Daniel22 ارسال شده در October 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من اخرین لاگینم ماله سال 2018 بوده و بعد از تقریبا 1 سال دوباره سمپ رو نصب کردم که بیام سرور ولی دیدم ادمین روزبه بنده رو بخاطر فعالیت ضد مجموعه بن کرده که تاریخش مال 3 ماهه پیشه , مطمنم اشتباه منو بن کرده توی این مدت من اصلا نبودم که بخوام کاری ضد مجموعه انجام بدم لطفا چک کنین برای اکانتم خیلی زحمت کشیدم نمیتونم دوباره از 0 شروع کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladMonster ارسال شده در October 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خسته نباشید خدمت پرسنل بازی من بخاطره یه مد بن شدم واسه همیشه اگر ادمین محترم بهم میگفتن استفاده نکن از این مد دیگه استفاده نمیکردم نیاز به بن نبود واسه همیشه ممنون میشم مکم کنیدhttp://s4.picofile.com/file/8375289268/sa_mp_029.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 19, 2019 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2019 @GoodLike شما Unban شدید. @Daniel22 درخواست شما رد شد. @MiladMonster درخواست شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alione ارسال شده در October 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده از بازی رفته بودم. بنده عملی داشتم ک باید انجام میشد خیلی زمان برد تا وضعیتم بهتر شود. بنده هلپر بودم ولی به هیچ کس نگفتم عمل دارم. گفتم میرم از بازی بعد مدت ها گذشت ک الان برگشتم دیدم اکانتم محروم شده بنده اصلا گیم نیومدم. بنده یک هفته بود رفته بودم. از فاندر محترم درخواست دارم بندرو ببخشن و به بازی برگردم میگویند تا زمین نخوری هرگز رفیق را نمیشناسی ویرایش شده October 24, 2019 توسط Alione نقل قول Alione لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در October 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من تو مسابقه ی تورنومنت بودم که همش BlueNeon به من گیر میداد و میخواست منو بزنه (LCS) بعد دیدم با سرعت داره میاد و زود 6 ثانیه AFK(ٍEsc) کردم که نتئنه منو بزنه و برای 1 2 تا ماشین دیگه هم همین کردم بعد دیدم علی گفت HP من نمیشه بعد بدون اینکه براش توضیح بدم بنم کرد من Helper و FBI 2 هستم و بخواتره یه مسابقه Cheat نمیزنم!!!(کلا چیت نمیزنم) خواهشن روش فکر کنید من cheat نزدم. فقط AFK کردم که HP کم نشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در October 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام اکانت های من سره این gold های رایگان بن شدن مبلغ رو پرداخت کردم و همه اکانت های من آنبن شدن به جز یک اکانت که اسمش AnonyMous]Ali] هست و کل دارایی داداشم تویه او اکانت هست ممنون میشم آنبن کنید ویرایش شده October 25, 2019 توسط FareWell نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hope ارسال شده در October 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که منو بن کرده از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اقا ببخشید من داشتم با دوستم ariya.a دور دور میکردیم که اینترنتم تموم شد و از بازی رفتم بیرون اینترنت خریدم اومدم دیدم بن شدم اخه چرا ؟ بعدش من دقیقا چه خرید و فروشی به پول واقعی کردم ؟ از ادمین Mimr3w درخواست مدرک دارم و همینطور از ادمین های دیگر درخواست unban شدن دارم بعدشم خط اخر در تصویر رو نگاه کنید چی نوشته |: مگه ادمین ban pre نکرده پس چرا نوشته با اکانت دیگری report/ بدید ؟ |: لطفا رسیدگی بشه @Ali ممنون ویرایش شده October 26, 2019 توسط mohsen10k نقل قول Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeid672 ارسال شده در October 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من به دلیل( Su'e estefade az referral ) از سرور محروم شدم ممنون میشم منو انبن کنید دیگه تکرار نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArsHPabLo ارسال شده در October 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خسته نباشید من آرش هستم امروز مرتکب یه اشتباهی شدم و فکر میکردم تایم اوت هستم و از FAST WALK به مقدار کم استفاده کردم اما نه بعنوان سوعستفاده یا آسیب رساندن به بازیکنان دیگر یا سرور من تا حالا حتی میوت یا کیک هم نشدم و این باره