Together ارسال شده در January 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: All admins • توضیحات: بسم الله الرحمن الرحیم سلام عرض میکنم خدمت تماما دوستان عزیز AGSA وقتتون بخیر باشه . خب یه راست میریم سر وقت شکایت خیلی از سوپروایزر ها اومدن و رفتن و سرور تغییراتی داشت ولی نه به اندازه ی این جدیده شایان که اومده. سوپروایزر قبلی آقای Hitler عزیز خیلی برای سرور زحمت کشیدن به سرور بیش از حد میرسیدن تا ساعت 4صبح بیداری میکشیدن و سرور اوکی میکردن . به هیچ عنوان ایشون برای سرور کم نزاشتن این رو همه شاهدن . پای پارتی بازی تا جایی که میشد بریدن از سرور از جمله شایان ..... ولی متاسفانه ایشون شدن سوپروایزر سرور.... خب @Shayan تا با اومدنشون همون دقیقه ی اول از روی عقده و از روی کینه های قدیمی اکانتی با اسم زشت و دلیل بن بسیار نا پسند ( فحاشی ) آقای امیر hitler بن کردن... ایشون اجازه ی ادمین کردن اکانت Dashakh داشتن ؟؟؟؟ یا با چه اجازه ای بن کردن امیر جان رو ؟؟؟؟ با اومدنش روی کار برداشته برای خودش هر وقت که دلش بخواد میاد و دلش نخواد نمیاد چرا؟ بخاطر اینکه بچه مدرسه ای که باباش اجازه نمیده هر ساعت آنلاین شه پای درس و مشقشه .... خب تو که درس و مشق داری چرا اومدی شدی سوپروایزر ؟؟؟ نیومده با این که 10 نفر اسلات تیم استف بود بست تا کسی نیاد (انگار ارث باباشه تیم استف) و همین الانشم کلی هلپر و ادمین میخوایم و لیدر که انتخاب نمیشه... ایشون برای ورودی ادمینی کسی که نزدیک تره به ادمینی انتخاب نمیکنه (چون سن و سالش بزرگ تر از خودشه یا کوچیک تر ) و من رو به زور اوردن به قول خودشون . چرا ایشون نباید activity بگیرن و اصلا آنلاین نمیشن ؟؟ هرکسی کار ی داشه باشه باید 2ماه صبر کنه تا این آقا آنلاین شه چرا ؟؟؟؟ این آقا هم مگه ادمین نیست ؟؟؟؟؟؟ بدون درخواست مرخصی چرا میره؟؟؟؟ برای چی هر کاری دلشون میخواد میکنن ؟؟ برای چی الکی کسی رو بن میدن دیموت میکنن و دوست دختر بازی میکنه و میگه دوست دختر ندارم؟؟؟ بگی ندارم کل سرور بهت میخندن maryam هر روز سوار ماشینش دور دور میکردن باهم کل سرور بهشون میخندیدن چرا؟ چون دوست دخترش از خودش بزرگ تره دختره 20 سالشه خودش 17 -16 سالشه بگزریم درخواست رسیدگی ندارم چون بهتر از این نمیشه یک دفعه یک سوپروایزر اومد سرور دیدن که عالی داره میشه سریع بنده خدارو انداهتن بیرون کشیدن زیرش ولی جالبش اینجاس کسی که کشید زیرش به دستای کسی که بهش ادمینی داد بن شد • مدارک (فیلم یا عکس): UCP http://uupload.ir/files/5au9_bandicam_2019-01-08_23-10-15-428.jpg @Ali @Meli یه چک بکنین ببینین چرا اینجوریه؟؟ ucp این بچه رو چک کنین ببینین چرا هر کار دلش خواسته کرده؟ بقیه مدارک خودتون بهتر میدونین stats ادمینی وقتی میزنی پلیر های آنلاین سرور 40 نفره..... چرا ؟ چون هرکسی میاد میشه خالی کننده ی عقده ی سوپر وایزری یا حق 2 3 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در January 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2019 @Together درود! یه راست بریم سر اصل مطلب! بنده کار ندارم امیر بهتر بوده یا شایان!هردو خوبیهایی دارن و هردو بدیهایی هم دارن! اینکه بخواید از کسی انتقاد کنید قبول مشکلی نداره! حق شماس! ولی اینکه بخواید تو زندگی کسی سرک بکشی!یا اینکه توهین کنید و پای خانواده رو وسط بکشی... این حرکت بسیار ناشیانه و بچه گانه هست و همین ثابت میکنه که شما تازه پا به اجتماع گذاشتی! انتقاد کن ولی توهین نکن! این جریان به من ربطی نداره. زندگی خصوصی شایان هم به شما ربطی نداره! این بود که لازم دونستم دخالت کنم. هرجوابی از سوی شما مشخصا خنده دار هست.مثل پستی که گذاشتید.مشخصه که با دستهای لرزون و عرق پیشونی این جملات و کلمات رو تایپ کردید.بدرود. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Together ارسال شده در January 9, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2019 در ۱ ساعت قبل، HoseiNkT گفته است: @Together درود! یه راست بریم سر اصل مطلب! بنده کار ندارم امیر بهتر بوده یا شایان!هردو خوبیهایی دارن و هردو بدیهایی هم دارن! اینکه بخواید از کسی انتقاد کنید قبول مشکلی نداره! حق شماس! ولی اینکه بخواید تو زندگی کسی سرک بکشی!