنبال همین جمله بودم!

ازاون ادمین شاید بگم ۵ بار با عنوان "فینگلیش" ازشون شکایت کردن ولی هیچ مجازاتی نشدند، نه SV و نه AV

فقط به اون کلمه "تکرار نکن" گفته بودن، البته که اگه خواستید میتونم لینک همین شکایاتی که ازشون شده رو با احترام واستون بزارم

با سلام و درود (+) 

My Account 

Niggaa

My Brother 

ImYassin

d2da21_25Negar-1761068299091.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944652

13 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است:

سلام و درود، امروز اومدم انتقاد (به خصوص هلپرین)

دوستان عزیز بنده داخل تیم استف بودم و از شرایط و سطح و تجربیات آنها اطلاع دارم؛ البته که بعضی ها رو میگم، بعضیا هستن واقعا تجربیات بالایی دارند.

متأسفانه روز به روز شرایط ورود به تیم استف راحت تر داره میشه به خصوص (هلپر ها)

البته که فقط من نیستم که از اوضاع هلپرا با خبر باشم، اکثر بازیکنان از اوضاعشون با خبر هستن:

شما /Helpme بدید و نگاهی به FEnglish عزیزان بندازید، اطلاعاتی از اونا بخواهید و به لحن و صحبت آنها نگاه بندازید.

مسئولین عزیز شاید فقط TakeTest و تست شفاهی رو بگیرن و تمام.

ولی اوضاع این تیم به شدت فجیع هست که نمیدونم از کجا انتقاد کنم!

حالا پیشنهاداتی که دارم:

تست ریز بدون اطلاع:  مسئولین عزیز به صورت ناگهانی اون شخص رو بدون اطلاع TP بده و چند تا سؤال ریز در مورد قوانین بپرسند، شاید همین یکم سختگیری ها باعث با ارزش شدن این تیم بشه.

لحن و رفتار: متأسفانه در قوانین عمومی و سایر قوانین دسته ها مهم ترین چیز لحن و رفتار هست و اگه شما این قانون رو رعایت نکنید به اشد مجازات مشمول میشید. ولی متأسفانه داخل تیم کارکنان چه (هلپری، لیدری و ادمینی) کمترین مجازات رو شامل میشید مثل (AV یا SV) ولی از نظرم این مجازاتی که گفتم شاید کافی نباشه و اون فرد دوباره تخلفاتش رو تکرار کرد.

فینگلیش: مهم ترین چیزی که موجوده!! فینگلیش (FEnglish) برای کل تیم کارکنان (هلپری، لیدری، ادمینی)

همانند اولین موردی که فرمودم؛ تست گیری بدون اطلاع.

یه نگاه به شکایات از هلپر ها بندازید، یه نگاه به شکایات از ادمین ها بندازید!! بله چه چیزی رو مشاهده میکنید؟؟؟ همون قوانین و دستورات FEnglish روزانه شکایت زیادی از هلپر ها میشه و درسته که تایید میشه اون شکایت، ولی اون فرد رو مجازات نمیکنن فقط با کلمه "اون کار رو تکرار نکن" برخوردار میشه.

داداش قوانین فینگلیش چیه نیاز به خوندن داره؟ تهش بهم میگن تکرار نکن مگه مهمه

اگه مجازات سنگین تری اعمال بشه به نظرتون فرد ناچار نمیشه بره یکم قوانین رو بخونه؟

بله همون ادمینایی که میبینید از هلپری به ادمینی انتقال یافتند و حتی از ادمین ها با عنوان "عدم رعایت فینگلیش" داره ازشون شکایت میشه

بنده دیگه حرف و حدیثی ندارم قضاوت با شماست.

یا حق

سلام؛

متأسفانه یا خوشبختانه پیشنهاد خوبی هست و در جریان این موضوعات هستم،

مشکل از هلپر ها نیست وقتی بیشتر از ۱۰۰ تا پاس کننده برای هر تستی هست انتظاری نمیشه داشت!

بنده به عنوان کسی که میشه گفت چهار ماه هلپرم اینو با تمام وجود درک میکنم اما کاری نمیشه کرد در هر حال موافقم.

و الانشم هلپر های خیلی خوبی داریم فقط کمی بی دقتی میکنن که انشالله اون هم درست میشه.

(فکر نمیکنم عملی بشه)

ویرایش شده توسط GeRDaB

My account 

Ezraeel.png

Guyande.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944673

13 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است:

دوستان عزیز بنده داخل تیم استف بودم و از شرایط و سطح و تجربیات آنها اطلاع دارم؛ البته که بعضی ها رو میگم، بعضیا هستن واقعا تجربیات بالایی دارند.