اول و آخرم هست و قول میدم پاک کنم اما میخوام بدونین حتی زمانی که چیت رو داشتم به هیچ وجه حاضر به مزاحمت برای بازیکنان دیگر یا سرور نشدم و تنها خواسته ام بخششی از طرف مدیریت محترم سرور هست تا بتونم اعتمادتون رو جلب کنم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 4, 2019 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 @Alione درخواست شما رد شد. @ALI8787 درخواست شما رد شد. @FareWell شما Unban شدید. @mohsen10k مودم خود را ریست دهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoodLike ارسال شده در November 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2019 در در ۱۳۹۸/۷/۲۱ در 13:00، GoodLike گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلامو درود بنده تا 1سال نیومده بودم و الان که اومدم به این دلیل بن شدم که اصلا نمیدونم فضیه چیه مدرک. با سلام @Ali مولتی بنده رو هم طبق همین اکانت لطفا آنبن دهید مدرک: نقل قول Mᴀᴍᴀᴅ Ɠ♡♡DĿĪҠƐ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoodLike ارسال شده در November 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در 21 ساعت قبل، GoodLike گفته است: با سلام @Ali مولتی بنده رو هم طبق همین اکانت لطفا آنبن دهید مدرک: نقل قول Mᴀᴍᴀᴅ Ɠ♡♡DĿĪҠƐ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در November 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض سلام خدمت ادمین های محترم بنده Wanted داشتم که ایشون در War بودند بعد بنده فک میکنم 45 مین تا 1 ساعت ازش گذشته بود که ایشون هنوز وانتد داشتند بنده /report دادم چون ناظر Aliagent بود بعد کیک شدم بار دوم /report دادم نوشتم slm وارن گرفتم از طرف اقای Pause بع ایشون گفتم تمام ادمین ها وقتی /report slm میدادم جواب دادن و گفتند دیگه ارساکیا فرق کرده خب اقا مگه من میدونستم باید کامل بنوسیم دوست ندارم که خودمو بخاطر یه چیز کوچیک بن کنم مدرک هم دارم که برایتان اپلود میکنم بعد موقعی هم که کامل مینوشتیم بازم ازمون میپرسیدن اگر لطف کنید انبن کنید دیگه تکرار نمیشه و من قصد مزاحمت نداشتم با تشکر 1)http://s7.picofile.com/file/8378302750/Record_2019_11_15_07_07_52_612.mp4.html 2)http://s7.picofile.com/file/8378302784/Record_2019_11_15_07_06_55_590.mp4.html نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnforGiveN ارسال شده در November 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بعده چند وقت برگشتم دیدم بنم و هیچ دلیلی هم نداشت بن شدنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeadPooI ارسال شده در November 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام . من بن شدم به دلیل تبلیغات ولی من نمیدونستم که مجازات داره . اکه بخشیده شه قول میدم که دیگه تکرار نشه. دیگر اکانت هایی ک بن شدن به همین علت: نقل قول You Dont Need to be a Superhero to Get the Girl, the Right Girl will Bring Out the Hero in You [DeadPool] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeadSea ارسال شده در November 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من امروز تو ایونت duel نفر دوم شدم، بعد از ایونت ادمین pause از من خواست که فیلمو براش بفرستم اینم اون فیلمی که میخواست این فیلم حدود نیم ساعت بعد از اینکه فیلمو فرستادم منو بن کرد برا **Cheats** اینم فیلم دیگه ای از ایونت با اینکه همین دیروز پی سی چک شدم ولی اینم محتویات پوشه gta پوشه cleo و modloader اولی دومی سومی چهارمی آخری برای 30 روز بن شدم،ولی چون بن اشتباه بود اینو پست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeadSea ارسال شده در November 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2019 در 3 ساعت قبل، DeadSea گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من امروز تو ایونت duel نفر دوم شدم، بعد از ایونت ادمین pause از من خواست که فیلمو براش بفرستم اینم اون فیلمی که میخواست این فیلم حدود نیم ساعت بعد از اینکه فیلمو فرستادم منو بن کرد برا **Cheats** اینم فیلم دیگه ای از ایونت با اینکه همین دیروز پی سی چک شدم ولی اینم محتویات پوشه gta پوشه cleo و modloader اولی دومی سومی چهارمی آخری برای 30 روز