یا اینکه توهین کنید و پای خانواده رو وسط بکشی... این حرکت بسیار ناشیانه و بچه گانه هست و همین ثابت میکنه که شما تازه پا به اجتماع گذاشتی! انتقاد کن ولی توهین نکن! این جریان به من ربطی نداره. زندگی خصوصی شایان هم به شما ربطی نداره! این بود که لازم دونستم دخالت کنم. هرجوابی از سوی شما مشخصا خنده دار هست.مثل پستی که گذاشتید.مشخصه که با دستهای لرزون و عرق پیشونی این جملات و کلمات رو تایپ کردید.بدرود. احسنت و درود به حرف شما به قول شما مسائل شخصی زندگی نباید با اجتماع یکی کرد ولی پسر بچه ای به نام شایان از روی دعوا های شخصی اومده سرور و الکی بن داده.... در ضمن من به هیچکس توهین نکردم و فقط و فقط مسائلی رو روشن کردم این آقا پسر 17 ساله حتی میتینگ استف که مهمترین چیز هستش رو نمیاد برگزار کنه به هیچ عنوان میتینگ های استف حضور نداشتن و اگر هم داشتن در تیم اسپیک نبودن ..... یعنی چی ؟؟؟؟ با بک چک کردن چت لاگ خیلی راحت میشه فهمید میتینگ چگونه فقط 2 دفعه ای که برگزار شده چی گذشته بچه های استف که سرور براشون مهم هست میان درد مشکل سرور رو میگن ولی عوض گوش دادن به حرف دوستان زحمت کش میگه بشین سره جات و بعدا حرف بزن کل استف از دست این پسر سر به هوا شاکی هستن . کل سرور به بازی گرفته من قضاوت نمیکنم خودتون ببینین سرور دست کی میفته ..... در ضمن شما که میگی هر سوپروایزر یه بدی داره یه خوبی .. میشه یک نمونه خوبی از شایان بگید؟ ؟ ؟ سوپر وایزر قبلی از وقتش از همه چیزش برای سرور گزاشت. کم نزاشت .... شایان از موقعی که اومده ما فقط شاهده این شدیم که این پسره گله گلاب دوست دختر جدید پیدا میکنه تو بازی باهاش 1ماه میره بیرون دوباره میاد بازی به خاطر دوست دخترش که ادمینا بهش گیر ندن قوانینی که فاندر سرور نوشته رو عوض میکنه که اگه چک سیستم شد بن نشه...... قوانین مثل هیچ بنی بشری حق داشتن key bind نداشته باشه رو عوض میکنه چون دوست دخترش داره میگه موردی نداره تازه این یک موردشه ... لیدر که دوست دختر ایشون باشه بر میداره اکانت مولتی میکشه تو فکشن خودش که لیدرشه شایان میگه مورد نداره!!!!!! اصلا این خانوم با اومدن سوپروایزر جدید لیدر شد (شایان ) ببخشید خیلی از چیز هارو باز نمیکنم به همون نون نمکی که تو سرور خورده شد فقط بدونین چه کسی میشن سوپر وایزر @Meli @Ali لطفا بیاید و شکایت بنده رو ببندید و یا بنده رو بن کنین چون گند خیلی از چیزا بالا اومده این وسط یا حق 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 درود! درسته که شکایت به من مربوط نیست اما خواستم نظرم رو در میان بزارم. در 14 ساعت قبل، Together گفته است: دوست دختر جدید پیدا میکنه تو بازی باهاش 1ماه میره بیرون دوباره میاد عزیز فکر نکنم رابطه های بین افراد به شما مربوط باشه که دارین در این موضوع دخالت می کنین. ایشون اولین کسی نیستن که اینگونه رابطه هایی دارن. در 14 ساعت قبل، Together گفته است: ولی پسر بچه ای به نام شایان از روی دعوا های شخصی اومده سرور و الکی بن داده.... تا جایی که من دیدم ایشون اکانت های من رو که به ناحق بن شده بود UnBan کرد. در 14 ساعت قبل، Together گفته است: این آقا پسر 17 ساله سن افراد مهم نیست بلکه مهارت آنها مهمه. سن تایین کننده هیچ چیزی نیست دوسته عزیز. در 14 ساعت قبل، Together گفته است: فقط مسائلی رو روشن کردم بعضی موضوعات شخصی هستن و نباید اون هارو گفت. به عبارتی بیان آنها هم توهین حساب میشه. در در 1/9/2019 در 10:36، Together گفته است: دختره 20 سالشه خودش 17 -16 سالشه دخالت شما در این موضوع کاملا بی جا هست دوسته عزیز در 14 ساعت قبل، Together گفته است: لیدر که دوست دختر ایشون باشه بر میداره اکانت مولتی میکشه تو فکشن خودش که لیدرشه شایان میگه مورد نداره!!!!!! اصلا این خانوم با اومدن سوپروایزر جدید لیدر شد (شایان ) این حرف شما اگه با مدرکه که هیچ وگرنه حرفش رو که همه میزنند. در 14 ساعت قبل، Together گفته است: میشه یک نمونه خوبی از شایان بگید رعایت عدالت (برای من که اینگونه بوده) ...i love you 1 2 .