البته که فقط من نیستم که از اوضاع هلپرا با خبر باشم، اکثر بازیکنان از اوضاعشون با خبر هستن:

شما /Helpme بدید و نگاهی به FEnglish عزیزان بندازید، اطلاعاتی از اونا بخواهید و به لحن و صحبت آنها نگاه بندازید.

حالا پیشنهاداتی که دارم:

تست ریز بدون اطلاع:  مسئولین عزیز به صورت ناگهانی اون شخص رو بدون اطلاع TP بده و چند تا سؤال ریز در مورد قوانین بپرسند، شاید همین یکم سختگیری ها باعث با ارزش شدن این تیم بشه.

لحن و رفتار: متأسفانه در قوانین عمومی و سایر قوانین دسته ها مهم ترین چیز لحن و رفتار هست و اگه شما این قانون رو رعایت نکنید به اشد مجازات مشمول میشید. ولی متأسفانه داخل تیم کارکنان چه (هلپری، لیدری و ادمینی) کمترین مجازات رو شامل میشید مثل (AV یا SV) ولی از نظرم این مجازاتی که گفتم شاید کافی نباشه و اون فرد دوباره تخلفاتش رو تکرار کرد.

فینگلیش: مهم ترین چیزی که موجوده!! فینگلیش (FEnglish) برای کل تیم کارکنان (هلپری، لیدری، ادمینی)

یه نگاه به شکایات از هلپر ها بندازید، یه نگاه به شکایات از ادمین ها بندازید!! بله چه چیزی رو مشاهده میکنید؟؟؟ همون قوانین و دستورات FEnglish روزانه شکایت زیادی از هلپر ها میشه و درسته که تایید میشه اون شکایت، ولی اون فرد رو مجازات نمیکنن فقط با کلمه "اون کار رو تکرار نکن" برخوردار میشه.

اگه مجازات سنگین تری اعمال بشه به نظرتون فرد ناچار نمیشه بره یکم قوانین رو بخونه؟

بله همون ادمینایی که میبینید از هلپری به ادمینی انتقال یافتند و حتی از ادمین ها با عنوان "عدم رعایت فینگلیش" داره ازشون شکایت میشه

یا حق

سلام و درود

متأسفانه عدم رعایت قوانین فینگلیش توی استف داره روز به روز افزایش پیدا میکنه و باید هرچه سریعتر جلوی این فاجعه رو گرفت،چون باعث میشه ارزش استف بیاد پائین.

اگر به نقل از حرف شما بخوایم بگیم،باید بریم شکایات رو بررسی کنیم که ۹۰٪ مشکل رو پید میکنیم.

امیدوارم هرچه سریعتر این مشکل حل شه.

موفق و پیروز باشید.

!As long as you're breathing, you can still turn the page

:Me

fe5a07_251000026725.gif

dfb206_25InShot-20250506-205756872.jpg

fe5a07_251000026725.gif

:My Bro

7f6306_25IMG-20250906-113751-480.jpg

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944724

با مجازات سنگین تر موافقم (+)

اما برای پرسیدن سوال توسط ادمین مخالفم 

:MY ACCOUNT

Takaya

:MY BROTHERS

Ofogh

God_AboL...

NightWarrior

NABIALLAH

و باقی دوستان

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944795

1 ساعت قبل، ThePrince گفته است:

سلام و درود

متأسفانه عدم رعایت قوانین فینگلیش توی استف داره روز به روز افزایش پیدا میکنه و باید هرچه سریعتر جلوی این فاجعه رو گرفت،چون باعث میشه ارزش استف بیاد پائین.

اگر به نقل از حرف شما بخوایم بگیم،باید بریم شکایات رو بررسی کنیم که ۹۰٪ مشکل رو پید میکنیم.

امیدوارم هرچه سریعتر این مشکل حل شه.

موفق و پیروز باشید.

پایین✅،پیدا✅

لطفاً قبل فینگلیش فارسی نوشتن رو درست کن

با تشکر.

d4b219_2598af19-25GIF-20250919-080354-96514317_25ff5c17-25c2ac17-25GIF-20251018-

NABIALLAH.png514317_25ff5c17-25c2ac17-25GIF-20251018-d4b219_2598af19-25GIF-20250919-080354-96

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944797

19 دقیقه قبل، Takaya گفته است:

با مجازات سنگین تر موافقم (+)

اما برای پرسیدن سوال توسط ادمین مخالفم 

برادر من فکر نکنم متوجه منظورم شده باشی❤️

ویرایش شده توسط BigMeeTi

d33115_25fe3c19-25InShot-۲۰۲۵۰۹۱۹-۱۲۴۲۴۳

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944806

با عرض سلام و دورود 

خب عزیزم ادب و احترام همه جا حرف اول رو میزنه .

