AliGhelion ارسال شده در January 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون برای باگ گلد بن شدند درخواست آنبن دارم اگه میشه رسیدگی کنید. نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در January 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2020 با سلام @mamadch متاسفانه درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @laitertar متاسفانه درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @AliGhelion درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alione ارسال شده در February 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام درورد بنده در بازی نبودم بن شدم حالا نمیدانم کسی امده در اکانت یا خیر ولی تا 8دی میدانم ک اکانت من را از دستم گفته به دلایل میگویم ک این اسکرین را ببندید ملعوم میشه من ک نمیخوام جیمیل را عوض درخواست دارم اجازه دهید برگردم به بازی ممنون نقل قول Alione لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CorTiSoL ارسال شده در February 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2020 توضیحات: سلام و وقت بخیر این اکانت خیلی وقت پیش اگه اشتباه نکنم تو زمان ادمینیش ۲ نفر رو به اشتباه بن کرد و تعلیق شد این رو بگم که اکانت دست خودم نبوده و من این کارو نکردم (میتونید ip چک کنید) بعد از اون موقع که بن شدم دیگه فرصت نشد که پیگیرش بشمو... الان اومدم که شانسمو امتحان کنم و درخواست انبن بزارم شاید که اکانتم انبن شد و بتونم توی این سرور خاطره هامو تازه کنم... قضاوت با شما باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adlerboy ارسال شده در February 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده داشتم بازی میکردم که ادمین butler بنده رو بن کردن به دلیل فیلم اونت در صورتی که کسی از من فیلم نخاست و این بن اشتباه بوده لطفا بعد انبن تاریخچه ucp رو هم درست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2020 با سلام: @Alione درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. @RoM1X درخواست رفع محرومیت شما قبول شد و هم اکنون آنبن هستید. @CorTiSoL درخواست رفع محرومیت شما قبول شد و هم اکنون آنبن هستید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtreme ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام بنده به دلیل ورود به دسته متوسط در زمان مسدودیت از فکشن دسته متوسط اکانتم تعلیق شد، اصلا من نمیدونستم و حواسم نبود که من نمیتونم به دسته متوسط بیام و انتظارشم نداشتم که اکانتم تعلیق بشه، ۲ هفته فکشن ملایم موندم که بتونم بیام دسته متوسط ولی همون روز اول که اومدم دسته متوسط بن شدم اگه میدونستم محرومم که اینقدر وقتمو تلف نمیکردم. حالا که مدت مسدودیتم ۳ روز دیگه تموم میشه درخواست آنبن دارم و امیدوارم درخواستم رو رد نکنید چون واقعا انصاف نیس به خاطر ورود به دسته متوسط در زمان مسدودیت اکانتمون تعلیق بشه. ویرایش شده February 7, 2020 توسط Xtreme نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alione ارسال شده در February 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ در 10:40، Alione گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام درورد بنده در بازی نبودم بن شدم حالا نمیدانم کسی امده در اکانت یا خیر ولی تا 8دی میدانم ک اکانت من را از دستم گفته به دلایل میگویم ک این اسکرین را ببندید ملعوم میشه من ک نمیخوام جیمیل را عوض درخواست دارم اجازه دهید برگردم به بازی ممنون ممنون میشم یکم زود جواب بدید من میخوام زود به بازی برگردم ودوباره به سرور کمک کنم ممنون از مدیرت نقل قول Alione لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2020 با سلام @HajAta درخواست رفع محرومیت شما قبول شد و هم اکنون انبن هستید. @AliGhelion درخواست رفع محرومیت شما قبول شد و هم اکنون انبن هستید. @unes درخواست رفع محرومیت شما قبول شد و هم اکنون انبن هستید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ialisan ارسال شده در February 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من یه اکانتم بن شد گف باید ۵ هزار پرداخت کنی تا آنبن بشی ما پرداخت کردیم همه اکانتامون آنبن شد ولی این اکانتمون هنوز بنه، قضیه ۱ سال پیشه فکر کنم ممنون میشم آنبنم بدید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2020 با سلام @Xtreme درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @AliSaNJm درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. @Alione درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scary ارسال شده در February 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده توسط Sezar بن شدم بعد از پیگیری های فراوان نتیجه بر این شد که اشتباه بوده و بنده درخواست رفع محرومیت رو دارم باتشکر @Ali @Markeloff نقل قول Scary لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2020 @Scary درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در February 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. من امروز بعد از 2 روز اومدم تو اکانتم و دیدم IP بنده به دلیل چیت بن شده در صورتی که من حتی فیل چیت رو هم ندارم و این موضوع در AGSA نیست میتونید. من از چیت استفاده نکردم و اگر باور نمیکنید بیاین چک پی سی.