بن شدم،ولی چون بن اشتباه بود اینو پست کردم مثل اینکه 2 تا فیلمی که آپلود کردم به مشکل برخورد کرده،دوباره آپلود کردم http://www.mediafire.com/file/qyhgxee94y9w2ye/111.mp4/file این فیلمی که ادمین pause میخواست http://www.mediafire.com/file/l7zf8dn07l87j1f/222.mp4/file اینم فیلم دوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در November 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام، از دستور Report/ (با Topic "با Crack کار دارم") استفاده کردم و: 1) 2) 3) به دلیل Report/ بی مورد Warn گرفتم و Ban شدم! لطفا سریع رسیدگی کنید 5 روز، روز کمی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HBadboy ارسال شده در December 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام , حدود 4 ماه پیش یک باگ گلدی وجود داشت , یک بنده خدایی اومد برای من تست کرد که ایا میشه رو اکانت من گلد زد یا نه , ولی برام گلد زده نشد ولی به دلیل سو استفاده از باگ چند روز بعدش بن شدم ممنون میشم رسیدگی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در December 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2019 @djamer درخواست شما پذیرفته شد، اکانت مورد نظر هم اکنون فعال می باشد. [ در صورتی که در سرور حضور پیدا کردید Report/ دهید تا Warn شما پاک شود. ] @UnforGiveN درخواست شما رد شد، اکانت مورد نظر آنبن نخواهد شد. [ شما به دلیل Share account با اشخاص ممنوعه بن شدید ] @SenAtoR007 درخواست شما رد شد، اکانت مورد نظر آنبن نخواهد شد. @DeadSea درخواست شما رد شد، اکانت مورد نظر آنبن نخواهد شد. @Noise درخواست شما پذیرفته شد، اکانت مورد نظر هم اکنون فعال می باشد. [ در صورتی که در سرور حضور پیدا کردید Report/ دهید تا Warn شما پاک شود. ] @HBadboy درخواست شما رد شد، اکانت مورد نظر آنبن نخواهد شد. [ شما به دلیل Share account با اشخاص ممنوعه بن شدید ] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BestplayeR ارسال شده در December 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من این اکانت رو از دوستم (شخصی به نام [Zin_Zin]) گرفتم که اونم یک سال هست بای داده و اکانت رو دست کسه دیگه ای هم ندادم ولی الان یهو بن شدم در صورتی که اصلا ساسپند نبودم لطفا رسیدگی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در December 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من برای اکانت dayana1 خود وقتی قوانین را بلد دبودم رفرال اکانت momojaja را دادم بعد چون آن اکانت مال من بود 5 روز بن را چشیدم و اکانت dayana1 هم به صورت دائم بن شد. الان شما آقای علی رفرال را پاک کرده اید لطف کنید : الان که رفرال پاک شده است من را آنبن کنید نقل قول ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeadPooI ارسال شده در December 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من نمیدونم چرا بن شدم . دلیلش نوشته بود تبلیغات اما من این اکانت رو از کسی گرفتم که نمیشناختمش حالا اکانت من چرا بن شده زمانی که من که تبلیغات نکردم. ویرایش شده December 7, 2019 توسط SenAtoR007 . نقل قول You Dont Need to be a Superhero to Get the Girl, the Right Girl will Bring Out the Hero in You [DeadPool] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spritzer ارسال شده در December 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ادمین leytom از من درخواست چک پیسی کرد من رفتم ایدی ANYDESK رو دادم 1 دقیقه وایسادم که ایشون بیاد دیدم کرش شدم به علت عدم همکاری بن شدم و بعد 2 مین نتم وصل شد اگه میشه انین کنید چون نت دسته من نیست قعطع و وصلیش و دوباره بیاید کنترول سیستم بنده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در December 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من برای اکانت dayana1 خود وقتی قوانین را بلد نبودم رفرال اکانت momojaja را دادم بعد چون آن اکانت مال من بود 5 روز بن را چشیدم و اکانت dayana1 هم به صورت دائم بن شد. الان شما آقای علی رفرال را پاک کرده اید لطف کنید : الان که رفرال پاک شده است من را آنبن کنید عکس کسی که می خواهم آنبن بشود : نقل قول ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.