ما الان هلپر هایی داریم نسبت به هلپر های دیگه کم تجربه هستن و نمیدونن که باید در هلپمی لحن درست و مودب آمیز داشته باشن

الان تو هلپر های ما خیلی سطح فینگیلیش پایین اومده و اینکه باعث میشه اصلا سطح تیم هلپری پایین بیاد و دوست دارم اینکه رسیدگی بشه

من کاملا با نظر شما موافقم عمو میتی❤️

((نظرم بسیار مثبت است))

شاد باشید.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944807

2 دقیقه قبل، sHaFaQ گفته است:

با عرض سلام و دورود 

خب عزیزم ادب و احترام همه جا حرف اول رو میزنه .

ما الان هلپر هایی داریم نسبت به هلپر های دیگه کم تجربه هستن و نمیدونن که باید در هلپمی لحن درست و مودب آمیز داشته باشن

الان تو هلپر های ما خیلی سطح فینگیلیش پایین اومده و اینکه باعث میشه اصلا سطح تیم هلپری پایین بیاد و دوست دارم اینکه رسیدگی بشه

من کاملا با نظر شما موافقم عمو میتی❤️

((نظرم بسیار مثبت است))

شاد باشید.

قربونت عمو، البته لازم به رأی نیست چون که یک مسئول عاقل به این تاپیک یه نگاه کوچیک بندازه کل مشکلات برطرف میشه ولی کجاست اون مسئول؟؟؟

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944813

14 دقیقه قبل، BigMeeTi گفته است:

قربونت عمو، البته لازم به رأی نیست چون که یک مسئول عاقل به این تاپیک یه نگاه کوچیک بندازه کل مشکلات برطرف میشه ولی کجاست اون مسئول؟؟؟

چی بگم خدایی

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944828

2 ساعت قبل، NABIALLAH گفته است:

پایین✅،پیدا✅

با تشکر.

سلام و درودی مجدد

دوست عزیز بنده نمیخوام بیام تیم استف که ایراد میگیرید(فعالیت خودم رو توی استف به اندازه کافی انجام دادم)

موضوع شمایید،نه ما

موفق و پیروز باشید.

18 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است:

حالا پیشنهاداتی که دارم:

یا حق

موافقم (+)

fe5a07_251000026725.gif

fe5a07_251000026725.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944885

با سلام

به شدت موافقم و باید اجرایی شه.

AlCheMy

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944890

12 ساعت قبل، Jimmy گفته است:

سلام مهدی عزیز،  

سخنان شما در بخشی قابل تأمل و درست است؛ با این حال، تیم «هلپری» در واقع نقطه‌ی آغازین و فرصتی است برای افرادی که علاقه‌مند به فعالیت در حوزه‌ی ادمینی هستند و می‌خواهند تجربه‌ی نخستین خود را در این مسیر به‌دست آورند.  

البته عضویت در این تیم نیز مستلزم آگاهی کافی از قوانین و برخورداری از تجربه‌ی نسبی است. شیوه‌ی ارزیابی و آزمون ممکن است در مواردی متفاوت باشد، اما در نهایت فردی که قصد تقلب برای ورود به تیم را داشته باشد، تفاوتی در نتیجه‌ی کار برایش نخواهد داشت.  

تقلب در آزمون شفاهی یا در بخش **Take Test**، در حقیقت چیزی جز فریب دادن خود فرد نیست و موجب تضعیف اعتبار و ارزش واقعی مهارت‌های او خواهد شد. متأسفانه، افرادی نیز هستند که از این شرایط سوء‌استفاده کرده و از آن راه به‌دنبال کسب درآمد می‌باشند.  

به باور من، اعمال دقت و سخت‌گیری بیشتر در مرحله‌ی پیش از ورود، می‌تواند نقش چشمگیری در ارتقای سطح کیفی تیم ایفا کند؛ چرا که پس از پیوستن به مجموعه، هر عضو به‌تدریج تجربه می‌اندوزد و مسیر پیشرفت و موفقیت را با اطمینان بیشتری طی خواهد کرد.  

با آرزوی توفیق و کامیابی روزافزون برای شما. 

(+)

MetroMan 

MetroMan

b12c07_25giphy-1-.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944897

15 ساعت قبل، ELM گفته است:

با سلام

حرف شما تا حدودی درسته!