@Markeloff @Ali یا تشکر. اگر هم از چیت استفاده کردم لطفا مدارک رو بررای بنده ارسال کنید. @Markeloff ip پی سی بن هستش و با گوشی میام آنبن هستم. لطفا ip پی سی رو آنبن بدین. ویرایش شده February 12, 2020 توسط FareWell 1 نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2020 @FareWell درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpeedinG ارسال شده در February 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من بعد چند ماه خواستم بیام با اکانتم انلاین شم دیدم به دلیل Speak to founder تعلیق شدم اصلا کاری نکردم بنده که به این دلیل بن شدم لطفا انبن کنید @Markeloff نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2020 @SpeedinG درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mirza ارسال شده در February 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: توضیح خاصی ندارم فقط بگم که این قضیه مال خیلی وقت پیش هست و این اکانتم دست کس دیگه ای بوده و تا جایی که میدونم با سوپروایزر قبلی بحثش شده و تعلیق شده... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2020 @Alione درخواست رفع محرومیت شما قبول شد و هم اکنون آنبن هستید. @Scary درخواست رفع محرومیت شما قبول شد و هم اکنون آنبن هستید. @AliSaNJm درخواست رفع محرومیت شما قبول شد و هم اکنون آنبن هستید. @SpeedinG درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. @Mirza درخواست رفع محرومیت شما در حالِ بررسی است، تا پاسخگویی نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaraS ارسال شده در February 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من حدود 1 ماه پیش اکانت Yungxrist ام به دلیل Connection corrupted بن شد من بی تقصیر بودم چون انگار مشکل برنامه AnyDesk هست علی وسط وار اومد چک پیسی من و من قبول میکردم درخواست چک پیسی رو این برنامه بعد چند دقیقه انگار خودکار اتصالو قطع میکرد و نمیدونم مشکل از چیشه چند بار اتصال قطع میشد علی درخواست میداد من باز قبول میکردم باز خودکار قطع میشد اگر نه من نمیخواستم بگرده که ایپی نمیدادم بهش و اینم در نظر بگیرید که من میدونستم که همچین کاری بن داره پس بیکار نبودم خودم از قصد اتصالو قطع کنم پس مشکل من نیست مشکل برنامست امشب برای یه اکانت دیگم همین اتفاق افتاد یه ادمین دیگه اومد چک پیسی من هی قطع میشد اتصال خود به خود به خدا من دست نمیزدم بهش حتی به ادمین پیشنهاد دادم با برنامه Aplemix بیاد و بگرده ایشون قبول نکرد و گفت باید تا فردا درستش کنی.. به خدا من نمیدونم چشه اگر نه درستش میکردم و تقاضا دارم که اکانت قبلیم رو انبن بدید من تقصیری ندارم میتونید با برنامه های دیگه بیاید بگردید تقصیر برنامه هست نه من .. چند وقت پیشم پست انبن گذاشتم گفتید تا پاسخ نهایی صبر کنید و خبری نشد .. لطفا برنامه دیگری رو جایگزین برنامه Anydesk کنید اینم چند عکس : 1 و 2 و 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaveN ارسال شده در February 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2020 (ویرایش شده) توضیحات: 2 تا اکانت پسر عمه ی من ارشیا بن شده و خارج از کشوره و من براش پست گذاشتم چون از خارج از کشور Forum کار نمیکنه. یه روز اکانتا دسته دوستش بوده و اسلیپ بوده که یهو اکانته خودش و کل اکانت هایی که باهاش آنلاین بوده بن میشه که اسمه اکانتها [Mahnaz] و Giumtel بوده لطفا آن بن کنید این 2 تا اکانت اشتباه بن شدن ویرایش شده February 22, 2020 توسط RaveN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در February 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من دلیل بنمو نمیدونم دلیل بگید. درخواست آنبنی دارم. نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2020 با سلام @HaraS درخواست رفع محرومیت شما رد شد. @RaveN درخواست رفع محرومیت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2020 @iSauroN درخواست رفع محرومیت شما رد شد (شما خودت بهتر از هرکس دیگه میدونی چرا تعلیق شدی). @Fergal متاسفانه درخواست رفع محرومیت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام بر شما احسان خان، اکانت من به دلیل داشتن چیت رو پی سی بن شده، من خیلی وقته که رو پی سی چیت Gta Sa ندارم، اگه میشه رسیدگی کنید تا این اکانت آنبن شه و مثله آدم پلی بدم وقتی آنبن شد و من ماشینم رو برداشتم دیگه با این اکانت پلی نمیدم چون ماشینم رو خیلی دوس دارم، ممنونم احسان لطفا نزنین تو ذوقم 1 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.