Unavailable ارسال شده در November 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17• اسم واقعی: جواد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام, خوش اخلاق, صبور, مهربان, ورزشکار.• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 23:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم و استعفا دادم.• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قبلا دراین فکشن بودم (با اکانت دیگر) و کامل و دقیق یاد نگرفتم, میخوام دوباره به این فکشن بیام تا تجربه بیشتری کسب کنم, امیدوارم که موندگار و عضو خوبی برای فکشن باشم.• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میشه گفت بخاطر علاقه ای که دارم.• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ درطول بازی, هر 30 دقیقه چک میشه. ویرایش شده November 4, 2019 توسط LeyToM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidQuick ارسال شده در November 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 @LeyToM درخواست عضویت شما تایید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jok3rNasi ارسال شده در November 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال با ادب و بی اعصاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون بهترین فکشن دسته ملایم هستش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوش میگذره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار ویرایش شده November 4, 2019 توسط Jok3rNasi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
soltanihpi ارسال شده در November 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 • سن واقعی: 21 سال • اسم واقعی: محمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فرد باهوش و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 4-8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از صبح تا شب پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول خوبی بنظرم بتونم جمع کنم و به رانندگی علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون راننده تاکسی در سرور محدود و کمه و فکر کنم بتونم پول خوبی بدست بیارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر وقت انلاین بشم تقریبا 5-10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidQuick ارسال شده در November 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2019 @Jok3rNasi درخواست عضویت شما تایید شد. @soltanihpi درخواست عضویت شما تایید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DanyHttp ارسال شده در November 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، باهوش ، تلاشگر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00- 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): ماشین سواری رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون همه جا رو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anonymity ارسال شده در November 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل 3 روز ان نبودن کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نا معلوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در November 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:شایان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل 3 روز ان نبودن کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نا معلوم نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neon ارسال شده در November 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل 3 روز ان نبودن کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نا معلوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3xking ارسال شده در November 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2019 (ویرایش شده) @Amir6601 درخواست شما تایید شد. @WeReWolFدرخواست شما تایید شد. @cjmilad درخواست شما تایید شد. ( به دلیل کم بود جای خالی در اقلیت در صورت خالی شدن با شما تماس میگیریم ) ویرایش شده November 6, 2019 توسط 3xking نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zxone24 ارسال شده در November 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاقل-زرنگ-مهربان-پر حوصله-شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00) 15:00تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):حوصله ام سر رفته-علاقه دارم-برای کسب درآمد-کمک به اعضا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خووشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در November 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من در کاراهای خودم جدی هستم و خیلی دوست دارم پیشرفت کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از صبح تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خیلی دوست دارم تو بازی راننده تاکسی باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی کردن در یک بازی خیلی لذت بخشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 ساعت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3xking ارسال شده در November 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2019 @zxone24 در خواست شما تایید شد. @aliwolf22 در خواست شما تایید شد. ( به دلیل کم بود جای خالی در صورت باز شدن جا با شما تماس میگیریم ) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezaFC ارسال شده در November 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کاره خودمه.اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1:00 الی 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کاره خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقع زیادی به تاکسی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در November 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من در کاراهای خودم جدی هستم و خیلی دوست دارم پیشرفت کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از صبح تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خیلی دوست دارم تو بازی راننده تاکسی باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی کردن در یک بازی خیلی لذت بخشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 ساعت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در November 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گوگولی مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ادمین شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همجا جای منه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3xking ارسال شده در November 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2019 @alirezaFC درخواست شما تایید شد. @aliwolf22 درخواست شما رد شد. ( به دلیل اینکه شما در تست قبلی رد شدید و هنوز 3 روز نشده ) @Crack درخواست شما تایید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2019 @Kingwizard درخواست شما رد شد (در اقلیتِ دیگری هستید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در November 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال-ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول لازمم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحال • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5-6 نقل قول Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zxone24 ارسال شده در November 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاقل-زرنگ-مهربان-پر حوصله-شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00) 15:00تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):حوصله ام سر رفته-علاقه دارم-برای کسب درآمد-کمک به اعضا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خووشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در November 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: Javad • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - شاد - خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): تایم دقیقی نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع - تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمی کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2019 @Nimapro درخواستِ عضویتِ شما پذیرفته شد. @zxone24 درخواستِ عضویتِ شما پذیرفته شد. @Sweet درخواست عضویتِ شما پذیرفته شد. آماده ی تست باشید! 8 سوال از قوانین عمومی 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی در صورتی که 5 اشتباه داشته باشید, رد میشوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در November 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من در کاراهای خودم جدی هستم و خیلی دوست دارم پیشرفت کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از صبح تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خیلی دوست دارم تو بازی راننده تاکسی باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی کردن در یک بازی خیلی لذت بخشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 ساعت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2019 @aliwolf22 درخواستِ عضویتِ شما پذیرفته شد. آماده ی تست باشید! 8 سوال از قوانین عمومی 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی در صورتی که 5 اشتباه داشته باشید, رد میشوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimBot ارسال شده در November 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پویان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم توکار خودمه و اخلاقم با سطح بالاتر و پایین تر یکیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3 تا 8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 8 بار نقل قول Be yourself But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.