yasin1390 ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سرم در کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ الی ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱تا۲ ۷عصرتا ۸ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): رانندگی را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ بار هر شب ساعت ۹ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EHSAN907 ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 12. • اسم واقعی: احسان . • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم صبور . باحوصله . خوش اخلاق . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت . • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 17:00 . • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشن نبودم . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون که لیدرش از خوشم میاد و رفیقام داخل این فکشن هستند . • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون که لیدرش خوبه . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bodybuilder ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yarta ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل •عکس سایر کوچک از “اطلاعات کاربری” از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب تابع قوانین خوش اخلاق صبر میکنم خیلی و همیشه ارتباط خوبی با مردم دارم، خفن، بااعتماد، مردم دوست،قدرمتمند، قدرت طلب، بخشش کار، رفتار مناسب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(13:00-19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تو هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم و میخواهم خود را رقم بزنم، پول،گسترش قلمرو اقلیت،اشنایی با دوستان جدید، وارد یه تجربه هیجان انگیز میشم و دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با دوستان جدیدی اشنا میشوم و به فکشن های سخت تر امادهباشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sadly ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل : • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ-صبور-بامعرفت-خوش اخلاق-مهربون-دوست داشتنی-خوش برخود-منظم و مرتب-خوش برخورد-شجاع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی به فکشن دارم و میتونم موثر باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArowN ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرانرژی صبور پرتلاش پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰+ نقل قول Hope, is never so lost that it cannot be found again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
POraNG ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال - با تجربه - تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟+11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 - 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتن تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکشن مناسبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول در نومیدی بسی امید است پایین شب سیه سپید است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEdwiN ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال مسئولیت پذیر و قابل اعتماد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۱۶ الی ۲۳ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به تاکسی رانی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالیت بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰+ نقل قول .سلامتی داداشم که هیچ وقت پشتم نزد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amyro ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باادب و فعال و پر انرژی و پشت کار زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (15:00 - 22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه علاقه زیادی دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ToofanBlacK ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ الی ۱۰ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰الی۱۷:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کار کردن در این فکشن راخت تر است. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰لی ۱۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MOHAMMADAMINI ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و با ادب و سخت کوش و با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا توانمندی های کافی برای عضو شدن در این فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 ساعت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis3144 ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکشن مناسبی هست و لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و با تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Haruno ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید:صبور و عاشق رانندگی و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-18:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوبی داره و دوستانم داخلش هستند و به رانندگی علاقه شدیدی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با روحیاتم سازگاری داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
heydar8135 ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حیدر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق صبور اجتماعی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بالای 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بخاطر علاقه داشتن و راحت بودن فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ETeRaF ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: معدب .باهوش. مسئولیت پذیر. علاقه مند ب بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰ ۲۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد و کمک به مردم و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل رنگ زیبا این اقلیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام و با ادب و باحوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل مهارت راندن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezasoren317 ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب - مهربان - باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشن نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که علاقه دارم به این فکشن،وقتی کسی به چیزی علاقه داشته باشه اون کار یا هر چیز رو به بهترین شکل انجام میده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeydarTURBO ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حیدر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه ایی که به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخواهم به پلیرای دیگر کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SunFlower ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور ، مهربان ، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون حقوق خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ بار ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط SunFlower نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gctuw ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق وخوش برخورد و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 00:23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون احساس میکنم در این فکشن موفق هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIR123000099996 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل .عکس از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 14 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدمی خون گرم و خوش تیپ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): رفتن به دسته های بالا تر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کار بلد هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaThLine ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و اعتماد به نفس بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00-02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کمک به مردم خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMin2005 ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خیلی صبور با خبر از قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تایم بازی در ماه 70 ساعت روزانه 4 ساعت تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از صبح معمولا تا شب 9 صبح تا 8 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به فکشن واسه پیشرفت خودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahzadh ارسال شده در 56 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 56 دقیقه قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سرم در کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ الی ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱تا۲ ۷عصرتا ۸ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): رانندگی را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ بار هر شب ساعت ۹ 1 نقل قول میکه رفاقت قصه تلخ است که از نامش گریزانم به نامردان مکن مردی که من کردم پشیمانم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoxeiN ارسال شده در 20 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دقیقه قبل • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید:باحال، خوشخنده، بامعرفت، دوستدار سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰ تا ۱۹:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوستام اینجا هستن میخوام بیام پیششون • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار فکشن با ماشین هست و منم عاشق رانندگی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.