ولی خب یسری اشگالاتی هم داره

مثلا ما خیلی هلپر های با تجربه داریم که همیشه کمک رسان تیم استف بودن و همیشه به سوالات پلیر ها پاسخ دادن

یا مثلا کلمه [دیگه تکرار نکن] فقط یک باره و خیلی هلپر داشتیم بخاطر همین گوش نکردن به این حرف الان مجازات شدن

یا مثلا SV و AV مجازات های کمی هم نیستن، خیلی ها بودن که با توجه نکردن به همین ها 3/3SV شدن، دیموت و ساسپند شدن

اون کسی که میاد فقط تایم میزنه هیچ وقت ادمین نمیشه شاید تو ذهن خودش اینطوری باشه ولی در نهایت اونی ادمین میشه که دلسوز این مجموعه باشه

ولیخب با بخشی از حرف های شما موافقم

1 موضوع Taketest باید اصلاح بشه 

مثلا قوانینی بیاد در خصوص کسایی که پاس میکنن مجازات سنگینی بشن یا کسانی که پاس میشوند ساسپند بشن

2 اینکه مسئول تلپورت کنه و چند سوال ریز ازشون بپرسه

مثلا بیا چند تا قوانین عمومی خیلی ساده بپرسه فقط جهت اینکه بدونن اون طرف هنوز در آمادگی اوایل هلپریش هست یا نه

3 در خصوص FEnglish هم باید بجای سختگیری آموزش رو بیشتر کنن تا هلپر بجای مجازات یاد بگیره اون موضوع رو

در ضمن بابت بن های اشتباه از ادمین ها هم بگم ادمین ها شبانه روزی دارن برای بهتر بازی کردن شما تلاش میکنن و روزانه باید به خیلی چیز ها رسیدگی کنن مجازات اشتباه دلیل بر این نمیشه که اون ادمین قانون رو بلد نیست بلکه شاید به این دلیله امکان داره ابهامی باشه یا از بین اون همه مجازات درست یدونه اشتباه تایپی یا ذهنی و.... باشه 

درکل که تیم استف همیشه یاری رسان بازیکنان مجموعه بوده و اگر کم و زیادی بوده به اون شخص هم حق بدین اون هم یک پلیر ساده بوده که خواسته یک قدم جلوتر برداره

درود. 

حرف منم همینه. 

موفق باشید. 

وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی

مراقب رفتارت با آدما باش                                  

یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی   

b9421_2e1f02_24image0_2_2_2_2_1_gif_ef3b

Marble

b9421_2e1f02_24image0_2_2_2_2_1_gif_ef3b

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944898

19 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است:

حالا پیشنهاداتی که دارم:

یا حق

من فکر میکنم دلیل اصلیش اینه که هلپری متاسفانه جذابیتی نداره اما در مقابل لیدری را ببینید شما 

S8afwH.png

KARiM

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944918

3 ساعت قبل، NABIALLAH گفته است:

پایین✅،پیدا✅

با تشکر.

دوست عزیز کسی که ازش ایراد میگیرید، از هلپری تا ادمینی هیچ مجازاتی سره FEnglish نشده

@ThePrince عمو متین ی بکمون نشه؟

Soroush

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944946

19 ساعت قبل، BigMeeTi گفته است:

حالا پیشنهاداتی که دارم:

یا حق

خب به تو چی میرسه تست ها سخت بشه؟

Historic

3b5c07_25IMG-2522.jpeg

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944957

±

My acc 

Chale.png

My friend 

Xyam.png

NightWarrior.png

My Bro

VOlDMASK.png

اشتباه کردیم به بعضیا گفتیم رفیق ❤️‍🩹     

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944977

24 دقیقه قبل، HajTaha گفته است:

دقیقا...

فردا روز سر تست که بشه خودش میگه چه اشتباهی کردم.

ویرایش شده توسط Vidator
  • my account:

828d07_25c30607-25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB

STEINEL

828d07_25c30607-25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944984

5 دقیقه قبل، Vidator گفته است:

دقیقا...

فردا روز سر تست که بشه خودش میگه چه اشتباهی کردم.

داداش خداروشکر خودم از قوانین اطلاع دارم و یه بار هم سوتی ندادم و هیچ شکایتی ازم نشده بود.

ولی وقتی افرادی بی تجربه وارد تیم بشن خب معلومه سطح تیم میاد پایین.

31 دقیقه قبل، HajTaha گفته است:

به من هیچی نمیرسه، آیا شما چت /HC رو مشاهده کردید؟

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-944999

۱ ساعت قبل، Jimmy گفته است:

دوست عزیز کسی که ازش ایراد میگیرید، از هلپری تا ادمینی هیچ مجازاتی سره FEnglish نشده

@ThePrince عمو متین ی بکمون نشه؟

میشه ایشالله،ولی الان اصلا وقتش نیس(اندرویدم نَتِرکه خوبه)

مرسی که به فکری عامو✨❤️‍🩹

ویرایش شده توسط ThePrince

fe5a07_251000026725.gif

fe5a07_251000026725.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/91354-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81/page/2/#findComment-945013

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...