رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

درخواست رفع محرومیت (Unban)

Ali

ارسال‌های توصیه شده

در ۱۴۰۳/۸/۳ در 12:15، EnDWaY گفته است:

@NeverKill؛ امکانِ رفع تعلیقی وجود ندارد، لطفاً صبور باشید تا برای شما مجازاتی تایین شود (طبقِ توضیحاتی که به شما دادیم)، شما می توانید با ارسالِ پیام با مدیریت این مورد را پیگیری کنید

@HajATA؛ بابتِ تاخیر پوزش می طلبیم، اَز شما باز هم می خواهیم که صبوری کنید.

@KrillZ؛ شما می توانید اَز طریقِ تیکتِ فروشگاه در قسمتِ پشتیبانی نسبت به هزینه رفع محرومیتِ خود آگاه شوید.

درود و خسته نباشید

هنوزم درحال رسیدگی هست؟

اما دوست خوب قلب زندگیست . .?❤️

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان
16 ساعت قبل، HajATA گفته است:

درود و خسته نباشید

هنوزم درحال رسیدگی هست؟

لطفاً یک پیام به مدیریتِ مجموعه ارسال کنید...

EnDWaY.png 

☠ atiye.png

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: hortado85.png

• توضیحات: سلام و خسته نباشید. درخواستی داشتم راجع به رفع محرومیت اکانت hortado85 این اکانتم بوده قبلا بخاطر این که چند تا اکانت داشتم برای اینکه پول های بازی که بزور بدست میاوردم رو از یه اکانت به اکانت دیگر انتقال بدم که بتونم برای اکانت های دیگم ماشین یا گلد یا چیزای دیگه که با پول بازی بشه خرید انتقال بدم  بن شده. که بخاطر تشخیص بات اینجوری بوده چهار سال پیش. شاید براتون سوال شده باشه که این اکانت 4 سال پیش بن شده ولی چرا الان برای رفع محرومیت اقدام میکنی؟؟. ولی یوزر و پسورد این اکانت هنوز دستمه ولی محروم شده از سرور بخاطر اینکه از اکانت به اکانت دیگه سوویچ میکردم یا به اصطلاح alt + tab  میکردم.  ولی این اکانت الان بخاطر اینکه این یوزر توی تمامی پلتفرم هام هست مهم شده که میخوام برش گردونم. ولی جالب تر از اون دلیل بن شدن من رو زدن استفاده از ابزار تقلب با اینکه من حدود 5 تا اکانت دستمه با اسمایی که زیاد قابل خوندن نیست ولی ماشین و مهارتهایی توش دارن که اکانت اصلیم که Raid هست رو نداره حتی. حرفمو شاید باور نکنید چون که یکی از 330 هزار پلیر آرساکیاگیم هستم ولی اگه درجه ای داشتم این تاپیک به نتیجه ای میرسید. ولی چدا من از بازی که  خوشم هیچ سعی برا بدست اوردن اموال بدون زحمت مثل چیت زدن و اینا نمیکنم. چون میخوام لذت بازی رو با کارایی که توش انجام میدیم ببینم. اگه میشه و راه داره این کار رو برام کنید که این اکانت رو با این یوزر رفع محرومیت کنید.

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان

@hortado85؛ شما با تهیه کردن گلد در کنترل پنل می توانید اکانتِ خود را رفع محروم کنید (توجه داشته باشید باید گلدتان به صورتِ مستقیم روی اکانت باشد نه کارت هدیه)

EnDWaY.png 

☠ atiye.png

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، EnDWaY گفته است:

@hortado85؛ شما با تهیه کردن گلد در کنترل پنل می توانید اکانتِ خود را رفع محروم کنید (توجه داشته باشید باید گلدتان به صورتِ مستقیم روی اکانت باشد نه کارت هدیه)

خب اکانت محروم شده چطوری؟
چه مقدار گلد؟
من میگم اکانت بی دلیل بن شده چرا من باید الان هزینه پرداخت کنم؟

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان
6 ساعت قبل، hortado85 گفته است:

خب اکانت محروم شده چطوری؟
چه مقدار گلد؟
من میگم اکانت بی دلیل بن شده چرا من باید الان هزینه پرداخت کنم؟

متاسفانه دیر اقدام کردید، شما از سال 2021 محروم هستید و باید در همان زمانی که محروم شده بودید اقدام می کردید تا شکایتتون بررسی بشه و در نتیجه اگر بی دلیل محروح شده بودید، رفع محروم شوید

لطفا از ارسال پیام درخواست خودداری فرمایید

EnDWaY.png 

☠ atiye.png

لینک به دیدگاه

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

GirL_.png

• توضیحات: سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی پرسنل آرساکیاگیم.

این اکانت بنده به علت خرید و فروش بن شده من اصلا در جریان نبودم و حتی در اکانت نبودم رفیقم این کار رو کرده بود که اونم نمی‌دونست از شما تقاضا دارم اکانت بنده رو آنبن کنید و به هیچ وجه این کار را تکرار نخواهیم کرد.

ویرایش شده توسط Gavas
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...