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 در 19 ساعت قبل، HoseiNkT گفته است: این جریان به من ربطی نداره. تویی که داری میگی "این جریان به من ربطی نداره"، دقیقاً کجای این جریان به تو ربط داره که میای اینجا پست میذاری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Runner12321 ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 در 19 ساعت قبل، Together گفته است: لیدر که دوست دختر ایشون باشه بر میداره اکانت مولتی میکشه تو فکشن خودش که لیدرشه شایان میگه مورد نداره!!!!!! اصلا این خانوم با اومدن سوپروایزر جدید لیدر شد (شایان ) @Meli @Ali یا حق سلام داداش داداچ کجاشو دیدی امروز ادمینش کرده جاتو گرفت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 با سلام. موارد مورد ادعای شما رو تک به تک بررسی و پاسخ خواهم داد. مورد اول) محرومیت اکانت مربوطه توسط ادمینی که ذکر کردید، اکانت Dashakh متعلق به بنده نبوده و اصلاْ فرد مورد نظر توسط بنده محروم نشده! مورد دوم) بنده قبل اینکه درجه سرپرستی رو دریافت کنم شرایط خاص خودم (که کار زیاد بنده در محیط خارج و این سری مشکلات هست و اصلاْ هم به شما ربطی نخواهد داشت) رو به علی جان گفته بودم و سعی کردم که مدیریتی داشته باشم که اصلاْ نیازی به حضور مستمر بنده نباشه و مورد موافقت قرار گرفت. هرچند کوتاهی های اخیر باعث بروز برخی مشکلات شد که سعی کردم در راستای رفع آن نظم خاصی مجدداْ به سیستم کارکنان داده که با اخراج شما از تیم کارکنان و این شکایت بی دلیل همراه شد. مورد سوم) تیم کارکنان یک تیم شخصی هست و اصلاْ هم ورود و خروج و موارد این چنینی به شما مربوط نیست، موارد اینچنینی فقط به بنده و موسس سرور مربوط هست. تیم کارکنان در اون زمان دارای لیدرهای تکمیل شده و ۲۰ عدد هلپر بود که بنده تیم رو بستم. بعد از اون وظیفه ورود رو مستقیماْ بر دوش سرپرست هایی که برای هر تیم مشخص کرده بودم (سپهر و علی اکبر) قرار دادم و اصلا بنایی بر عدم ورود کسی نبود بلکه مهم ترین چیز عدم ورود افراد ناشایستی همچون خود شما بود. مورد چهارم) ورودی ادمینی رو بنده اصلا انجام ندادم تا زمانی که سیستم رنکآپ خودکار اضافه شد، به جز موارد معدودی که واقعاْ به دلیل دیرکرد در زمان دلیل عدم ورود آنها میسر نبود و حتی باعث شد تیم ادمین ها فرا تر از ظرفیت خود پر شده و دلیل اینکه بنده بر ورود غیرضروری برخی افراد تاکید کردم همین دلیل بود که در نهایت با اخطار موسس مواجه شدم و این مساله نیز دروناْ حل شد. مورد پنجم) فعالیت بنده که در بالا هم ذکر کردم با خود موسس هماهنگ شد، خیر بنده به فعالیت و Activity نیاز ندارم و تنها چیزی که بر دوش بنده هست مدیریت صحیح است که این ایراد رو به خودم وارد دونستم و در راستای رفع اون نیز اقداماتی اخیراْ انجام دادم که برای بعضی از دوستان خوشآیند نبود. مورد ششم) بدون مدرک حرف زدن شما نشانه کمبود شماست! بنده چه زمانی فردی رو بی دلیل محروم و از تیم اخراج کردم؟ دلیل این همه شفاف سازی در بخش اطلاعیه های کارکنان همین انجمن برای چیه؟ چرا افرادی که الکی بنده به قول شما محروم و اخراج کردم شکایتی رو در همین انجمن مطرح نکردند؟ مدعی العموم شدید؟ روابط شخصی بنده هم به شما اصلاْ و ابداْ مربوط نیست و بهتره حسادت دال بر کمبودهای خودتون رو بر این چنین موارد وارد نکنید. شخصیت خودتون رو کاملاْ شفاف دارید نشون میدید. مدرکی هم که قرار دادید توسط خود موسس انجام شده، فکر نکنم دیگه بتونید خرده ای بگیرید مانند برادرتون که شکایت کرد و با پاسخی که دریافت کرد به این نتیجه رسید که شکایت خودش رو مخفی کنه تا آبرویی از خودش نره! بنده هم مطمعناْ اینقدر درگیر بچه بازی و خالی کردن عقده در یک فضای مجازی نیستم و مثل شما کل زندگیم این سری مسایل نیست. انشالله که اشتباه میکنم و شما هم اینطور نیستید. میرسیم به ادعاهای انجام شده در ارسال دوم شما: خوشحال میشم اون سروری که شما ذکر میکنید بنده کامل محروم کردم مدارکش رو ارایه بدید! خیلی مشتاق هستم... سن بنده و عدم حضور بنده در تیم اسپیک هم به شما مربوط نیست، در هر زمانی که جلسه ای برگزار شده بنده با سرپرست های هر تیم در داخل تیم اسپیک بودیم و دلیلی برای اجرای جلسه در تیم اسپیک نبود. عدم حضور بنده نیز به دلیل برخی از مشکلات بود که مطمعناْ اگر شما به آنها برخورد میکردید حتی اینجا دیگر حضور نداشتید! در اولین جلسه ما گفتیم که برای اینکه وقت دوستان کمتر هدر رفته و کمتر برای جلسات طولانی خسته بشن ما بیشتر اطلاعیه هارو در انجمن قرار میدیم و جلسات فقط برای توضیح بعضی از مسایل و مشکلات خواهد بود و مابقی باید در تمامی تاپیک هایی که در انجمن و در بخش کارکنان ایجاد کردیم جهت رسیدگی ارسال بشن! نابلد بودن یک لیدر برای چه باید یک ساعت وقت تمامی ۴۰ نفر اعضای تیم کارکنان رو در یک جلسه بگیره که باعث خستگی افراد بشه؟ کل استفی که ذکر میکنید خوشحال میشم همینجا بیان مشکلاتشونو بگن و بنده جواب بدم! هیچ پستی هم مخفی نشده و پست هایی که مخفی شده بود هم آشکار خواهند شد. باز هم میگم، روابط شخصی بنده به شما مربوط نیست. جدای از اون! قوانین سرور رو بنده در زمان مدیریت سابقم نوشتم دوست عزیز. چه دلیلی داره که بخوام اونارو عوض کنم؟ ما در همون اول Keybinder رو مگه ممنوع کرده بودیم که من بخوام قوانین رو برای دوست دخترم (که اصلا ایشون با بنده همچین رابطه ای ندارن) رو عوض کنم؟ چرا برای خودتون داستان سرایی میکنید؟ مدیریت بر اعمال لیدرها هم قبلاْ بر عهده سپهر و الآن بر عهده مبین جان هست و بنده اصلا این مورد رو بارها و بارها در جلسات تکرار کردم ولی از اونجایی که شما اصلا از قوه تصمیم گیری و تعقل برخوردار نیستید برای شما قابل درک نیست. این خانم با سرپرستی بنده لیدر شد؟ من ایشون رو لیدر کردم یا سرپرست مربوطه؟ بعدش قبل از ورود بنده ایشون اصلا بازی نمیکردند خب انتظار داشتید وقتی بازی نمیکردند لیدر بشن؟ واقعاْ ادعاهاتون رو باید به عنوان یک کتاب طنز منتشر کرد. @Noise و همچنین به شما چه ربطی داره که این نکته رو گوشزد میکنید؟ مطمعناْ بعد از اتمام و نتیجه شکایت بر طبق قوانین با هرکسی که بر نفع و یا ضد بنده صحبت کرده باشه بر اساس قوانین برخورد میشه! @Runner12321 شما اصلا داخل تیم کارکنان هستید؟ اگر نیستید به شما مربوط هست؟ فرد مربوطه دارای ۱۳۸ روز زمان داخل تیم کارکنان بوده و بر اساس سیستم رنک آپ خودکار چه به خواست و چه به عدم خواسته بنده باید ادمین میشدن! با اینکه مطمعناْ مطالبی که در پاسخ به شما ارایه کردم رو نمیتونید درک کنید، ولی خوشحالم که در پاسخ بعضی از شبهات به وجود آمده برای دیگران پاسخی دادم و اگر موردی باشه خوشحال میشم که در همینجا مطرح کنن. یا حق! 3 3 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Together ارسال شده در January 10, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 (ویرایش شده) سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز شاهد یه کتاب حرف از پسره گلی به نام شایان هستیم که اگر مینوشت کتابش میکرد پر فروش میشد تا اینجا که هیچکی نمیتونه بخونتش ولی من خوندمش و این عمل بزرگ رو انجام دادم که شامل از دست رفتن درصدی از قدرت بینایی شد..... دوست عزیز در حد مختصری بنده میگم چی گفته : من بنش ندادم (hitler) زمان من اکانت dashakh ساخته نشده وقتم پره اینو علی میدونه تو لیاقت ادمینی نداری ( منظورش منم ) ولی دوست دخترش داره هر کاری کردم هم به هیچکس ربطی نداره علی در جریانه یا حق که گفتی فقط یه تیکه کلمس نمیفهمی چی گفتی چون حق مق نمیشناسی __________________________________________ عزیز مدارک داده شده رو ببین چک کن عکس از ucp گرفتم اگه ببینی و نیاز به چک شدنه chat log نیست که دوساعت وقت بگیره دقیقا روزی که ادمین شدی مقام بالا گرفتی منم ادمین بودم شاهد رنک دادن ادمینی به dashakh و بن کردن با فحاشی زشت به اکانت hitler شدی .(کیو میپیچونی؟ ) بعدش اومدی با اکانت اصلی خودت دوباره بنش کردی شما که وقتت پره هیچ کاریم برای سرور نمیتونی انجام بدی چرا مقام دازی و جای بهتری و زبده ترین بچه هارو که میتونن حرفه ای سرور جمع کنن گرفتی؟ با پارتی بازی و دوست دختر بازی هات؟ @Ali@Meli میشه در این باره بگید فرق ایشون با به تیکه سنگ چیه؟ البته که فرق داره . تیکه سنگ میشه برداشت شیشه شیکوند ولی پارتی بازی نمیکنه.... داشتن لیاقت رو تو مشخص نمیکنی گل پسر یا حق نمیگم چون میخوام ببینم تو باش به کجا میرسی GN ویرایش شده January 10, 2019 توسط Together لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Runner12321 ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 در ۱ ساعت قبل، Shayan گفته است: @Runner12321 شما اصلا داخل تیم کارکنان هستید؟ اگر نیستید به شما مربوط هست؟ فرد مربوطه دارای ۱۳۸ روز زمان داخل تیم کارکنان بوده و بر اساس سیستم رنک آپ خودکار چه به خواست و چه به عدم خواسته بنده باید ادمین میشدن! پس چرا Pleasure ادمین نکردی جلو تر اینم بود ساعت ادمینیشم موقعش بود ? بگم چرا ؟ یا یه سرور میدونن چرا ? دسوت دخترته پاره ی تنته مارو از بن نترسون باو یه سی ام دی که این حرفا رو نداره در 8 ساعت قبل، OnlyKing گفته است: درود! درسته که شکایت به من مربوط نیست اما خواستم نظرم رو در میان بزارم. عزیز فکر نکنم رابطه های بین افراد به شما مربوط باشه که دارین در این موضوع دخالت می کنین. ایشون اولین کسی نیستن که اینگونه رابطه هایی دارن. تا جایی که من دیدم ایشون اکانت های من رو که به ناحق بن شده بود UnBan کرد. سن افراد مهم نیست بلکه مهارت آنها مهمه. سن تایین کننده هیچ چیزی نیست دوسته عزیز. بعضی موضوعات شخصی هستن و نباید اون هارو گفت. به عبارتی بیان آنها هم توهین حساب میشه. دخالت شما در این موضوع کاملا بی جا هست دوسته عزیز این حرف شما اگه با مدرکه که هیچ وگرنه حرفش رو که همه میزنند. رعایت عدالت (برای من که اینگونه بوده) ...i love you چرا شما تعریف نکنی ازش؟ درباریان شاه با دارو دستش که ازش تعریف نکنن که همشون اعدام میشن که د همین خود تو پستای قبلیت انقدر پاچه خواری سوپروایز قبلی کرده بودی که کفه همه بریده بود الانم شاه عوض شد درباریانه شاهم عوض شده با دستمال چی هاش ببین شایان نمیخواد با ترسوندن پلیر سعی به جمع کردن قدرت برای خودت کنی به فکر این باش که همه یه روزی میرن حالا روزی که تو میری این همه پلیر شاکی از دستت بینشون چجوری میخوای بازی کنی موقعی که رنک نداشته باشی ؟ زیر پرچم علی با دستمال فولادی بمون چون بیای بیرون خونتو میریزن همشون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 @Together پاسخ مرتبط با محرومیت مربوطه رو در بالا دادم و خب دلیلی برای تکرار اون نیست! بنده فقط بر روی سرپرست ها و برخی مشکلات نظارت دارم و فقط معدوداْ اقدام به بررسی تیم ادمین ها کردم. اون باز هم به شما مربوط نیست. تیم کارکنان مربوط به بازی نیست و خارج از بازیه! لیاقتش رو هم خود ما تایید میکنیم! @Runner12321 ادمین Pleasure ای که میگید زمانشون تازه شده بود ۹۱ روز و حتی زودتر از Maryam ادمین شدند. نیازی باشه خودشون هستن که تایید کنن! بنده بازیکنیو نترسوندم فکر کنم بهتر باشه شما یخورده جنم داشته باشی که بخوای با اکانت اصلی خودت صحبت کنی... منم ترسی از کسی ندارم ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 سلام، میلاد من با شما رفیق هستم و دیدم که اسمم داخل این شکایت اومده. میلاد من روزی که قرار بود ادمین بشم، تایم مریم هم بود و اول بنده ادمین شدم و ۲ دقیقه بعد هم مریم ادمین شد. مریم نخواست ادمین بشه و دوباره لیدر شد. ۳ روز بعد یا شایدم ۲ روز بعد ایشون به تیم ادمینی وارد شدن و بنده خودم به شخصه دیدم که مریم از شایان خبری نداشت، من وقتی با شایان کار داشتم، مریم گفت که من با شایان ارتباطی ندارم و خودت بهش فروم مسیج بده. من طرف کسی نیستم و فقط خواستم حقیقت رو بگم. ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TRaiToR ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 با سلام و خسته نباشید یکم بزرگ بشیم. بدرود. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 با عرض سلام و خسته نباشید دوست عزیزاقای Miladroshan شما تا همین چند وقت پیش جلوی همین کسی که ازشون شکایت کردید و حرف هایی که به شما مربوط نیست رو دارید میزنید خم و راست میشدید که شایان جان از AV گرفتن این بنده ی حقیر 25 روز میگذره و لطفا یه نگاهی به اینطرف بندازید لطفا AV منو پاک کنید و... و اینکه در Meeting Staff شایان جان شایان جان از دهنت نمیوفتاد و همش دنبال محروم کردن اینو اون از سرور بودید الان که با کارهای اشتباهتون Demote شدید Topic Abuse میزنید؟ و درمورد ادمینی Pleasure و Maryam زمان ادمینی Maryam خیلی گذشته بود و با توجه به اینکه ایشون نمیخواست ادمین بشه در رنک اپ ایشون تاخیر به وجود اومد Pleasure هم که یک روز بعد از رسیدن تایمشون به تیم ادمین منتقل شدن سن سال بقیه هم به شما مربوط نیست چرا موقعی که در سرور ادمین بودید این چیز هارو جرات نداشتی بگی؟ ایشون حتی با توجه به مشکلاتی که دارند به وظایفشون رسیدگی میکنند مشکلاتی که شما از خیلیاش خبر نداری و اگر خبر داشتید همچین حرف هایی رو نمیزدید شمایی که دقیقا دو دقیقه مونده به تست هلپریت N/ میدی و به Departments میگی Depard ments بایدم همچین چیز هایی بگی Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Runner12321 ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 (ویرایش شده) باز شاه درباریاشو فرستاد به ذور دفاع کنن ازش ویرایش شده January 10, 2019 توسط Runner12321 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Together ارسال شده در January 10, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 در 1 ساعت قبل، Shayan گفته است: @Together پاسخ مرتبط با محرومیت مربوطه رو در بالا دادم و خب دلیلی برای تکرار اون نیست! بنده فقط بر روی سرپرست ها و برخی مشکلات نظارت دارم و فقط معدوداْ اقدام به بررسی تیم ادمین ها کردم. اون باز هم به شما مربوط نیست. تیم کارکنان مربوط به بازی نیست و خارج از بازیه! لیاقتش رو هم خود ما تایید میکنیم! @Runner12321 ادمین Pleasure ای که میگید زمانشون تازه شده بود ۹۱ روز و حتی زودتر از Maryam ادمین شدند. نیازی باشه خودشون هستن که تایید کنن! بنده بازیکنیو نترسوندم فکر کنم بهتر باشه شما یخورده جنم داشته باشی که بخوای با اکانت اصلی خودت صحبت کنی... منم ترسی از کسی ندارم سلام پسر گل کل حرفت به شما ربطی نداره هرکاری دلم بخواد میکنم عزیزم هر کاری که دلت بخواد بکنی تو سرور به کار نمیره این عمل فقط یا توی دستشویی به کار میره یا توی طویله صلاحیت و لیاقت خودت زیر سوال هستش عزیزم تو لیاقت کسی رو تایید میکنی ؟ البته بله شما تایید میکنی برای مریمو چرا که تایید نکنی ؟ در 1 ساعت قبل، SiNaGaMeR گفته است: سلام، میلاد من با شما رفیق هستم و دیدم که اسمم داخل این شکایت اومده. میلاد من روزی که قرار بود ادمین بشم، تایم مریم هم بود و اول بنده ادمین شدم و ۲ دقیقه بعد هم مریم ادمین شد. مریم نخواست ادمین بشه و دوباره لیدر شد. ۳ روز بعد یا شایدم ۲ روز بعد ایشون به تیم ادمینی وارد شدن و بنده خودم به شخصه دیدم که مریم از شایان خبری نداشت، من وقتی با شایان کار داشتم، مریم گفت که من با شایان ارتباطی ندارم و خودت بهش فروم مسیج بده. من طرف کسی نیستم و فقط خواستم حقیقت رو بگم. سلام سینا جان اینارو به کی میگی ؟ به کسی بگو که ندونه چه خبره تو استف . 1دیقه ادمینم کرد خودم نخواستم ادمینی رو گفتم رویارو ادمین کن .... چی میگی ؟ بیاد تورو حتی 1صدم ثانیه ادمین کنه ؟؟ یا مریمو؟ دوست دخترشه میفهمی دوست دخترشه. تورو 1دیقه هم ادمین نکرده همون روزی که من دیموت شدم مریم ادمین شد عزیزم چرا میخوای بگی اشکالی نداره؟ (میدونم چرا که دیموتت نکنه ) منو با هما هنگی دیموت کردن که مریم بیارن . البته اگه چت لاگ چک بشه آبروش میره چون پشت سره همین سینایی که دارین میبینین میگه کیو ادمین کنم سینا؟ سینا ؟ ادمینی؟ و حرفای تمسخر آمیز و فحاشی های داخل چت ادمینی جواب اون 2نفر رو که اومدن مصلا طرف داری کردن ولی تو حرفای خودشون معلوم دل پری دارن رو نمیدم چون به قول @Runner12321 درباریان شاهنشاه هستن و برای پاک شدنه av شون اومدن پست دادن اگه دقت کنی 3 نفر ازت شایان دفاع کردن ( الکی) که زیر اسمشون نوشته لیدر . ادمین.هلپر ولی ننوشته پلیر عادی یکم دیگه دقت کنی میفهمی چرا اومدن . جالبش اینجاست خیلی خیلی جابله که همون کسایی که اومدن دفاع از تو av دارن و فقط برای پاک شدن av شون اومدن :) همونطور که گفتم اولش انتظار ندارم کسی پست رسیدگی کنه چون علی انقدر بیکار نیست بیاد پست منو ببینه رسیدگی کنه طرف برداشته از عمد کسی رو الکی بن میده av میده و قوانین سرور تغییر میده که به نفع خودش باشه بعضی اوقات ( البته همه سوپر وایزر ها این کار میکنن ) که دوست دخترش بن نشه دیموت الکی میکنه بعدش میگه با شما ربطی نداره. فقط خواستم یک چشمه از این آب زم زم رو شما ها بچشید طرف دار من مردم طرف دار تو تیم استفی که همشون av دارن @Torna2 لینک صحنه سازیت مورد داره برو اوکی کنش بعد بیا شمارو به همون یا حق شایان میسپارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 (ویرایش شده) سلام من از هیچ کسی طرفداری نمیکنم ولی @Together شما که انقدر از سرپرست قبلی تعریف میکنید، دلیلش چیزی جز پارتی بازی های ایشون برای دوستان نزدیک خودشون بوده؟ کل سرور شاهد هستن که در اون زمان نصف استف از ادمین گرفته تا هلپر ها لیدر فکشن ها بودند. +برخورد نامناسب ایشون باعث میشد پلیر ها از سرور برن یک نمونش: +هنر حرف زدن توی توهین و استفاده از کلمات رکیک نیست و فقط ارزش سخن شمارو پایین تر میاره. صحنه سازی رو تعریف کنم براتون؟ ویرایش شده January 10, 2019 توسط Torna2 .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 (ویرایش شده) @Together عزیز، در ابتدا لطفا ادبیاتتون رو اصلاح کنید چون قابل خوندن نیست! دوماْ بنده با خانمی که اینقدر سعی در Mention کردنشون دارید خیلی وقته رابطه ای ندارم و به شما ربطی نداره! گنجایش تیم کارکنان هم قبل از اخراج شما ۲ نفر بوده و نیازی به اخراج شما نبوده! مگر بی دلیل اخراج شدید با آن همه شکایاتی که از شما شده و شما حتی به خودتون زحمت ندادید که به اونها پاسخ بدید!؟ خیلی خودتون رو دست بالا میگیرید که نیاز داشته باشیم شما رو اخراج کنیم! شما با صحنه سازی همین بازیکنان رو بی دلیل محروم می کردید! فایل ورد رو چیت میدونستید!!! جملات بعدیتون هم که سینا رو مورد خطاب قرار دادید قابل خوندن نیست! رویا؟ ۱ صدم؟ ادمینشون نکردم؟ پس چرا الآن ادمین هستن؟ افرادی که اومدن اینجا پستی ارسال کردن هیچ کدوم خدارو شکر نه اخطاری دارن که نیازی داشته باشن و حتی یکی از اون ها هم هاستر هست! برای شما چی؟ از سمت بازیکنان چرا کسی اینجا پاسخی ارسال نکرده در دفاع از حرف های شما؟ هیچ مدرکی هم دال بر اخراج اشتباه خود ندادید! هیچ مدرکی دال بر محرومیت اشتباه بازیکنان و بی دلیل اونا هم ندادید! کدوم قوانین رو عوض کردم؟ قانون مربوط به کی بایندری که گفتید رو اصلا وجود نداشته که بخوام عوض کنم! LifeStroke بود که از کی بایندر استفاده کرده بود!؟ به خاطر ایشون من قوانین رو عوض کردم؟ شما بودی که از خودت قانون میساختی و اجرا میکردی... ویرایش شده January 10, 2019 توسط Shayan 1 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 با عرض سلام و خسته نباشید؛ به دلیل آوردن اسم اینجانب به طور متعدد در پست ها لازم دانستم دفاعیه ی خود را ارائه دهم: کلیه ی ادعاهای شما کذب و افترا بوده و هیچگونه مدرکی دال بر بلاغیر بودن این امر وجود ندارد. تمامیه ادعاهای شما به این جانب را تکذیب کرده و همینطور مسائل شخصی بنده نیز به شما هیچ ارتباطی ندارد. هر عضو تیم کارکنان میداند که افشاء کردن، توهین کردن و افترا زدن بدون مدرک در پست های شکایت ممنوع بوده و مشمول مجازات خواهند شد و این شیوه شکایت شما باعث شرمندگی بنده شد که فردی با چنین صلاحیتی حتی برای مدت کوتاه جزء تیم کارکنان بودند و بسیاری از بازیکن های عزیز رو از روی جهل و نداشتن اطلاعات کافی راجع به فایل های ورد مخفی با اسم Cheats در پوشه ی سمپ از سرور محروم کردند. مدارک: http://forum.arsacia.ir/topic/6374-بن-اشتباه/ http://forum.arsacia.ir/topic/6554-بن-دادن-الکی/ بنده هیچ علاقه ای به ادمین شدن نداشتم و تنها طبق قوانین تیم کارکنان مجبور به پذیرش این امر و واگذار کردن مقام راهبری اقلیت به همکاران عزیزم شدم. چنانچه لیاقت جایگاهم را نداشته باشم به زودی من نیز مشمول مجازات شده و هیچ پارتی بازی ای از سوی تیم مدیریت صورت نخواهد گرفت. مدرک DaysInStaff بنده برای رنک آپ: اینجانب هیچگونه رابطه ای با سوپروایزر سرور @Shayan ندارم، چنانچه شکایتی از من راجع به مرتکب اشتباه شدنم دارید با در دست داشتن مدرک به قسمت شکایات - کارکنان - ادمین ها مراجعه کنید. این تاپیک به من هیچ ربطی نداره که عقده های درونی خودتون رو بدون هیچ مدرکی خالی کرده و به بنده تهمت و افترا بزنید. این امر فقط باعث نشان دادن سن عقلی شما و همینطور کوچک کردن خودتان با نشان دادن فشار بخاطر محرومیت از تیم کارکنان در مقابل کلیه بازیکن های سرور خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 در 2 ساعت قبل، Together گفته است: اگه دقت کنی 3 نفر ازت شایان دفاع کردن ( الکی) که زیر اسمشون نوشته لیدر . ادمین.هلپر ولی ننوشته پلیر عادی یکم دیگه دقت کنی میفهمی چرا اومدن . جالبش اینجاست خیلی خیلی جابله که همون کسایی که اومدن دفاع از تو av دارن و فقط برای پاک شدن av شون اومدن :) بنده نه AV دارم نه چیز دیگه از حق دفاع کردم و پلیر عادی هم از تیم استف خبر نداره که بیاد حرفشو بزنه و از حق دفاع کنه Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 با سلام و صلوات. دوستان یکم اروم تر Control yourself این همه سطح فشار و درد برای اقای میلاد برادر کوچک M0hamad همون زیر کشی که بنده رو پیش امیر هیتلر تعلیق داده کاملا طبیعیه! نکته قابل توجهش اینه که هیچی از 20mil پولم داخل بازی نه به امیر هیتلر رسید و نه به M0hamad? در اخر بگم که میلاد تو که پروندت تموم شد بس کن شکایتاتو ناموسا به هیچ جا نمیرسی! فشار خوبه، اما بهترین مکان برای ابراز فشار اتاقی به نام WC هستش. بوس بوس. 2 .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodLike ارسال شده در January 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت بسیاری از ادمینای سرور بنده دیدم حرف عدالت و سوپروایزر شد گفتم منم حرفامو بزنم والا من از قدیمیای سرورم ولی اصلا سمت تیم استف نرفتم و زیادم بچه های استف رو نمیشناسم همونطور که ارتباط چندانی با ادمین ها نداشتم مسائلی که راجع به شایان و تیم استف شده اطلاعی راجع بهش ندارم و اظهار نظر نمیکنم اما بنده حدود ۳ یا ۴ ماه (شایدم کمتر یا بیشتر) تو فروم یه پیام به شایان دادم اما نگاه نکردن گله ای ندارم چون میدونم طبق دلایلی که آوردن نمیتونن آنلاین بشن و وقتایی هم که آنلاینن حتما کارای مهمتری دارن اما تقاضا دارم که اگه ممکنه آقا شایان همینطوری که به بخش مشکلات و باگ ها و ... رسیدگیه کاملی شد به پیام های شخصیشون تو فروم هم یه نگاهی بندازن باتشکر ویرایش شده January 17, 2019 توسط PaNiSHeR اشتباه تایپی 『R』『E』『Z』『A』 No Pain No Gain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiGueL ارسال شده در January 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2019 با سلام خدمت شما بنده نه جزوه تیم استف هستم و نه ترسی از کسی دارم نه جز دار و دسته ای هستم یه بازیکن عادی ام. در زمان سوپروایزر قبلی چیزی جز بی عدالتی و صحبت کردن با لحن بد دیده نمیشد و سوپروایزر جدید کاملا به قوانین احترام میزارند و هوای همه ی مارو دارند. من که اینجا دارم تایپ میکنم چیزی به من نمیرسه ولی لازم دونستم این موارد رو بگم. دوست عزیز در این تاپیک شما چیزی به جز توهین و دخالت کردن در کار های دیگران دیده نمیشه.آرزوی موفقیت و کمی تفکر برای شما. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2019 @PaNiSHeR بنده میپذیرم که در بررسی پیام ها کوتاهی کردم، متاسفانه به دلیل حجم انبوه آنها متاسفانه بیشترشون به پایین اینباکس بنده میرن و فرصت بررسی داده نمیشه. @ArminLord بنده جایی نگفتم که مشکل درس دارم! توی زندگی مشکلات زیادی ممکنه به وجود بیاد و خداروشکر که به اونها برنخوردید که فقط درس رو مشکل میدونید، در رابطه با اینکه بنده با ایشون رابطه ای ندارم هم قبلا گفتم، در رابطه با رفع محرومیت ایشون: ایشون به صورت ناعادلانه و برخلاف قوانین تیم کارکنان که قبل از محرومیت باید با سرپرست تیم ادمین ها هماهنگی صورت بپذیره محروم شدند، بنده ایشون رو جهت بررسی رفع محرومیت کردم و سیستم ایشون توسط سپهر (سرپرست تیم ادمین ها) بررسی شد و ایشون مدرکی دال بر استفاده از چیت پیدا نکردند. در صورت لزوم نیز شهادت خواهند داد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در January 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2019 با سلام، در 10 دقیقه قبل، Shayan گفته است: سیستم ایشون توسط سپهر (سرپرست تیم ادمین ها) بررسی شد بنده این موضوع را تأیید می کنم و هیچگونه چیتی پیدا نشد. در صورت لزوم مدرک لحظه به لحظه مراحل بررسی فرستاده خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در January 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2019 در 2 ساعت قبل، ArminLord گفته است: و اگر مریم GF تو نیست چرا من تویه تیم اسپیک گفتم GF شایانی گفت اره بعدش مریم به دلیله چیت بن شد رفتی ان بنش کردی واسه اینا جوابی داری آقای محترم روابط من به شما هیچ ارتباطی نداره. پست شکایت از ایشون چه ربطی به من داره که از هر فرصتی استفاده میکنید که من رو تگ کنید؟ وقتی از چیزی خبر ندارید اظهار نظر نکنید. من نمیدونم این حرفها از کجا بلند میشه ولی من اصلاً شمارو نمیشناسم اینقدر حرف تو دهن من نذارین. هر پست شکایتی که میشه سریع از فرصت استفاده میکنید که بیاید من رو تخریب کنید. اگر مشکلی با من دارید از خودم شکایت کنید و پست های بی ربط در شکایت از کسی دیگه نفرستید. من هیچ دلیلی نداره راجب رابطم به شما جواب پس بدم ولی در رابطه با پارتی بازی حرف بی ربط زیاد هستش مدرک دارین ارائه بدین، ندارین از روی باد هوا حرف نزنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده